Το 1200 βασίζεται σε έναν αρχαίο κινητήρα και παραμένει πλήρως αξιόμαχο χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει.
Είναι, δηλαδή, κάτι σαν διαστημόπλοιο με......................ΠΕΤΑΛΙΑ!![]()
Το 1200 βασίζεται σε έναν αρχαίο κινητήρα και παραμένει πλήρως αξιόμαχο χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει.
Είναι, δηλαδή, κάτι σαν διαστημόπλοιο με......................ΠΕΤΑΛΙΑ!![]()
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Δώστε τότε κύριοι,εσείς που βλέπετε τα πράγματα απο την αντίθετη οπτική,τα 20000 για την απόκτηση του νέου GS και τα υπόλοιπα κορόιδα ας αγοράσουν κάτι απο τον "ανύπαρκτο" ανταγωνισμό:
Tiger Explorer 14800 full extra
KTM 1190 R 15800 full extra
Crosstourer DCT 17000
Caponord 1200 14800,16K κάτι με ημιενεργητικες αναρτήσεις
MikeG σεβαστή η άποψη σου,αλλα παραμένει άποψη σου!
14800 που ζητάει ομως η BMW για το 800 Adventure ειναι λίγα πιστεύω...Αυτο και αν δεν έχει λόγω ύπαρξης με τέτοια τιμή!
VERSYS 1000............
13000 εύρώ......
V-STROM 1000 έρχεται μέ 12000 εύρώ...!!!!
Καί crossturer τό άπλό 15000 εύρώ
Ώραία ρέ τά κάστανα............μέλι ,βουνίσια καί ΤΖΑΜΠΑ λέμε.
υγ. Μέ τό παπί πήγα ......ε.......καί βρήκααααααα, γεμάτο GS ήταν έκεί πάνω,
όπως στή φωτό...
ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.................ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ
Ή άναλογία πώλησης τών BMW είναι δύο πρός ένα σχεδόν άλλά άνάποδα
μέ αύτό πού έγραψες πρώτα τό άπλό GS καί έπεται τό ADV....!!!
Όσο γιά τά ήσυχα ταξιδάκια πού έγραψες παίρνω μέ 7000 εύρώ ένα vstrom
καί μέ τά ύπόλοιπα άπό τά 20000 πού θά έδινα γιά τό BMW,
παίρνω καί άλλα δύο δώρο σέ δυό φίλους μου νά κάνουμε τριάδα
νά περνάμε καλά.......
Το σκεπτικό δεν μπορείς να μου το χαλάσεις, μη φοβάσαι.
Μπορεί για τα ποσοστά να έχεις δίκιο αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα θα στο χαλάσω εγώ.
Ρε τερενς γμτ, δεν βαρέθηκες να το λες? Εντάξει έχεις δίκιο, έτσι είναι τα πράγματα. Τα ίδια μπορείς να κάνεις και με ένα vstrom, συμφωνώ. Οπότε με βάση την λογική αυτή οτιδήποτε είναι ακριβότερο από ένα vstrom και κάνει τα ίδια πράγματα, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Right?
Δλδ επιλέγουμε μηχανή με αποκλειστικά κριτήρια την χρηστικότητα και την τιμή της. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Η ιπποδύναμη είναι περιττή αφού και με λιγότερη μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα. Τα ακριβότερα μηχανάκια δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε περισσότερο αφού όλα την ίδια δουλειά θα κάνουν. Right?
Αυτό μας λες!
Δλδ το μπούσα τι παραπάνω μπορεί να κάνει από το cbf 250? ΤΙΠΟΤΑ! Ή μάλλον αυτό μπορεί, εσύ και εγώ δεν μπορούμε γιατί οι μπάτσοι και οι κάμερες παραμονεύουν. Οπότε και με τα δύο θα πας 120 Max. Οπότε το busa είναι περιττό απ' την στιγμή που υπάρχει το ybr250 και το cbf. Συνεπώς αντί για busa αγοράζω 10 cbf και κάνω την παρέα μου για βόλτες δεκαμελή και περισσεύουν λεφτά για βενζίνη και τυρόπιτα για όλους.
Λοιπόν..
To bmw ταξιδεύει πιο άνετα από ένα stroma και ειδικά με δύο άτομα.
Το bmw είναι πιο άνετο.
Το bmw έχει καλύτερη κάλυψη απ' τον αέρα.
Το bmw δεν έχει σημαντικότερα μεγαλύτερη κατανάλωση σε βενζίνη.
To bmw έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης.
To bmw είναι πιο ωραίο.
To bmw φορτώνεται καλύτερα και περισσότερο χωρίς να αλλάζει η γεωμετρία του.
To bmw μ' αρέσει το storma δεν μ' αρέσει.
To bmw έχει μεγαλύτερη αυτονομία.
Το bmw είναι ο βασιλιάς των ανοιχτών καμπών.
To bmw έχει πιο ελαφριά αίσθηση.
To bmw έχει ποιοτικότερη βαφή.
To bmw δεν έχει αλυσίδα.
To bmw έχει tubles ελαστικά και ζάντες με ακτίνες.
To bmw έχει καλύτερο ήχο.
To bmw έχει καλύτερα φώτα.
To bmw έχει καλύτερα φρένα.
To bmw έχει περισσότερα αξεσουάρ.
To bmw έχει ηλεκτρονικά βοηθήματα.
Το bmw έχε καλύτερο abs που σα θες απενεργοποιείται κιόλας.
Το bmw έχει καλύτερη ενεργητική ασφάλεια.
Να γράψω κι' άλλα? Να σου σπάσω τα παραπάνω σε πενηνταράκια? Κατάλαβες τώρα γιατί μπορεί κάποιος να επιλέξει να δώσει τα διπλάσια χρήματα για να αγοράσει ένα άλλο μηχανάκι απ' το ιδανικό που έχω εγώ στο μυαλό μου? Ναι όλα αυτά τα παραπάνω τα έχει ακόμα και στα 120χλμ/ ώρα αν θέλεις να είμαστε νόμιμοι. Που δεν θέλεις, κανένας δεν θέλει ούτε μπορεί. Ναι αυτά τα παραπάνω τα έχει και στα ήσυχα, ράθυμα ταξιδάκια που θα κάνει κάποιος με την γυναίκα του. Εξ' άλλου όταν ταξιδεύουν 2 πάνω σε μια μηχανή ταρζανιές κτλ τις ξεχνάμε. Και rtw να έκανα αν είχα συνεπιβάτη σε λίγα θα με βοηθούσε ένα ελαφρύτερο μηχανάκι. Το tenere 660 τελείωνε τα λάστιχα σαν να ήταν varadero στο 2 up.
Στην θέση του bmw μπορείς να βάλεις ένα οποιοδήποτε μαστόδοντο και να το συγκρίνεις με ένα οποιοδήποτε της μεσαίας (ιδανικής) κατηγορίας. Θες να κάνω το ίδιο με ένα super tenere και ένα versys650. Μια μερσεντές και ένα οτομπιάνκι? Θέλεις να συγκρίνουμε το versys to 1000άρι με το super tenere? Πίστεψέ με υπάρχει χάος ανάμεσα σε αυτά τα 5000 χιλιάρικα διαφοράς που έχουν. (είναι 5 κατ' αρχήν?)
Ε λοιπόν όπως κάποιος πάει και παίρνει πόρσε ή έστω μερσεντές με την ίδια λογική επιλέγει 1200 κυβικά για να κάνει τα ίδια πράγματα που θα κανει και με ένα (ή δυο) 600αρια. Γιατί θα κάνει τα ίδια πράγματα αλλά διαφορετικά. Γιατί θα κάνει τα ίδια πράγματα με κάτι άλλο, που θα τον γεμίζει περισσότερο και θα το γουστάρει πιο πολύ.
Για κάποιους 3 απ' τα παραπάνω είναι αρκετά για το επιλέξουν έναντι του vstrom. Να επιλέξω εγώ 3 και να μου πεις εσύ ποιο άλλο απ' την μεσαία κατηγορία μπορεί να μου τα προσφέρει? Λοιπόν.
1. Μ' αρέσει.Εντάξει αυτό είναι σαν να κλέβω εκκλησία αλλά τι να κάνουμε, είναι και αυτός ένας λόγος!
2. Το φορτώνω σαν ζώο βάζω και την γυναίκα μου επάνω που της αρέσει το φαΐ και δεν αλλάζει η γεωμετρία του.
3. Δεν έχει χυτές ζάντες αλλά ούτε σαμπρέλα.
Και μην το γυρίσουμε στις βλάβες που ένα βγάζει και το άλλο δεν βγάζει. Αυτό είναι άλλη συζήτηση. Εσύ κατάλαβες γιατί κάποιος θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα για να κάνει τα ίδια πράγματα?
Sent from me using a computer.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
To bmw είναι πιο ωραίο.
και αυτο δεν κολαει εδω?http://www.vrisko.gr/dir/psyxiatroi/thessaloniki/
Κωφαλες πειτε οτι θελεται.Οσοι απο εμας ειχαμε περισευουμενα λεφτα ,κοινως για πεταμα,σημερα κιολας θα την ειχαμε παραγγειλει.![]()
Κάπου ανέφερα ότι ακόμα και αν κάνει τα ίδια πράγματα θα τα κάνει με κάτι που γουστάρει και τον γεμίζει περισσότερο. Οι λόγοι μπορεί να έχουν σχέση με την διαφήμιση, την μάρκα, τα βίτσια του αναβάτη ή τα χαρακτηριστικά της μηχανής.
Το μπορεί είναι σχετικό για τον καθένα και εξαρτάται από το τι έχει σκοπό να θυσιάσει για να έχει αυτό που γουστάρει. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει αυτοκίνητο για να έχει τη μηχανή που γουστάρει. Ή αυτός που είχε κάποτε και τα δύο και πούλησε η κατέθεσε πινακίδες στο τετράτροχο για να συμβιώσει με το δίτροχο. Αυτός που ξέρει ότι μπορεί να κάνει λιγότερες βόλτες αν πάρει ένα μεγάλου κυβισμού μηχανάκι αλλά θυσιάζει τα πολλά για να έχει τα λίγα χωρίς λοιπούς συμβιβασμούς. Αν αυτό είναι σωστό ή λάθος το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Και αν το θέλεις σε διαφορετική βάση θα σου πω πως τα χομπι μας συνήθως τα πληρώνουμε ακριβά. Είτε αυτό λέγεται φωτογραφία, είτε μηχανή, είτε συλλογή γραμματοσήμων. Ο ερασιτέχνης μοτοσυκλετιστής (αν υπάρχει τέτοιο είδος), λάτρης των δίτροχων κτλ κτλ μπορεί να είναι πιο απαιτητικός απ' τον επαγγελματία ταξιδιώτη πχ και ας μην μπορεί να κάνει τα ταξίδια που κάνει ο τελευταίος.
Όλα είναι θέμα κ@υλας κάτι που ο ίδιος ο τερενς αναγνωρίζει πολύ καλά και στον εαυτό του. Δεν ξέρω λοιπόν γιατί κάθε 2-3 σελίδες βάζει δίπλα απ' το bmw το vstrom ή δίπλα απ' το Ktm ένα versys.
Δεν μιλούσα για μένα αλλά δε γμτ!
Το τελευταίο bmw που μου άρεσε (όχι εμφανισιακά αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν το r100. Σήμερα μ' αρέσει ακόμα περισσότερο, απ' ότι στο παρελθόν γιατί το βλέπω σαν κάτι κλασικό. Απο κει και πέρα μου άρεσε η διαφορετικότητα του 1150 αλλά μέχρι εκεί. Τα χαρακτηριστικά της μηχανής με αφήνουν αδιάφορο και για την εμφάνιση δεν κόβω φλέβα. Δεν μπορώ να πω όμως πως αν όλα τα υπόλοιπα συμβάδιζαν με τα θέλω και τις ανάγκες μου η εμφάνιση θα με απέτρεπε να πάρω και εγώ ένα gs. Απλά για μένα στην φάση που είμαι τώρα αυτά τα έχτρα που μου προσφέρει ένα gs μου είναι άχρηστα. Όταν αποφάσισα να πάρω καινούριο μηχανάκι πλαφόν στην τιμή δεν υπήρχε, αλλά ούτε και το gs μέσα στις υποψήφιες επιλογές μου. Παρ' όλο που ονειρεύομαι να κάνω ότι διατείνεται ότι είναι ικανό να κάνει το gs.
Yγ. Ρε άντε χάσου που πας να μου βγάλεις το όνομα!Θα μας πάρει χαμπάρι και εκείνος ο βασκα και άντε να τον δουλέψω μετά!
![]()
Sent from me using a computer.
Αν καταλαβα καλα απο τις τελευταιες απαντησεις ,κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.![]()