ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
EΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙ @@ΑΥΛΑ...........Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Όλα ύπέροχα τά βρίσκει............είναι ό χειρότερος ήχος EVER πού έχω άκούσει
άπό μηχανάκι έδώ καί 40 χρόνια....!!!
Φαντάσου τώρα τί γκαύ.......πρέπει νά έχεις γιά τό συγκεκριμμένο γιά νά τόν βρίσκεις
ύπέροχο...............
Καί μετά περιμένω νά συμφωνήσετε στά αύτονόητα........πού πάω ώρέ.......
στή φωλιά τού κούκκου.........πού πάω..??
Κι εγώ ξερνάω με κάθε ντουκάτι (ακόμα και τα μεγάλα τα θηρία) από πλευράς ήχου και σε ένα σκασμό κόσμο αρέσει.
Κι όταν ακουώ το μπουρ-μπουρ-μπουρ-μπουρ-μπουρ από μια χάρλεϋ (ασχέτως αν μου αρέσουν σα μηχανές) λερώνω το βρακί μου, ενώ οι περισσότεροι λένε "Βγαίνει η τράτα απ'το λιμάνι".
Στα "ουρλιαχτά" των I4 συμφωνάμε οι περισσότεροι.
Τί να κάνουμε τώρα? Να τα βάλουμε και με το γούστο περί ήχου?
To visodown δεν ενθουσιάστηκε (θα μου πείτε αφού τρέχουν με Ducati στα UK Ducati Challenge).
Ενδιαφέρον είναι αυτό που λέει για το ηλεκτρονικό γκάζι.
While I see KTM’s point of view, I don’t think it’s strictly true. But this isn’t just about anti-wheelie it's about feeling that you're being told what you can have, rather than having what you want. What you ask the throttle to do and what it actually does are two different things. If you dial in 40% of twist, you get just over 20% of bang. Open it up to 60% and you get 40%, at 80% you get 65%. Fortunately, at 100% open you get 100% throttle but the journey to 100% feels a bit ‘Diet Coke’ when you were after the real thing.
ΚΩΣΤΗΣ
Δε διαφέρει και πολύ από το 990 ο ήχος...
Από το βίντεο πάντα...
ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΤΗΝ ΑΚΟΥΝ"!!!
http://s1285.photobucket.com/user/To...37b3a.mp4.html
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
ΠΑΕΙ..................ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΠΟΒΙΤΣ
Γκαμώτοοοοοοο..........