Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 270

Θέμα: BMW 1200 GS Adventure 2014

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Από μένα τέλος, θ' απολαμβάνω τις όσες βόλτες
    Κάπτεν Bill αυτό είναι η μεγαλύτερη ουσία απο όλες και πέρα απο την όποια πλάκα, πείραγμα ή αντίρρηση.
    Το τι μοτό απολαμβάνει ο καθένας είναι εντελώς δικό του θέμα και κανείς άλλος δεν μπορεί να του υποδείξει τον δικό του δρόμο της απόλαυσης ως σωστό.
    (ωστόσο ελπίζω να μην παρεξηγείς άμα που και που αποκαλούμε τα gs γκαζάδικα και τους κυβερνήτες τους καπετάνιους )
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

το να έχεις στην κατοχή σου GS είναι το αντίστοιχο του να είσαι οπαδός του Rossi.....
    είναι τόσο πετυχημένο/ς που έχει αποκτήσει πολύ ευρύ κοινό , τόσο ευρύ μάλιστα που έχει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι...και ξέρετε οι άσχετοι πάνε όπου ακούσουν ότι υπάρχει success story(ακούς Σαμαρά???) και κάνουν μπαμ από μακριά ρε πούστη μου...κι έτσι μαυρίζονται κι αυτοί που ξέρουν τι τους γίνετε...αυτιά.......................
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όντως έχει καταντήσει βαρετό... ας δεχτούμε όλοι ότι το 40% της τιμής των GS πηγαίνει αναδρομικά στην εξέλιξη του Telever, αυτού του απίστευτου εναλλακτικού μπροστινού που συνδυάζει στοιχεία από γέφυρα χωροδικτύωμα και σούστας από αραμπά. Και δουλευεί. Τέλεια. Όπως ένα τηλεσκοπικό. Δηλαδή περίπου το ίδιο με κάποιες ιδιοτροπίες. Αυτό.

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Θα μιλήσω (και θα είμαι σύντομος) ως πρωην κάτοχος SR125, XV250, ZZR250, XF650, XRV750, DL650 και νυν κάτοχος R1200GS (2008 μοντ.).

Πήρα ένα μεταχείρω GS διότι στα χρήματα που μπορούσα να δώσω και για το σκοπό που το ήθελα ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Το πρώτο πράγμα που του έκανα ήταν να ΞΗΛΩΣΩ τα σήματα και τα λογότυπα της BMW από πάνω της.

Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν μου έχει βγάλει τίποτα. Καίει λίγο παραπάνω από το VStrom και...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ 3 ΦΟΡΕΣ.

Όσο μπορώ το δίνω στους φίλους να το οδηγήσουν.

Όχι για να επιδείξω το μηχανάκι μου αλλά επειδή πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να οδηγήσεις ένα 1200GS έστω και για λίγο.
    Λέω ΧΡΗΣΙΜΟ και όχι διασκεδαστικό διότι συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά από άλλα μηχανάκια με συμβατική ανάρτηση/φρένα και σε βοηθά να έχεις ΣΦΑΙΡΙΚΗ άποψη.

Για αξιοπιστία (γενικά των BMW και ειδικά των GS) δεν γνωρίζω. Το δικό μου βγήκε τεφαρίκι, όπως και όλα τα δίτροχα που είχα ως τώρα.

ΥΓ: Αν ψώνιζα σήμερα (δηλαδή με τα σημερινά μου βαλάντια και ανάγκες) θα αγόραζα μεταχείρω NC700X.
    -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Οδηγικα ειναι πολυ ωραίο...Παίρνει μεγάλες κλίσεις για το ύψος του,τη μεγαλύτερη της κατηγορίας νομίζω,αναρτήσεις και φρένα ειναι άριστα. Απο κει και πέρα,αν λειτουργούν ολα καλα τότε έχεις ένα μηχάνημα που κάνει πολλα!

Αν ομως αρχίσουν τα προβλήματα,τότε κλαφ´τα Χαράλαμπε... Αυτο ειναι που λένε οι περισσότεροι!

Ειναι καλο για όσο δουλεύει...Δεν ειναι ομως 1150 !

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    +1200

Συνημμένο 301393

από την χθεσινή βολτούλα μας. Είναι και καμιά δεκαριά ακόμα που δεν φαίνονται. Λόγω τιμής δεν χάλασε κανένα.
    Πέσατε σε ελαττωματική παρτίδα όλοι, δεν εξηγείται αλλιώς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι η αρνητική στάση πολλών,και εγω μέσα,οφείλεται στο ότι το GS δεν αποτελεί value for money αλλά αντιθέτως ειναι ένας τρύπιος κουμπαράς που λόγω του άριστου μάρκετινγκ έχει πείσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς ότι ειναι το no1 και ολα τα αλλα ειναι υποδεέστερα κατα πολυ! Κοινώς τα 20000 που απαιτούνται για την απόκτηση του ειναι παααρα πολλα για την αμφιλεγόμενη αξιοπιστία του,νούμερο ένα παράγοντας για εμένα τουλάχιστον!
    Επίσης,η τακτική της BMW να κάνει ανακλήσεις κάθε λίγο και λιγάκι για την παραμικρή μαλ@κιουλα αποτελεί επίσης ένα είδος μάρκετινγκ. Όταν θα παει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης (που για να πήρε BMW σημαίνει ότι δεν πεινάει κιόλας) να διορθώσει κάτι για το οποίο έχει βγει ανάκληση,μόλις μπει στο μαγαζί θα δει το μπουφανακι Rallye 3,θα δει καμία τριπλέτα,κανενα tank bag,οτιδήποτε μπορει να του γυαλισει,μέχρι και μπρελοκ και θα το πάρει. Θα νιώθει ήδη οικεία την εταιρία,μια μεγαλη οικογένεια...
    Eγώ πάλι νομίζω ότι η αρνητική στάση πολλών οφείλεται στη αγαπημένη νεοελληνική μέθοδο του "τσουβαλιάσματος" ελαφριά τη καρδία και του ότι συγχέεται ή μάλλον ταυτίζεται ο γελοίος που καβαλά το Adventure ή το 1200 με τη φίρμα. Όπως και πως για τους περισσότερους BMW=1200GS και τίποτα άλλο, λες και δε βγάζει άλλα μοντέλα. Αυτό που παραβλέπεται είναι πως ο γελοίος είτε 1200GS καβαλήσει, είτε Transalp, είτε Stelvio είτε οτιδήποτε άλλο καβαλήσει, πάντα γελοίος θα είναι, δεν υπάρχουν γελοία μηχανάκια, μόνο γελοίοι άνθρωποι. Μπορεί ο γελοίος που είδα σήμερα λοιπόν με το 1200GS Adventure και τις τριπλέτες να κυκλοφορεί μόνο σε καφετέριες στην πόλη μου με το μηχανάκι αγυάλιστο και σαγιονάρα διχαλωτή και να προκαλεί θυμηδία το λιγότερο η εικόνα αυτή, δε σημαίνει όμως ότι όποιος καβαλάει το ίδιο είναι σαν κι αυτόν, ούτε επειδή την καβαλάει ο Σόμμερ με γυαλί Rayban και ντεκαπάζ φράτζα ή ο τυχάρπαστος δήθεν celebrity Σάββας Πούμπουρας σημαίνει πως όλοι είναι σαν τους προαναφερόμενους.

Ο Αγγελάκας σε μια πρόσφατη συναυλία είπε να σκοτώσουμε πρώτα το ρατσισμό που υπάρχει μέσα μας. Κι η άποψή σου παραπάνω ότι για να έχει πάρει κάποιος BMW σημαίνει ότι είναι και φραγκάτος είναι ένας μικρός ρατσισμός εάν είναι δόκιμος ο όρος. Και σίγουρα μπορεί να μην πεινάει όποιος έχει BMW, αλλά το ίδιο χορτασμένος είναι και κάποιος που δίνει φράγκα για να βγάλει μια μαμά εξάτμιση και να βάλει σούπερ ντούπερ Ακράποβιτς στο μη-ΒΜW μηχανάκι του, αλλά εκεί δεν τρέχει κάτι... Εγώ του λόγου μου λοιπόν δούλευα μετά το σχολείο τζακάς-ηλεκτρολόγος-γυψαδόρος και τα καλοκαίρια φοιτητής για να πάρω τη BMW, δεν πεινάω, αλλά ίσως και να είσαι πιο χορτασμένος και φραγκάτος από εμένα. Και κάτι άλλο που αναφέρθηκε παραπάνω - και από μέρους μου. Γιατί εμένα άμα με κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο να έχω ένα καλογυαλισμένο πανάκριβο όχημα που να πηγαίνει μόνο σπίτι-καφετέρια πρέπει να λογοδοτήσω; Γιατί πρέπει με το στανιό να κάνω ταξίδια, να φάω την Ευρώπη με το κουτάλι, να γυρνάω με κρύο-χιόνι-βροχή στα βουνά να βλέπω μεσήλικους να μαζεύουν κάστανα; Γούστο του και καπέλο του, εκτός εάν η επίδειξη μοτοσυκλετιστικών φρονημάτων και αευτυχίας επιδεικνύεται και αποδεικνύεται με χιλιόμετρα.

Όσο για τις ανακλήσεις, εγώ από τη μεριά μου το βλέπω δείγμα σοβαρότητας να σε καλεί η εταιρεία να κάνεις μια διαδικασία που σκοπός της είναι να διορθώσει μια κατάσταση, εκτός εάν είναι προτιμητέα η στάση μούγκα στη στρούγκα μη χαλάσουμε τη φήμη μας κι αν γίνει καμιά στραβή βλέπουμε. Τώρα τα περί συνεχών ανακλήσεων με σκοπό την πώληση μπουφάν και μπρελόκ δεν θα τη σχολιάσω, αφενός γιατί δε μου αρέσουν οι συνωμοσιολογίες και αφετέρου εάν το δεχθώ μετά θα πρέπει να μιλήσουμε για το εάν τα trails στον ουρανό είναι από αεροψεκασμούς και εάν ο Jim Morisson και η Marilyn Μonroe ζούνε και τα έχουν...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Να ευχαριστήσουμε λοιπός εσάς που μας διαφωτίζετε.
    Cool ρε bill. Το ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν τι πήραν δεν σημαίνει ότι όλοι οι κάτοχοι πιάστηκαν κορόιδα. Συζητάμε για το υπερβολικό της υπόθεσης gs1200 όσον αφορά το πως το βλέπει ο καθένας. Νομίζεις πως είναι τυχαίο που τα adv μοντέλα είναι περισσότερα απ' τα απλά?

Ούτε αυτοί που δεν ξέρουν τι πήραν είναι κορόιδα. Εις γνώσιν τους το έκαναν και δεν τους ενδιαφέρει κιόλας. Και ας διαδίδουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό!

Εξ' άλλου μοτοσυκλετιστές που έχουν πάει Αυστρία με dr250 και τώρα αρέσκονται να βολτάρουν με την γυναίκα τους, δεν συμπεριλαμβάνονται σε καμιά υποενότητα του διαφημιστικού φυλλαδίου του νέου gs adv. Το να πάρει κάποιος το μηχανάκι που του αρέσει μόνο κακό δεν είναι. Ακόμα και αν το μηχανάκι υπερκαλύπτει ή είναι υπερβολικό για τις ανάγκες του (ειδικά όπως διαμορφώθηκαν λόγο των περιστάσεων).
    Γιατί μη μου πεις ότι αν ήταν αλλιώς τα πράγματα δεν θα ξανα πήγαινες Αυστρία για weekend και δικάβαλο αυτή τη φορά?

Αυτά τα θεριά* έχουν λόγο υπάρξης, στην μοτοσυκλετιστική κενωνία, και μάλιστα σημαντικότατο. Και όταν πρόκειται για ράθυμα δικάβαλα ταξιδάκια είναι ιδανικότερα ακόμα και από vstrom. (φωτιά θα πέσει να με κάψει! ).

*θεριά= όλα τα άνω των 1000 κυβικών, εκτός του varadero. Αυτό δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όντως έχει καταντήσει βαρετό... ας δεχτούμε όλοι ότι το 40% της τιμής των GS πηγαίνει αναδρομικά στην εξέλιξη του Telever, αυτού του απίστευτου εναλλακτικού μπροστινού που συνδυάζει στοιχεία από γέφυρα χωροδικτύωμα και σούστας από αραμπά. Και δουλευεί. Τέλεια. Όπως ένα τηλεσκοπικό. Δηλαδή περίπου το ίδιο με κάποιες ιδιοτροπίες. Αυτό.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    *θεριά= όλα τα άνω των 1000 κυβικών, εκτός του varadero. Αυτό δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.
    Tο Βαραντέρο δεν έχει λόγο ύπαρξης;
    α) Υπενθυμίζει στο σύγχρονο άνθρωπο την άσκοπη κατασπατάληση πόρων και ανθρωποεργασίας.
    β) Είναι ο δεύτερος πιο άμεσος τρόπος μετά από την πτώση μήλου στο κεφάλι, να καταλάβεις σταματημένος την εφαρμογή του νόμου της βαρύτητας.
    γ) Δίνει πίστη στην επιστήμη ότι η κλωνοποίηση μαμούθ από DNA είναι δυνατή.
    δ) Καταρρίπτει τη θεωρία πως οι Γιαπωνέζοι δεν έχουν χιούμορ.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ....
    Ο ένας θέλει το gixer στο γκαράζ χωρίς πινακίδες και να κυκλοφορεί με το παπί, ενώ ο άλλος πούλησε το παπί για να αράζει το gixer έξω απ' την καφετέρια. Και οι δύο κάνουν αυτό που τους αρέσει και καλά κάνουν. Ούτε κουμάντο στον κουμπαρά του καθενός κάνουμε ούτε στους λόγους που τον σπάει.

Αυτό το ρεφρέν όμως το έχουμε τραγουδήσει πολλάκις.

Εδώ δεν συζητάμε το γιατί πήρε ο καθένας αυτό που πήρε. Συζητάμε το τι νομίζει ότι μπορεί να κάνει με αυτό που πήρε. Αν το θέλει για καφετέρια ή δουλειά - σπίτι καλά έκανε και το πήρε. Αν το θέλει για βραδινές εναλλακτικές εξόδους πάλι καλά έκανε. Αν το πήρε για ταξίδια έκανε άριστα. Αν το πήρε (ή ονειρεύεται να το πάρει) γιατί ειναι το ιδανικό μηχάνημα για όλες τις "βρώμικες δουλειές" τότε καλύτερα να αναθεωρήσει πριν φάει τα μούτρα του.

Και στο κάτω κάτω κάτω δεν μας ενδιαφέρει αυτός που το αγοράζει και γιατί το κάνει. Για το gs συζητάμε και τι μπορεί να κάνει σαν μηχανάκι. Τι είναι ιδανικό γι' αυτό το μηχανάκι και σαν τι μας το παρουσιάζουν.

Τώρα αν από κάποιους η συζήτηση τράβηξε και λίγο και προς τα πάρκιν των νοσοκομείων, ε λογικό ήταν! Δυο μηχανάκια ξέρω που μπορούν να κρίνονται ΚΑΙ από το αγοραστικό τους κοινό. To gs και το tdm.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Tο Βαραντέρο δεν έχει λόγο ύπαρξης;
    α) Υπενθυμίζει στο σύγχρονο άνθρωπο την άσκοπη κατασπατάληση πόρων και ανθρωποεργασίας.
    β) Είναι ο δεύτερος πιο άμεσος τρόπος μετά από την πτώση μήλου στο κεφάλι, να καταλάβεις σταματημένος την εφαρμογή του νόμου της βαρύτητας.
    γ) Δίνει πίστη στην επιστήμη ότι η κλωνοποίηση μαμούθ από DNA είναι δυνατή.
    δ) Καταρρίπτει τη θεωρία πως οι Γιαπωνέζοι δεν έχουν χιούμορ.
    AXAXAXAXAXA...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος

Ειναι καλο για όσο δουλεύει...Δεν ειναι ομως 1150 !

Το 1150 ήταν αρκετά χειρότερο από το 1200. Αυτό και αν ήταν μπετονιέρα και τανκς.. Τέλος πάντων, κακώς μπαίνω στη κουβέντα.

Απλά έχω βαρεθεί τη διαρκής αρνητική κριτική για ΚΤΜ, BMW και πάει λέγοντας. Τα ξέρουμε ότι γράφετε κάποιοι, συν ότι ο τρόπος που γράφεται είναι λες και μιλάτε για ποδοσφαιρικές ομάδες (για όλους πάει αυτό ε )

p.s Όσον αφορά το Tenere 1200 είναι ειλικρινά και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης μια μοτοσυκλέτα χωρίς ρόλο ύπαρξης. Συν το μεγάλο Τιγερ. Τα έβγαλαν οι εταιρείες για να λένε ότι έχουν και αυτές κάτι στη κατηγορία. Μπορείτε να διαβάσετε advrider, mcn και άλλα.

Φιλάκια!!

ps2. Δεν υποστηρίζω καμιά μπετονιέρα, αλλά όταν οδηγήσετε και αυτό και το ΚΤΜ θα πιάσετε το νόημα!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δυο μηχανάκια ξέρω που μπορούν να κρίνονται ΚΑΙ από το αγοραστικό τους κοινό. To gs και το tdm.
    Απειλή γενικευμένης σύρραξης μου κάνει αυτό
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Απειλή γενικευμένης σύρραξης μου κάνει αυτό
    Ε μα 8 σελίδες μόνο?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ok, μαλακία έγραψα πριν, δεν πάνε τα λεφτά αναδρομικά στην εξέλιξη του telelelelelelelelelelelelelelelele(στον σκοπό του πωππωπωπωπωπωπωπω http://www.youtube.com/watch?v=BQnu6Yhq9MM)ver.... ενθυμούμαι ότι και τα HP2 enduro & megamoto που δεν έφεραν το masterpiece ιδιοφυ(τ)ούς μηχανικής τα δίνανε σε τιμή τέτοια που ακόμη και σπάταλος πετρελαιάς σαουδάραβας έσκαγε στα γέλια. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών τον μοντέλων(ε) είναι λοιπόν ο κινητήρας... άρα τα λεφτά πάνε στην εξέλιξη του boxer. Για τον boxer ειδικά, υπάρχουν αναφορές ότι αναπαριστάται σε τοιχογραφίες μέσα σε σπήλαια όπου ζούσαν νεάτερνταλ, οπότε η UNESCO τον έχει χαρακτηρίσει μνημείο παγκόσμιας ιστορικής κληρονομίας. Oι εργασίες αναστήλωσης φέτος, προσέδωσαν υγρόψυξη σε αυτο το διαμάντι εσωτερικής καύσης, υγρόψυξης δηλαδή τέτοιας έκτασης και έντασης όσης και το φις - φις με το ψεκαστικό χειρός στις βοκαμβίλιες για την μελίγκρα.

Ένας άλλος λόγος για την, ε, κάπως τσιμπημένη τιμή των GS, είναι ότι παίζει ειδικός φόρος - κράτηση από την BMW προς του πελάτες της, γιατί τα GS δεν έχουν πλαίσιο. Κανονικό πλαίσιο εννοώ. Δεν έχει σημασία αν η εταιρεία το σχεδιάσε έτσι, σημασία έχει ότι ένα κάρο μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν παλιότερα για την παραγωγή κανονικών πλαισίων παραμένουν ανενεργά και κάποιος (οι πελάτες) πρέπει να αποσβέσει το κόστος αγοράς / συντήρησης τους, καθώς και τις αποζημιώσεις στους 15 εργάτες που απολύθηκαν επειδή δεν είχαν πλέον δουλειά. Τέλος, καθώς για κάθε ένα άξονα Paralever καταναλώνεται τόσος βωξίτης που για την εξόρυξη του χάνεται και από μια περιοχή Natura, σίγουρα η BMW ματώνει στα πρόστιμα, οπότε κάποιος (ε ξερετε ποιος) θα πρέπει να πληρώσει και για αυτό.

υ.γ. Τους καφέδες για να μένουν ξύπνιοι οι πολυάριθμοι υπάλληλοι στην 24ωρη οδική βοήθεια BMW - Assist (ή κάπως έτσι) ποιος θα τους πληρώσει ρε παιδιά;

Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. [ΚΛΟΠΗ] BMW 1200 GS ADVENTURE
    από Ζεύκας στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2013, 16:53
  2. R 1200 GS Adventure
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 11:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα