Ποιά τρελά αγόρια (και κορίτσια, δε με χαλάει) θα πάνε από Παρασκευή;
Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
Ποιά τρελά αγόρια (και κορίτσια, δε με χαλάει) θα πάνε από Παρασκευή;
WHO RUNS THE SHOW
Για πιο σίγουρα...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σχετικά με το MotoGP του ΣΚ που θα είμαστε στην ετήσια.
To camping διαθέτει wifi, οπότε όπως είπε και ο Σταύρος, αν έχουμε μαζί μας ένα laptop και καλώδιο σύνδεσης με tV τότε, θα δούμε και MotoGP. Επίσης αν κάποιος έχει και pass στο MotoGP.com ακόμα καλύτερα.
Μπορούμε λοιπόν να το οργανώσουμε από εδώ.
![]()
Πολύ θα ήθελα να παρευρεθώ, αλλά το ίδιο διάστημα θα έχουμε την Θεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση στα Χάνια και πρέπει να είμαι εκεί.
Πάντως για όσους θα ήθελαν να ξεμουδιάσουν από την οδήγηση με λίγο περπάτημα, προτείνω να πάνε από το καλντερίμι στο Λαύκο (μία ώρα δρόμος με τα πόδια) και αφού καθήσουν στην πλατεία για μια μπύρα, να επιστρέψουν από το άλλο καλντερίμι για ποικιλία. Η διαδρομή εδώ: http://walking-pilion.blogspot.gr/2012/04/m.html (και με ίχνος GPS).
Για όσους δεν πιάστηκαν και θέλουν λίγο τούρινγκ ακόμα, προτείνω να συνεχίσουν από Μηλίνα τον παραλιακό άσφαλτο προς Τρίκερι. Αδειος καλός δρόμος με στροφές αλλά και ανοιχτά κομμάτια δίπλα στη θάλασσα, για μισή ώρα θα το φχαριστηθείτε. Στην Αγία Κυριακή (το λιμανάκι κάτω από το Τρίκερι) είναι πολύ ωραία και θα βρήτε φρέσκο ψάρι στις ταβέρνες. Αν κάποιος θέλει να χωνέψει καίγοντας τις θερμίδες, ανεβείτε μισή ώρα πορείας στο καλντερίμι από Αγία Κυριακή στο Τρίκερι (η διαδρομή εδώ: http://walking-pilion.blogspot.gr/20...g-post_26.html ). Για τους χωματερούς, προτείνω να πάρουν το χωματόδρομο προς παραλία Χοντρή Αμμο (στο Αιγαίο) λίγο μετά την Μηλίνα στρίβοντας αριστερά (έχει πινακίδα). Από εκεί μπορούν να βγούν στην παραλία Μικρό και από εκεί στο Λαύκο από χώμα και λίγο άσφαλτο.
Τελευταία τροποποίηση από Dr. Pelion; 18/09/2013 στις 12:29.
εγώ έχω να δηλώσω οτι θα είμαι εκεί για να βοηθήσω την κατανάλωση του αλκοόλ.....με έχει φάει λίγο η δουλειά και δεν έχω προλάβει να σχολιάσω αλλά θέλω προεδράρα σε βραδυνές ρακοκατανύξεις και χωρίς μπαταρισμένο πόδι....![]()
Εγώ θα έχω το λαπιτόπι μαζί μου έτσι κι αλλιώς. Για καλώδιο δεν ξέρω τι να φέρω...HDMI;
Ο αγώνας ξεκινάει 15:00 Ελλάδως, αν δεν έχει πρόβλημα ο panDVS που λέμε να επιστρέψουμε μαζί Γιάννενα, ευχαρίστως να το διαθέσω. Μήπως για καλού-κακού να φέρει και κανένας άλλος λαποτόπι;
WHO RUNS THE SHOW