Σελίδα 56 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

[QUOTE=bros400pgm;2378081]
    :
    Εχει χαθει καθε μετρο.[/QUOT.

ΓΙΑΤΙ..............ΥΠΉΡΧΕ

Ποτέ....???????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    KAI TI ΝΑ ΚΑΝΩ..........??
    Έλα νά πιούμε ένα κρασάκι.
    Έσύ αύτά τά μηχανάκια πού βλέπω άπό κάτω
    στήν ύπογραφή σου δικά σου ήτανε κατά καιρούς..??
    Δέν βλέπω Εύρωπαϊκό καί άνησυχώ.
    Κοίτα δύο πράμματα είναι............τό ένα είναι πολύ σκληρό
    νά σού χαλάνε τό παραμύθι,καί τό άλλο πού θά πώ άκόμα
    πιό σκληρό είναι πώς στά φόρουμ πέφτει πρόλογος...............
    Έδώ λοιπόν ή κάποιοι τό έχουν δεί τό θέμα τό δικό μου είναι
    τό καλύτερο ,τό όμορφότερο,τό δυνατότερο ή κάποιοι νοιάζονται
    άλλιώς.
    Τώρα έδώ μέσα πού μιλάμε τά παλικάρια τά περισσότερα είναι
    ιδιοκτήτες ΚΤΜ ή θαυμαστές τής έταιρείας.
    Λογική άντίδραση......έγώ τή γνώμη μου γράφω κι οί άλλοι τή δική τους.
    Τώρα θά μού πείς τζάμπα λέμε μιά καί άμα πάρουνε άλλοι 25 ΚΤΜ φέτος
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ....!!!
    Έτσι τζάμπα μαλώνουμε γιά 25 άτομα,κάποιοι βέβαια θά φάνε ψωμάκι
    άπό αύτούς τούς 25 οί όποίοι νομίζω πώς δέ θά δώσουν καί προσοχή στή γνώμη
    ένός πουρόγερου μοτοσυκλεττιστή.
    Αύτοί θά πάνε καί θά τό πάρουν γιατί γουστάρουν...!!
    Σιγά μήν άσχοληθούνε μαζί μου.....!!!
    Τό άλλο θέμα ποιό είναι..?? τό βεστρόμ -1000...??
    Στό κάτω -κάτω άν συμφωνούσαμε όλοι καί τό λιβανίζαμε
    μπορεί νά μάς έπνιγαν καί οί άναθυμιάσεις....
    Εύχαριστώ πάντως γιά τήν πρόθεση σου νά μέ προστατεύσεις.
    Άν λειτουργούσαν όλοι μέ μετριοπάθεια όπως έσύ,πίστεψε με
    ή κουβέντα θά ήταν πολύ πιό έποικοδομητική διότι δέν θά άναλωνόμασταν
    ούτε σέ κοκκορομαχίες,ούτε καί γώ θά ήμουν τόσο πειραχτήρι.
    Έπειδή όμως σέ ένα φόρουμ μαζεύονται όλων τών είδών τά καρύδια
    γιαυτό καμμιά φορά ξεφεύγουμε καί χρειαζόμαστε τύπους σάν έσένα
    νά έπανερχόμαστε στήν τάξη.......
    Ξαναρωτάω όλα αύτά τά Γιαπωνέζικα πού διαβάζω κάτω άπό τό όνομα σου τά είχες
    στήν κατοχή σου...??
    Καί έχεις τώρα τό σούπερ τενερέ..??
    Μιά καί ή κουβέντα γιά on-off γράψε μας κάτι.

http://www.youtube.com/watch?v=cUxUPtUalEQ
    τώρα το είδα...

κατ΄ αρχην ναι τα μηχανάκια αυτά ήταν δικά μου....
    και είναι καθαρά σύμπτωση που δεν βλέπεις ευρωπαικό.
    Σύντομα περί του τενερε να πω πως αφού ανέβηκα όσο πιο πολύ γινόταν σε κυβικά (r1), με τράβηξαν τα ον οφ από κάποιο σημείο και μετά. Το vstrom είναι entry lvl στην κατηγορία, και έτσι ξεκίνησα με αυτό. Αφού απόλαυσα μαζί του αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα σε εκδρομές, ταξίδια, βόλτες καθημερινή μετακίνηση σε δουλειές, πριν το καλοκαίρι έφτασα στο ερώτημα με τι να το αλλάξω αφού πια με είχε κουράσει, τόσο από την ακατάσχετη διάρροια της τσέπης μου για να του βάλω φρένα αναρτήσεις και λοιπά μπλιμπλίκια, όσο και από την ανάγκη να βρεθώ ακόμα πιο κοντά σε διαδρομές ελάχιστα πατημένες, με ένα πιο μανιτζέβελο, μηχανάκι που θα μπορούσε να πάει καλύτερα οφ...

και έφτασα στο ερώτημα, αν θα έδινα περισσότερα λεφτά για να πάω σε KTM, BMW, TRIUMPH, ή θα έμενα σε ρυθμούς και αριθμούς μνημονιακούς. Παρέα με το ερώτημα του τι θα κάνω αν σαβουριαστεί ένα μηχανάκι των 10-12 χιλιάδων ευρώ ήρθε και ή σκέψη του παλιού άθραυστου δοκιμασμένου... για εμένα το super tenere υπήρξε θρύλος στο παρελθόν, και έτσι σαν καψούρα οικονομική, βολική, και αξιόπιστη, με κέρδισε... Ίσως να είμαι από τους λίγους που για να αναβαθμίσουν αυτό που καβαλάνε ουσιαστικά παίρνουν κάτι παλιότερο, και παρωχημένο, όμως πραγματικά είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου, κρατώντας βέβαια μια πισινή για το μέλλον όταν ίσως κάποιο νέο μοντέλο συνταράξει τα όνειρά μου....

οφ τόπικ τα παραπάνω, συνεχίζουμε στο ότι το ΚΤΜ είναι πράγματι αξιόλογο, και δεν συγκρίνεται ούτε με χαγια, ούτε καν με μούλτι, και κρατάω αυτό που είπε και κάποιος παραπάνω, ενώ φαίνεται να έχει χάσει λίγο από το χωμάτινο χαρακτήρα του σε σχέση με το προηγούμενο, ωστόσο διατηρείται ως εξόχως χωμάτινο σε σχέση με τον ανταγωνισμό....!

ΓΙΑΤΙ..............ΥΠΉΡΧΕ

Ποτέ....???????

Εχει χαθει εδω και καιρο βρε συ. Οι μεν μας τα κανουν ουμπαλα για το ποσο γαματο ειναι το ΚΤΜ στο χωμα (οι περισσοτεροι το πιθανοτερο ειναι, ο,τι κ να τους δωσεις, το ιδιο θα το πανε ) οι δε (συμπεριΛΑΒΟΥ και σενα) προσπαθειτε να το υποβιβασετε με κυριο μελημα τι να τα κανει καποιος τα 150αλογα (λες και τα αλλα με τα 90αλογα, τα 1000cc απο V2 και τα 250κιλα ειναι καλυτερα).
    Δεν πηδιετε ομως, ο Τιγρης ναναι καλα μπας και στρωσει δερματακι ο γαυρος
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δεν πηδιετε ομως, ο Τιγρης ναναι καλα μπας και στρωσει δερματακι ο γαυρος

Πουτανα φτωχεια !!!

ΚΤΜ ADVENTURE 1190

αυτό μήπως είναι το ίδιο σύστημα της bosch που φοράει και το ktm....?
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=x4eHn1dTpyE
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 30/09/2013 στις 14:34.

Όσο περνάει και ο καιρός θα αφήσουμε πίσω μας το θέμα εμφάνιση πάντως .

Φωτό από το νετ με παρέμβαση πορτοκαλί χρώματος σε 2 μόνο σημεία . Το αποτέλασμα .....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photozzoz_spetty_forum.jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	89,2 KB 
ID:	300340

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος

Φωτό από το νετ με παρέμβαση πορτοκαλί χρώματος σε 2 μόνο σημεία . Το αποτέλασμα .....

και ACRAPA!!:a015:
    :a07:Δε με νοιαζει μονο που οταν πρωτοβγηκε εκανα και κακορεξια οτι δε μαρεσει και τετοια.Που τα ξεσκαλισες ρε lioulie παλι,δε δινουν και δανεια οι τραπεζες.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Eγώ πάλι ,ελπίζω - εύχομαι -&- προσεύχομαι ,να έχει δίκιο ο Terens.

Eλπίζω όλοι όσοι το πάρουν ,να καταλάβουν πολύ σύντομα ,οτι τα άλογα και η τεχνολογία του σΚαΤέΜ ,τους είναι επι της ουσίας ΑΧΡΗΣΤΑ.
    Να καταλάβουν πολύ γρήγορα οτι έκαναν μιά ΛΑΘΟΣ αγορά ,και να τα βάλουν αγγελία προς πώληση με πολύ λίγα kmτρα και μαζικά.

Ελπίζω δέ ,να είναι πολλοί αυτοί ,κι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα διαβάσουν τις απόψεις του Terens ,και θα πειστούν για το χάλι του το μαύρο ,καθώς και για τις παντελώς άχρηστες σε όλους δυνατότητες ,που έχει το 1190.

Με αυτό τον τρόπο ,θα υπάρξει μεγάλη προσφορά ελαφρώς μεταχειρισμένων 1190 ,σε μιά τιμή που θα πιάσει πάτο ,μια και οι ενημερωμένοι απο το συγκεκριμένο thread ενδιαφερόμενοι ,δε θα θέλουν ούτε να το φτύσουν.

Τότε ...ίσως....βάζοντας αγγελία οτι σε μοτοσυκλέτα-ανταλλακτικά-αξεσουάρ-βοηθητικά-βελτιωτικά-κλπ έχω μαζέψει-πληρώσει ,για να κάνω το Γιαπανέζικο να μου βγάλει κάνα κέφι ,
    να μπορέσω να μαζέψω το χαμηλό πλέον αντίτιμο που θα χρειάζεται ,να διαλέξω το πιό ακούραστο-αβίαστο-αβασάνιστο απ'αυτά που θα πουλιώνται ,και να το πάρω εγώ ,
    γλυτώνωντας με αυτό τον τρόπο ,τουλάχιστον έναν ,από τους δυστυχείς ,μη ενημερωμένους εγκαίρως κατόχους 1190ΑDV.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος

Eλπίζω όλοι όσοι το πάρουν ,να καταλάβουν πολύ σύντομα ,οτι τα άλογα και η τεχνολογία του σΚαΤέΜ ,τους είναι επι της ουσίας ΑΧΡΗΣΤΑ.
    Να καταλάβουν πολύ γρήγορα οτι έκαναν μιά ΛΑΘΟΣ αγορά ,και να τα βάλουν αγγελία προς πώληση με πολύ λίγα kmτρα και μαζικά.

Ελπίζω δέ ,να είναι πολλοί αυτοί ,κι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα διαβάσουν τις απόψεις του Terens ,και θα πειστούν για το χάλι του το μαύρο ,καθώς και για τις παντελώς άχρηστες σε όλους δυνατότητες ,που έχει το 1190.

Με αυτό τον τρόπο ,θα υπάρξει μεγάλη προσφορά ελαφρώς μεταχειρισμένων 1190 ,σε μιά τιμή που θα πιάσει πάτο ,μια και οι ενημερωμένοι απο το συγκεκριμένο thread ενδιαφερόμενοι ,δε θα θέλουν ούτε να το φτύσουν.

Τότε ...ίσως....βάζοντας αγγελία οτι σε μοτοσυκλέτα-ανταλλακτικά-αξεσουάρ-βοηθητικά-βελτιωτικά-κλπ έχω μαζέψει-πληρώσει ,για να κάνω το Γιαπανέζικο να μου βγάλει κάνα κέφι ,
    να μπορέσω να μαζέψω το χαμηλό πλέον αντίτιμο που θα χρειάζεται ,να διαλέξω το πιό ακούραστο-αβίαστο-αβασάνιστο απ'αυτά που θα πουλιώνται ,και να το πάρω εγώ ,
    γλυτώνωντας με αυτό τον τρόπο ,τουλάχιστον έναν ,από τους δυστυχείς ,μη ενημερωμένους εγκαίρως κατόχους 1190ΑDV.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος

24 ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ...............

Κουράγιο....................10 μύρρια είμαστε σύνολο...!!!
    Πού ξέρεις καμμιά φορά, όλα γίνονται

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    24 ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ...............

Κουράγιο....................10 μύρρια είμαστε σύνολο...!!!
    Πού ξέρεις καμμιά φορά, όλα γίνονται
    Ασε ρε Τερενς, τωρα βγηκε και το 1290 και μπερδευτηκαμε, δεν ξερομε τι να κανομε!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Όσο περνάει και ο καιρός θα αφήσουμε πίσω μας το θέμα εμφάνιση πάντως .

Πολλάν ωραίον που λένε και οι φίλοι μας οι Κύπριοι.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    αδέρφια
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THANOS_KTM Προβολή μηνύματος
    ... μας οι Κύπριοι.
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Βγήκε και προστατευτικό για τα φώτα.

http://i723.photobucket.com/albums/w.../skid_lead.jpg

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία