Σελίδα 99 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 4989949596979899100101102103104109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.471 έως 1.485 από 2035

Θέμα: Παιχνίδι γνώσεων για να περνάει η ώρα MkΙΙΙ

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    κτηνε αν το φας σημερα τι θαχεις για αυριο;

:raki:
    πονοκεφαλο...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος

και υπηρχε εδω ελλαδα εισαγωγεας;
    υπηρχε αλλα δε θυμαμαι ποιος. με SWM ειχε παρει ο στελιος παπας πανελληνιο πρωταθλημα MX στα 250 κυβικα καπου στη δεκαετια του 80' αν θυμαμαι καλα
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giovani64 Προβολή μηνύματος
    υπηρχε αλλα δε θυμαμαι ποιος. με SWM ειχε παρει ο στελιος παπας πανελληνιο πρωταθλημα MX στα 250 κυβικα καπου στη δεκαετια του 80' αν θυμαμαι καλα

Kι' άν θυμάμαι κι' εγώ κάλά είχε κάνει έναν πολύ καλό
    αγώνα στά Ασπρα Σπίτια........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Τα SWM ο Ευγενίδης τα είχε ? (δεν παίρνω και όρκο βέβαια).

Αφού ο μαέστρος βρήκε το μαγαζί των Σπυριδόπουλων στην Αγ. Παρασκευής , να βοηθήσω λίγο για το άλλο που προσπάθησε να βρει ο Στέφανος πριν αρχίσει ο Βύρωνας τις πλάκες.Λοιπόν όταν ο Κτίνος χάζευε τα Villa εγώ χάζευα εκεί στο μεγάλο ημιυπόγειο που είχαν μαζευτεί καμμιά 20ρια μηχανάκια διότι δεν πουλιόταν τίποτα...Η συνολική αξία τους σήμερα έτσι όπως είχαν 0 χλμ θα ήταν γύρω στις 250.000 ευρώ (και βάλε).Έχω αναφερθεί στην μάρκα και ψάχνω διακαώς για συγκεκριμένο μοντέλο.

Για την πρωτη φωτο.
    Παναγιωτη(Buckley) εχω που ψαχνω απ τις 3 και 2 ωρες μετα κατελειξα οτι πρεπει να ειναι << Αφοί Φωτόπουλοι με Bultaco και ΚΤΜ>> ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Για την πρωτη φωτο.
    Παναγιωτη(Buckley) εχω που ψαχνω απ τις 3 και 2 ωρες μετα κατελειξα οτι πρεπει να ειναι << Αφοί Φωτόπουλοι με Bultaco και ΚΤΜ>> ;
    Καλημέρα ,εγώ αδελφούς Φωτόπουλους ήξερα τον Κώστα και τον Αντώνη που μεγαλώσαμε μαζί στις αλάνες της Φραγκόκκλησιας την δεκαετία του 70.Μηχανόβιοι χωματεροί (τι άλλο τότε ?)και οι δύο και να έχουν περάσει από τα χέρια τους και οι δύο Ευρωπαικές μάρκες που αναφέρεις με αερόψυκτα φυσικά μοντέλα με ταμπούρα τότε...Ο Αντώνης ήταν ο σουζάκιας της ευρύτερης περιοχής ότι καλύτερο έχω δεί με γυμνό μάτι ! Για μαγαζί αργότερα δεν γνωρίζω αλλά μάλλον σύμπτωση θα είναι γιατί και γεωγραφικά δεν κολλάει.
    Λοιπόν το κατάστημα βρίσκεται δύο στενά κάτω από το Ελ Πάσο στην Καλλιθέα Ηρακλέους 9 και Πάρνωνος και πρόκειται για το παλιό μαγαζί του Καραχάλιου.
    Όταν ο Στέφανος μου είπε για Δοιράνης πίστεψα ότι θα το έβρισκε ,τεσπα όταν ο μαέστρος χάζευε τα Villa ,εμένα μου τρέχαν τα σάλια με τα Laverda του Καραχάλιου και αναρωτιέμαι ποιανού φούστη κοσμούν τώρα τη συλλογή με εκτός απροόπτου το κοντέρ τους ακόμα να δείχνει 0...

Να βάλω και εγώ ένα; Απο τι είναι;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	GLX90.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	299627

Banned
    Takata

ειναι Aermachi Harley Davinson alla verde;
    http://farm8.staticflickr.com/7261/7...e644572b_z.jpg

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Takata

ειναι Aermachi Harley Davinson alla verde;
    http://farm8.staticflickr.com/7261/7...e644572b_z.jpg
    Όχι

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Να βάλω και εγώ ένα; Απο τι είναι;

Όνομα:	GLX90.jpg 
Προβολές:	102 
ID:	299627
    Παίζουν 3 ονόματα αλλά στην ουσία ειναι το ίδιο μηχανάκι.
    Το είχε βαλει ο sotos8 παλιότερα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...bi#post2041432

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Παίζουν 3 ονόματα αλλά στην ουσία ειναι το ίδιο μηχανάκι.
    Το είχε βαλει ο sotos8 παλιότερα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...bi#post2041432

Σωστός,Motobi 175

Όνομα:	Motobi.jpg 
Προβολές:	115 
ID:	299632

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα ,εγώ αδελφούς Φωτόπουλους ήξερα τον Κώστα και τον Αντώνη που μεγαλώσαμε μαζί στις αλάνες της Φραγκόκκλησιας την δεκαετία του 70.Μηχανόβιοι χωματεροί (τι άλλο τότε ?)και οι δύο και να έχουν περάσει από τα χέρια τους και οι δύο Ευρωπαικές μάρκες που αναφέρεις με αερόψυκτα φυσικά μοντέλα με ταμπούρα τότε...Ο Αντώνης ήταν ο σουζάκιας της ευρύτερης περιοχής ότι καλύτερο έχω δεί με γυμνό μάτι ! Για μαγαζί αργότερα δεν γνωρίζω αλλά μάλλον σύμπτωση θα είναι γιατί και γεωγραφικά δεν κολλάει.
    Λοιπόν το κατάστημα βρίσκεται δύο στενά κάτω από το Ελ Πάσο στην Καλλιθέα Ηρακλέους 9 και Πάρνωνος και πρόκειται για το παλιό μαγαζί του Καραχάλιου.
    Όταν ο Στέφανος μου είπε για Δοιράνης πίστεψα ότι θα το έβρισκε ,τεσπα όταν ο μαέστρος χάζευε τα Villa ,εμένα μου τρέχαν τα σάλια με τα Laverda του Καραχάλιου και αναρωτιέμαι ποιανού φούστη κοσμούν τώρα τη συλλογή με εκτός απροόπτου το κοντέρ τους ακόμα να δείχνει 0...
    Buckley(Παναγιωτη) η υποθεση ψαξιμο απο μερια μου ειχε αποκλισει την πιθανοτητα street , και απ τις 337 καταχωρησεις μυνηματων σου διαβασα αρκετες και η μυρωδια του χωματος ηταν πολυ εντονη.
    Αλλα χαλαλι γιατι σε αυτην την υπεροχη κατ'εμε μερια του φορουμ που λεγετε Παιχνιδι Γνωσεων την μεγαλυτερη ικανοποιηση μου την προσφερει το ''ταξιδι'' του ψαξιματος που με οδηγη σε παραληλους κοσμους , που επικεντρο εχουν την μοτοσυκλετα παντα , εχθες για παρδειγμα ψαχνοντας με αφορμη το δικο σου θεμα επεσα πανω σ'ενα καταπληκτικο αρθρο του Ντανη Φωτου για τον Στελιο Σπυριδοπουλο .
    Συνεχιζοντας το ψαξιμο βρεθηκα στο http://www.classicsportbikesforsale.com (οποιος δεν το εχει επισκεφτει ας ριξει μια ματια εχει παρα πολυ ωραια μηχανακια) ποσο δικιο λοιπον εχει για την τιμη που μπορουν να πιασουν μηχανες με μηδενικα σχεδον χιλιομετρα να λοιπον μια http://www.classicsportbikesforsale....-3-kilometers/ απ τα 62000$ ξεκιναει η δημοπρασια της και που θα φτασει πιος ξερει οπως γραφει και στο τελος.
    Και καταλιγουμε στο http://www.vintagebike.co.uk/ οπου απο εκει ειναι και το επομενο θεμα , μεσα απ την ενοτητα αγνωστα μηχανακια.
    Η δικη μου εκδοχη εναι καταγεγραμενη, οποιος λοιπον θελει πεδιο μαχης λαμπρον

ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ της παρακατω μηχανης ψαχνουμε.

Όνομα:	matt-wright-on-unknown-racer-1.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	59,9 KB 
ID:	299637

Ενα μεγαλο συγνωμη για την ορθογραφια μου
    Τελευταία τροποποίηση από sotos 8; 20/09/2013 στις 14:11.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Buckley(Παναγιωτη) η υποθεση ψαξιμο απο μερια μου ειχε αποκλισει την πιθανοτητα street , και απ τις 337 καταχωρησεις μυνηματων σου διαβασα αρκετες και η μυρωδια του χωματος ηταν πολυ εντονη.
    Αλλα χαλαλι γιατι σε αυτην την υπεροχη κατ'εμε μερια του φορουμ που λεγετε Παιχνιδι Γνωσεων την μεγαλυτερη ικανοποιηση μου την προσφερει το ''ταξιδι'' του ψαξιματος που με οδηγη σε παραληλους κοσμους , που επικεντρο εχουν την μοτοσυκλετα παντα , εχθες για παρδειγμα ψαχνοντας με αφορμη το δικο σου θεμα επεσα πανω σ'ενα καταπληκτικο αρθρο του Ντανη Φωτου για τον Στελιο Σπυριδοπουλο .
    Συνεχιζοντας το ψαξιμο βρεθηκα στο http://www.classicsportbikesforsale.com (οποιος δεν το εχει επισκεφτει ας ριξει μια ματια εχει παρα πολυ ωραια μηχανακια) ποσο δικιο λοιπον εχει για την τιμη που μπορουν να πιασουν μηχανες με μηδενικα σχεδον χιλιομετρα να λοιπον μια http://www.classicsportbikesforsale....-3-kilometers/ απ τα 62000$ ξεκιναει η δημοπρασια της και που θα φτασει πιος ξερει οπως γραφει και στο τελος.
    Και καταλιγουμε στο http://www.vintagebike.co.uk/ οπου απο εκει ειναι και το επομενο θεμα μαε μεσα απ την ενοτητα αγνωστα μηχανακια.
    Η δικη μου εκδοχη εναι καταγεγραμενη, οποιος λοιπον θελει πεδιο μαχης λαμπρον

Όνομα:	matt-wright-on-unknown-racer-1.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	59,9 KB 
ID:	299637

Ενα μεγαλο συγνωμη για την ορθογραφια μου
    Καλημέρα και μόνο οι τιμές που έγραψα για τα μηχανάκια (250χ) θα έπρεπε να σου έχουν αποκλείσει τα χωματερά.Όντως όταν ξεκίνησα να γράφω εδώ από τα ευρωπαικά enduro που έχω ξεκίνησα που τα αγαπάω πάντα. Παρ' όλα αυτά η πρώτη απάντηση που σου είχα δώσει ήταν όταν είχες βρει τα όργανα του 2C.
    Τα sites που γράφεις είναι γνωστά πεδία οφθαλμοπορνείας αλλά μέχρι εκεί, για ψώνια από κάτω (αφαιρείς τα περιττά κουστούμι-σχάρα και προχωράς)

http://www.leboncoin.fr/motos/532694079.htm?ca=12_s

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Είχα την τύχη μια μέρα να κάνω προπόνηση μαζί με τον Παππά
    (αυτός έκανε προπόνηση δηλαδή, εγώ τρό-Λ -μπ- αρα )
    Ήταν ... καλά εκείνη την ημέρα !

Παρόμοια θέματα

1. Παιχνίδι γνώσεων για να περνάει η ώρα.
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 1462
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2014, 06:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF