Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 337

Θέμα: Ferrari, Lambo και 1000 πράσινα άλογα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Το όνομα,το κύρος(!!!) και την ιστορία πληρώνεις περισσότερο παρά αναρτήσεις,μοτέρ,πλαίσιο...
    Αν ηταν αλλο το θρεντ θα νομιζα οτι αναφερεσαι σε μηχανες BMW....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αν ηταν αλλο το θρεντ θα νομιζα οτι αναφερεσαι σε μηχανες BMW....
    Κύρος δεν έχουν όμως...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ακόμα να καταλάβεις ότι έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός...Κάποιοι γουστάρουμε το GTR,κάποιοι γουστάρετε Ferrari και Lambo. Κανεις δεν είπε ότι είναι για πέταμα,αλλα πρεπει να παραδεχθεις ότι η τιμή τους δεν είναι καν ρεαλιστική...
    Το όνομα,το κύρος(!!!) και την ιστορία πληρώνεις περισσότερο παρά αναρτήσεις,μοτέρ,πλαίσιο...
    Kάνεις πλάκα τώρα.... συγκρίνεις το οικογενειακό R35 με αυτό;

Ιστορία πάρά πλαίσια, φρένα, αναρτήσεις.... ΟΚ, πες απο την αρχή ότι δεν έχεις ιδέα να μην ασχολούμαστε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κύρος δεν έχουν όμως...
    Οπουδηποτε αλλου εκτος του moto.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Πραγματικά αν πιστεύεις ότι ένα αμάξι οποιοδήποτε μπορει να έχει αξία πάνω απο 200-250 χιλιαρικα και να τη θεωρείς και λογική τότε κάτι παει λάθος...

Πιο άσχετος μου φαινεσαι εσυ,σαν κάτι τύπους που βλέπουν μόνο Ferrari,Lamborghini και δε μπορούν να ξεχωρίσουν το Μ3 απο το Μ5...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Με ειχε περασει απο πανω ενα τετοιο φτιαγμενο απο το Βλασση, ακομα εχω τα σημαδια στη πλατη...

Όταν ξανακατέβεις θα εξελίξουμε ένα παρόμοιο να τσι πατάμε όλους

Πραγματικά αν πιστεύεις ότι ένα αμάξι οποιοδήποτε μπορει να έχει αξία πάνω απο 200-250 χιλιαρικα και να τη θεωρείς και λογική τότε κάτι παει λάθος...

Πιο άσχετος μου φαινεσαι εσυ,σαν κάτι τύπους που βλέπουν μόνο Ferrari,Lamborghini και δε μπορούν να ξεχωρίσουν το Μ3 απο το Μ5...
    Στα @@ μας οι ΒΜW κι όλες οι Μ.... Αυτές τους κάναμε πλάκα με το 600ράκι...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Γουστάρω αγοράκια να τσακώνονται για τουτούνια & εγώ να πίνω ρακές !

:xik:

Καλά, μην το παίρνεις προσωπικά, ούτε είναι προσβολή να σου λέει κάποιος ότι δεν ξέρεις κάτι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

Μπα; Τελείωσε αυτό που δεν προλάβαινες ρε γκρίνια;

Έχουμε δίκιο που σας πιέζουμε τελικά....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

Θα μας κρατησεις τιποτα για την ετησια ή ........@?
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω δεν αφησχα ασχολιαστο τιποτα απο αυτα που εγραψες...εκτος αν τα εννουσες αυτα που ελεγες για τα διχρονα, τον rossi και εμενα...

Όχι δεν εννοούσα φυσικά αυτά. Αυτά ήταν παράδειγμα. Πριν το παράδειγμα αναφέρθηκα στις ευθειάδικες κόντρες πχ στις οποίες αναφέρεσαι στο παρόν ποστ. Αναφέρθηκα στο ότι και μόνο που ασχολείται κάποιος να πατήσει την Πόρσε λέει πιο πολλά πράγματα για την Πόρσε παρά για το τουμπανιασμένο σάνυ μάνυ χάνυ.

αντιθετως εσυ αφησες ασχολιαστα πολλα απ'αυτα που εγραψα...

Νομίζω ότι απάντησα σε όλα τα key points σου. Το ότι δεν έκανα quote το "λογίδριο" περί GTR δε νομίζω ότι σημαίνει πως δεν απάντησα. Απάντησα και σου είπα τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

και σου γραφω και παλι...

1ον. απο την στιγμη που υπαρχουν επισημοι dragster αγωνες και παιρνουν μερος και τα κουτια που αναφερεις, δεν μπορεις παρα να αποδεχθεις οτι πινουν τσαϊ απο καποια αλλα κουτια στον τομεα δυναμη...

Γιατί είπα εγώ το αντίθετο?
    Απλώς σου είπα ότι θεωρώ γελοιότητες τους συγκεκριμένους αγώνες.
    Υπάρχουν και dragster με όλη τη σημασία της λέξης (ξέρεις, από αυτά τα μακρόστενα που το 1 στα 5 δεν καταφέρνουν καν να εκκινήσουν, και το 1 στα 10 μπουρλωτιάζουν στα μισά).
    Ούτε αυτοί οι αγώνες μου λένε κάτι.
    Προσωπική άποψη.

αρα το datrsunoειδες του βλασση, οταν κατεβαινει σε επισημο αγωνα dragster και παταει την porsche ειναι φονεας γιγαντων (στον συγκεκριμενο αγωνα)...αρα το να μην απασχολει εσενα, δεν μου λεει τιποτα γιατι παγκοσμιως μετρανε την δυναμη των αυτοκινητων με αυτον τον τροπο...

Εσένα μπορεί να μη σου λέει κάτι το ότι δε θεωρώ φονέα γιγάντων το sunny και δε με απασχολεί το πόσα πιάνει στην ευθεία.

Αντιστοίχως, εσένα δε σε απασχολεί ότι του Βλάσση ο κιοφτές θα πουληθεί (αν πουληθεί ποτέ) για δυο ντενεκέδες λάδι ενώ μια πόρσε, μια φεράρι ή ένα σούπερκαρ εν πάση περιπτώσει θα διατηρεί την αξία της και πιθανόν θα την αυξάνει κιόλας με την πάροδο του χρόνου. Επίσης το Vlassiscar αφορά μόνο ανθρώπους του χώρου, ενώ ένα supercar θα το κοιτάξει και θα του τρέξουν τα σάλια ακόμα κι ένα μικρό παιδί.
    Αυτά που λέγαμε περί ιστορίας, ονόματος κλπ.

Ούτε εμένα λοιπόν, μου λέει τίποτα το ότι δε σε απασχολεί η ιστορία, το όνομα, η εμφάνιση, κλπ μιας και παγκοσμίως, την ιστορία της Carrera δεν την έχει το Sunny.

2ον. σε περιβαλλον πιστας (που το θεωρεις καλυτερο για συγκριση), το gtr ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τα αντιστοιχα supercars...

Αντίστοιχο ως προς την τιμή?
    Πες μου σε παρακαλώ κανά δυο αντίστοιχα supercars.

επισης δεν εχει 160χιλ το αμαξι...

Δε στάθηκα εκεί. Σβήσ'το και βάλε όσο έχει. Τόσο θυμόμουν τόσο έγραψα. Δεν ήταν εκεί το θέμα μου.

επισης κανεναν δεν ενδιαφερει αν θα εδινες εσυ 120 ή 160 χιλιαρικα για τετραθεσιο supercar Nissan...πολλοι αλλοι τα δινουν...

Τώρα με δουλεύεις έτσι?
    Θα αρχίσουμε το αν ενδιαφέρει τον έναν ή τον άλλον τί θα έκανα εγώ ή εσύ?
    Εγώ γράφω και με χρησιμοποίησα ως παράδειγμα.
    Κι εμένα δε με ενδιαφέρει το ότι αν σου περίσσευαν τα φράγκα θα έπαιρνες το πιο αξιόπιστο όπως είπες. Παράδειγμα έφερες και τη γνώμη σου λες.
    Οδηγεί κάπου το να πω αν με ενδιαφέρει ή όχι?

οποτε αν παιρνεις μια καλη βαση οπως ειναι το gtr και ξετρυπας οτι Ιταλικο budget supercar θελησεις και μπορεις να το φτασεις (με χρημα) να ξετρυπας και πολυ πολυ ακριβοτερα, ειναι πολυ καλο deal...στην πιστα ολα αυτα,ναι??

η αληθεια ειναι οτι ακρη δεν βγαινει...και οντως συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε...
    the end και απο εμενα
    Αν θέλεις the end.
    Αν θέλεις μου λες τί εννοείς ιταλικό budget supercar γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω όπως σε ρώτησα και παραπάνω.

Τέσπα

έντιτ: Χρόνια πολλά κιόλας
    Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 14/09/2013 στις 12:32.

To M3 ειναι το τρικυκλο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο, νιώθω λίγο άβολα με τον τρόπο που σχολιάζεται το όνομά του. Εντάξει επαγγελματίας είναι στο χώρο της βελτίωσης πάνω από δέκα χρόνια μπορεί και 20 δε ξέρω αλλά από το 02-03 γαργάλαγε nissan. Το αυτοκίνητο κατεβαίνει και dragster και κάνει ψηλά 9 άρια, το ιδιαίτερο είναι ότι το κυκλοφορεί ο άνθρωπος και δε το έχει για κόντρα με τρέιλερ και με 5 λίτρα βενζίνης, επίσης από όσο έχω ακούσει έχει αρκετά αυτοκίνητα, τώρα δικά του πελατών του δε ξέρω. Προσωπικά σε όχημα μου αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν αναρτήσεις, κάνα φρενάκι, άντε και κάνα χάδι στο μοτέρ ανάλογα το αυτοκίνητο... δηλαδή αν πχ έχεις evo εντάξει ένα πρόγραμμα καμιά εξάτμιση και παίρνει 50 άλογα ή παλιότερα σε κάνα ραλλάκι που με φίλτρο πρόγραμμα εξάτμιση είχες + 15 άλογα ή και παραπάνω σημαντική αύξηση ιπποδύναμης σε ένα τέτοιο μοτέρ. Τέλος πάντων είμαι της λογικής πάρε από την αρχή αυτό που θες ανάλογα τα οικονομικά σου πάντα. Το να πάρω ένα ραλλυ και να το κάνω τερταπετάλουδο πχ και 220 άλογα έχει χάσει τον χαρακτήρα του είναι άλλο αυτοκίνητο και μάλλον ήθελες κάνα cupra. κάπως έτσι λογικά θα είμαι και αν πάρω μηχανή, κάτι που να μου αρέσει όταν το καβαλάω να έχω μια αίσθηση ελέγχου στην κίνηση της και να μπορώ να κάνω ότι πιο πριν έχει περάσει από τη φαντασία μου, τώρα αν θα μου ρίξει στην ευθεία ο χ,ψ δε με νοιάζει, τι νά γίνει πάντα κάτι θα τσουλάει πιο γρήγορα. Κάτι τύπους που παίρνουν busa ή ss χιλιάρια και ρίχνουν άλλα τόσα δε τους καταλαβαίνω αλλά οκ δικά τους είναι τα φράγκα (αν είναι γιατί αν τα έχεις δουλέψει δε ξέρω κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να τα "πετάξεις" αλλά οκ έχει και άτομα που απλά γουστάρουν να βελτιώνουν και δικό τους θέμα να είναι καλά και να τα τουμπανίαζουν όσο θέλουν)

Στη σύγκριση gtr με σύπερ cars... ο καθένας ορίζει διαφορετικά στο μυαλό του τι είναι super car, για μερικούς είναι ότι πιάνει χρόνους και αυτό είναι κάτι που το nissan το κάνει πολύ πολύ καλά, για κάποιούς άλλους είναι αυτό που λέμε κεφαλογυριστρόμετρο κάτι που σε αυτό τον τομέα οκ δε χτυπάει και κόκκινα, για μερικούς είναι η αίγλη που βγάζει ένα όνομα σε αυτό τον τομέα η μόνη αίγλη που βγάζει το συγκεκριμένο είναι από τις ταινίες με τα αυτοκίνητα που τρέχουν με 17 φορές την ταχύτητα του φωτός (και για μηχανές έχουν βγάλει κάτι παπαριές) αλλά και γιατί όντως το nissan είναι φονέας γιγάντων. Φυσικά τα 130.000 δεν είναι και λίγα έτσι δεν είναι? αν τα πετύχαινε αυτά με τα μισά θα ήταν κάτι... πράγμα που είχε καταφέρει το evo και η subaru (να πηγαίνεις σαν 911 στο περίπου με ούτε τα μισά λεφτά) Προσωπικά αν είχα τα φράγκα και με έπιανε και καμιά μλκ να κάνω την παπαριά θα έπαιρνα μια lotus exige cup 260, μια esprit του 2004, ένα tvr sagaris για να εναλλάσσω με την esprit, ένα ford gt40, μια maclaren, ένα Pagani, ένα koenigsegg, μια lamborghini countach evocation, μια ferrari 330 LMB ε όλο και κάτι ακόμα. Το καθένα μπορεί να θεωρηθεί και super car ή έστω μερικά από αυτά απλά ανταγωνιστικά σε χρόνους ενός super car (κάτι σα το nissanaki) αλλά και το καθένα είναι τόσο διαφορετικό και γοητευτικό. Είναι σα τα μηχανάκια αν είχε κανείς τη δυνατότητα θα έπαιρνε μόνο ένα ? μη τρελαθούμε.

ps: αυτό το bugati bugatsi με τα 1001+ άλογα ποτέ δε το συμπάθησα τι και αν η τελική του είναι 420? κάτι τρελό τέλος πάντων είναι δύο τόνοι πράμα

ps:2 το juke μόνο juke δεν είναι όπως καταλαβαίνεται το μισό wrc έχει πάνω του

ps3: αυτή η κόντρα μηχανής αυτοκινήτου, δεν έχει νόημα προφανώς και η μηχανή έχει προβάδισμα στα 400 μέτρα αλλά ποιός βάζει 400 μέτρα εκτός από dragster, στην τελική ούτε τα αυτοκίνητα αυτά είναι φτιαγμένα για τέτοιες "κόντρες" + η μηχανή αδικείται εκεί γιατί είναι βρεγμένα, θέλω να πω είναι άλλα αντι άλλων το βίντεο.

ps4: cc/hp <1 υπάρχουν αρκετά και χρόνια τώρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    @ορισμενους: πρεπει να εχετε σιδερωσει χιλιομετρα σεντονια για να σας αρεσουν τοσο και να μη βαριεστε!

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. japan εκδοσεις CBR 600 και 1000 (?)
    από road spirit στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 13:15
  2. Motoe και πράσινα άλογα
    από kapeos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 08:24
  3. βαση για πινακίδα και φλας Ζ750/1000
    από modeerf στο forum Kawasaki Z series