Σελίδα 42 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    σε ειδα ταριφα να φρεναρεις αποτομα, μα ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ για να παρεις κουρσα χθες το βραδυ στη Γουναρη στον Αγιο Αντωνη και ο 55αρης με την παπια πισω σου (και ηταν και σε αποσταση ασφαλειας) να μπλοκαρει το μπροστινο και να πεφτει!
    Βγηκες απο το ταξι, εριξες τη ματια σου, 7-8 ατομα τρεξαμε προς τον ανθρωπο να δουμε αν ειναι οκ και να σηκωσουμε το παπι και εσυ... εγινες καπνος!
    ΚΟΠΑΝΕ, ας πουμε οτι ναι, ειναι πισω σου και φταιει, ας πουμε οτι δε χτυπησε (που ευτυχως τελικα δεν επαθε το παραμικρο)...εσυ γιατι την κοπανησες χωρις 2η σκεψη και χωρις ΚΑΝ να τσεκαρεις αν ειναι οκ?

Τον αριθμο σου τον πηραμε επιτοπου, το 100 το ειδοποιησα επιτοπου και επωνυμα, εδωσα και την κατευθυνση σου...ελπιζω να σου κανανε εστω κατι ελαχιστο!
    ΤΑΑ 1201

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Σας ειδα χθες στη Μεσογειων ενα RSV ενα 990 και ενα ΧΤΧ που βρεθηκαμε σε ενα φαναρι και πηγαινατε σουζατοι.
    Γουσταρα και ας μη ξερω σουζα
    Με το ΧΤ,βαλε και ενα κρανος,ωραια το πας,κριμα ειναι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα στην παραλιακή με το gixxer πίσω μου στη διηθηση και στο πρωτο κενο να κοβω αριστερα για να σε αφησω να συνεχισεις ευθεια.Δεν το περιμενες ομως αυτο απο σκουτερ και ειχες ηδη κοψει κι εσυ αριστερα.
    Χαιρετησες και εφυγες πλακωμενος...
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Σε είδα φίλε μου με το λευκό CBF να μου λες και να μου δείχνεις τις κάμερες στη Μαραθώνος.
    ευχαριστώ πολύ.
    Αν δεν ήσουν εκεί πιθανότατα θα τις έτρωγα τις κλήσεις.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Σας ειδα με τα streetακια σας R1,CBR,Γιαχαμπουζα στη γέφυρα Ασπροπύργου με κατεύθυνση Ελευσίνα να πηγαίνετε με 150+. Αργότερα στην παλιά εθνική προς Θήβα,λίγο πριν την Αγία Σωτήρα,ο Γιαχαμπουζας ειχε αγοράσει οικόπεδο και την ώρα που περνούσαμε σηκωνατε τη μηχανή απο τα χώματα...

Ελπίζω να μην επαθες κάτι σοβαρό φίλε...

Σε είδα σερβιτόρα στο λιμανάκι της Επιδαύρου να μου φέρνεις απόδειξη για 2 caπουτσιno freddo με 13% φπα,7€.Και δίπλα στους ντόπιους τους ίδιους καφέδες αλλά σε πλαστικό ποτήρι και προφανώς με άλλη τιμή.Δεν θα με ξαναδείς :P
    Σας είδα παρεάκι κοντά στα Μέγαρα απ την παλιά και σένα man με το gen1 Tuono.Παρ ολίγο σουβλάκι Ιταλικό :P
    Σας είδαμε και σας φιλαράκια με τις άσπρο κόκκινες Ρένες σας στο πήγαινε..
    Και πολλά γαμ0ποδήλατα είδα αλλά stArxidiamas.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Σας ειδα με τα streetακια σας R1,CBR,Γιαχαμπουζα στη γέφυρα Ασπροπύργου με κατεύθυνση Ελευσίνα να πηγαίνετε με 150+. Αργότερα στην παλιά εθνική προς Θήβα,λίγο πριν την Αγία Σωτήρα,ο Γιαχαμπουζας ειχε αγοράσει οικόπεδο και την ώρα που περνούσαμε σηκωνατε τη μηχανή απο τα χώματα...

Ελπίζω να μην επαθες κάτι σοβαρό φίλε...
    Τους ειδα και εγω...
    Μαλλον αργοτερα θα περασα γιατι την ειχαν σηκωσει ηδη.

ΒΛΑΚΑΣ. Με την πραγματική έννοια.Τί ωραία λέξη, λέγοντας το -λ αργά, γεμίζει το στόμα σου. Σας βλέπω καθημερινά ΒΛΑΚΕΣ με τα αμάξια να σταματάτε σιγά σιγά στο κόκκινο, να πατάτε τη διάβαση και να περνάτε λίγο το φανάρι για να κερδίσετε τα λίγα κρίσιμα εκατοστά της εκκίνησης. Και μετά στραβολαιμιάζετε προς τα πίσω για να δείτε πότε θα ανάψει το φανάρι. Πόσο ΒΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος?

Μέλος Το avatar του/της Theotrelos83
    Σας είδα το Σάββατο στα Θεοδώριανα TIGER και KLE??? με εσένα δεύτερε να έχεις πάθει λάστιχο! Πολύ κροκάλα μου είπες.. ελπίζω να βρήκες λύση διότι δεν είχες μαζί σου σαμπρέλα!(κακώς με την διαδρομή που κάνατε!)
    Σε μια κοινωνία οπού η αίσθηση της ελευθερίας ολοένα και συρρικνώνεται η μοτοσυκλέτα είναι το τελευταίο νόμιμο ναρκωτικό για μένα!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Σε είδα επιτέλους , αγαπημένη μου ένδειξη, μετά από 6+ μήνες να δείχνεις ΓΕΜΑΤΗ!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20131021_2259271.jpg 
Προβολές:	507 
Μέγεθος:	50,1 KB 
ID:	301956

Βέβαια , μετά είδα κι εμένα να προσπαθώ να συνηθίσω την αλλαγμένη ισορροπία της μηχανής , αλλά χαλάλι .... δεν τo ζω πια και κάθε μέρα (.....εβδομάδα,μήνα ...)
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 21/10/2013 στις 23:51.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα Πακιστανε να με κοιτάς με απορία(το ίδιο έκανα και γω άλλωστε) όταν σου φώναζε η Ελληναρου από το Corsa "Φύγε από την Ελλάδα ρε"

Νέο μέλος Το avatar του/της Earentil21
    Σε είδα ΔΙΑΣ συνοδεία στο 401 από 10 συναδέλφους σου.. Καλύτερη τύχη και περαστικά σου γιατί έμοιαζες με το Μάμρα από τις γάζες και δεν βλέπω να σε σώζουν πάλι τα αρχαία πνεύματα του κακού..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τι να πρωτογράψω σήμερα με τόσα που είδα... Τα 3 από αυτά μέσα σε 2 λεπτά και σε απόσταση 100m όλα μαζί...
    Καταρχάς τρισμέγιστε κομπλεξικέ με το Ζ έχω βαρεθεί να σε βλέπω κι έχεις και σκατόφατσα...
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2387365
    Και πάλι σήμερα μόλις με είδες άνοιξες και πέρασες σουβλάκι δίπλα μου, μόνο και μόνο για να περάσεις μπροστά μου :a31:
    Και πάμε στο σκηνικό 3 σε 1 μέσα σε 2 λεπτά. Αρχικά σε είδα παππού με το Ford Fiesta να βγαίνεις από κυκλική πορεία, να παραβιάζεις το STOP χωρίς να κοιτάξεις, ευτυχώς που σε είχα κόψει από πριν ότι πας να κάνεις κάτι τέτοιο κι είχα μικρή ταχύτητα. Δεν προλαβαίνω να κάνω 100 μέτρα και σε είδα με το λευκό βανάκι να είσαι διαγώνια σταματημένος μπροστά από την έξοδο για εθνική, αφού βαρέθηκες να στρίψεις κανονικά κι είπες να κόψεις δρόμο. Με το που σε αποφεύγω όπως το κακό τρίτωσε για τα καλά, όταν ακριβώς από πίσω σου ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ δύο κάργιες πενηντάρες χαζογέλαγαν πιασμένες αγκαζέ και κατάφερα να σταματήσω μισό μέτρο πριν τις πατήσω. Δεν άντεξα, άνοιξα το κράνος και τις ρώτησα με έντονο ύφος κι αγανάκτηση εάν είναι στα καλά τους, για να πάρω από το ένα τσόλι την αποστομωτική απάντηση πως πρέπει να κοιτάω που πάω και να προσέχω. Της απαντάω ότι προχωράει ΑΚΡΙΒΩΣ στη μέση σε έξοδο της εθνικής και μου ανταπαντά ότι εκεί τις άφησαν με το αυτοκίνητο και ότι φταίω εγώ. Ευτυχώς η πιο λογική την σκούντηξε και της είπε ότι έχω δίκιο, γιατί θα τη στόλιζα με τόσα γαμίδια που θα έβγαινε μετά από μια βδομάδα από το σπίτι της...

Σας είδα σήμερα το μεσημέρι στο περιφερειακό της Άρτας , 3 ktm 640 adv , 2 πορτοκαλί , 1 ασημί . Φορτωμένα , λασπωμένα και με τους αναβάτες να είναι ντυμένοι εντουράδικα ..... και μου έτρεχαν τα σάλια .

Σε είδα ρε μπάρμπα να βγαίνεις κάθετα και να έχω κεντράρει την πόρτα απ' το αγροτικό σου.... Με έστειλες όταν μου είπες "σιγά πως κάνεις έτσι... Σε είδα....Μηχανή είσαι...."

Τι κρίμα και γώ που νόμιζα πως πήγαινα στη δουλειά με Boing 747...

ρε τι ακούει κανείς....

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα