Ας συνεχίσω λοιπόν.
στ) Ο περισσότερος κόσμος θέλει να νοιώθει μέλος μιας ομάδας & γιατί όχι αν μπορεί να περνάει και λίγο το δικό του.
Φτάνουν όμως οι διαπιστώσεις. Ας απαντήσω τώρα λίγο γενικά για κάποια γραφόμενα. Είμαι μέλος ενεργότατο από το 2004.Αναφερθήκατε κάποιοι σε κόσμο που κάποτε έγραφε, τώρα πια όχι. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όταν κάποιος είναι μέλος κάπου ενεργό, θα είναι για πάντα; Κύκλοι είναι όλα. Οι περισσότεροι που δε γράφουν πια έχουν αλλάξει οι ζωές τους σε σχέση με τότε και δεν έχουν κυρίως το χρόνο. Σαφώς θα υπάρχουν κάποιοι που ξενέρωσαν. Ε οι πιο πολλοί από αυτούς κάναν δικά τους μαγαζιά & κάποια έκλεισαν κιόλας. By the way, το Moto.GR έχει τη περισσότερη κίνηση από όλα τα μοτοσυκλετιστικά φλόρα, άρα τα μεγαλύτερα έξοδα, όμως τουλάχιστον είναι καθαρό από π@π@ριές εδώ μέσα (διαφημίσεις και άλλα).
Επίσης εν μέρη είναι λογικό όλοι πχ οι χωμάτινοι να θέλουν ένα δικό τους χώρο, οι ss άλλο και πάει λέγοντας, αφού όπως ήδη έχω γράψει οι περισσότεροι θέλουμε να νοιώθουμε μέλη μιας κλειστής αγέλης.
Επίσης μη παραβλέπετε το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολο για κάποιον να φτιάξει από την αρχή ένα φλόρουμ, ενώ τώρα είναι μερικά κλικς.
Εγώ πάντως βλέπω ότι κανείς δεν έχει όρεξη. Δε διαχωρίζω μέλη και admin-mods, στο μυαλό μου είναι το ίδιο. Εξαιρουμένων σίγουρα κάποιων ατόμων αυτό που εγώ εκλαμβάνω είναι κορεσμός, βαρεμάρα, σιχτίρισμα... γαμ@κατάσταση. Τους "Ταξιδιώτες" μόνο βλέπω να κινούνται κάπως. Οκ, οι εποχές που ζούμε μας κάνουν ίσως έτσι..
Τώρα ας μιλήσουμε για τους mods-admins που λέτε ότι διώχνουν το κόσμο. Το δέχομαι αυτό αν και νομίζω ότι δεν έχουν φύγει γι'αυτό οι περισσότεροι,ήδη έχω γράψει τους λόγους που πιστεύω. Λέτε λοιπόν ότι πρέπει αυτή η ομάδα να κρατάει μια σταθερή στάση και να μη προκαλεί μπλα μπλα. Συμφωνώ. Στη πράξη όμως όλοι είναι μέλη. Και κάποιοι είναι ιδιότροποι κάποιοι όχι. Εξάλλου δεν γράφω εδώ επειδή ντε και καλά όλοι είναι άψογοι, ούτε πάω στο τάδε μαγαζί για φαγητό επειδή είναι όλοι άψογοι. & δε καταλαβαίνω, αν πχ ένα μέλος έχει κόντρα με ένα άλλο μέλος (χαζό, αλλά ας το δεχτώ), θα πρέπει να φύγει ο ένας από τους 2; Του τρώει το φαΐ ή όλη η ζωή είναι εδώ μέσα.
Έχουν προταθεί τόσες φορές πράγματα και ποτέ δε βλέπω όρεξη. Το ξαναγράφω, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι και εμείς σα φλορα για τη μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Ότι και αν είναι αυτό, παρότι βέβαια ήδη παίζουμε σημαντικό ρόλο. Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη λοιπόν να την οργανώσουμε όλοι μαζί ή τέλος πάντων αρκετοί μαζί. Από τώρα. Εγώ το θέλω. Για να δούμε...
![]()