Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 134

Θέμα: Γιατί δεν πήγα ποτέ στο Β Ακρωτήριο

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    ξέρεις κι εσύ από raclette ε??
    Θέλω δε θέλω μπήκα στο χωρό!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΟΝ-OFF topic...
    εγω με θυμαμαι που διαβαζα ταξιδιωτικά στα περιοδικα πιτσιρικας... εβλεπα οτι εκπομπες (οχι πολλες) υπηρχαν στην τιβι... ταξιδεψα με τα χρονια σε μερικες χωρες (Ευρωπη και Αμερικη) με αεροπλανο και πάντα έλεγα "μακαρι να γυρισω ολη την Ελλαδα και ας μη παω ποτε εξω". Δεν επικεντρωνομαι τοσο στο μέσο, μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο ή αεροπλάνο αλλά στο ταξίδι και τον προορισμό
    Στην πορεία ανακάλυψα απο το ιντερνετ, τους φιλους που ταξιδεψαν, την τηλεοραση, τον εαυτο μου που καβαλαγε και γυρναγε οτι η Ελλάδα είναι πολύ πιο μεγάλη και πολύ πιο όμορφη απο αυτη που φανταζομουνα μικρος! Ετσι εξακολουθω να λεω "μακαρι να γυρισω ολη την Ελλαδα και ας μη παω ποτε εξω"!
    Δυστυχως, ουτε καν αυτη δε νομιζω να καταφερω να γυρισω, πόσο μαλλον το εξωτερικο.
    Στο θεμα του "εξω" τωρα, πραγματικα εχω διαβασει και δει (πάλι απο τιβι και ιντερνετ) πολλα, όχι οσα θα μπορουσα αλλα ειναι και η ψυχοσυνθεση περιεργη και καπου σταματας να το κανεις, που θα ημουν μαλακας αν ελεγα πως είδα καποιο μερος που ΔΕΝ θα ηθελα να παω!
    Ξερω οτι δε θα παω ποτε ουτε στα μισα απο οσα θα ηθελα, ακομα και εντος αλλα δε θα απερριπτα ποτε εναν προορισμο επειδη ειναι must ουτε ομως θα τον επελεγα και γι αυτο! Αντιστοιχα, δε θα τον απερριπτα επειδη γραψαν -καλως ή κακως- ενα φιλο μου, ισως ομως να απεφευγα να παω καπου λογω επικινδυνότητας και δεν εννοω τους δρομους!

Για να το κλεισω, ναι, την Ελλαδα την αγαπαω σε ολα της οσον αφορα τα βουνα, τις θαλλασες, τους καμπους, τους (περισσοτερους) ανθρωπους. Ειμαι στο "σπιτι" μου και ξερω πως να κινηθω και να πράξω. Εξω θα προσαρμοστώ και θα σεβαστώ όπως θα ήθελα και θα έρπεπε να πραξουν το ιδιο οσοι ερχονται εδω! Παντου ομως, τα παντα! Παντου και οι μαλακες, παντου και οι καλοι. Παντου υπαρχει ομορφια, παντου και ασχημια. Παντου υπαρχει κατι να δεις και κατι να προσπερασεις...

Το χρήμα και ο χρονος, με αυτη τη σειρα για μενα, και μετα... η ψυχη θα σε παει οπου γουσταρει...όμορφα.

ως τότε... καλά να είμαστε και βλέπουμε

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παιδες οι Αγγλοι λενε 'when in Rome, do as the Romans do'.

Ας μπαινανε τα φιλαρακια στο κοπο να μαθουνε την σχεση που εχουν με τους νομους τα οργανα της Νορβηγιας πριν επισκεφτουν την χωρα τους, αν μη τι αλλο, απο σεβασμο. Τα υπολοιπα ειναι Ελληνικες κλανιες που εχουν την εντυπωση, σα παιδακια του δημοτικου, οτι ολοι θα πρεπει να βλεπουν το κοσμο μεσα απο τα ματια τους. μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο το να κρινει ο Ελληνας τα ιδανικα του Νορβηγου μεσα απο τα ματια του μπαχαλακη δεν εχω ακουσει σημερα!

Ημαρτον.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Παιδες οι Αγγλοι λενε 'when in Rome, do as the Romans do'
    and when in cavos (kavos)???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    and when in cavos (kavos)???

με το μπαρδον?
    Το οτι γινεται (ατιμωρητα) στον cavos, εχει να κανει με τους μπαχαλακηδες, σορρυ

Παιδες οι Αγγλοι λενε 'when in Rome, do as the Romans do'.

Ας μπαινανε τα φιλαρακια στο κοπο να μαθουνε την σχεση που εχουν με τους νομους τα οργανα της Νορβηγιας πριν επισκεφτουν την χωρα τους, αν μη τι αλλο, απο σεβασμο. Τα υπολοιπα ειναι Ελληνικες κλανιες που εχουν την εντυπωση, σα παιδακια του δημοτικου, οτι ολοι θα πρεπει να βλεπουν το κοσμο μεσα απο τα ματια τους. μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο το να κρινει ο Ελληνας τα ιδανικα του Νορβηγου μεσα απο τα ματια του μπαχαλακη δεν εχω ακουσει σημερα!

Ημαρτον.
    To αυτό ...

με το μπαρδον?
    Το οτι γινεται (ατιμωρητα) στον cavos, εχει να κανει με τους μπαχαλακηδες, σορρυ
    λένε πάντως κάτι...

what happens in cavos stays in cavos.....

τέλος σπαμ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    λένε πάντως κάτι...

what happens in cavos stays in cavos.....

τέλος σπαμ....
    Δεν ειναι σπαμ Σπυρο, απλα ειμαστε η χωρα του εκτροπου, το κωλοχανειο της ευρωπης. Ακομα και οι ολλανδοι την πρεζα που πουλανε την οργανωσανε.
    Παντως αν και κατακρινω, ως ενα σημειο γουσταρω φαση, γι αυτο και ζω εδω. Προσεχω μονο ποιους κρινω, πως και γιατι.

Δεν ειναι σπαμ Σπυρο, απλα ειμαστε η χωρα του εκτροπου, το κωλοχανειο της ευρωπης. Ακομα και οι ολλανδοι την πρεζα που πουλανε την οργανωσανε.
    Παντως αν και κατακρινω, ως ενα σημειο γουσταρω φαση, γι αυτο και ζω εδω. Προσεχω μονο ποιους κρινω, πως και γιατι.
    ήθελα να το γράψω και εγώ, κατ ουσία, είναι το δεύτερο σκέλος του ποσταρίσματος, οτι (στον δρόμο) είμαστε ανευ παιδείας (και όχι μόνο για τα ευρωπαικά δεδομένα) αλλά μάλλον δεν γουστάρουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και αποφεύγουμε να το λέμε.....

.... γιατί κατά βάθος το γουστάρουμε.....

και τώρα βαράτε αλύπητα.....

+1 ημαστε η πιο αναρχοκρατουμενη (περνας κοκκινο, χωρις κρανος, κλεβεις το κρατος, φοροδιαφυγη και πολλα αλλα!) χωρα στην Ευρωπη αλλα με μεγαλη δοση φασισμου πως το καταφερνουμε αυτο ειναι κατι που δεν καταλαβενω... χαχαχαχαχαχα
    ORGIA!!!!!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ... Προσεχω μονο ποιους κρινω, πως και γιατι.
    και εγώ

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    πάλι καλά που μας έβαλες στη θεση μας ..

αν δε του γνωρίσεις δε θα καταλάβεις. έχω γνωρίσει και Γάλλους και Γερμανούς και Ολανδούς.

κανένας σαν τους Νορβηγούς.

