Βέβαια οταν τον είδα στο δρόμο να κάνει καντιλια έπρεπε να το περιμένω απο τον αρχή![]()
Καγκουρο μοναχός αυτος και ο παπασουζαςχεχεχε
Βέβαια οταν τον είδα στο δρόμο να κάνει καντιλια έπρεπε να το περιμένω απο τον αρχή![]()
Καγκουρο μοναχός αυτος και ο παπασουζαςχεχεχε
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Στην επόμενη που θα κερασουμε εμείς θα βγάλει και τα βαμβακερά
Καγκουρας αλλα νοικοκύρης![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Εγω δεν ξερω τι λετε... Εγω ειμαι ενας σοβαρος κυριος παρεα με τη σύζυγο, απολαμβανοντας με καπου 80-90 χλμ την βολτα μας οταν.... βββββΒββββββζζζζζζζζζιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννν νννννννν.....
..... καγκουρες ρε $^$&^$ μου....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Άστα αυτά για να εκαναν τα αλλα πρα πρα βζζζζζννννννννννν
Και το δικο σου ετσι έκανε. ....έχει χαλάσει τπ κοντέρ σου χάνει κάπου 80-100 χλμ
Στην επιστροφή μετα γίναμε Καγκουρες εμείς πρέπει να πιάσαμε και τα 60![]()
Ήθελα να ήξερα στην επιστροφή ποιος έκαψε λιγότερη βενζίνη !!!
Το μεγαλο 2κυλινδρο τριαξονικο παπί χεχεχε :-)
Έβγαλε μαλλον ο σαολιν αλλά που να ήξερε οτι αμα με έβαζε στο πλανο θα καιγοταν η φώτο χα χα χα χα χα
Ποιο παλικάρι πήγε Μπαλί με τα λινά ρε παιδιά;
Ευχαριστούμε το Σαολίν για τη καλή του χειρονομία και ανταποδίδουμε την επόμενη φορά.
Περάσαμε πολύ ωραία αν και γυρίσαμε με 60 πίσω λόγω ενούς άπειρου κάγκουρα που άφησε να φανούν τα λινά στο λάστιχο.
Φωτογραφίες τραβήξαμε;
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Τς τς τς πρωτον africaptain we miss you και φιλουμπες
Κακοήθεις δικαιολογίες δοκτορ![]()
Μπερδεύτηκες δεν ήμουν εγώ ο λύκος θα ηταν μετά απο διαιτα που έκανε στο cb και χειρουργική αφαιρεση 2 κυλινδρων
Μαριος, εμενα να δεις ποσο μου λειπουν ολ αυτα (βολτες, παρεες, κτλ) αλλα οι μαμημενοι οι καιροι βλεπεις...
Εχθες σκεφτομουν να ρθω για ενα γεια και ξεχασα οτι ειχε προπονηση ο μικρος.
Θα σμιξουμε ομως...
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...