http://www.youtube.com/watch?v=2OT5wMWM_Jk
:rotflmao:
Are Simo gamo tis odigies moy....
Όχι, εμείς τα βλέπουμε μια χαρά και εσείς τα βλεπετε περίεργα.
Λοιπόν, για να μην το τραβάμε τσάμπα και χαλάμε και διαδικτυακή μελάνη...
Έχεις μια άποψη και πιστεύεις πως έχεις δίκιο.
Δεν μπορείς όμως να την αποδείξεις, άρα έχεις μια συλλογιστική του τύπου «αφού η δική μου λογική καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, αυτό συμβαίνει» με την οποία προσπαθείς να πείσεις εμένα και όποιον άλλον διαφωνεί.
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο, στο υπογράφω.
Από την άλλη, έχω μια άλλη άποψη και έχω δίκιο.
Δεν μπορώ όμως να την αποδείξω, άρα έχω μια συλλογιστική του τύπου «αφού η δική μου λογική καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, αυτό συμβαίνει» με την οποία θα μπορούσα να προσπαθήσω να πείσω εσένα και όποιον άλλον διαφωνεί.
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο, μου το υπογράφεις.
Η διαφορά είναι πως εμένα δεν με νοιάζει να πειστείς, μου φτάνει απλά να μην προσπαθείς να μου αλλάξεις γνώμη, τουλάχιστον όχι μέχρι να έχεις αντικειμενικά στοιχεία και όχι ενδείξεις που προκύπτουν βάση συλλογισμού. Με τον συλλογισμό αυτό είναι που διαφωνό, όπως κι εσύ με τον δικό μου και του endo.
Έτσι κι αλλιώς μπορούμε να βλεπουμε τον ίδιο αγώνα και να συμπεραίνουμε άλλα, δεν τρέχει και τίποτα, σάμπως τι, διαγώνισμα θα γράψουμε;
Απλά, γράφει ο καθένας μας την παπάρα του να περνάει η ώρα και να γίνεται και κουβεντούλα.
![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Στα μεταγραφικά, ο Eλίας φαίνεται να πάει SBK να κάνει παρέα με τη Χάιδω που τη θέλουν οι κόκκινοι που θα κατεβάσουν νέο πακέτο ηλεκτρονικών που το έκαναν και τέστ στο Μουτζέλο.
Υπάρχει θέμα με τον Αλέιξ που τα τσούγκρισε με την Απρίλια που τον θέλει μεν, δεν βάζει το χέρι στην τσέπη δε, κάτι που δεν απασχολεί τον Ασπάρ που έγινε κι αυτός μαριονέτα σαν τον Πονσαράλ που έγινε και αυτός υπάλληλος και απο τη στιγμή που πέφτει καλό μεροκάματο και υπάρχουν δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.
Θέμα υπάρχει και για τον Ράντυ που απο ότι δείχνει δεν έχει πρόταση και αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα περάσει τον χειμώνα στα πόδια της συζύγου. Χάλιααα...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
![]()
![]()
![]()
Οι πιο ωραίες μεταγραφικές ειδήσεις που διάβασα τελευταία !
(για τηνπαρουσίαση μιλάω και όχι για το περιεχόμενο)
Φύγαμε...
Ρε παιδια πως ειναι δυνατο να γινει συγκριση αναμεσα σε καποιους οδηγους?Τα πραγματα για τους ομοσταυλους ειναι σχετικα ευκολα.Για τους υπολοιπους πως να γινει η συγκριση οταν οδηγουνε μηχανες με διαφορετικες ικανοτητες?
Γιατί το θέτεις έτσι; Ο Poncharal, o Martinez και όλοι οι team managers, είναι πρώτα απ' όλα επιχειρηματίες. Λογικό είναι να κοιτάζουν το συμφέρον τους. Ο Espargaro έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Αν θέλει να φύγει, η νέα του ομάδα πρέπει να πληρώσει 600.000Ε για να το σπάσει. Απλά πράγματα. Ο aspar τον θέλει, αλλά αν θέλει να φύγει θα αφήσει και κάτι για το ταμείο...Καλά δεν ήταν όταν τον έκανε μάγκα δίνοντάς του το μακράν καλύτερο CRT;(Δεν παραγνωρίζω την καταπληκτική οδήγηση που κάνει φέτος.) Και για τη σχέση του με την Aprilia, μην ξεχνάς ότι του έδιναν πάντα πύραυλους που κέρδιζαν εύκολα παγκόσμια, όπως έγινε και φέτος για την "υποκατηγορία" των CRT.
Ο Poncharal αντίστοιχα, κάνει αυτό που "του προτείνει" η Yamaha (που πληρώνει μάλλον και μέρος του συμβολαίου του Pol), εξασφαλίζοντας έτσι ανταγωνιστικά μηχανάκια που είναι και πιό ελκυστικά για τους χορηγούς. Το ίδιο κάνουν και ο Cecchinello με τον Gresini. Καλά θα ήταν να είχαν βαθιά τσέπη και να κάνουν αυτό που γουστάρουν, αλλά το πράγμα δεν λειτουργεί έτσι...
Μπορεί να γίνει σύγκριση και μάλιστα πολύ ασφαλής αν λάβουμε υπ' όψιν τους teammate των που ήταν ήδη στην ομάδα απο προηγούμενη-ες σεζόν.
Αν δε αυτοί που παρέμειναν είναι και σταθεροί αναβάτες τότε η σύγκριση μεταξύ των νεοεισαχθέντων στην ομάδα με αυτούς που έφυγαν είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Πχ Στη φτουκάτι η διαφορά στα γυρολόγια, τον ολικό χρόνο και τις νίκες των βάλε-Ντόβι-Κέισυ απ τον κατά κόσμον Νικολάκη Χέιντεν, τη γνωστή Χάιδω, που είναι ένας εξαιρετικά σταθερός αναβάτης θα μας δείξει ποιος ήταν ο καλύτερος. Αυτό και μόνο και όχι το αν την επόμενη ή την προηγούμενη χρονιά κάποιος πήγε πιο γρήγορα το χρέπι.
Το ίδιο και στη Yamaha. Αν λάβουμε υπ όψιν πως ο Γιώργος είναι κι αυτός εξαιρετικά σταθερός, οι επιδόσεις των Βάλε και Σπις θα συγκριθούν βάση αυτού.
Στην Honda που ο Ντάνος πάει αναλόγως την ευθυγράμμιση ή όχι των πλανητών δεν βγαίνουν τόσο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά αρκετά για να κάνουμε και εδώ μια ωραιότατη σύγκριση. Η διαφορά του λοιπόν σε γυρολόγια, ολικό χρόνο και νίκες απο τους Κέισυ-Ντόβι-Μάρκ θα μας δώσει την κατάταξη των τριών.
Αν και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν, δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος να βγάλουμε συμπεράσματα.
Το 11 φυσικά που έτρεξαν οι 3 με ίδιο μοτοσακό το συμπέρασμα είναι ακόμα πιο σωστό.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing