Είμαι ακόμα πολύ αδύναμος αλλά μου αρέσει η αντιπαράθεση και θα προσπαθήσω να γράψω αργότερα και την δική μου άποψη την οποία τελικά είμαι σίγουρος θ' ακολουθήσει ο Θωμάκος.
Υ.Γ. Άκου ένα χιλιάρικο DR 650. Να έρθω ρε φίλε να με δώκεις 3 με 3 χιλιάρικα????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Sent from me using a computer.
παρε αυτο που θες
σαν την λαμψη καταντησαμε
ΤΕΛΟΣ
Ένα Τενερέ 660 δεν πρότεινε κανείς..
Το DR(που μου αρέσει και με) αν είναι 779 δεν πληρώνει 55,πας στα 120.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4006079/
o σουπιας λιιιγο ποιο πισω
για κοιτα καλυτερα.......αφου καθαρισεις το <μελανι>του.........![]()
Τώρα που το ξαναβλέπω,έχεις δίκιο
Πάντως ο Αφρικάνος που λοιδωρήθηκε παραπάνω,σε ποιότητα κατασκευής το "στρώμα" είναι μπροστά του κινέζικο...
20χρόνια μετά τα πλαστικά του γυαλίζουν σαν χτές,και ναι το κλασικό πρόβλημά του είναι ανορθωτής και τρόμπα βενζίνης.150κ χλμ από καινούριο,οικογενειακός φίλος από 3 φορές το καθένα...140 ταξιδεύει άνετα, η σέλα του όντως είναι λίγο μικρή για μεγάλο ον-οφ.
Εδω πηγαινε αυτο που ειπα περι ποιοτητας κ αξιοπιστιας.
Καινουργια μηχανακια κ ειναι λες κ τους εριξες βιτριολι.Τριζουν ολα τα πλαστικα,τα μεταλλα θαμπωνουν για πλακα κλπ κλπ...
Και οταν σ αφησουν απλα βλεπεις ενα λαμπακι αναμμενο που σημαινει καποιο σφαλμα! Και τρεχα γυρευε...
Οκ,μπορει να εχουν καλυτερη αναρτηση και περισσοτερο γκαζι αλλα θα κανω την παραχωρηση...![]()
Το εξαντλήσαμε το θέμα με την άφρικα. Δεν είπε κανείς πως δεν είναι ποιοτικό το μηχανάκι, ούτε ότι δεν ταξιδεύει με μια σχετική άνεση (και υψηλή κατανάλωση). Ούτε φυσικά το σταυρώσαμε για τα στάνταρ και εύκολα αντιμετωπίσιμα, προβλήματα που βγάζει.
Συνεπώς συμφωνώ σε όλα όσα λες.![]()
Αυτό που είπες περί ποιότητας είναι σωστό υπό προϋποθέσεις. Αυτό που είπες περι αξιοπιστίας δεν είναι σωστό.
Αν η διαφορά τους ήταν μόνο οι αναρτήσεις και το γκάζι, εγώ αλλάζοντας μόνο ένα σώβρακο θα μπορούσα να δουλέψω στη ΝΑΣΑ.![]()
Αυτό σημαίνει ότι είναι ποιοτικά.
Αλλά εγώ πόσο πιο απλά να στο πω?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ KAI ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ!
Αυτό που σου είπα είναι ότι το παρακάτω..
ισχύει υπό προϋποθέσεις διότι υπάρχουν και καινούρια μηχανάκια που θα κάνουν το ιδιο μετά από 20 χρόνια. Δεν είναι όλα τα καινούρια για τα μπάζα.
Μλκ πίνεις?![]()
Μπορεί αλλά δεν είναι φθηνό. Σα θες σου κάνω και λίστα. (όχι πολύ μεγάλη είναι η αλήθεια)
Και μη μου φωνάζεις εμένα!
![]()