Λάθος. υπάρχουν ακόμα 2 λαοί που θεωρώ οτι είναι στο αίμα τους η υπεροψία. Σέρβοι και (edit) Μαροκινοί.
    Δηλαδή πρέπει να μην ξαναπάμε κι εκεί ? Αυτό εννοούσα. Να βγάλω τη γομολάστιχα
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    +1 ημαστε η πιο αναρχοκρατουμενη (περνας κοκκινο, χωρις κρανος, κλεβεις το κρατος, φοροδιαφυγη και πολλα αλλα!) χωρα στην Ευρωπη αλλα με μεγαλη δοση φασισμου πως το καταφερνουμε αυτο ειναι κατι που δεν καταλαβενω... χαχαχαχαχαχα
    προφανώς έχεις μπερδέψει λιγάκι την αναρχία σα λέξη με την κοινωνική αναρχία. Ένας αναρχικός στη θεώρηση του σίγουρα πιστεύει στην αυτοοργάνωση και χρειάζεται να μπορεί να διατηρεί τρομερές ισορροπίες μέσα του. Τέλος πάντων το ζητούμενο δεν είναι εκεί.

Έχω δει πολύ κόσμο στις χώρες του να έχει "αποκλίνουσα" συμπεριφορά στα πλαίσια της κανονικότητας που οι νόμοι της χώρας του επιβάλουν. (ενδεχομένως και καλά κάνουν σε αρετές των περιπτώσεων, γιατί δε γίνεται κάθε μέρα να τρως αγγούρι κάπου θα ξεσπάσεις) Δείτε Τους Βρετανούς μετά από 2-3 μπύρες, ή τους Γερμανούς επίσης. Δείτε πάρτι που γίνονται σε χώρες Σκανδιναβικές που το LSD είναι σα panadol... μη λέμε μλκς ήθελαν και τους ξέσκισαν και όχι δε γίνεται να έχεις τέτοια συμπεριφορά και εσύ στους δικούς σου επισκέπτες, δε θα γίνουμε μλκς επειδή βρέθηκαν 2 μλκς και έκαναν την παπαριά τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Έχω δει πολύ κόσμο στις χώρες του να έχει "αποκλίνουσα" συμπεριφορά στα πλαίσια της κανονικότητας που οι νόμοι της χώρας του επιβάλουν. (ενδεχομένως και καλά κάνουν σε αρετές των περιπτώσεων, γιατί δε γίνεται κάθε μέρα να τρως αγγούρι κάπου θα ξεσπάσεις) Δείτε Τους Βρετανούς μετά από 2-3 μπύρες, ή τους Γερμανούς επίσης. Δείτε πάρτι που γίνονται σε χώρες Σκανδιναβικές που το LSD είναι σα panadol... μη λέμε μλκς ήθελαν και τους ξέσκισαν και όχι δε γίνεται να έχεις τέτοια συμπεριφορά και εσύ στους δικούς σου επισκέπτες, δε θα γίνουμε μλκς επειδή βρέθηκαν 2 μλκς και έκαναν την παπαριά τους.
    Το γεγονός όμως ότι την αποκλίνουσα συμπεριφορά τους την εκδηλώνουν με τρόπους διάφορους από την καταστρατήγηση όλου του ΚΟΚ, ή την ουσιαστική κατάργηση της εφορίας ας πούμε, όπως συμβαίνει στη χώρα μας, δείχνει και το επίπεδο της κοινωνίας, καθώς και τις αρχές που διέπουν τους πολίτες της.
    Τώρα αν ήθελαν να ξεσκίσουν ή όχι τους τριτοκοσμικούς. απατεώνες, κλέφτες, διευθαρμένους, και ότι άλλο μας στόλισε ο πρώην προθυπουργός στα διεθνή μέσα, ευρωπαικά συμβούλια , μπορεί να το είδαν και σαν προσφορά στο κοινονικό σύνολο.
    Είναι κάτι που θα το κουβαλάμε απο εδώ και πέρα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....
    Λάθος. υπάρχουν ακόμα 2 λαοί που θεωρώ οτι είναι στο αίμα τους η υπεροψία. Σέρβοι και (edit) Μαροκινοί.
    Δεν έχεις μιλήσει ποτέ με τα κατακάθια της αθρώπινης ύπαρξης, τα βλακωδέστερα και απεχθέστερα δίποδα όντα που λέγονται Άγγλοι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 12:57
  2. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  3. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:54