Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 21 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, τις σκέψεις και τις αναλύσεις που γράφονται εδώ και θέλω
    να τονίσω, κάτι που μάλλον σας διαφεύγει. Οτι το MOTO.GR ειναι φόρουμ μοτοσυκλέττας και όχι
    εκδρομικός σύλλογος, άρα στ' απ' αυτά μου, άν η οποιαδήποτε βόλτα ή συνάντηση μαζέψει 10 ή
    1000 μηχανάκια. Φτάνει που αυτοί που πήγαν πέρασαν καλά είτε ήταν 10 είτε 20.

Και όσο γιά κάποιες λέσχες ή γκρούπ, που αναφέρατε ότι σε κάποιες βόλτες μάζεψαν
    50 ή 100 μηχανάκια με αφήνει παγερά αδιάφορο. Κάντε μιά βόλτα από μιά τέτοια παρέα και
    εκεί να δείτε ξερόλες και ψωνισμένους που υπάρχουν, γρήγοροι και ταξιδιάρηδες και ένα σωρό
    άλλοι απίθανοι τύποι, και μετά θα δείτε με άλλο πρίσμα το MOTO.GR...........

Αυτό λοιπόν που μ' ενδιαφέρει είναι ή σωστή λειτουργία του φόρουμ (θα θυμούνται
    πιστεύω κάποιοι τα προβλήματα που είχαμε πρίν από 3-4 χρόνια). Δεν γράφω κάθε μέρα,
    δεν ποστάρω μπύρες η χαζοχαμόγελα, αλλά όταν και όσο έχω ίντερνετ, (το οποίο είναι είδος
    πολυτελείας εδώ στις ακτές της Ερ. Θάλασσας), ο υπολογιστής μου είναι συνδεδεμένος
    στο MOTO.GR...........

Και μακάρι, να μπορούσα να συνεισφέρω στα έξοδα λειτουργίας του, χωρίς καμμιά
    άλλη βλέψη ή υστεροβουλία, παρά μόνο γιά να παραμείνει το φόρουμ καθαρό από
    διαφημίσεις και να φχαριστιέμαι να το διαβάζω..............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Ο λόγος που δεν ήρθα στην ετήσια ήταν λόγω έλλειψης χρημάτων αλλά και γιατί προέκυψαν κάποιες άλλες δουλειές.

Τώρα επειδή τα μπλέξαμε στην πορεία και τα έχουμε κάνει αχταρμά, θα την πετάξω κι εγώ την μαλακία μου.

Το moto.gr ξεκίνησε από κάποιους που γούσταραν τις 2 ρόδες και ήθελαν να κάνουν την καύλα τους. Ποτέ δεν δημιούργησαν πελατειακό καθεστώς και δεν τους ένοιαξε ποτέ να δημιουργήσουν. Από την αρχή ήταν αυτό είμαστε και σε όποιον αρέσει, δεν άλλαξαν πολιτική.
    Όταν δημιουργήθηκε το moto, τα forum δεν ήταν πολλά, οπότε οι επιλογές ελάχιστες. Πλέον υπάρχουν άπειρα forum, άρα πολλές επιλογές και ο καθένας γράφει, παρακολουθεί συμμετέχει σε αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Για παράδειγμα η BMW έχει 2-3 αν θυμάμαι καλά, αν δεν σου κάνει το bmw 1 πας στο bmw2.

Sniper, σε κάποιο σου post γράφεις ότι όποιος είχε πρόβλημα να έπιανε τους mods-admin κλπ. Έχουν ειπωθεί σε mod "ανησυχίες-διαφωνίες-προβληματισμοί" πες το όπως θες, αλλά δε νομίζω ότι προβληματίστηκε κάποιος από τους από πάνω, γιατί ισχύει το "σε όποιον αρέσει".

Νομίζω ότι το moto, ξεκίνησε να χάνει την "αίγλη" του, από την στιγμή που ξεκινήσαμε να το παίζουμε σοβαροί (όπου και όποτε μας συμφέρει) και κοβότανε οποιοσδήποτε χαβαλές πλάκα. Το πάλαι ποτέ, όταν έμπαινε το οποιοδήποτε thread για βόλτα, ήταν και το έναυσμα για χαβαλέ, πείραγμα και ειδικά μετά την βόλτα. Με το που θελήσαμε να κρατήσουμε τα thread καθαρά, διότι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούσαν να βρουν αυτό που θέλουν, ξεκίνησε να χάνεται και το παιχνίδι.
    Το ότι σε κάποιους το κεφάλι ήταν αρκετά ελαστικό και σε κάποιους άλλους έπαιζε σφαγή με την μια. Είναι και αυτό μια εκδοχή.

Devil αν και είμαι "παλιά" εγώ θα ήθελα να τα πεις όλα με το όνομά τους. Πχ δεν γράφει ο κρούκης, δεν γράφει ο μπαρτ, δεν γράφει ο Μάκης, δεν γράφει ο Χρήστος, δεν γράφει η μικρή λουλού κλπ κλπ.... γιατί έτσι κι έτσι ή γιατί θεωρώ δεν ξέρω.

Μόδα ήταν και πέρασε που λένε. Ίσως είναι αυτό, ίσως είναι συνδυασμός όλων.

Αν θέλει το μπος να προβληματιστεί γιατί δεν είναι όπως παλιά θα το κάνει. Για την ώρα προβληματίζονται τα μέλη!

edit Επίσης μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό, έχουμε αλλάξει εμείς και οι προτεραιότητές μας.

Τελευταία τροποποίηση από latris mixanis; 07/10/2013 στις 18:43.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από latris mixanis Προβολή μηνύματος
    Το ότι σε κάποιους το κεφάλι ήταν αρκετά ελαστικό και σε κάποιους άλλους έπαιζε σφαγή με την μια. Είναι και αυτό μια εκδοχή.

Devil αν και είμαι "παλιά" εγώ θα ήθελα να τα πεις όλα με το όνομά τους. Πχ δεν γράφει ο κρούκης, δεν γράφει ο μπαρτ, δεν γράφει ο Μάκης, δεν γράφει ο Χρήστος, δεν γράφει η μικρή λουλού κλπ κλπ.... γιατί έτσι κι έτσι ή γιατί θεωρώ δεν ξέρω.
    Ελενα, γιατι να μπω στην διαδικασια να αναφερω nicknames που δεν γραφουν?
    δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος, 1ον γιατι δεν ξερω για ολους την αιτια αλλα και 2ον αν καποιος δεν γραφει λογω του admin/mod team πρεπει να ξεθαφτουν αυτα που πιθανοτατα τον ενοχλησαν, τα οποια μπορει να ειναι και κομμενα, αρα να μην ειναι κοινα για τους πολλους...
    ή μπορει να ειναι το γενικοτερο κλιμα και συμπεριφορα, συγκεκριμενων ατομων...

επισης εγω δεν ειμαι δικηγορος κανενος...προσωπικα ειχα εκφρασει τις ενστασεις μου εδω και λογω καποιων κομμενων post μου και "βαθμων ποινης" (εδω γελαω ) εχω εκφρασει την δυσαρεσκεια μου με π.μ. σε συγκεκριμενα ατομα απο το admin/mod team...

επισης εγω δεν ειπα οτι η ετησια δεν ηταν επιτυχημενη λογω των ατομων αυτων...

απλα ειπα, οτι πιστευω ακραδαντα οτι ενας σημαντικος λογος που το forum εχει χασει την παλια του αιγλη και εχουν αποχωρησει πολλα ατομα ειναι το θεμα "συμπεριφορα admin/mods"...
    και δεν χρειαζεται να το εξηγησω περαιτερω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    επισης εγω δεν ειπα οτι η ετησια δεν ηταν επιτυχημενη λογω των ατομων αυτων...

απλα ειπα, οτι πιστευω ακραδαντα οτι ενας σημαντικος λογος που το forum εχει χασει την παλια του αιγλη και εχουν αποχωρησει πολλα ατομα ειναι το θεμα "συμπεριφορα admin/mods"...
    και δεν χρειαζεται να το εξηγησω περαιτερω...
    Ούτε εγώ είπα ότι λόγω των ατόμων αυτών δεν είχε επιτυχία η ετήσια. Απλά στο ότι όπως λες και εσύ, έχει χάσει την παλαιά αίγλη που είχε.

Μην ξεχνάμε ότι όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.

Επίσης το γιατί το moto. είναι "προβληματικό" το συζητάμε κάθε 2 χρόνια περίπου και λέμε τα ίδια πράγματα. Αυτό που δεν θέλουμε ίσως να καταλάβουμε, είναι ότι στα μπος δεν τους νοιάζει, δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν κάτι και να ξαναγίνει όπως παλιά. Να διαβάζει ο άλλος, ότι θα γίνει ετήσια ή βόλτα του moto και πάση θυσία πρέπει να πάει γιατί είναι γαμάτα, σουπερ.

Τεσπά!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος
    Λετε οτι φταιει το ενα,λετε οτι φταιει το αλλο,λετε,λετε....Και μιας και λετε, δεν με λετε και μενα κατι ,να μου λυθει μια απορια την οποια την ειχα απο την αρχη ,αλλα δεν θεωρουσα σκοπιμο να αναφερθω σε αυτην?

Οταν ανακοινωθηκε η συναντηση δηλωσανε (και με τις πραξεις τους) συμμετοχη τουλαχιστον 50 μηχανες.Αν υπηρχαν αυτες η συμμετοχες σιγουρα αυτο και πολλα αλλα θεματα δεν θα υπηρχανε καν.Πολλοι λενε και ξαναλενε οτι βασικος λογος των μειωμενων συμμετοχων ειναι οτι δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους οι διαχειριστες.

Δε με λετε λοιπον,ποτε καταλαβατε οτι οι διευθυνοντες η οπως αλλιως τους λενε, ειναι λαλακες και δεν κανουνε καλα τη δουλεια τους,πριν η αφου δηλωθηκαν οι συμμετοχες?Οταν δηλωνατε ητανε καλοι και λαλακεψανε στην πορεια?

Ασε μη με πειτε ,θα το παλεψω μονος μου.

1)Δεν υποστηριζω οτι κανουνε καλα τη δουλεια τους η το αντιθετο.Ειμαι πολυ λιγο καιρο στο φορουμ.
    2)Ανθρωποι οι οποιοι ακυρωσανε λογου καποιου απροοπτου γεγονοτος εξαιρουνται απο οποιαδηποτε κριτικη.

Καλοπροαιρετα μιλαω και δεν θελω να στραβωσουνε καποιοι.Μερικες φορες ειναι πιο απλα τα πραγματα απ'οτι νομιζουμε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    Sniper, σε κάποιο σου post γράφεις ότι όποιος είχε πρόβλημα να έπιανε τους mods-admin κλπ. Έχουν ειπωθεί σε mod "ανησυχίες-διαφωνίες-προβληματισμοί" πες το όπως θες, αλλά δε νομίζω ότι προβληματίστηκε κάποιος από τους από πάνω, γιατί ισχύει το "σε όποιον αρέσει".

...
    Έλενα,δεν ήθελα να συνεχίσω να γράφω εδώ αλλά μια και μ' ανέφερες:

Κοίτα, σε εμένα δεν ήρθε κάποιος (τουλάχιστον από αυτούς που λένε διάφορα) να μου πει κάτι(*). Αν εχει υποθεί σε άλλους δεν μπορώ να το ξέρω.
    Οι βόλτες του moto που πηγαίναμε πάση θυσία, δεν ήταν επειδή τις διοργώνανε ο hornet, o crs-k, o sniper, o Θάνος κλπ αλλά επειδή τα άτομα που δήλωναν ότι θα πάνε ειχαν δέσει μεταξύ τους. Θες ήταν ότι κάθε Δευτέρα βρισκόμασταν σχεδόν όλοι στο Δέλεαρ, θες γιατί δεν υπήρχαν όπως λες άλλα φόρουμ, δεν ξέρω.

Από κει και πέρα, όταν μεγαλώνει ένα φόρουμ, για να διατηρησεις τις ισορροπίες και την ψυχική υγεία των mods, πρέπει να εφαρμόζονται κάποιοι κανόνες.
    Επίσης, οι mods και οι admins, παραδόξως, είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε και λάθη.

Αν πάρω σαν παράδειγμα εμένα, πιστεύεις ότι είμαι πιο ειρωνικός, εριστικός ή ΜΑΕΘΡΑΤ απ' ότι ήμουν το 2005; Αμφιβάλλω πολύ και τα βλέπω κι εγώ διαβάζοντας παλιότερα θρεντ.

Τέλος πάντων, θα βρεθεί η άκρη ή δεν θα βρεθεί.

(*) Διατηρώ μια επιφύλλαξη να μην θυμάμαι αν κάποιος μου μίλησε λόγω γήρατος... Εκείνο το Γκούντα, με πρόλαβε κι εμένα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παρεπιπτοντως τι ειναι το ΜΑΕΘΡΑΤ?
    Το βλεπω εδω και καιρο στον χαρακτιρισμο σου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Οκνυροί κι ευδεμονισταί νέοι... Ουτε ένα search rpm....

Μονόχνωτος, Απόλυτος, Είρωνικός, Θρασύ, Ρηχό, Αναίσθητο, Τομάρι.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Οκνυροί κι ευδεμονισταί νέοι... Ουτε ένα search rpm....

Μονόχνωτος, Απόλυτος, Είρωνικός, Θρασύ, Ρηχό, Αναίσθητο, Τομάρι.
    Χωρανε ολοι αυτοι πανω στο μηχανακι?
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Χωρανε ολοι αυτοι πανω στο μηχανακι?
    Eίμαστε αδύνατοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Απο το poll λειπει το "Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι" .
    Να ψηφισουμε κι εμεις σαν αθρώποι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Fixed.

Έλενα,δεν ήθελα να συνεχίσω να γράφω εδώ αλλά μια και μ' ανέφερες:

Επίσης, οι mods και οι admins, παραδόξως, είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε και λάθη.
    σαφώς *

Αν πάρω σαν παράδειγμα εμένα, πιστεύεις ότι είμαι πιο ειρωνικός, εριστικός ή ΜΑΕΘΡΑΤ απ' ότι ήμουν το 2005; Αμφιβάλλω πολύ και τα βλέπω κι εγώ διαβάζοντας παλιότερα θρεντ.
    Πάντα τα ίδια χάλια ήσουν. Τώρα ίσως περισσότερο, λόγω γήρατος όπως συ είπας

Τέλος πάντων, θα βρεθεί η άκρη ή δεν θα βρεθεί.
    Πιθανότατα δεν θα βρεθεί, αλλά περί ορέξεως σουβλάκι!

(*) αρκεί να μην επαναλαμβάνονται, δε νομίζεις

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ποιος πουστης με προλαβε;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

σαφώς *

Πάντα τα ίδια χάλια ήσουν. Τώρα ίσως περισσότερο, λόγω γήρατος όπως συ είπας

Πιθανότατα δεν θα βρεθεί, αλλά περί ορέξεως σουβλάκι!

(*) αρκεί να μην επαναλαμβάνονται, δε νομίζεις
    OK

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ποιος πουστης με προλαβε;

Ξέρω ποιος αλλά δεν είναι ντιγκιντανκας.

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45

Κανόνες δημοσιεύσεων