moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αυτές τις άσχετες γενικότητες που γράφεις δεν τις είπε με αυτόν τον τρόπο κανείς, αλλά εσύ επειδή ως συνήθως γουστάρεις το τρολάρισμα τα λες όπως σου κατέβει στο κεφάλι.
ΔΕΝ έχεις καν οδηγήσει το συγκεκριμένο μοτό αλλά θες να πεις την έμπειρη παπαριά σου επικαλούμενος τα 35 χρόνια ''γρήγορης'' οδήγησης. Όπως ακριβώς και στο 1190...
Εξάλλου απο το:καταλάβαμε τι πύραυλος είσαι του λόγου σου....Έκτός αύτού τά 220 είναι ύψηλή ταχύτητα καί έχει ρίσκο,δέν είμαστε σέ πίστα,
σκύλοι,πρόβατα...........αύτοκίνητα κ.λ.π...Για καφεδάκι την έχεις τη μπούσα ε;...
(σε πειράζω ατιμούλικο)
Λοιπόν παίδες τα πιο πολλά γυμνά είναι πραγματικά δράμα στην αεροδυναμική όπως είναι και ο δούκας σε μαμά μορφή. Υπάρχουν όμως κάποια όπως το τουόνο που με ένα μικρό μασκάκι (πολύ μικρότερο απο την ασπίδα των ματ που έβαλα εγώ στον ευγενή) κάνουν ωραιότατη δουλειά στο ταξίδι. Όταν οδήγησε το χρέπι ο ντέβιλ στην παρέα ήταν και ο Ζεύκας ο οποίος αν θυμάμαι καλά επίσης μίλαγε για ανάλογες ταχύτητες ταξιδιού (περισσότερο σκυμμένος εκείνος)
Αυτές οι ταχύτητες απο ότι φαίνεται τελικά δεν αφορούν τον μέσο αναβάτη και οι Ζεύκας και ντέβιλ δεν είναι μέσοι αναβάτες. Είναι γρήγοροι και μαθημένοι σε άλλο τρόπο οδήγησης.
Προσωπική γνώμη, η περίπτωση να έχει κάποιος φάιτερ με τελική 250+ και να μην μπορεί να πάει μια γρήγορη ούτε άγιο είναι αστεία, οπότε οι όποιες ζελατίνες είναι μονόδρομος και στην πόλη τις ξαναβγάζει βρε αδερφέ για να λέει πόσο badass είναι...
Να σας πω πάντως πως αυτού του μεγέθους τα κολλήματα με το φαίνεσθαι οι Ευρωπαίοι δεν τα έχουν. Εκεί οι ζελατίνες στα γυμνά είναι κοινή πρακτική.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
πάντως πέραν της πλακίτσας που κάνουμε, προχτές που προσπαθούσα να κρατήσω την απόσταση που σας είχα ρίξει στα αυτιά (κοινώς να σας φτάσω), συνειδητοποίησα ότι μετά τα 170~180 όσο κι αν έσκυβα είχα θέμα, τόσο με την αντίσταση του αέρα όσο και με πλευρικά ρεύματα
σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω ένα αφαιρούμενο ζελατινάκι, αν και θεωρώ πολύ πιθανόν να πάνε τσάμπα τα λεφτά, γιατί δε νομίζω ότι αυτά που έχω δει στα χόρνετ μαζεύουν κάτι στο ύψος μου...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε