Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 20 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Στα @@ μας

(θα σκαγα αν δεν έβρισκα ευκαιρία να το πω )
    Τσ τσ τσ !....τροποι σου λεει ο αλλος και μετα απορειτε πως δεν εχει δουλεια το μαγαζι......
    Aristidiz vs Sniper=1-0!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    Tom ο καθενας ειπε τους λογους του....δεν ειμαστε ολοι ιδιοι χαρακτηρες...εγω ειμαι ποιο κλειστος... για εσας δεν ξερω..για εμενα αυτος ηταν ο λογος... ειχαμε γνωριστει στην Αναβρα...αλλα δεν ειδα οτι ξεκινησες την κυριακη..αν το εβλεπα πιστεψεμε θα ερχομουν
    Εγώ να δεις πόσο κλειστός χαρακτήρας είμαι bill. Στην Ανάβρα δεν σε ήξερα αλλά δεν νομίζω να γλύτωσες από τα πειράγματά μου, βέβαια πιο πολύ την άκουσαν η Helen & MILF. Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ βόλτες κι ετήσιες του μοτο, ποτέ δεν πέρασα άσχημα σε όσες συμμετείχα και το κακό είναι ότι για και σχέδια και την περίμενα πως και πως αλλά βλέπεις η απεργία του νοσοκομειακού προσωπικού μου κόστισε +15 μέρες, οπότε βγήκα εκτός προγράμματος.

Τες πα ελπίζω στην επόμενη.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Εγώ να δεις πόσο κλειστός χαρακτήρας είμαι bill. Στην Ανάβρα δεν σε ήξερα αλλά δεν νομίζω να γλύτωσες από τα πειράγματά μου, βέβαια πιο πολύ την άκουσαν η Helen & MILF. Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ βόλτες κι ετήσιες του μοτο, ποτέ δεν πέρασα άσχημα σε όσες συμμετείχα και το κακό είναι ότι για και σχέδια και την περίμενα πως και πως αλλά βλέπεις η απεργία του νοσοκομειακού προσωπικού μου κόστισε +15 μέρες, οπότε βγήκα εκτός προγράμματος.

Τες πα ελπίζω στην επόμενη.

και δεν με χαλασαν...χαχαχα αλλα δεν ειχα ερθει μονος μου τεσπα ! στην επομενη θα χαρω να σε δω ξανα !!!να βγαλουμε και καμια φωτο τα κοψιδια...
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    και δεν με χαλασαν...χαχαχα αλλα δεν ειχα ερθει μονος μου τεσπα ! στην επομενη θα χαρω να σε δω ξανα !!!να βγαλουμε και καμια φωτο τα κοψιδια...
    Αγαπάμε Θεσσαλικό κλιμάκιο, εκείνονα τον Μπούστη τον mad πότε θα δούμε σε μάζωξη είναι ένα θέμα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Στα @@ μας

(θα σκαγα αν δεν έβρισκα ευκαιρία να το πω )
    Νόμισα ότι τα έχει πάρει η αρκούδα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αγαπάμε Θεσσαλικό κλιμάκιο, εκείνονα τον Μπούστη τον mad πότε θα δούμε σε μάζωξη είναι ένα θέμα.

αγαπαμε vaska !!!! θελει να κανει εντυπωση....χαχαχαχα θα τον δειτε και αυτον..( σε καμια προβατοσυναντηση...)

Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Νόμισα ότι τα έχει πάρει η αρκούδα...
    ο γλάρος είπαμε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Το θέμα του συγκεκριμένου thread είναι η Παν/νια Μοτο.γρ ,αν δεν κάνω λάθος.
    Γιατί πήγα - Γιατί δεν πήγα.

Δεν είναι το > Γιατί παρακολουθώ το φόρουμ Μοτο.γρ;
    Δεν είναι το > Τι μ'αρέσει στο Μοτο.γρ.
    Δεν είναι το > Τι και ποιοί ΔΕΝ μ'αρέσουν στο Μοτο.γρ.

Οπότε ,αγαπητέ μου spyro ,όσο κι αν συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα απ'όσα γράφεις ,
    (διαφωνώ kάθετα με τον υποτιμητικό τρόπο ,με τον οποίο αναφέρεσαι γι'αυτούς που μπορούν να φτάσουν λιγότερο μακριά απο το Β.Ακρωτήρι & το Μαρόκο ,και παρ'όλα ταύτα έχουν την "αναίδεια"κατ'εσέ να εκφράσουν δημόσια τη χαρά τους)
    και με όλη την εκτίμηση που γνωρίζεις οτι σου έχω ,δεν παύεις να είσαι εκτός θέματος.

Αναφέρομαι δε προσωπικά σ'εσένα φίλε Σπύρο ,μια κι έχω την τύχη να σε γνωρίζω -λίγο- προσωπικά ,και για κανέναν άλλο λόγο.
    Εχοντας το προνόμιο να έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα λοιπόν ,αν παρεξηγηθείς για την τοποθέτηση μου ,μπορώ να σου την αναλύσω κατ ιδίαν κ με μπύρες.
    Αλλά και για να πάρω πάσα ,ωστε να μιλήσω κ γι'αυτούς που δεν γνωρίζω προσωπικά.

Tο ίδιο εκτός θέματος λοιπόν ,πιστεύω οτι είναι κ όσοι μιλούν για "κλίκες" , "κακούς" admins και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Και οχι μόνο εκτός θέματος ,αλλά και εκτός πραγματικότητας.

Αφού όμως οι διαχειριστές της παρούσης διαδυκτιακής παρέας ,φαίνεται να μην έχουν αντίρηση την παράθεση των εκτός θέματος απόψεων ,νομίζω οτι "νομιμοποιούμαι" πλέον κι εγώ ,να βγώ εκτός θέματος.

Η Κλίκα λοιπόν ,ορίζεται ως ,η υπόγεια οργάνωση μιάς μικρής ομάδας ανθρώπων ,που δρά μέσα σε μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων ,με σκοπό την χειραγώγηση των πολλών ,προς όφελος των λίγων.(της κλίκας δηλ)
    Ας μου πεί κάποιος σοβαρός άνθρωπός λοιπόν ,ποιό είναι το όφελος της υποτιθέμενης "κλίκας" των αδμινς και των συνεργατών τους ,ώστε να θέλουν να φτιάξουν.....κλίκα...;
    Ισως το φτωχό μου το μυαλό να μη φτάνει μέχρι εκεί που ,εγώ τουλάχιστον ,να βλέπω έναν λόγο.
    Κι επειδή συνήθως χωρίς κίνητρο ,δεν υπάρχει κι έγκλημα ,μπούρδες το κατηγορητήριο.

Ας έρθουμε τώρα στους "κακούς" admins.
    Ολες οι εκδηλώσεις της κοινωνικής συναναστροφής ,διέπονται απο κάποιους κανόνες.
    Κάποιοι θεωρούν αυτονόητο να τους σέβονται τους κανόνες.
    Κάποιοι άλλοι θέλουν να συμμετέχουν ,αλλά με τους δικούς τους όρους ,και εκτός κανόνων ,λειτουργώντας όπως τους συμφέρει-αρέσει.
    Κάποιοι λοιπόν πρέπει να φροντίσουν για την τήρηση των κανόνων ,ώστε να μη γίνει μπάχαλο ,αλλά και για να μήν αδικούνται αυτοί οι μ@λ@κες που τους σέβονται.
    Αυτοί οι κάποιοι ,επειδή είναι συγκεκριμένοι κι έχουν "εξουσία" ,γίνονται διακριτοί ,και κάποιες φορές δυσάρεστοι.
    Οι εκάστοτε αρμόδιοι λοιπόν για την τήρηση των κανόνων ,φαντάζουν πάντοτε σαν οι "κακοί" της κοινωνίας-ομάδας.

Ολοι φαντάζομαι έχουμε μνήμη.
    Οσοι την έχουν επιλεκτική ,ας μη συνεχίσουν να διαβάζουν.

Οσοι συνεχίζουν λοιπόν ,θα θυμούνται φαντάζομαι τον κακό δάσκαλο που έβαζε διαγώνισμα όταν δεν είχαμε διαβάσει.
    Ο μπάτσος επίσης ,είναι κακός για τον κλέφτη ,γιατι δε του επιτρέπει να κλέψει.
    Οι γονείς είναι κακοί για τα παιδιά στην εφηβεία ,γιατι δεν τους επιτρέπουν να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς έλεγχο.

Ποιός όμως είναι τελικά ο "κακός";
    Αυτός που φροντίζει για την τήρηση των κανόνων;
    ή
    Αυτός που θέλει να εκμεταλλευτεί όλους & όλα προς όφελός του ,επειδή έτσι γουστάρει ,χωρίς κανένα κόστος ,χωρίς κανένα κανόνα.

Ρητορικό το ερώτημα -ή- Υπόθεση εργασίας ,για όποιον έχει τη διάθεση.

Αν και είμαι κι εγώ αρκετά χρόνια στο Μοτο.γρ ,δε γράφω συχνά.
    Είτε γιατί δεν έχω κάτι καινούργιο να πώ ,είτε γιατι εχω καλυφθεί απο προλαλλήσαντες ,είτε γιατί δεν έχω το χρόνο να κάνω αυτό που κάνω τώρα.

Οταν θεωρήσω οτι έχω κάτι να πώ ,το λέω-γράφω ,ανταποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την προσφορά προς εμένα των όσων έχω πάρει-μάθει ,διαβάζοντας εδώ τόσα σημαντικά θέματα σε σχέση με αυτό που αγαπάμε και υποτίθεται οτι μας ενώνει.
    Τη Μοτοσυκλέτα κ τη ΜοτοΚίνηση.

Παρ'όλο που δεν εκφράζομαι συχνά ,μπαίνω καθημερινά στο φόρουμ.
    Εχω ξενυχτήσει με υπέροχα ταξιδιωτικά.
    Εχω γελάσει με το χαβαλέ που παίζει.
    Εχω συγκινηθεί με κάποιες ιστορίες.
    Εχω στεναχωρηθεί με τα κακά μαντάτα.
    Εχω μάθει πράγματα που μ'ενδιέφεραν.
    Εχω θαυμάσει ανακατασκευές.
    Εχω ψωνίσει-πουλήσει απο αγγελίες εδώ.
    Εχω γνωρίσει και κάποια άτομα απο δώ.

Γενικά στη σύντομη Μοτο-ζωή μου ,Ποτέ δεν πήγα σε κάποια βόλτα-συνάντηση-εκδήλωση με σκοπό να γνωρίσω κάποιους.
    Πήγα για τη βόλτα.
    Τόσο απλά.

Ποτε -ευτυχώς- δε μου έλειψε η παρέα.
    Οποιους γνώρισα προσωπικά ,απλά έτυχε να τους γνωρίσω σε κάποια βόλτα-εκδήλωση-TrackDay ,και, ανταλλάσοντας και διαδυκτιακά ονόματα ,ανακαλύψαμε οτι σερφάρουμε στα ίδια φόρουμ.
    Με κάποιους κάνουμε παρέα και κοινές βόλτες ,επειδή τυχαίνει να έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και να εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος.
    Με κάποιους άλλους απλά χαιρετιόμαστε όταν βρεθουμε τυχαία στο δρόμο.
    Δεν είναι δυνατό ούτε και φυσιολογικό να γίνουμε όλοι κολητοί με όλους.
    Ούτε να γουστάρουμε όλοι τα ίδια πράγματα.
    Αυτός όμως δεν είναι κ λόγος να κατακρίνουμε τους διαφορετικούς απο εμάς.
    Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 06/10/2013 στις 22:50.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Νομίζω όμως οτι είναι ώρα να έρθω και λίγο.....εντός θέματος.

