Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 4 από 24 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    για τον oldman έλεγε
    ααα νταξ
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μαλλον για μενα τοπε.

Talking Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Ειναι πολυ λυπηρο να μαζευτουν τοσο λιγες μοτοσυκλετες στην ετησια του μεγαλυτερου Ελληνικου φορουμ.Σιγουρα παιζει ρολο το οικονομικο,ομως πιστευω πως δεν ειναι αυτο μονο.Η χαζοκοντρα που υπαρχει μεταξυ μοτο.γρ και ομαδων του φασε πρεπει να μας εφτασε εδω σημερα.Επιχειρηθηκε ενα νεο βημα πολυ ποιο ωραιο για καποιους,πολυ ποιο δυσκολο για καποιους αλλους,αλλα δεν εγινε σε συνεργασια με τις ομαδες-παιδια του μοτο.(ας μην ξεχναμε πως οι περισοτερες ομαδες απο εδω μεσα εχουν βγει).Το μοτο θα επρεπε κατα την γνωμη μου να εχει εναν ρολο ποιο φιλικο με αυτες και κατα καποιο τροπο ποιο ''ηγετικο''.Εξαλλου αλλο μοτο.γρ-αλλο ομαδα του φασε.Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Σορυ αν μπαινω σε ''οργανωτικα θεματα'',δεν θελω να υποβιβασω την δουλεια και τον κοπο κανενος,πανω κατω καταλαβαινω τι μανικη φαγανε.
    Εγω προσωπικα εχω πολλους λογους που δεν πηγα φετος,ελπιζω ομως στην επομενη.
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    εγω παντως αδυνατω να παραβρεθω σε πολυ μακρινες διαδρομες οπως παλιοτερα ποσο μαλλον σε 2ημερα (το βρισκω και λογικο και παραλογο αυτο) λογο χρηματων και μονο. Μακαρι να γινοταν η ετησια ποιο κοντα . Και μην το γελατε το οικονομικο ειναι μεγαλο θεμα για μερικους.Και δεν μπορεις να κανεις κουμαντο με 0 ευρω το μηνα. Επισεις πιστευω οτι εκτος απο το οικονομικο φταιει και οτι σε πολλες ετησιες γιναν καυγαδες μεταξυ 2-3 ανθρωπων που εξελιχτηκαν σε λαικα δικαστηρια και αφησαν μια γευση λες και ηταν ολα χαλια , ενω δεν ηταν ετσι στην πραγματικοτητα. Οπως και να χει εκει που καποτε βαριομουν να παω ΠΑΛΙ πχ Χαλκιδα .....τωρα μεχρι εκει φτανω ΑΝ το ξερω κανα μηνα πριν και βρω τα καυσιμα λολ . Θα γυρισει ο τροχος παλι ....θα ξαναπαμε!
    Kαι για μένα το διήμερο ήταν απαγορευτικό. Εάν ήταν μονοήμερη δε θα την έχανα με τίποτα!
    Dura lex, sed lex.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα στη διανυκτέρευση...
    αλλα;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    αλλα;
    οι υποχρεώσεις που έχει ο καθένας
    ακόμα και για έναν με οικογένεια, κι ας το παίζει μάγκας εδώ, είναι πολύ πιθανόν αν έλεγε στη γυναίκα
    "ξέρεις αγάπη μου, θα πάμε μωρέ με τα παιδιά βόλτα το ΣΚ"
    να έπεφτε παντόφλα
    είναι εντελώς διαφορετικό να πεις, θα πάω μια βόλτα την Κυριακή

μη το δέσεις για την παντόφλα, μπορεί να συντρέχουν άλλοι 100 λόγοι που κάποιοι δε βολεύονται διήμερο
    π.χ.
    δεν έχω σκηνή
    δεν έχω βαλίτσες στη μηχανή
    δουλεύω Σάββατο
    και ένα σωρό άλλα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

συμφωνω.προφανως και παιζει.απλα εγω ειπα οτι οσοι δεν μπορουν 2ημερο-3ημερο η οτιδηποτε κανονιστει,μπορει καλλιστα να ξυπνησει κυριακη πρωι και να παει μονημερη.εφοσον δεν ειναι στην αλλη ακρη της ελλαδας εννοειται.και το κοστος πεφτει και καποιες υποχρεωσεις μπορεις να τις κανονισεις και πραγματα πολλα δεν θα παρεις μαζι κλπ κλπ....
    εννοω,πως δεν υποχρεωσαν κανεναν να παει η 2ημερο γιατι αν ερθετε κυριακη πρωι,σας διωχνουμε!
    απλα βλεπω μια ταση(οχι απο σενα,γενικα το λεω)οτι δεν ηταν καλη ιδεα,και η διοργανωση και δεν ξερω τι.
    αν θυμαμαι καλα,στην περσινη ετησια ειχα κανει καπου στα 500-600 χλμ και ηταν διπλα στην πατρα.ε φετος αν πηγαινα στον βολο θα βγαινανε 700.ενα παραδειγμα για το κοστος βενζινων κλπ ηταν αυτο..

σαφώς, αλλά όπως είδες πολλοί βαρέθηκαν να κάνουν σόλο τα 700 χλμ
    και εγώ αν μπορούσα να πάω, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ να τα έκανα μόνος σε 12 ώρες
    (παραβλέποντας το οικονομικό)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μοτορεμαλι Προβολή μηνύματος
    Ειναι πολυ λυπηρο να μαζευτουν τοσο λιγες μοτοσυκλετες στην ετησια του μεγαλυτερου Ελληνικου φορουμ.Σιγουρα παιζει ρολο το οικονομικο,ομως πιστευω πως δεν ειναι αυτο μονο.Η χαζοκοντρα που υπαρχει μεταξυ μοτο.γρ και ομαδων του φασε πρεπει να μας εφτασε εδω σημερα.Επιχειρηθηκε ενα νεο βημα πολυ ποιο ωραιο για καποιους,πολυ ποιο δυσκολο για καποιους αλλους,αλλα δεν εγινε σε συνεργασια με τις ομαδες-παιδια του μοτο.(ας μην ξεχναμε πως οι περισοτερες ομαδες απο εδω μεσα εχουν βγει).Το μοτο θα επρεπε κατα την γνωμη μου να εχει εναν ρολο ποιο φιλικο με αυτες και κατα καποιο τροπο ποιο ''ηγετικο''.Εξαλλου αλλο μοτο.γρ-αλλο ομαδα του φασε.Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Σορυ αν μπαινω σε ''οργανωτικα θεματα'',δεν θελω να υποβιβασω την δουλεια και τον κοπο κανενος,πανω κατω καταλαβαινω τι μανικη φαγανε.
    Εγω προσωπικα εχω πολλους λογους που δεν πηγα φετος,ελπιζω ομως στην επομενη.
    Κοντρα με ομαδες του facebook ???
    What ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    What ??
    Whatever
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

συμφωνουμε,απλα κουβεντα κανουμε
    εγω πριν λιγο καιρο εγινα ημιαπασχολουμενος.τα λεφτα δεν φτανουν ετσι κι αλλιως.ειπα οτι θα παω,μια φορα τον χρονο ειναι,θα δω και 5 ανθρωπους που γουσταρω,θα γνωρισω κι αλλους 5.ομως δεν βρηκα κανεναν να παμε μαζι,και μονος μου δεν....οπως λες κι εσυ.
    αυτο που ειπε ο Mikeg στο αλλο θεμα,οτι στις μονοημερες ο καθενας ειναι με το γκρουπ του εκεινη την μερα κατα κυριο λογο,ειναι γεγονος αν κρινω απτην περσινη.περα απτο γκρουπ μου μιλησα 5 λεπτα με τον γαλλο,γνωρισα τον βυρωνα και thats it.οποτε οποιος εχει την δυνατοτητα να παει,θα γνωρισει 5 ανθρωπους παραπανω.
    σαν ιδεα την θεωρω καλυτερη,απλα ισως εκατσε σε λαθος συγκυριες.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    What ??
    Αυτό μάλλον το καταλαβαίνουν μόνο αυτές οι ομάδες. Ο καθένας ζει στο κόσμο του. Δε νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε και πολλή σημασία..

Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 03/10/2013 στις 14:19.

μα σου λέει ο άνθρωπος είχανε κόντρα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μπα...λαθος θα κανω,κατι θα μπερδεψα μαλλον.Σορυυυυυυυυυυ.
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αυτό μάλλον το καταλαβαίνουν μόνο αυτές οι ομάδες. Ο καθένας ζει στο κόσμο του. Δε νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε και πολλή σημασία..

Από την μια μπορεί αυτό που έγραψε το μοτορεμάλι να είναι "ότι νά'ναι" και όντως μόνο εκείνες οι ομάδες το καταλαβαίνουν,
    αλλά απο την άλλη θα έπρεπε να δώσετε σημασία (αν όχι εδω, τουλάχιστον στα "ενδότερα") τουλάχιστον άμα στα αλήθεια αναρωτιέστε γιατί δε μαζεύεται κόσμος στις συναντήσεις και σας καίγεται λίγο καρφί για να γίνει το μοτο.γκρ λίγο πιο ... ζωντανό ...

Σελίδα 4 από 24 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45