Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Ο μάκις επέστρεψε (με άδεια χέρια αλλά γεμάτος ιδέες! ) ??!

Ο μάκις επέστρεψε (με άδεια χέρια αλλά γεμάτος ιδέες! ) ??!

Δεν ήξερα που να το βάλω (νέος στο φλόρουμ κλπ κλπ), το ότι επέλεξα εδώ δίνει άνετα το ελεύθερο να μεταφερθεί όπου αρμόζει (ναι σιγά μη σε ρωτήσουμε)

Στο δια ταύτα λοιπόν, η ζωή με/μας έφερε στην Αθήνα πια, το γνωρίζουν ήδη αρκετοί, αφού βολευτήκαμε από σπίτι και βάλαμε μια τάξη στα πρώτα τρεχάματα ήρθε και η στιγμή να βγάλω στη φόρα κάποιες σκέψεις που άρχισα κάνω αρκετό καιρό πριν μεταφέρω το τομάρι μου εδώ. Αφού μάζεψα εικόνες και ποστς απ'το φόρουμ μετά από καιρό απουσίας, εμπειρίες και αλλαγές φάσεων της ίδιας της ζωής όλων μας πιθανότατα, λόγια φίλων που βρεθήκαμε ξανά μετά από καιρό.. χάρηκα στην "ιδέα" που πήρα ότι υπάρχει ακόμα διάθεση για βόλτες και ομορφιές με φίλους παλιούς και νέους γενικότερα (με την υπόνοια ότι αγαπάμε όλοι το ίδιο τη "μοτοβόλτα" ακόμα και σήμερα που όλα γύρω μοιάζουν παύλα είναι σκατά..)... σχεδόν σε όλους όμως υπάρχει σήμερα αυτό το "ναι μεν αλλά". Μη μπαίνω σε λεπτομέρειες μιζέριας, πιστεύω όλοι καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μασάω τις λέξεις..

Κι εδώ μπαίνω εγώ να καταθέσω, να ρίξω την ιδέα μου γεμάτος χαμόγελο και αισιοδοξία (μη νομίζετε πως είμαι από αυτούς που τα έχουν όλα ακόμα και σήμερα, τα τραβάω κι εγώ τα ζόρια μου πια αλλά άσχετο με το θέμα) ότι τέλος πάντως θα εισακουστεί σε 5 ανθρωπους σήμερα, σε άλλους 10 αύριο και πάει λέγοντας. Μια μαλακοφωνή μέσα μου με έχει πρήξει να το γράψω, ας το πούμε "the makis project" λοιπόν (αφού δεν το έβαλα για τίτλο αυτοχαρακτηρίζομαι υπερβολικά εγκρατής)

Πως έχει το πράγμα λοιπόν αφού οι περισσότεροι ζοριζομαστε πια και κλειστηκαμε στα καβουκια μας ενώ κατά βάθος υπάρχει επιθυμία για "διάφορα".. "πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι χαλαρό με λίγους φίλους που συναναστρεφόμαστε σχεδόν καθημερινά όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα για πράγματα που κάποτε κάναμε για πλάκα.. "

..η απάντησή μου λοιπόν είναι μικρές κοντινές τσάρκες με τις μηχανές μας σε μέρη που εσείς θα προτείνετε (καθότι παντελως άσχετος εδώ) σε μέρη με δέντρα ποτάμια γρασίδια (αυτά τα γκέι τέλος πάντων - που προσφέρουν όμως τόση χαλάρωση απ'τα καθημερινά.. ) κουβαλώντας νερό, σπαστό φραπεδακι και φαγητό σε ταπερ απ'το σπίτι. Αστείο ίσως, κάνοντάς το όμως πράξη μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί μια απίθανη εμπειρία, να γεμίσει τις Κυριακές μας, να μοιραστούμε ατελείωτο μπλα μπλα μεταξύ μας χωρίς να διαβάζει ο ένας τον άλλον απ'την οθόνη.. να δούμε καινούργια πράγματα, να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους, να, να.. οικονομικα και χαλαρα, κάτι που νομίζω ότι μπορούμε όλοι να καταφέρουμε ακόμα και σήμερα, θέλω τουλάχιστον να ελπίζω. Διάθεση και χαλάρωση, τα είπα και στο "παραπονιαρικο" για τις ετήσιες..

Το έριξα, όλο δικό μας για κουβέντα, προτάσεις.. και που ξέρεις. Κάτι μπορεί να βγάλει στο τέλος.

Στηριζω Makis project...

γυρω απο την Αθηνα και σε αποσταση (πήγαινε-ελα) ΜΑΧ 300-350 χλμ. (δηλαδη 20-25 ευρω βενζινα) υπάρχουν αρκετές όμορφες διαδρομες...

αν αποφευχθούν φαγητα και καφεδες σε μαγαζια αλλα κανουμε ρεφενε πικ-νικ ,και πιο ωραια θα περάσουμε και πολύ φτηνα θα βγει και θα ξεχαρμανιαζουμε...

επισης , εκτος απο το οικονομικο , ενα αλλο θετικο των κοντινων ειναι οτι υπαρχει αρκετος χρονος ετσι ωστε να ξεκινήσεις αργα ,να κατσεις καπου αρκετη ωρα , να γυρισεις χαλαρα...κ.λ.π

πολλοί απο δω μεσα εχουν κανει τετοιες ομορφες κοντινες εκδρομες και μπορουμε να φτιαξουμε και καινουργιες...

...βρε λες να βαλουμε στοχο next sunday ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Στηριζω Makis project...

γυρω απο την Αθηνα και σε αποσταση (πήγαινε-ελα) ΜΑΧ 300-350 χλμ. (δηλαδη 20-25 ευρω βενζινα) υπάρχουν αρκετές όμορφες διαδρομες...
    Μη σου πω και πιο κοντά, εδώ μια Πάρνηθα ανεβαίνεις και βλέπεις ελάφια.
    Travel, Grow, Share

Απ'ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά πράγματα στα πέριξ (εντάξει ίσως όχι τόσο εύκολα γι'αυτούς που μένουν κέντρο ας πούμε), σήμερα για παράδειγμα πήγαμε Μαραθώνα με την κοπέλα και περάσαμε απίθανα, εμείς βέβαια κάναμε μόλις 40κατι χιλιόμετρα από Αιγάλεω αλλά το ευχαριστηθήκαμε αρκετά! Λίγα χιλιόμετρα μεν, περισσότερος χρόνος για πίτσι πίτσι δε..!

Φυσικά και σε μεγαλύτερες αποστάσεις δεν λέμε όχι βέβαια, μια κουβέντα ξεκίνησε λοιπόν! Προχωράμε και προτείνοντας βλέπουμε, πιστεύω ότι θα πέσουν ωραίες ιδέες στο τραπέζι στο τέλος..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Απ'ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά πράγματα στα πέριξ (εντάξει ίσως όχι τόσο εύκολα γι'αυτούς που μένουν κέντρο ας πούμε), σήμερα για παράδειγμα πήγαμε Μαραθώνα με την κοπέλα και περάσαμε απίθανα, εμείς βέβαια κάναμε μόλις 40κατι χιλιόμετρα από Αιγάλεω αλλά το ευχαριστηθήκαμε αρκετά! Λίγα χιλιόμετρα μεν, περισσότερος χρόνος για πίτσι πίτσι δε..!

Φυσικά και σε μεγαλύτερες αποστάσεις δεν λέμε όχι βέβαια, μια κουβέντα ξεκίνησε λοιπόν! Προχωράμε και προτείνοντας βλέπουμε, πιστεύω ότι θα πέσουν ωραίες ιδέες στο τραπέζι στο τέλος..

Ρε Μάκη, από ότι βλέπω γειτονάκια είμαστε (Αιγάλεω κι εγώ, μάλλον με ξέρεις περισσότερο ως dimitrisioak) έχεις ακόμα το S2; ρίξε κάνα πμ για καφέ
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Στηριζω Makis project...
    Make us 2.

ΜΑΧ 300-350 χλμ. (δηλαδη 20-25 ευρω βενζινα)
    :a029:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος

:a029:

αιντε ρε, με τα παπια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αντε wellcome ξανα και ριξε ενα πμ και στον Αουσγκελαντερ (κρατουσε εκτος απο τα σοβαρα και το σπαμ ζωντανο, θα κανετε σουπερ διδυμο).
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    αιντε ρε, με τα παπια..
    Άιντε ρε με τα βυτία καυσίμων ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Makis is back baby! :a30:

Επίσης προτείνω να έχουμε μαζί και σκηνές γιατί έτσι και φέρει ο κρητικός για το "μικρό" τσιμπούσι και κανά 5κιλό ρακή δεν βλέπω να φεύγουμε όρθιοι από ώπου και άν είμαστε.... :a33:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    Οι πολυεξοδες (και μακρινες) εκδρομες γινανε μοδα τα τελευταια χρονια.Παλαιοτερασαντουιτσακι και καφεδακι απο το σπιτι ,λογικα χιλιομετρα και ατελειωτος χαβαλες.Αν και ειμαστε μακρια,μαζι σου Μακη.

Φίλε Μάκη την ιδέα σου την έχω εφαρμόσει αρκετές φορές.
    Το θέμα είναι να έχεις παρέα που ασπάζεται το σκοπό της εκδρομής.
    Γιατί για άλλον μια ωραία βόλτα σημαίνει γρήγορες στροφές, για άλλον πολλά χιλιόμετρα, για άλλον μια ωραία διαδρομή στη φύση.
    Πάντως για στάση, πικ-νικ και τα λοιπά έχω καταλήξει ότι ο καλύτερος προορισμός είναι τα μοναστήρια.
    Υπάρχουν παντού, είναι χτισμένα σε ιδανικές τοποθεσίες από άποψη φυσικής ομορφιάς και σχεδόν σε όλα υπάρχει προαύλιος χώρος που μπορείς να αράξεις χωρίς να ενοχλήσεις και να σε ενοχλήσουν ( και δέντρα να την πέσεις από κάτω μετά τις ρακές ).
    +1 λοιπόν και από μένα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Οι πολυεξοδες (και μακρινες) εκδρομες γινανε μοδα τα τελευταια χρονια.Παλαιοτερα σαντουιτσακι και καφεδακι απο το σπιτι ,λογικα χιλιομετρα και ατελειωτος χαβαλες.Αν και ειμαστε μακρια,μαζι σου Μακη.
    αυτό να το πεις στα καλόπαιδα που θέλουν ταβέρνακι και γλυκάκι....

κατα τα άλλα η "επιστροφή του μάκις" (που δεν τον γνωρίζω) ακούγεται γαμάτη.....

αναμένουμε όμως λεπτομέρειες σε ότι αφορά στην "ακτίνα δράσης" (χιλιόμετρα δηλαδής)

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    +1 για την ιδέα του Μάκη

τον Σπύρο τον :a07: οπότε δε σχολιάζω

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moυσικη με τα χερια????
    από nickmonstro στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 19:23
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 17:23
  3. Υποψιν δεν ασχολουμε με τη μπαλα αλλα..
    από rsp στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 23:56
  4. Παρασκευή Με μερικά παλαιά αλλά καλά!! Αντε καλό ΣΚ
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 09:29
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 12:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε