Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 119

Θέμα: Είναι προτιμότερο να "κλαίει" το παιδί μου σήμερα παρά εγώ αύριο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    θα περιμενω να ακουσω το κλειδι στην πορτα
    +σε όλα, αλλά αυτό το σημείο χαρακτηρίζει το γονιό σε όλα (είτε με μηχανάκι είτε με τανκς να είναι έξω)

Παλαιό μέλος
    1)
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Οσον αφορα τα ορια ηλικιας...
    Αν κρινεις απο το πως και τι ψηφίζει ο Ελληνας, δεν θα επρεπε ουτε στα 65 να παιρνει δίπλωμα.

2)SHOOTER045
    θα περιμενω να ακουσω το κλειδι στην πορτα.

Με τον καιρο το συνηθιζεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Ουσιαστικά δε διαφωνούμε απλά δες το παρακάτω καλά:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

μα αυτο ακριβως λεω...
    πατας στο νομικο κομματι της χωρας σου (Ελλαδα), ενω σε αλλες χωρες ισχυουν αλλα ορια και αλλοι νομοι...
    αρα μιλας για ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ηλικιακο οριο, που εχει θεσμοθετηθει απο καποιον που πιθανοτατα δεν ξερει καν τι ειναι μοτοσυκλετα (εναν υπουργο)...
    σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να ειναι ολοι χυμα, αλλα δεν μιλαμε για ολους...μιλαμε για το δικο σου παιδι και τι εφοδια και συμβουλες θα του δωσεις για να μπορεσει να ζησει καλυτερα...
    Εννοείται ότι είναι ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ,κανένας δεν είπε ότι περνώντας ένα κάποιο ηλικιακό όριο αυτόματα βάζεις μυαλό!
    Μην μπλέκεσαι,είπαμε τέλειο σύστημα δεν υπάρχει,οπότε αποδέχεσαι το ισχύον ηλικιακό όριο έστω και αν αισθάνεσαι ότι προσωπικά πληροίς τις προϋποθέσεις πριν τη συμπλήρωση του εν λόγω ορίου.
    Αλλιώς ο καθένας θα κάνει του κεφαλιού του.

δλδ πιο το νοημα να μην σκοτωθει ενας 16αρης απο ενα παπι, απο το να σκοτωθει o ιδιος 5 χρονια αργοτερα απο ενα ss600??
    θα ειναι ο ιδιος που δεν του εχει μιλησει κανενας για κρανος και εξοπλισμο και θα κανει τα ιδια που θα εκανε 5 χρονια νωριτερα αλλα με τις διπλασιες ταχυτητες...
    Όχι φίλε, όταν είσαι 16 δεν έχεις καμμιά σχέση με όταν γίνεις 21.
    Οι αλλαγές που γίνονται είναι χαώδεις,ειδικά αν στα 21 έχεις προχωρήσει στη ζωή σου(πχ σπουδάζεις ή δουλεύεις ή έχεις έστω τελειώσει το στρατό).

Τώρα σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό,θεωρώ ότι αν κάποιος ενήλικας εν έτη 2013 με τόση δωρεάν και εύκολη πληροφόρηση κυκλοφορεί χωρίς εξοπλισμό(τουλάχιστον κράνος) κάνει πολλά πράγματα λάθος κατ'επιλογή(δεν παίζει να τον πιστέψω αν μου πει ότι δεν ήξερε ότι πρέπει να φορά κράνος),και δε θα ισχύει η δικαιολογία " μα όταν ήμουν 16 δε μου 'χαν πει για κράνος".

αν "παιξει" και το παιδι σου με το νομικο πλαισιο και οταν του επιτρεπει ο νομος, παρει το τουμπανο που τοσο πολυ επιθυμουσε και δεν εχει ιδεα απο αυτα τα πραγματα γιατι εσυ δεν ηθελες να εχει ιδεα...
    τοτε οι δικες σου πραξεις θα ειναι το "πασο" γιατι ο νομοθετης πλεον του επιτρεπει, και οι προσευχες να μην το βρει το κακο...
    Μ'αυτή τη λογική αν ο γιός μου επιθυμούσε πάρα πολύ ν'ασχοληθεί με αγώνες θα'πρεπε εγώ να του ικανοποιήσω την ανάγκη ώστε αργότερα να μην εμπλακεί χωρίς εμπειρία και κινδυνεύσει περισσότερο να χτυπήσει άσχημα.
    Μ'αυτή τη λογική αν ο γιός μου επιθυμούσε πάρα πολύ ν'ασχοληθεί με base jumping θα'πρεπε εγώ να του ικανοποιήσω την ανάγκη ώστε αργότερα να μην εμπλακεί χωρίς εμπειρία και κινδυνεύσει περισσότερο να σκοτωθεί.

Από πότε ο γονιός πρέπει να λέει πάντα "ναι" στις μεγάλες επιθυμίες του παιδιού;
    Έχεις σκεφτεί το γεγονός να μην έχει καν την οικονομική δυνατότητα να του πάρει μηχανάκι;

1)Οι γονείς που δεν έχουν να του πάρουν τί είναι,κακοί γονείς ή ΄β διαλογής;
    2)Οι γονείς που έχουν να του πάρουν αλλά δε θέλουν τί είναι,κακοί γονείς ή ΄β διαλογής;

Ξεκολλάτε, το ότι γουστάρουμε τα μηχανάκια δε σημαίνει ότι είναι το κέντρο του κόσμου, ούτε βασικό σημείο ανατροφής των παιδιών!
    Άμα είναι έτσι πρέπει όσοι κυνηγούν να μάθουν στο παιδί τους να κυνηγάει.
    Γιατί ντε και καλά να εμπλέξουμε τα παιδιά στο επικίνδυνο χόμπυ μας(μηχανάκια);
    Μηχανάκι είναι,ένα γαμωμηχάνημα και τίποτ'άλλο.
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 26/08/2013 στις 19:36.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Εν μερη συμφωνω με το οτι πρεπει να ξερει και τις δυο οψεις, διαφωνω καθετα με τον τροπο.
    Πώς προτείνεις το παιδί να δει σωματικές βλάβες ενός ατυχήματος;
    Βίντεο;
    Ή μήπως οι άσχημες εικόνες δεν είναι μέρος της ζωής;
    Αν είναι να το εκαπιδεύσεις να χαίρεται τα καλά,δείξτου και τα κακά!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Πώς προτείνεις το παιδί να δει σωματικές βλάβες ενός ατυχήματος;
    Βίντεο;
    Ή μήπως οι άσχημες εικόνες δεν είναι μέρος της ζωής;
    Αν είναι να το εκπαιδεύσεις να χαίρεται τα καλά,δείξτου και τα κακά!
    Αν παρουμε σβαρα τα νοσοκομεια καθε φορα που θελει μηχανη η αυτοκινητο το παιδι μας στο τελος θα μας βαλουνε να πληρωνουμε και εισιτηριο.Ρε συ δεν στεκει αυτο.Ο αλλος θα εχει το χαλι του και θα τον κανω τσιρκο?

Κωστα (?) φιλε μου υπαρχουνε αλλοι τροποι.Αυτος εχει πολλες αρνητικες συνεπειες.Ο φοβος φευγει με την πραγματικη γνωση και οχι με τον τρομο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Αν παρουμε σβαρα τα νοσοκομεια καθε φορα που θελει μηχανη η αυτοκινητο το παιδι μας στο τελος θα μας βαλουνε να πληρωνουμε και εισιτηριο.Ρε συ δεν στεκει αυτο.Ο αλλος θα εχει το χαλι του και θα τον κανω τσιρκο?

Κωστα (?) φιλε μου υπαρχουνε αλλοι τροποι.Αυτος εχει πολλες αρνητικες συνεπειες.Ο φοβος φευγει με την πραγματικη γνωση και οχι με τον τρομο.
    Mια φορά στο ΚΑΤ και όχι,δεν κάνεις κανέναν τσίρκο.

Λες υπάρχουν και άλλοι τρόποι.Πρότεινε έναν συγκεκριμένο.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Συμφωνω με τον επανω.
    Δεν συγκαταλεγεται στις εκπαιδευτικες μεθοδους ο εκφοβισμος - τρομοκρατια.

Κατσε δειξε βιντεο, ανεφερε περιστατικα, δειξει πιθανες ουλες απο ατυχηματα ή ανεφερε γνωστους που δεν μπορουν να περασουν απο το αεροδρομιο γιατι ο ανιχνευτης μεταλλων δεν λεει να σταματησει να χτυπαει... και υπαρχουν και αλλα...

Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια...

εντιτ: σου μιλαω για συνεχεις επισκεψεις στο νοσοκομειο καθε φορα που γινοταν καποιο σοβαρο περιστατικο (μιλαμε για νησι οχι για μεγαλουπολη), σκεψου να βλεπει συνεχως τετοιες εικονες ενα παιδι 7-10 ετων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ...

δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει ενα κ@υλωμενος 16αρης για ταχυτητα σε σχεση με εναν κ@υλωμενο 21αρη...
    ειδικα απο την στιγμη που και οι 2 ειναι απαιδευτοι και ανεκπαιδευτοι...ο στρατος, η σχολη ή δουλεια δεν νομιζω οτι θα συμβαλουν στο να αποκτηθει γνωση περι του αντικειμενου των μηχανων..
    επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην στηριξεις στο παιδι σου σε οποια του επιθυμια...και λεμε να το θελει πολυ...να το βλεπεις να "καιγεται"...
    και η στηριξη δεν ειναι μονο οικονομικη..ειναι περισσοτερο ψυχολογικη και ηθικη...να κατσεις να διαβασεις και να ψαξεις ΤΙ ειναι αυτο που εχει συνεπαρει το μυαλουδακι του και να του δωσεις τα καταλληλα εφοδια να το πραξει...
    δεν λεμε οτι αμα θελει να γινει πιλοτος ελικοπτερου, θα εισαι κακος γονιος αν δεν του παρεις ενα apache να κοβει τις βολτες του γυρω απο την Ελλαδα...
    ουτε να το σπρωξεις να κανει κατι αν δεν το θελει...δλδ μπορει να μην το ενδιαφερουν εξ αρχης οι μηχανες...οχι επειδη εσυ καβαλας ΠΡΕΠΕΙ να καβαλαει και αυτο...ΑΝ το γουσταρει ομως, ναι...
    οποτε (αφου με ρωτας) η απαντηση ειναι ΝΑΙ...θα επρεπε αμα θελει να ασχοληθει με τους αγωνες ή με το base jumping να το στηριξεις οπως μπορεις και να του ικανοποιησεις την αναγκη να μαθει 5 πραγματα απο καποιον που εμπιστευεται περισσοτερο, ουτως ωστε να κινδυνευσει λιγοτερο...

και το sex χωρις σκουφακι σκοτωνει γιατι κυκλοφορει Aids...η λογικη σου ειναι να το αποτρεψεις να κανει sex...η λογικη μου ειναι να το πληροφορησεις οτι μπορει να την παθει ασχημα και να φοραει παντα καποτα...

οποτε, θα πω μονο οτι, μαλλον, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και θα το κλεισω εδω...

Γιατί είναι τρομοκρατία και εκφοβισμός η επίσκεψη στο νοσοκομείο στα θύματα τροχαίων;
    Μέσα στο παιχνίδι της ζωής δεν είναι;Γιατί να μη δει και αυτή την πλευρά;
    Άλλο τρόμος,άλλο τρομοκρατία.
    Άλλο φόβος,άλλο εκφοβισμός.
    Γυάλινο πύργο θέλετε;

Παλαιό μέλος
    Mια φορά στο ΚΑΤ και όχι,δεν κάνεις κανέναν τσίρκο.

Λες υπάρχουν και άλλοι τρόποι.Πρότεινε έναν συγκεκριμένο.
    Bradipous 

Συμφωνω με τον επανω.
    Δεν συγκαταλεγεται στις εκπαιδευτικες μεθοδους ο εκφοβισμος - τρομοκρατια.

Κατσε δειξε βιντεο, ανεφερε περιστατικα, δειξει πιθανες ουλες απο ατυχηματα ή ανεφερε γνωστους που δεν μπορουν να περασουν απο το αεροδρομιο γιατι ο ανιχνευτης μεταλλων δεν λεει να σταματησει να χτυπαει... και υπαρχουν και αλλα...

Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Γιατι οταν ενα μικρο παιδι βλεπει τετοιες εικονες δεν θα κατσει να τα σκεφτει ολα αυτα, θα νιωσει φοβο και ετσι θα το συνδεσει στο μυαλο του για ολη του την ζωη, θα το εχει τραυμα πως το λενε...

δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει ενα κ@υλωμενος 16αρης για ταχυτητα σε σχεση με εναν κ@υλωμενο 21αρη...
    ειδικα απο την στιγμη που και οι 2 ειναι απαιδευτοι και ανεκπαιδευτοι...ο στρατος, η σχολη ή δουλεια δεν νομιζω οτι θα συμβαλουν στο να αποκτηθει γνωση περι του αντικειμενου των μηχανων..
    Δεν πειράζει,λόγω εμπειρίας ξέρω ότι η διαφορά είναι τεράστια και ναι,όλες οι εμπειρίες μετράνε
    επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην στηριξεις στο παιδι σου σε οποια του επιθυμια...και λεμε να το θελει πολυ...να το βλεπεις να "καιγεται"...
    Διότι ή δε μου περισσεύουν ή δε συμφωνώ.
    Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι εστί οικονομική στενότητα για πάρα πολλούς ανθρώπους...
    οποτε (αφου με ρωτας) η απαντηση ειναι ΝΑΙ...θα επρεπε αμα θελει να ασχοληθει με τους αγωνες ή με το base jumping να το στηριξεις οπως μπορεις και να του ικανοποιησεις την αναγκη να μαθει 5 πραγματα απο καποιον που εμπιστευεται περισσοτερο, ουτως ωστε να κινδυνευσει λιγοτερο...
    ΔΕΝ έχω λέμε,ούτε χρήμα ούτε ΧΡΟΝΟ!
    Είμαι κακός γονιός;
    και το sex χωρις σκουφακι σκοτωνει γιατι κυκλοφορει Aids...η λογικη σου ειναι να το αποτρεψεις να κανει sex...η λογικη μου ειναι να το πληροφορησεις οτι μπορει να την παθει ασχημα και να φοραει παντα καποτα...
    Τελειώνετε με τη συσχέτιση σεξ-μηχανάκι!
    Το σεξ είναι βασική βιολογική ανάγκη, η ενασχόληση με τα δίκυκλα ΟΧΙ!Έλεος ρε σεις!
    Επίσης μετράτε πόσοι κολλήσαν AIDS με καπότα και πόσοι πεθάναν φορώντας κράνος.

οποτε, θα πω μονο οτι, μαλλον, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και θα το κλεισω εδω...
    Σεβαστό,αν θες όμως απάντα στα 1 και 2 του προηγούμενου ποστ.
    Πάντα φιλικά!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παιδες ειναι ανωφελο απο δω και περα,πηραμε ολοι μια εικονα ο καθεις τι πιστευει.

Ολες οι επιλογες σεβαστες ,το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιαδηπωτε περιπτωση κυριο συστατικο για να πετυχει ειναι τυχη.

Εγω εχω 2 γιους και βασικα θα θελα να καβαλησουν ,και ας εχω περασει απο νοσοκομεια,στραβες,αδικιες,κακες ωρες κτλ.Αν καποιος απο τους 2 επιλεξει να καβαλησει το πρωτο πραγμα που θα κανει ,θα ναι σχολειο riding school,απο κει και περα μπορει να ξυνισει ή μπορει να γουσταρει.

Εγω παντως τα ''φωτα'' θα τους τα δωσω,τωρα αν με γραψει στα παπαρια του ,οπως βλεπω να κανει ο μεγαλος μου-10 χρ.(αυτος ειναι αρκετες φορες συνεπιβατης μου) φετος που τον ξεκινησα μαθηματα σερφ,τουλαχιστον δεν θα ποσταρει τα παραπανω που εγραψε ο devil's για τον πατερα του(Σταυρο μ'ολο τον σεβασμο για τον πατερα σου),αλλα και γω ετσι ενιωσα γι αυτο σου ειπα μ αρεσε το παραδειγμα σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Σεβαστό,αν θες όμως απάντα στα 1 και 2 του προηγούμενου ποστ.
    Πάντα φιλικά!
    αν μιλας για το ποστ #78 εχω ηδη απαντησει...
    αν μιλας για το ποστ #84 απλα θα πω οτι διαφωνω καθετως με τον τροπο...οχι με αυτο που θες να περασεις, αλλα πως θες να το περασεις...

αν μιλας για το ποστ #78 εχω ηδη απαντησει...
    αν μιλας για το ποστ #84 απλα θα πω οτι διαφωνω καθετως με τον τροπο...οχι με αυτο που θες να περασεις, αλλα πως θες να το περασεις...
    Για το 78 μιλάω φίλε και δε μου απάντησες.
    Ας ξαναρωτήσω:
    1)Οι γονείς που δεν έχουν να του πάρουν τί είναι,κακοί γονείς ή ΄β διαλογής;
    2)Οι γονείς που έχουν να του πάρουν αλλά δε θέλουν τί είναι,κακοί γονείς ή ΄β διαλογής;

Αν θες μας λες.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το νέο μου "κοριτσάκι" κι εγω!!
    από sarimarina στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2011, 18:52
  2. Τι είναι τούτο να το ξεριζωσω???
    από rockobok στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 21:16
  3. Αρκει το παριζακι μου να ειναι....