Σελίδα 35 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Straight στα γεράματα, ρε Γιαννάκη ..??
    Εσεις οι παλιογεροι μαζι με τον αλλονΑ τον τσιπουροπνιχτη που το παιζει μοναχολυκος μας βγαλατε το κακο ονομα.Ακους εκει τοσοι νοματαιοι να τριγυρνανε στα βουνα,να κατασκηνωνουνε και να περνανε ρομαντικες βραδυες διπλα στην φωτια.Δεν θελει και πολυ χαχα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από westie Προβολή μηνύματος
    Αν ξέρεις...περνάς και ποτάμι

http://www.youtube.com/watch?v=lngn_N6KZqM

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    προσοχή οι κάτοχοι αλλα και οι επίδοξοι. το 1190 έχει 2 air intakes στο μπροστινό μέρος της μηχανής τα οποία στέλνουν κατευθείαν στο φίλτρο αέρα.

Φάτσα κάρτα λέμε.

westie στο 4,00 φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γι' αυτό που είπε ο Σπύρος αλλά απ' την άλλη πάλι τα βιντεάκια προώθησης ενός προιόντος δεν μου λένε και πολλά.

Edit.. Εγώ πάντως σε παρόμοιες καταστάσεις δεν θα επαναπαυόμουν μόνο και μόνο επειδή το είδα σε αυτό το βιντεάκι.
    Sent from me using a computer.

Εντάξει μωρέ , άμα περνάτε ποτάμια καθημερινά να μην το πάρετε ,

τώρα για μια φορά στο τόσο που θα βρεθείτε αμαζόνιο δεν παθαίνει και τίποτα !!

Από ότι βλέπω στο advrider υπάρχει δυσαρέσκεια στη ζέστη που παράγει το μηχανάκι. Ειδικά κάτι Τούρκοι είναι κομματάκι απελπισμένοι. Τα υπόλοιπα νομίζω οτι είναι θέμα προτιμήσεων.
    Γειά χαρά.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Από ότι βλέπω στο advrider υπάρχει δυσαρέσκεια στη ζέστη που παράγει το μηχανάκι. Ειδικά κάτι Τούρκοι είναι κομματάκι απελπισμένοι. Τα υπόλοιπα νομίζω οτι είναι θέμα προτιμήσεων.
    Γειά χαρά.
    Πήγα χθες για το πρώτο service (στα 1000χλμ) κι έχει περάσει μια τεχνική οδηγία από την εταιρία γι'αυτό το σκοπό. Μου έβαλαν ένα αυτοκόλλητο χοντρό φύλλο αλουμινίου (έχει κάτι σα μονωτικό υλικό μέσα) κάτω από τη σέλα προσωρινά και περιμένουν να δουν τι θα γίνει τελικά. Ίσως και αντικατάσταση σέλας. Ίδωμεν...
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΤΖΑΠΑΝ...........

Καί μετά νά ψάχνανε άλουμινόφυλλα μέχρι νεωτέρας.........ΩΧΧΧΧΧΧΧ

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

με ποιο μηχανακι ανταγωνιζονται οι τζαπαν το adv ?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fournas Προβολή μηνύματος
    με ποιο μηχανακι ανταγωνιζονται οι τζαπαν το adv ?
    Γιάννη δε θέλω να μας απογοητευσω αλλά το νέο adv το απλό, δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπανω απο το νέο super tenere, π.χ.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Γιάννη δε θέλω να μας απογοητευσω αλλά το νέο adv το απλό, δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπανω απο το νέο super tenere, π.χ.
    Μας ανατίναξες ρε συ. Ξαναδες το βίντεο, on off μιχανάκι δεν τα έχει ξανακάνει αυτά στην άσφαλτο. Το super tenere πραγματικά δεν πρέπει να το βλέπει πουθενά. Ούτε καν στο χώμα
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

To ερώτημα είναι αν αυτά που κάνει στην άσφαλτο , αφορούν το μέσο αναβάτη on off * ή αφορούν μάλλον πιο πολύ αγοραστές προερχόμενους από ss μοντέλα που και το γκάζι θα τους φανεί λιγότερο από τα αντίστοιχα ss , αλλά και δεν θα το αγοράσουν στο τέλος .

* μέσο αναβάτη , έχω στο μυαλό μου το ταξιδιώτη που ζητάει άνεση , μεγάλη αυτονομία , καλή προστασία , και μια καλή μέση ταχύτητα στους ανοιχτους αυτοκινητόδρομους .

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

Δεν έχεις ακουστά τις ανακλήσεις?

Για το breather του τενερε δεν έμαθα ποτέ αν είχε βγει επίσημη ανακοίνωση αλλά αν το πήγαινες στο εξουσιοδοτιμένο και τους έλεγες ότι κάθε 500 χλμ πρέπει να αδειάζω το σωληνάκι, στο άλλαζαν δωρεάν με το νέο που είχε άλλη σχεδίαση. Αν δεν το πήγαινες και απλά ξετάπωνες το σωληνάκι δεν θα το άλλαζαν ποτέ. Αν δεν το έπαιρνες χαμπάρι απλά θα γέμιζες το φιλτρόκουτο λάδι. Εγώ το έμαθα από ξένα φόρουμ.

Για τα κομμένα πλαίσια των τζαπάν gsxr η επίσημη ανακοίνωση ήταν μην κάνετε σούζες.

Οπότε καλύτερα αλουμινόφυλλα μέχρι την επίσημη ανάκληση, παρά γαργάρα.

+1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Μας ανατίναξες ρε συ. Ξαναδες το βίντεο, on off μιχανάκι δεν τα έχει ξανακάνει αυτά στην άσφαλτο. Το super tenere πραγματικά δεν πρέπει να το βλέπει πουθενά. Ούτε καν στο χώμα
    Ο All έχει δίκιο. Αν δούμε την ουσία αυτά τα δύο προσφέρουν τα ίδια πράγματα.
    Οκ το κτμ μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις αλλά το τενερε θα υπερτερεί αλλού.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Δλδ συμφωνουμε;

Μη γελιομαστε...

Το ready to race μας τελείωσε...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Δλδ συμφωνουμε;

τι κι αν ο ένας το βλέπει μισοάδειο άλλος μισογεμάτο, αν το κοιτάξουμε και οι δύο στη μέση, συμφωνούμε...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Κανει τα ιδια αλλα λιγο πιο γρηγορα καθ'οτι εχει -30 κιλα και +40 αλογα, νο?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF