[QUOTE=bros400pgm;2378081]
:
Εχει χαθει καθε μετρο.[/QUOT.
ΓΙΑΤΙ..............ΥΠΉΡΧΕ
Ποτέ....???????
[QUOTE=bros400pgm;2378081]
:
Εχει χαθει καθε μετρο.[/QUOT.
ΓΙΑΤΙ..............ΥΠΉΡΧΕ
Ποτέ....???????
τώρα το είδα...
κατ΄ αρχην ναι τα μηχανάκια αυτά ήταν δικά μου....
και είναι καθαρά σύμπτωση που δεν βλέπεις ευρωπαικό.
Σύντομα περί του τενερε να πω πως αφού ανέβηκα όσο πιο πολύ γινόταν σε κυβικά (r1), με τράβηξαν τα ον οφ από κάποιο σημείο και μετά. Το vstrom είναι entry lvl στην κατηγορία, και έτσι ξεκίνησα με αυτό. Αφού απόλαυσα μαζί του αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα σε εκδρομές, ταξίδια, βόλτες καθημερινή μετακίνηση σε δουλειές, πριν το καλοκαίρι έφτασα στο ερώτημα με τι να το αλλάξω αφού πια με είχε κουράσει, τόσο από την ακατάσχετη διάρροια της τσέπης μου για να του βάλω φρένα αναρτήσεις και λοιπά μπλιμπλίκια, όσο και από την ανάγκη να βρεθώ ακόμα πιο κοντά σε διαδρομές ελάχιστα πατημένες, με ένα πιο μανιτζέβελο, μηχανάκι που θα μπορούσε να πάει καλύτερα οφ...
και έφτασα στο ερώτημα, αν θα έδινα περισσότερα λεφτά για να πάω σε KTM, BMW, TRIUMPH, ή θα έμενα σε ρυθμούς και αριθμούς μνημονιακούς. Παρέα με το ερώτημα του τι θα κάνω αν σαβουριαστεί ένα μηχανάκι των 10-12 χιλιάδων ευρώ ήρθε και ή σκέψη του παλιού άθραυστου δοκιμασμένου... για εμένα το super tenere υπήρξε θρύλος στο παρελθόν, και έτσι σαν καψούρα οικονομική, βολική, και αξιόπιστη, με κέρδισε... Ίσως να είμαι από τους λίγους που για να αναβαθμίσουν αυτό που καβαλάνε ουσιαστικά παίρνουν κάτι παλιότερο, και παρωχημένο, όμως πραγματικά είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου, κρατώντας βέβαια μια πισινή για το μέλλον όταν ίσως κάποιο νέο μοντέλο συνταράξει τα όνειρά μου....
οφ τόπικ τα παραπάνω, συνεχίζουμε στο ότι το ΚΤΜ είναι πράγματι αξιόλογο, και δεν συγκρίνεται ούτε με χαγια, ούτε καν με μούλτι, και κρατάω αυτό που είπε και κάποιος παραπάνω, ενώ φαίνεται να έχει χάσει λίγο από το χωμάτινο χαρακτήρα του σε σχέση με το προηγούμενο, ωστόσο διατηρείται ως εξόχως χωμάτινο σε σχέση με τον ανταγωνισμό....!
Εχει χαθει εδω και καιρο βρε συ. Οι μεν μας τα κανουν ουμπαλα για το ποσο γαματο ειναι το ΚΤΜ στο χωμα (οι περισσοτεροι το πιθανοτερο ειναι, ο,τι κ να τους δωσεις, το ιδιο θα το πανε) οι δε (συμπεριΛΑΒΟΥ και σενα) προσπαθειτε να το υποβιβασετε με κυριο μελημα τι να τα κανει καποιος τα 150αλογα (λες και τα αλλα με τα 90αλογα, τα 1000cc απο V2 και τα 250κιλα ειναι καλυτερα).
Δεν πηδιετε ομως, ο Τιγρης ναναι καλα μπας και στρωσει δερματακι ο γαυρος![]()
![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
αυτό μήπως είναι το ίδιο σύστημα της bosch που φοράει και το ktm....?
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=x4eHn1dTpyE
Τελευταία τροποποίηση από stam2; 30/09/2013 στις 14:34.
Eγώ πάλι ,ελπίζω - εύχομαι -&- προσεύχομαι ,να έχει δίκιο ο Terens.
Eλπίζω όλοι όσοι το πάρουν ,να καταλάβουν πολύ σύντομα ,οτι τα άλογα και η τεχνολογία του σΚαΤέΜ ,τους είναι επι της ουσίας ΑΧΡΗΣΤΑ.
Να καταλάβουν πολύ γρήγορα οτι έκαναν μιά ΛΑΘΟΣ αγορά ,και να τα βάλουν αγγελία προς πώληση με πολύ λίγα kmτρα και μαζικά.
Ελπίζω δέ ,να είναι πολλοί αυτοί ,κι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα διαβάσουν τις απόψεις του Terens ,και θα πειστούν για το χάλι του το μαύρο ,καθώς και για τις παντελώς άχρηστες σε όλους δυνατότητες ,που έχει το 1190.
Με αυτό τον τρόπο ,θα υπάρξει μεγάλη προσφορά ελαφρώς μεταχειρισμένων 1190 ,σε μιά τιμή που θα πιάσει πάτο ,μια και οι ενημερωμένοι απο το συγκεκριμένο thread ενδιαφερόμενοι ,δε θα θέλουν ούτε να το φτύσουν.
Τότε ...ίσως....βάζοντας αγγελία οτι σε μοτοσυκλέτα-ανταλλακτικά-αξεσουάρ-βοηθητικά-βελτιωτικά-κλπ έχω μαζέψει-πληρώσει ,για να κάνω το Γιαπανέζικο να μου βγάλει κάνα κέφι ,
να μπορέσω να μαζέψω το χαμηλό πλέον αντίτιμο που θα χρειάζεται ,να διαλέξω το πιό ακούραστο-αβίαστο-αβασάνιστο απ'αυτά που θα πουλιώνται ,και να το πάρω εγώ ,
γλυτώνωντας με αυτό τον τρόπο ,τουλάχιστον έναν ,από τους δυστυχείς ,μη ενημερωμένους εγκαίρως κατόχους 1190ΑDV.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Βγήκε και προστατευτικό για τα φώτα.
http://i723.photobucket.com/albums/w.../skid_lead.jpg