Ρε συ devil's, με το μπαρδόν, αλλά ούτε κι εγώ κατάλαβα και δεν είναι η πρώτη φορά.
Δεν έχω καταλάβει και στο παρελθόν που έχω ξαναδιαβάσει παρόμοια ποστ από κάποιους για τις "μαύρες σελίδες της ιστορίας του moto.gr που έγραψαν κάποιοι μονταδόροι/αντμιναδόροι και οδήγησαν κάποια αξιόλογα μέλη σε φυγή".
Και δεν πρόκειται περί κουτσομπολιού. Απλά προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τί έγινε, πώς έγινε, ποιοί φύγανε και γιατί, και όλα αυτά. Να συμπληρώσω τις εντυπώσεις μου αν θες, να βγάλω κάποια συμπεράσματα ίσως. Να καταλάβω ποιά είναι η ιστορία αυτών των so called κλικών τέλος πάντων (όχι από ποιούς αποτελούνται. Χέστηκα.)
Αλλά όλο μισόλογα βλέπω. (δεν το λέω προκλητικά)
Τέσπα.
Προφανώς κάπου συγκεκριμένα αναφέρεσαι που ξέρεις ότι αυτός/οί που το διαβάζουν καταλαβαίνουν για τί πράγμα μιλάς.
Όπως είπες κι εσύ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε και δε σε απασχολεί όποιος δεν κατάλαβε οπότε χέστηκες κι άμα δεν κατάλαβα κι εγώ.
Δεν τρέχει και κάτι.
Απλά ίσως να ήταν πιο χρήσιμο αν ανοιγόταν κάποια στιγμή αυτή η κουβέντα, κι αν όχι να λυνόταν το όποιο πρόβλημα, τουλάχιστον να ξεκαθάριζε η κατάσταση.
(μπορεί να είναι και ξεκάθαρη βέβαια και απλά να μην το καταλαβαίνω εγώ επειδή δεν ξέρω/καταλαβαίνω και τα όσα έχουν προηγηθεί).
Anyway