εκτος αν ειμαι........ τι?? αυτο που μου λες εχει συμβει πολλακις! κανεις δε πιστευει οτι εχω γυρισει τη μιση ελλαδα με το 250! αλλα δεν μπαινω στη διαδικασια να προσπαθω να τους το αποδειξω! εμενα μια χαρα με ευχαριστει αυτο που κανω και δε νιωθω την αναγκη να αποδειξω κατι στον οποιοδηποτε και συνεπως δε καταλαβαινω γιατι καποιοι εχουν την αναγκη να το κανουν αυτο ηθελα να πω στο πιο πανω σχολιο!
κατα τα αλλα, ετσι οπως το εθεσες τωρα, συμφωνω μαζι σου! εκτος απο ενα σημειο! μπορει το δικο σου f4 να μην ειναι το απολυτο εργαλειο, αλλα καποιο αλλο f4 ειναι σιγουρα! μονο που ειναι ιταλικο!!! χαχαχα![]()
αν εισαι οτι να ναι βρε παιδι μου...δεν εννοουσα κατι συγκεκριμενο!!! μαγκια σου που το εχεις κανει!!! εγω δεν αμφιβαλω...αλλα αν ερχοταν η κουβεντα σε μια παρεα και σου λεγανε παπαρολογιες οτι δεν γινεται αυτο που κανεις εσυ δεν θα σε εβγαζε εξω απο τα ρουχα;;; εγω ετσι ειμαι ομως...οταν κανουμε μια κουβεντα για τελικες φ4 και αναφερεις δυο πραγματα και αρχιζουν οι λαλακιες και σου λενε διαφορα και ειρωνικα εεε!!! δεν μπορει ρε φιλε θα τα παρεις προσωπικα και στο κρανιο!!! οσο για το ιταλικο οπως και πολλα ιταλικα ειναι ωραια αλλα δαγκωνουν και βιαζουν την τσεπη ασυστολα!!! χαχαχαχαχ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 22/09/2013 στις 10:37.
Εγώ μια φορά με μια "angela" τσάγιωσα κάτι 600αρια!![]()
Sent from me using a computer.
εγω μια φορα προσπαθουσα να πιασω ενα gsxr1000και ενω εκεινο πηγαινε ανετα εγω ζοριζομου να το πλησιασω.το ωραιο της υποθεσης στα φαναρια διαπιστωσα οτι ο οδηγος ηταν γυναικα
πετρος