Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 16 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ας γράψω και εγώ κάτι επιπλέον, μετά από κάμποσες ρακές και με τα μάτια να κρατιούνται με οδοντογλυφίδες.

α) Υπάρχει κάποιος που θέλει να γίνει mod ή admin? Ειλικρινά, όποιος θέλει ας μου στείλει ένα πμ ή ας το γράψει δημόσια. Όχι ότι εγώ έχω την εξουσία, απλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει εγώ θα τον δεχτώ με τη καλύτερη διάθεση.

β) Κλασικά υπάρχει ένα κράξιμο προς "εμάς" mod-admin, γιατί στη τελική έτσι πρέπει να είναι. Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

γ) Είμαστε οι χειρότεροι διαχειριστές ever! Όχι μόνο στο moto αλλά σε ότι φλορουμ υπάρχει.

δ) Όλοι από εδώ ξεκινάνε και πάνε στα άλλα φλόρα. Τυχαίο; Γιατί πάνε? Γιατί εδώ δεν είμαστε κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα. Καβαλάμε απλά μηχανή τέλος.

ε) Πάω πάλι για ρακές. Θα γράψω άλλη ώρα. Να ξέρετε μόνο ότι νοιώθω άσχημα & ότι έχω τρελό όνειρο να κάνουμε ΤΙΣ μαζώξεις και ΤΙΣ βόλτες, αλλά ....

Ας συνεχίσω λοιπόν.

στ) Ο περισσότερος κόσμος θέλει να νοιώθει μέλος μιας ομάδας & γιατί όχι αν μπορεί να περνάει και λίγο το δικό του.

Φτάνουν όμως οι διαπιστώσεις. Ας απαντήσω τώρα λίγο γενικά για κάποια γραφόμενα. Είμαι μέλος ενεργότατο από το 2004.Αναφερθήκατε κάποιοι σε κόσμο που κάποτε έγραφε, τώρα πια όχι. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όταν κάποιος είναι μέλος κάπου ενεργό, θα είναι για πάντα; Κύκλοι είναι όλα. Οι περισσότεροι που δε γράφουν πια έχουν αλλάξει οι ζωές τους σε σχέση με τότε και δεν έχουν κυρίως το χρόνο. Σαφώς θα υπάρχουν κάποιοι που ξενέρωσαν. Ε οι πιο πολλοί από αυτούς κάναν δικά τους μαγαζιά & κάποια έκλεισαν κιόλας. By the way, το Moto.GR έχει τη περισσότερη κίνηση από όλα τα μοτοσυκλετιστικά φλόρα, άρα τα μεγαλύτερα έξοδα, όμως τουλάχιστον είναι καθαρό από π@π@ριές εδώ μέσα (διαφημίσεις και άλλα).
    Επίσης εν μέρη είναι λογικό όλοι πχ οι χωμάτινοι να θέλουν ένα δικό τους χώρο, οι ss άλλο και πάει λέγοντας, αφού όπως ήδη έχω γράψει οι περισσότεροι θέλουμε να νοιώθουμε μέλη μιας κλειστής αγέλης.

Επίσης μη παραβλέπετε το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολο για κάποιον να φτιάξει από την αρχή ένα φλόρουμ, ενώ τώρα είναι μερικά κλικς.

Εγώ πάντως βλέπω ότι κανείς δεν έχει όρεξη. Δε διαχωρίζω μέλη και admin-mods, στο μυαλό μου είναι το ίδιο. Εξαιρουμένων σίγουρα κάποιων ατόμων αυτό που εγώ εκλαμβάνω είναι κορεσμός, βαρεμάρα, σιχτίρισμα... γαμ@κατάσταση. Τους "Ταξιδιώτες" μόνο βλέπω να κινούνται κάπως. Οκ, οι εποχές που ζούμε μας κάνουν ίσως έτσι..

Τώρα ας μιλήσουμε για τους mods-admins που λέτε ότι διώχνουν το κόσμο. Το δέχομαι αυτό αν και νομίζω ότι δεν έχουν φύγει γι'αυτό οι περισσότεροι,ήδη έχω γράψει τους λόγους που πιστεύω. Λέτε λοιπόν ότι πρέπει αυτή η ομάδα να κρατάει μια σταθερή στάση και να μη προκαλεί μπλα μπλα. Συμφωνώ. Στη πράξη όμως όλοι είναι μέλη. Και κάποιοι είναι ιδιότροποι κάποιοι όχι. Εξάλλου δεν γράφω εδώ επειδή ντε και καλά όλοι είναι άψογοι, ούτε πάω στο τάδε μαγαζί για φαγητό επειδή είναι όλοι άψογοι. & δε καταλαβαίνω, αν πχ ένα μέλος έχει κόντρα με ένα άλλο μέλος (χαζό, αλλά ας το δεχτώ), θα πρέπει να φύγει ο ένας από τους 2; Του τρώει το φαΐ ή όλη η ζωή είναι εδώ μέσα.

Έχουν προταθεί τόσες φορές πράγματα και ποτέ δε βλέπω όρεξη. Το ξαναγράφω, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι και εμείς σα φλορα για τη μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Ότι και αν είναι αυτό, παρότι βέβαια ήδη παίζουμε σημαντικό ρόλο. Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη λοιπόν να την οργανώσουμε όλοι μαζί ή τέλος πάντων αρκετοί μαζί. Από τώρα. Εγώ το θέλω. Για να δούμε...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    ββ δεν then <3
    Respect mah authoritah!!!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Nα πω και εγώ οτι είχα παραγγείλει μπλουζάκι, και το moderation team αρνηθηκε να μου στείλει, λέγοντας οτι ντροπιάζω το φόρουμ.

υγ : Σορρυ Βυρωνα, μαλακιστηκα δεοντως

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Nα πω και εγώ οτι είχα παραγγείλει μπλουζάκι, και το moderation team αρνηθηκε να μου στείλει, λέγοντας οτι ντροπιάζω το φόρουμ.
    Ναι ρε, εσυ κι ο περπιρακης...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dukeandthecity Προβολή μηνύματος
    Για (μένα) να χαρακτηριστει μια βολτα-συναντηση-ιεροτελεστια πετυχημενη πρέπει να:

1) Γυρίσουν όλα τα μελη της στα σπίτια τους αρτιμελη
    2) Μην εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες κλπ κλπ
    3) Να έχουν περασει καλά (κατα την διάρκεια του ταξιδιού κυρίως αλλα και στην παρέα)
    4) Να έχουν γνωρίσει τουλάχιστον εναν ανθρωπο παραπανω απο ότι ήξεραν.
    Άρα δεν είμαστε να βγαίνουμε απ' τα σπίτια μας εμείς........
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2

Τώρα ας μιλήσουμε για τους mods-admins που λέτε ότι διώχνουν το κόσμο. Το δέχομαι αυτό αν και νομίζω ότι δεν έχουν φύγει γι'αυτό οι περισσότεροι,ήδη έχω γράψει τους λόγους που πιστεύω. Λέτε λοιπόν ότι πρέπει αυτή η ομάδα να κρατάει μια σταθερή στάση και να μη προκαλεί μπλα μπλα. Συμφωνώ. Στη πράξη όμως όλοι είναι μέλη. Και κάποιοι είναι ιδιότροποι κάποιοι όχι.
    Μιχάλη, εδώ θα διαφωνήσω. Μαζί με τη θέση του moderator, πηγαίνει και μια ευθύνη: να βοηθάει τα μέλη και να επιβλέπει (και να επιβάλλει αν χρειαστεί) την καλή λειτουργία του φόρουμ. Αν δεν μπορεί / δεν θέλει να λειτουργεί έτσι, μάλλον δεν κάνει για τη θέση.

Λιγη χαλαρωση με καλη διαθεση απο ολους χρειαζεται και..

..και εβδομαδιαιες συναντησεις μπορουν να ξαναδημιουργηθουν
    ..και το γουστο της βολτας με συμφορουμητες θα επιστρεψει ακομα κι οταν τα προβληματα ειναι πολλα - παντα πολλα προβληματα ειχαμε αν θυμαστε, οταν ομως η θεληση γινει παλι δυνατη..
    ..και το φορουμ θα ξαναοργανωσει ετησια και μαλιστα πιο επιτυχημενη απο καθε αλλη χρονια, γιατι ξερετε κατι; Οταν τα πραγματα πανε σκατα η παρεα ειναι αυτη που μπορει να τα κανει καλυτερα. Η παρεα ομως που επιθυμουμε να μπουμε, να συμμετεχουμε μεσα της και να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να την κανουμε πιο δυνατη. Οχι η παρεα που κοιταμε απ'την αρχη με το στραβο το βλεμμα και γινομαστε μελος της για να της υποδειξουμε τα ελαττωματα της..
    ..και οι "κλικες" θα εξαφανιστουν, τις περισσοτερες φορες ισως απλα τις πλαθαμε στον κουτοπονηρο εγκεφαλο μας, αποβαλετε ομως αυτη τη σκεψη και ισως στο τελος μεινει απλα το οτι εχουμε μπροστα μας ενα λιγο πιο δυνατο παρεακι, ισως επειδη η συναντηση των μελων του γινεται σε τακτικοτερη βαση.. τελος λοιπον στα σεναρια, ακομα κι αν υπηρξαν σαν "εργο", στο χερι ολων μας ειναι να το αφησουμε στο ραφι με τα αζητητα..
    ..και το χιουμορ θα επιστρεψει, και θα γελασουμε, και μπυρες θα πιουμε ολοι μαζι, ολοι μαζι. Ολοι οι μοτοσυκλετιστες μαζι απ'οποιον χωρο κι αν προερχομαστε τελος παντων!

..χαλαρωτης και καλη διαθεση τουλαχιστον εδω λοιπον, σ'αυτο που ολοι αγαπαμε με τον τροπο μας και που θελουμε να ξαναδουμε σαν εναν κοσμο υγιη ξανα στο μελλον. Εχουμε το βοτσαλακι μας, ας ξεχασουμε πως το πετουσαμε καποτε σ'αυτον τον χωρο κι ας το τοποθετησουμε σωστα αυτη τη φορα, σε μερος που θα πιασει τοπο για το καλυτερο ολων μας. Για την ρατσα μας, γι'αυτο που ειμαστε και που θελουμε να συνεχισουμε να ειμαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Δεν διαβασα γιατι πρωτα ηθελα να γραψω μονο αυτο... Ελπιζω και ευχομαι αυτο το auto-banned να το αφαιρεσεις καποια στιγμη.

Κατα τα λοιπά. Ολα κάνουν κύκλους στην ζωη γιατί οχι και η κοινότητα του μότο.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    . Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη

Βγάλαμε λαβράκι!!!!
    Του χρόνου η ετήσια θα γίνει στην Ελάτη...

Όσο για τα υπόλοιπά ένα εχω να πω.Πολύ κακό για το τίποτα.

Banned
    προσωπικα δεν εχω παει προς τα εκει
    εποχη-χρονος?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Βγάλαμε λαβράκι!!!!
    Του χρόνου η ετήσια θα γίνει στην Ελάτη...
    Εχω την εντύπωση οτι ο Mike είναι μπαστουνόβλαχος και ήθελε να πεί "ελάτε να"
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Λιγη χαλαρωση με καλη διαθεση απο ολους χρειαζεται και..
    Αμα είχες μπεί πριν την ετήσια κι έγραφες οτι θα πας, τότε θα είχε κι άλλες συμμετοχές! Κι ας μην πήγαινες!
    Γεια σου Μάκη.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Μακηηηηη!!!! παντα χαιρομαι να σε ''βλεπω'' εδω!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Banned
    ''ελατε να....πιουμε ρακες....''

Σελίδα 16 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;