Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν με απασχολει ρε φιλε οποιος δεν καταλαβε...
    το γραφω παραπανω: οποιος καταλαβε, καταλαβε...
    Ρε συ devil's, με το μπαρδόν, αλλά ούτε κι εγώ κατάλαβα και δεν είναι η πρώτη φορά.
    Δεν έχω καταλάβει και στο παρελθόν που έχω ξαναδιαβάσει παρόμοια ποστ από κάποιους για τις "μαύρες σελίδες της ιστορίας του moto.gr που έγραψαν κάποιοι μονταδόροι/αντμιναδόροι και οδήγησαν κάποια αξιόλογα μέλη σε φυγή".

Και δεν πρόκειται περί κουτσομπολιού. Απλά προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τί έγινε, πώς έγινε, ποιοί φύγανε και γιατί, και όλα αυτά. Να συμπληρώσω τις εντυπώσεις μου αν θες, να βγάλω κάποια συμπεράσματα ίσως. Να καταλάβω ποιά είναι η ιστορία αυτών των so called κλικών τέλος πάντων (όχι από ποιούς αποτελούνται. Χέστηκα.)
    Αλλά όλο μισόλογα βλέπω. (δεν το λέω προκλητικά)

Τέσπα.
    Προφανώς κάπου συγκεκριμένα αναφέρεσαι που ξέρεις ότι αυτός/οί που το διαβάζουν καταλαβαίνουν για τί πράγμα μιλάς.
    Όπως είπες κι εσύ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε και δε σε απασχολεί όποιος δεν κατάλαβε οπότε χέστηκες κι άμα δεν κατάλαβα κι εγώ.
    Δεν τρέχει και κάτι.

Απλά ίσως να ήταν πιο χρήσιμο αν ανοιγόταν κάποια στιγμή αυτή η κουβέντα, κι αν όχι να λυνόταν το όποιο πρόβλημα, τουλάχιστον να ξεκαθάριζε η κατάσταση.
    (μπορεί να είναι και ξεκάθαρη βέβαια και απλά να μην το καταλαβαίνω εγώ επειδή δεν ξέρω/καταλαβαίνω και τα όσα έχουν προηγηθεί).

Anyway

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Η αλήθεια είναι ότι όσοι "φωνάζουν" ή γκρινιάζουν για το τι είναι/έγινε/θα είναι το moto, είναι οι περισσότεροι γνωστοί με τους μοντς/αντμινς ή ήταν οι ίδιοι κάποτε μοντς.

Αν δεν έχουν την πρόθεση να πιάσουν έστω κατ ιδίαν τους μοντς/αντμινς να τους πουν τι νομίζουν ότι γινεται στραβά, τότε υπάρχει άλλου είδους θέμα.

Οι υπόλοιποι που έφυγαν κατα καιρούς κι έφτιαξαν δικά τους φόρα, ομάδες στο fb, παρέες και βολτάρουν ανά τον κόσμο, μαγκιά τους. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί γυρίζουν πισω εδώ μέσα και γκρινιάζουν. Δεν σας άρεσε, φυγατε.

ΟΚ, τι θέλετε τώρα; Να σας δώσει κάποιος τις στιγμές και τη ζωή που είχατε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    εγω ειπα την γνωμη μου, οπως λεει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα...
    δεν προσεβαλα κανεναν...
    απλα ειπα οτι "το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr"...

ουτε κατηγοριες, ουτε τιποτα...
    μην βλεπετε φαντασματα...

επισης το αν εκανα ασχημα ή οχι, θα το δειξει το μελλον...(εαν και εφοσον συνεχισουν τα πραγματα να υφιστανται οπως τωρα)...

btw, εγω δεν μιλαω ασχημα αν και οποτε "θα πετάξεις μια μ@λακία"..
    Δεν βλέπει κανείς φαντάσματα. Ότι έγραψες είναι εντελώς ξεκάθαρο. Αν το να λές την άποψη σου σημαίνει μια δυο αόριστες κατηγορίες και όποιος "κατάλαβε κατάλαβε", για μαλακία το κόβω.

Κρίμα, νόμιζα οτι έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Ρε που ειναι ολοι αυτοί η αλήτες μηχανόβιοι, που βριζόντουσαν ολη την εβδομάδα στο Φόρουμ, την Κυριακή πηγαίνανε βόλτες και την δευτέρα ποσταρανε τσίπουρα, ξυσίματα και υπερπαράνομες τελικές χωρίς να είναι politically correct η συμπεριφορά τους?
    Έχουμε γεμίσει ευεστητουλιδες που δεν τρώνε το φαί τους αμα δεν τους μιλάνε με ωραίο τρόπο και κρατάνε την ανασα τους και δεν έρχονται και στης βόλτες και αλλα πολλά εμπριμέ.
    πόσο φλοροφορουμ θα γίνουμε ακόμα?
    Εγω θα πρότεινα η πληγωμένες ψυχες να βρεθούνε ολες μαζι σε μια μπυραρία να πιουν τα τσαγακια τους και να πούνε τον πόνο τους αγκαλιασμένοι και αφού συγκινηθουν και κλάψουν στον ώμο του κολλητού τους να πανε ολοι μαζι μια μοτοβόλτα ΑΛΛΑ με νόμιμες ταχύτητες και μολις επιστρεψουν, να ποσταρουν ΜΟΝΟ στο f/b της φωτογραφιες.
    Ετσι για να μάθουν οι ψωνισμένου μοντερειτορς και οι αλλοι παρατρεχαμενοι κολλητοί τους

μα πόσο σοβαροί γίναμε γμτ
    pappouli...
    http://www.youtube.com/watch?v=NN_ZFIIAOV8

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν βλέπει κανείς φαντάσματα. Ότι έγραψες είναι εντελώς ξεκάθαρο. Αν το να λές την άποψη σου σημαίνει μια δυο αόριστες κατηγορίες και όποιος "κατάλαβε κατάλαβε", για μαλακία το κόβω.
    +650 και επιπλέον, όποιος θέλει να καταλάβουν ΜΟΝΟ δυο-τρία άτομα στα οποία και απευθύνεται, καλύτερα να το πει ΜΟΝΟ στα δύο-τρια αυτά άτομα, αλλιώς εάν γράφει δημόσια θα πρέπει να εξηγεί και δημόσια
    Dura lex, sed lex.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat

μα πόσο σοβαροί γίναμε γμτ

Δεν γιναμε σοβαροι ρε συ , απλα δεν θυμομαστε σε ποιά μπύρα ειμαστε
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    ο δεξια παντα μου θυμιζε τον Σοφιανό
    και ο μεσαίος τον dιrty Θανάση

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    ο δεξια παντα μου θυμιζε τον Σοφιανό
    και ο μεσαίος τον dιrty Θανάση
    κι ο αριστερα τον βελζεβουλη και τους σερβίρει ο Τρούπης
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Εγω θα πρότεινα η πληγωμένες ψυχες να βρεθούνε ολες μαζι σε μια μπυραρία να πιουν τα τσαγακια τους και να πούνε τον πόνο τους αγκαλιασμένοι και αφού συγκινηθουν και κλάψουν στον ώμο του κολλητού τους να πανε ολοι μαζι μια μοτοβόλτα ΑΛΛΑ με νόμιμες ταχύτητες και μολις επιστρεψουν, να ποσταρουν ΜΟΝΟ στο f/b της φωτογραφιες.
    Ετσι για να μάθουν οι ψωνισμένου μοντερειτορς και οι αλλοι παρατρεχαμενοι κολλητοί τους
    Πρωτοφανές και ιδιοφυές! Λες να το υλοποιήσει κανείς σαν ιδέα; Α, για κάτσε... Χμ. Ναι. .

Επίσης, καίτοι δεν μ'απασχολεί το ποιός έχει ξινισμένα μούτρα με ποιόν, επειδή ο Σταύρος δεν ήταν ο πρώτος που ξίνισε με κάτι στο παρόν θρεντ, ουδείς είχε το θάρρος να πει παράπονο ξεκάθαρα με ονόματα κλπ. Υπονοουμενάκια και υπεκφυγές, τα οποία ακυρώνουν το παράπονο ουσιαστικά, αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σχέση αν ο μοντ ή ο αντμιν είναι μαλάκας, πολύ μαλάκας, αδιάφορος ή πολύ καλός άνθρωπΑς με το αν θα μαζευτεί κόσμος σε μιά ετήσια ή σε άλλη εκδήλωση. Δεν πας για τα μούτρα του μοντ ή του ανμίν. Ούτε συμμετέχεις στο φόρουμ για να τον κάνεις χαρούμενο και να σε έχει φιλαράκι. Αν το πας έτσι το πράγμα, είσαι σε φόρουμ για λάθος λόγους. Ή μπορείς να ανοίξεις το moto-asskissers.gr, το moto-osfiokamptes.gr κλπ συναφή, έτσι για να θυμηθώ και τα γαμάτα αυτοκόλλητα που είχε κάποτε ο ορίζοντας στη βαλίτσα του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ρε συ devil's, με το μπαρδόν, αλλά ούτε κι εγώ κατάλαβα και δεν είναι η πρώτη φορά.
    Δεν έχω καταλάβει και στο παρελθόν που έχω ξαναδιαβάσει παρόμοια ποστ από κάποιους για τις "μαύρες σελίδες της ιστορίας του moto.gr που έγραψαν κάποιοι μονταδόροι/αντμιναδόροι και οδήγησαν κάποια αξιόλογα μέλη σε φυγή".

Και δεν πρόκειται περί κουτσομπολιού. Απλά προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τί έγινε, πώς έγινε, ποιοί φύγανε και γιατί, και όλα αυτά. Να συμπληρώσω τις εντυπώσεις μου αν θες, να βγάλω κάποια συμπεράσματα ίσως. Να καταλάβω ποιά είναι η ιστορία αυτών των so called κλικών τέλος πάντων (όχι από ποιούς αποτελούνται. Χέστηκα.)
    Αλλά όλο μισόλογα βλέπω. (δεν το λέω προκλητικά)

Τέσπα.
    Προφανώς κάπου συγκεκριμένα αναφέρεσαι που ξέρεις ότι αυτός/οί που το διαβάζουν καταλαβαίνουν για τί πράγμα μιλάς.
    Όπως είπες κι εσύ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε και δε σε απασχολεί όποιος δεν κατάλαβε οπότε χέστηκες κι άμα δεν κατάλαβα κι εγώ.
    Δεν τρέχει και κάτι.

Απλά ίσως να ήταν πιο χρήσιμο αν ανοιγόταν κάποια στιγμή αυτή η κουβέντα, κι αν όχι να λυνόταν το όποιο πρόβλημα, τουλάχιστον να ξεκαθάριζε η κατάσταση.
    (μπορεί να είναι και ξεκάθαρη βέβαια και απλά να μην το καταλαβαίνω εγώ επειδή δεν ξέρω/καταλαβαίνω και τα όσα έχουν προηγηθεί).

Anyway

κοιτα, να δεις αγαπητε pipe_smoker...
    εσυ ειναι φυσιολογικο να μην καταλαβαινεις γιατι εισαι σχετικα νεο μελος...
    το moto.gr δεν ηταν αυτο που βλεπεις τωρα..καποτε δεν δουλευαμε και γραφαμε...καθε πρωϊ ηταν 300-500 μελη μεσα και 150 μελη ενεργοτατα που εγραφαν για απειρα πραγματα...
    πλεον τα πραγματα ειναι αλλιως...γραφονται ενα σωρο αλλα πραγματα πλην μοτοσυκλετας (που αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο), αλλα δεν υπαρχει η κινηση που υπηρχε τοτε...

αν γραφτουν τωρα συγκεκριμενα ονοματα και καταστασεις, τα post θα παρουν την αγουσα και πιθανοτατα να φαει ban αυτος που τα εγραψε...
    γενικοτερα, δεν μπορεις να πεις ελευθερα την γνωμη σου για κατι...και δεν ειναι οτι προσβαλεις ή κατι αλλο...αν κατι δεν αρεσει, φευγει...
    απο την στιγμη που ανελαβε το συγκεκριμενο team, τα πραγματα πηραν την κατηφορα...
    και αυτο μπορει καποιος να το δει μονο οταν ειναι απο το 2004 εδω μεσα γιατι θα ξερει για τι πραγμα μιλαω...

η απαντηση οταν και οποτε εφευγε ενα post ή και ενα ολοκληρο thread ηταν "ετσι ειναι το μαγαζι, αν δεν σου αρεσει φευγεις"...
    θα πεις εσυ "οκ, ετσι ειναι τα πραγματα και βρεθηκε ενα μ@λακας να χαλασει την σουπα"...

οταν ομως τα κρουσματα αυξανονται με γεωμετρικη προοδο, δεν παει στραβα ο γυαλος...εμεις στραβα αρμενιζουμε...

δεν ειμαι μονο εγω που εχω θιξει το θεμα moderation και administration...ειναι και αλλοι...πολλοι...οι οποιοι οι περισσοτεροι εχουν φυγει...
    οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν ατομα αξιολογα και με δικη τους προσωπικοτητα που δεν μπορουσαν να αντεξουν αυτη την κατασταση και εκαναν την επιλογη τους...

οπως θα εχεις διαπιστωσει, οι admins και οι mods μπορουν κατα βουληση να ειναι ειρωνικοι και να μιλανε αποτομα χωρις καποια συνεπεια...
    οταν ομως αυτο γυρισει μπουμερανγκ και ενα μελος τους απαντησει αναλογως, οι συνεπειες ειναι τα post του να εξαφανιζονται...
    και αυτο συμβαινει ακομα και τωρα...

δεν ειναι λοιπον μονο τα λεφτα που δεν γινονται συναντησεις και καφεδες και βολτες κλπ...
    δεν χρειαζονται πολλα λεφτα για να πιεις εναν καφε...οταν ομως ξερεις οτι θα δεις ατομα που μεσα στο moto.gr κανουν τους προυχοντες, απλα δεν πας...

και γι'αυτο δεν φταινε τα μελη...φταιει η "διευθυνση"...

δεν θα κανω την χαρη σε κανεναν να γραψω ονοματα και καταστασεις...
    οσα threads ειναι ακομα ελευθερα για αναγνωση, μπορουν να διαβαστουν και να παρει καποιος μυρουδια για το ποιος και τι ειναι ο καθενας...καταλαβαινω οτι θα παρει χρονο, αλλα δεν γινεται διαφορετικα...

πολλα παλια μελη που διαβαζουν, καταλαβαινουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι γραφω...
    τα νεοτερα μελη δεν μπορουν...

δεν ξέρω/δεν με νοιάζει αν σε όλα έχεις δίκιο (όντας νέο κατ ουσία μέλος) αλλά,

+1 vroom για το θάρρος της γνώμης σου....

και το λέω φανερά και όχι μεσω του κουμπιού γιατί αν θέλουμε να κάνουμε τέτοιες κουβέντες, θα πρέπει να τις κάνουμε αντρίκια....

...
    δεν χρειαζονται πολλα λεφτα για να πιεις εναν καφε...οταν ομως ξερεις οτι θα δεις ατομα που μεσα στο moto.gr κανουν τους προυχοντες, απλα δεν πας...
    ...
    Και τ' ανάποδο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Και τ' ανάποδο.
    σωστοτατα.
    οταν λοιπον δεν (αλληλο)συμπαθιουνται τα περισσοτερα μελη με τους mods/admins γιατι μας φαινεται περιεργο το γεγονος οτι δεν κανονιζεται τιποτα ή αν κανονιστει δεν εμφανιζεται κανεις?

οι μονοι που εξαιρουνται ειναι τα νεα μελη, που δεν ξερουν κατα βαση τους προαναφερθεντες...

σωστοτατα.
    οταν λοιπον δεν (αλληλο)συμπαθιουνται τα περισσοτερα μελη με τους mods/admins γιατι μας φαινεται περιεργο το γεγονος οτι δεν κανονιζεται τιποτα ή αν κανονιστει δεν εμφανιζεται κανεις?

οι μονοι που εξαιρουνται ειναι τα νεα μελη, που δεν ξερουν κατα βαση τους προαναφερθεντες...
    Δεν ξέρω, είμαι στην ομάδα διαχείρησης απο το 2004. Δεν εχω κάποια αντιπάθεια με κάποιον, μπορεί να έχουν με μένα αλλά πλην μίας περίπτωσης δεν μου έχει γίνει ευθέως γνωστό. Τουλαχιστον σε προσωπικό επίπεδο εκεί έξω, στον πραγματικό κόσμο, δεν έχω με κανέναν. Από το πληκτρολόγιο who gives a flying fuck.

Από κει και πέρα ή συνεχίζεις την κουβέντα αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα, είτε την σταματας.

Όχι τπτ άλλο αλλά εσύ συνεχίζεις και γράφεις εδώ μέσα και βόλτες κανονίζεις - ΟΚ στην ετήσια δεν πήγες, υποθέτω δεν ηθελες να δεις τα 10 παλικάρια που πήγαν;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μπλα μπλα μπλα...

Και που λες devils...αν εσύ έχεις να πεις ιστορίες για την συντεχνία των admins-mods, κι εγώ και οι υπόλοιποι μπορούμε να σου πούμε χίλες ιστορίες για

άτομα που επιτούτου προσπάθησαν να τα κάνουν πουτ@να εδώ μέσα
    άτομα που επιτούτου προσπάθησαν να βγάλουν φράγκα απ΄τα μέλη (εδώ να δεις κόσμο...)
    άτομα που θεωρούσαν οτι έχουν περισσότερα δικαιώματα λόγω "παλαιότητας"
    άτομα που επιτούτου προσπάθησαν να γίνουν mods και οταν δεν... βγήκε χολή και κόμπλεξ
    άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο του μάρτυρα
    άτομα που έχουν γενικότερα πρόβλημα και έχουν φύγει ή τους έχουν "φύγει" από όλα τα fora
    άτομα που λόγω χαρακτήρα θεωρούν οτι μπορούν να επιβάλλουν αυτό που λένε
    άτομα που έψαχναν μόνο γκόμενες εδώ μέσα

εκτός των παραπάνω, προσθέτεις και

άτομα που ήταν παρέα από το moto.gr, και έφτιαξαν δικό τους χώρο για να τα λενε καλύτερα. Μόλις μεγάλωσαν κι εκεί διάλυσε το παρεάκι και έγινε άλλο φόρουμ για λιγότερους κ.ο.κ
    άτομα που παντρέυτηκαν, έκαναν παιδιά και δεν έχουν χρόνο
    άτομα που ψάχνουν δουλειά εδώ και καιρό και δεν έχουν όρεξη-κέφι-χρόνο για forum
    άτομα που παράτησαν τις μοτοσυκλέτες
    άτομα μεγάλωσαν πιά και δεν γουστάρουν

και φυσικά άτομα που έχουν πρόβλημα μαζί μου ή με τον sniper ή με κάποιον άλλον. Προσωπικά, όταν έχω κάποιο θέμα με μέλος που τον ξέρω και με ενδιαφέρει, θα προσπαθήσω να το λύσω. Δεν θα κάτσω να λύσω και τα εσώψυχα του καθενός όμως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45