Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
westie στο 4,00 φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γι' αυτό που είπε ο Σπύρος αλλά απ' την άλλη πάλι τα βιντεάκια προώθησης ενός προιόντος δεν μου λένε και πολλά.
Edit.. Εγώ πάντως σε παρόμοιες καταστάσεις δεν θα επαναπαυόμουν μόνο και μόνο επειδή το είδα σε αυτό το βιντεάκι.
Sent from me using a computer.
Εντάξει μωρέ , άμα περνάτε ποτάμια καθημερινά να μην το πάρετε ,
τώρα για μια φορά στο τόσο που θα βρεθείτε αμαζόνιο δεν παθαίνει και τίποτα !!![]()
Από ότι βλέπω στο advrider υπάρχει δυσαρέσκεια στη ζέστη που παράγει το μηχανάκι. Ειδικά κάτι Τούρκοι είναι κομματάκι απελπισμένοι. Τα υπόλοιπα νομίζω οτι είναι θέμα προτιμήσεων.
Γειά χαρά.
Πήγα χθες για το πρώτο service (στα 1000χλμ) κι έχει περάσει μια τεχνική οδηγία από την εταιρία γι'αυτό το σκοπό. Μου έβαλαν ένα αυτοκόλλητο χοντρό φύλλο αλουμινίου (έχει κάτι σα μονωτικό υλικό μέσα) κάτω από τη σέλα προσωρινά και περιμένουν να δουν τι θα γίνει τελικά. Ίσως και αντικατάσταση σέλας. Ίδωμεν...
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΤΖΑΠΑΝ...........
Καί μετά νά ψάχνανε άλουμινόφυλλα μέχρι νεωτέρας.........ΩΧΧΧΧΧΧΧ
To ερώτημα είναι αν αυτά που κάνει στην άσφαλτο , αφορούν το μέσο αναβάτη on off * ή αφορούν μάλλον πιο πολύ αγοραστές προερχόμενους από ss μοντέλα που και το γκάζι θα τους φανεί λιγότερο από τα αντίστοιχα ss , αλλά και δεν θα το αγοράσουν στο τέλος .
* μέσο αναβάτη , έχω στο μυαλό μου το ταξιδιώτη που ζητάει άνεση , μεγάλη αυτονομία , καλή προστασία , και μια καλή μέση ταχύτητα στους ανοιχτους αυτοκινητόδρομους .
Δεν έχεις ακουστά τις ανακλήσεις?
Για το breather του τενερε δεν έμαθα ποτέ αν είχε βγει επίσημη ανακοίνωση αλλά αν το πήγαινες στο εξουσιοδοτιμένο και τους έλεγες ότι κάθε 500 χλμ πρέπει να αδειάζω το σωληνάκι, στο άλλαζαν δωρεάν με το νέο που είχε άλλη σχεδίαση. Αν δεν το πήγαινες και απλά ξετάπωνες το σωληνάκι δεν θα το άλλαζαν ποτέ. Αν δεν το έπαιρνες χαμπάρι απλά θα γέμιζες το φιλτρόκουτο λάδι. Εγώ το έμαθα από ξένα φόρουμ.
Για τα κομμένα πλαίσια των τζαπάν gsxr η επίσημη ανακοίνωση ήταν μην κάνετε σούζες.
Οπότε καλύτερα αλουμινόφυλλα μέχρι την επίσημη ανάκληση, παρά γαργάρα.
+1
Ο All έχει δίκιο. Αν δούμε την ουσία αυτά τα δύο προσφέρουν τα ίδια πράγματα.
Οκ το κτμ μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις αλλά το τενερε θα υπερτερεί αλλού.
Sent from me using a computer.