Γιατί κ Πως κ Τι με την Παν/νια Μοτο.γρ
    Δεν πήγα στην Παν/νια.
    Οπως δεν έχω πάει ποτέ και σε καμία επισήμως οργανωμένη βόλτα-συνάντηση του Μοτο.γρ.

1ας λόγος είναι οτι απο εμπειρία μου ,όταν πάς βόλτα με άλλους 100 ,περισσότερα είναι τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσεις και να χαλαστείς ,παρά οι γνωριμίες ουσίας που θα κάνεις.
    Για παράδειγμα:
    Με τον Βύρωνα ,τον οποίον εκτιμώ βάσει του διαδυκτιακού του προφίλ ,έχουμε βρεθεί πρίν απο χρόνια σε 2 πολυπληθείς μοτοβόλτες.
    40-45 μοτός.
    Οπως επίσης και σε κάποια TrackDays.
    Παρ'ολο που θα'θελα να τον γνωρίσω προσωπικά ,δεν έκατσε.
    Εκείνος στην παρέα του ,εγώ στη δικιά μου ,δεν υπήρξε αρκετός χωρο-χρόνος.

2ος λόγος είναι οτι ΕΥΤΥΧΩΣ ,και παρέες έχω ,και κ αρκετές μοτο-βόλτες κάνω.
    Πολλές φορές λοιπόν ,η επίσημη διοργάνωση ενός event απο το φόρουμ ,συμπέφτει με αντίστοιχη οργάνωση κάποιας άλλης βόλτας ή μάζωξης με την παρέα μου.
    Οπως ακριβώς έγινε και φέτος ,όπου το Σ-Κ που το Μοτο.γρ έστησε 2ήμερο ,εμείς είχαμε στήσει εδώ κ μήνες OnOffάδικο Π-Σ-Κ-Δ 4ήμερο.
    Ευτυχώς δέν ανέβασα θρέντ με το πώς τα περάσαμε ,γιατι κάναμε σκάρτα 1.000κμετρα σε 3,5 μέρες ,κ μάλλον θα'τανε πολύ λίγο για κάποιους.

3ος λόγος είναι οτι κάποιες φορές σκέφτηκα να έρθω σε μιά βολτα του Μοτο.γρ ,αλλά δεν μπορούσα μια κι είχα πάει την προηγούμενη ,ή είχα κανονίσει κάτι για την επόμενη ,και δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σ'αυτή τη ζωή.

Εχω πάει μόνο σε κανα δυό ΟνΟφφάδες που έχουν στηθεί εδω μέσα ,εχω περάσει υπέροχα ,κι έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα με τα οποία μιλάμε κ συμβολτάρουμε ,όποτε βρούμε κοινό χρόνο.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ,δεν χρειάζεται να μαζεύει 100 & 150 νοματαίους στις βόλτες-συναντήσεις του το φόρουμ για να θεωρείται επιτυχημένο.
    Ούτε και χρειάζεται όλοι να συμφωνούν-συμπαθούν όλους για να συνεχίζει να υπάρχει.
    Αυτό που χρειάζεται είναι όλοι να σεβόμαστε όλους ,και να ασχολούμαστε περισσότερο με αυτό που μας ενώνει.
    Τη Μοτοσυκλέτα.
    .
    .
    .
    .
    Τα σέβη μου και τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους είχαν την καλή διάθεση να το διαβάσουν όλο.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν εφταναν τα χρηματα στην ετησια θα πηγαινα και σκασιλα μου αν ο χ ψ μοντερειτορ κοιταει αφ υψηλου γραφει εριστικα φοραει καλτσες με τον μικι μαους η κανει πιπα (με την εννοια του καπνιστη παντα γιατι ειστε και βρωμικα μυαλα)
    επισης σκασιλα μου αν στα μελη του φορουμ υπαρχει μια μεριδα που ψαχνει πελατες ψαχνει γκομενα ψαχνει επιβεβαιωση η δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει να ψαχνει.
    μεγαλα παιδια ειμαστε υποτιθεται οτι ξερουμε ποιοι ειμαστε και τι αναγκη θελουμε να καλυψουμε σε οποιαδηποτε ενασχοληση μας ειτε σε φορουμ ειτε σε αλλο τομεα της ζωης μας.
    Η ομαδα που διαχειριζεται το μοτο κατα την προσωπικη μου γνωμη κανει πολυ καλη δουλεια, ειναι εθελοντες ειναι αμισθοι κανουν το κεφι τους.
    Δυσκολο να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι αδυνατο να ταιριαζουμε ολοι σε ολα.
    Ολοι εχουμε κερδισει κατι απο εδω μεσα, ειτε ενα φιλο ειτε μια ωραια βολτα ειτε διαβαζοντας κατι χρησιμο....παμε παρακατω σαν το Γαλατικο χωριο
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Το moto.gr των 35Κ μελών με 1Κ ημερήσιο τοπ σύνδεσης και δεν ξέρω και γω ποσα μέλη ταυτοχρονης συνδεσης μ.ο φτάνει να κάνει ετήσια με 10 άτομα;

Μάλλον λογικό δεν ειναι ρε παιδιά; Εδω ο άλλος δεν κανει κλικ... και δεν μιλάω για τα 10 αλλα και 50 άτομα να ταν μάλλον αναπάντεχο θα ακουγόταν.

Μην το ψάχνετε, δειτε το σαν ενα λογικό αποτέλεσμα και αφήστε το να πάρει τον δρόμο του. Ισως αν δεν γινει ξανά να λείψει, ισως και να μην λειψει ποτέ. Ο ενθουσιασμός και η κατλα δεν μεταδίδεται μαζίκα και εύκολα. Αν δεν υπάρχει αυτό το στοιχειο ισως να ειναι καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου η εκδήλωση ωστε να γεννησει την ανάγκη για κάτι καινουργιο, αυθόρμητο και μαζικό. Με το στανιό δεν γίνονται αυτα τα πράγματα... Κάπου, κάποτε...
    Ban 'em all

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    βαρεθηκα καπου στις 10η σελιδα (μαλλον δε θυμαμαι) ενταξη κουλαδακια μου? τα ειπαμε ολα? μιας και ειχα καλα νεα σημερα και εχω μεινει μεσα μερικους αιωνες δε σταματατε τη μουρμουρα να παμε για εναν καφε ? πλακα θα εχει :P να αναλυσουμε γιατι δεν πηγαμε στην ετησια και γιατι τα χονΔα κυκλοφορουν ακομα στους δρομους? :P
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    βαρεθηκα καπου στις 10η σελιδα (μαλλον δε θυμαμαι) ενταξη κουλαδακια μου? τα ειπαμε ολα? μιας και ειχα καλα νεα σημερα και εχω μεινει μεσα μερικους αιωνες δε σταματατε τη μουρμουρα να παμε για εναν καφε ? πλακα θα εχει :P να αναλυσουμε γιατι δεν πηγαμε στην ετησια και γιατι τα χονΔα κυκλοφορουν ακομα στους δρομους? :P
    Γιατι τα οδηγούν γαμάτοι τύποι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Γιατι τα οδηγούν γαμάτοι τύποι.

θελω ενα αυτογραφο :a07:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    θελω ενα αυτογραφο :a07:
    Μολών λαβέ.

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45

Κανόνες δημοσιεύσεων