Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 231

Θέμα: γαυγισμα σκυλου

και καλα εκανες και δεν φωναξες στον σκυλο και λογικο να φοβασαι στην αρχη γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδρασει σε κατι καινουργιο.
    πετρος

ΣΙΩΠΗΛΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της apaleftos
    Τα όσα γράφεις δείχνουν να έχεις κάνει σωστή δουλειά με τον σκύλο. Ελπίζω μόνο οι βόλτες του και ο χρόνος που του αφιερώνεις να μην έχουν μειωθεί δραματικά...
    Το μόνο λάθος (εγώ δεν θα βάλω ίσως εδώ) ότι τον έβγαλες στο μπαλκόνι. Αυτό όμως έγινε και έχει περάσει αρκετός καιρός. Έγινε, τελείωσε.
    Το θέμα τώρα είναι, θέλεις να βάλεις τον σκύλο πάλι μέσα και να ζείτε όλοι μαζί σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια (από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι αυτό θα ήθελες αλλά ίσως φοβάσαι ή έχεις κάποιους ενδοιασμούς) ή να μείνει ο σκύλος στο μπαλκόνι και απλά να μην γαβγίζει σαν τρελός όταν σε βλέπει από κάτω; Αλήθεια, μόνο όταν επιστρέφεις σπίτι γαβγίζει; Όταν φεύγεις ή αν είναι κάποιος άλλος από κάτω ή αν περνάνε γενικότερα άνθρωποι/σκυλιά, είναι ήσυχος;
    Α-μήχανος καβαλάρης

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από apaleftos Προβολή μηνύματος
    Τα όσα γράφεις δείχνουν να έχεις κάνει σωστή δουλειά με τον σκύλο. Ελπίζω μόνο οι βόλτες του και ο χρόνος που του αφιερώνεις να μην έχουν μειωθεί δραματικά...
    Το μόνο λάθος (εγώ δεν θα βάλω ίσως εδώ) ότι τον έβγαλες στο μπαλκόνι. Αυτό όμως έγινε και έχει περάσει αρκετός καιρός. Έγινε, τελείωσε.
    Το θέμα τώρα είναι, θέλεις να βάλεις τον σκύλο πάλι μέσα και να ζείτε όλοι μαζί σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια (από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι αυτό θα ήθελες αλλά ίσως φοβάσαι ή έχεις κάποιους ενδοιασμούς) ή να μείνει ο σκύλος στο μπαλκόνι και απλά να μην γαβγίζει σαν τρελός όταν σε βλέπει από κάτω; Αλήθεια, μόνο όταν επιστρέφεις σπίτι γαβγίζει; Όταν φεύγεις ή αν είναι κάποιος άλλος από κάτω ή αν περνάνε γενικότερα άνθρωποι/σκυλιά, είναι ήσυχος;

οι βόλτες του σκύλου παραμένουν τρεις απο μια ώρα η κάθε μια. ο σκύλος γαυγίζει μόνο όταν πάω εγώ ή άλλο μέλος της οικογένειας και δεν υπάρχει κάποιος μες το σπίτι. αν περάσει σκύλος από κάτω μπορεί να γαυγίσει αλλά αν του μιλήσω σταματάει. ο σκύλος είναι μέσα και έξω (καθώς έχω ανοιχτεί την μπαλκονόπορτα και προτιμάει να κάθετε στο μπαλκόνι) το θέμα μου είναι πως θα τον κάνω να μην γαυγίζει όταν πάω σπίτι. φόβο για όταν είμαι εγω στο σπίτι δεν έχω αλλά όταν είναι η γυναίκα μου ή η πεθερά μου έχω (α΄π'ολα αυτά που έχω ακούσει φοβάμαι μην συμβεί τίποτα με το παιδί)

[QUOTE=xalias;2380067]οι βόλτες του σκύλου παραμένουν τρεις απο μια ώρα η κάθε μια. ο σκύλος γαυγίζει μόνο όταν πάω εγώ ή άλλο μέλος της οικογένειας και δεν υπάρχει κάποιος μες το σπίτι. αν περάσει σκύλος από κάτω μπορεί να γαυγίσει αλλά αν του μιλήσω σταματάει. ο σκύλος είναι μέσα και έξω (καθώς έχω ανοιχτεί την μπαλκονόπορτα και προτιμάει να κάθετε στο μπαλκόνι) το θέμα μου είναι πως θα τον κάνω να μην γαυγίζει όταν πάω σπίτι. φόβο για όταν είμαι εγω στο σπίτι δεν έχω αλλά όταν είναι η γυναίκα μου ή η πεθερά μου έχω (α΄π'ολα αυτά που έχω ακούσει φοβάμαι μην συμβεί τίποτα με το παιδί)[/QUOT
    δεν νομιζω να επιτεθει στην γυναικα σου.τωρα για την πεθερα σου δεν το γνωριζω.την γυναικα σου την ακουει σε εντολες ή την γραφει?
    πετρος

Να υποθέσω ότι αφού πας σπίτι, μετά από λίγο είναι η ώρα της βόλτας; Αν ναι, για αυτό γαβγίζει. Ξέρει ότι μόλις γυρίσεις θα πάτε βόλτα, είναι κάτι που θέλει πολύ και το περιμένει πως και πως. Ενθουσιάζεται και στην ουσία σου "φωνάζει" να κάνεις γρήγορα.
    Αν όχι, τότε σίγουρα όταν επιστρέφεις είναι η ώρα που η μπαλκονόπορτα ανοίγει! Επομένως ισχύουν τα ίδια...
    Το ότι προτιμάει να κάθεται στο μπαλκόνι δεν σημαίνει κάτι. Όταν είσαι σε ένα κλουβί, όσο και να σου αρέσει εκεί μέσα, έχει τεράστια διαφορά το αν η πόρτα είναι κλειστή ή ανοιχτή.
    Αν λοιπόν έχει συνδέσει την επιστροφή σου με την βόλτα ή το άνοιγμα της πόρτας είναι λογικό να γαβγίζει γιατί ενθουσιάζεται. Θα πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι η επιστροφή σου, δεν έχει καμία σχέση με την βόλτα ή το άνοιγμα της πόρτας.
    Ένας τρόπος είναι (απαιτεί όμως μεγάλη υπομονή από γείτονες) όταν γυρνάς να μην μπαίνεις στο σπίτι αν πρώτα δεν ηρεμήσει ο σκύλος.
    Δοκίμασε αρχικά, αν γίνετε, να τον πάει κάποιος άλλος βόλτα ή να ανοίξει την πόρτα λίγο πριν επιστρέψεις.
    Α-μήχανος καβαλάρης

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από apaleftos Προβολή μηνύματος
    Να υποθέσω ότι αφού πας σπίτι, μετά από λίγο είναι η ώρα της βόλτας; Αν ναι, για αυτό γαβγίζει. Ξέρει ότι μόλις γυρίσεις θα πάτε βόλτα, είναι κάτι που θέλει πολύ και το περιμένει πως και πως. Ενθουσιάζεται και στην ουσία σου "φωνάζει" να κάνεις γρήγορα.
    Αν όχι, τότε σίγουρα όταν επιστρέφεις είναι η ώρα που η μπαλκονόπορτα ανοίγει! Επομένως ισχύουν τα ίδια...
    Το ότι προτιμάει να κάθεται στο μπαλκόνι δεν σημαίνει κάτι. Όταν είσαι σε ένα κλουβί, όσο και να σου αρέσει εκεί μέσα, έχει τεράστια διαφορά το αν η πόρτα είναι κλειστή ή ανοιχτή.
    Αν λοιπόν έχει συνδέσει την επιστροφή σου με την βόλτα ή το άνοιγμα της πόρτας είναι λογικό να γαβγίζει γιατί ενθουσιάζεται. Θα πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι η επιστροφή σου, δεν έχει καμία σχέση με την βόλτα ή το άνοιγμα της πόρτας.
    Ένας τρόπος είναι (απαιτεί όμως μεγάλη υπομονή από γείτονες) όταν γυρνάς να μην μπαίνεις στο σπίτι αν πρώτα δεν ηρεμήσει ο σκύλος.
    Δοκίμασε αρχικά, αν γίνετε, να τον πάει κάποιος άλλος βόλτα ή να ανοίξει την πόρτα λίγο πριν επιστρέψεις.
    η μεσημερια βόλτα έχει μεταφαρθεί στις 6 το απόγευμα γιατι κρατάω το παιδί άρα δεν έχει συνδέση την βόλτα με την επιστροφή μου.
    το άνοιγμα της πόρτας γίνετε όταν γυρίζω για να τον δω και να παίξω λίγο μαζί του. το κακό είναι όταν πχ θα βγώ για μια ώρα το βράδυ με την οικογένεια

Μέλος
    επίσης να σου πω ότι ακόμα και να μην του ανοίξω την πόρτα μόνο που θα με δει μέσα στο σπίτι σταματάει να γαυγίζει.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αν του μάθαινες, αντί να γαυγίζει, να δαγκώνει την πεθερά σου ..?? :a34:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Banned
    @ byron

άλλα spam τα κοβουμε ...άλλα τα αφηνουμε !

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    @ byron

Στις γενικές δεν κόβουμε.

sniper
    α/α Byron
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τότε ίσως να έχει συνδέσει επιστροφή-παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει κάποιο λόγο να το κάνει, πιθανόν λόγο κάποιας σύνδεσης με την επιστροφή σου.
    Πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι γαβγίζοντας δεν παίζει να πάρει αυτό που θέλει (το οποίο μπορεί να είναι απλά να σε δει μέσα στο σπίτι)
    Αυτό μπορείς να το κάνεις περιμένοντας να ηρεμήσει πριν μπεις μέσα, όπως σου είπα και πιο πάνω.
    Ένας άλλος τρόπος είναι να φεύγεις μόλις αρχίζει να γαβγίζει και να επιστρέφεις και πάλι μετά από λίγο. Και ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβει ότι με το γάβγισμα σε διώχνει!
    Αυτοί οι τρόποι όμως θέλουν χρόνο, επιμονή και υπομονή! Μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά μέχρι και ώρες ειδικά στην αρχή. Μπορεί να πάρει λίγες μέρες μέχρι και μήνες...

Ο γρήγορος τρόπος είναι το κολάρο που ανέφερες στην αρχή. Προσωπικά είμαι κατά της χρήσης του, εκτός πολύ δύσκολων περιπτώσεων, σαν έσχατη λύση.
    Α-μήχανος καβαλάρης

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    @ byron
    Ομορφούλη, οι μη πολιτικώς ορθές προτάσεις (αλλά on topic) για σένα είναι spam..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    το ξερω οτι ειναι παρεξηγημενη ρατσα.ειπα απο την αρχη.δεν υπαρχουν κακα σκυλια αλλα κακοι ιδιοκτητεςεχω δει και εχω παιξει με ολα τα θεωρητικα αγρια σκυλια καιειχα γειτονα μαλακα ιδιοκτητη που ειχε 2 σκυλια για σκυλοκαβγαδες boxer,pitbull. ειναι πολυ ωραιο σκυλι η συγκεκριμενη ρατσα αυτο εννοω και οχι για να σκοτωνει.εκπαιδευσιμο .τωρα για τα 2 λεπτα που φωναζουν αυτοι γραφτους.αυτη ειναι η γνωμη μου.
    Αυτό λέω από την αρχή, ζώο είναι θα γαβγίσει για λίγο και μετά θα ηρεμήσει και θα παίξει με τον κύριό του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Αυτά τα θέματα κύριοι έχουν λυθεί απο τις πολιτείες του κόσμου και οφείλουν όλοι όσοι θέλουν να ζουν σε οργανωμένες κοινωνίες να σέβονται τις αποφάσεις. Δεν υπάρχει δε ανοχή στην εφαρμογή του νόμου, αντίθετα θα έπρεπε να μην συζητιέται καν η εφαρμογή του. Αλα καρτ νόμοι και εφαρμογές αυτών δεν μπορούν να σταθούν σε οργανωμένες κοινωνίες.
    Συνεπώς τις ώρες κοινής ησυχίας οφείλουμε να έχουμε φροντίσει ώστε τα ζώα μας να μην ενοχλούν τους γείτονες. Κάτι που απο ότι φαίνεται δεν είναι κοινή λογική...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ειναι που εχεις το παιδι αλλιως θα σου ελεγα να παρεις το σκυλο και να μετακομισετε σε ενα εξοχικο... κολλητού, κολλητης...δεν εχει σημασια! (αμα ειναι κολλητου θα πινεται μπυρες, θα κλ@νετε ελευθερα, θα φωναζετε και καμμια call girl, ζαχαρη σου λεω)

...μετα, πετα κανενα κοπαδι κατσαριδες μεσα στο σπιτι και ασε τη πεθερα με τη γυναικα να στριγγλανε!

ετσι, και εσυ θα εχεις για αρκετο καιρο την ησυχια σου (ατιμουλη, σουπερ θα περασεις) και οι γειτονες αμα τη επιστροφή σου θα ειναι σουπερ ικανοποιημενοι!

Ο πστης συμβουλος γαμου πρεπει να γινω!

Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 09:57
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  3. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14