οπότε λογικά και βάση όσων λέτε με κάτι τέτοιο http://www.castrolmoto.com/gr/products/power1_2.php ούτε πρόβληματα ούτε λάδια να καίγονται ούτε τίποτα,σωστά;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δες από ανάρτηση 35 και κάτω και ψυχραιμία. (πουτάνα το έκανα το θρεντ του φίλου σόρρυ )
http://www.moto.gr/forums/showthread...99#post2390699
παιδια την επομενη φορα λεω να βαλω αυτα που εβαζα παλια τα castrol gps 15w50 ημισυνθετικα!Αυτα ή Motul 15w50 ?
Καλησπέρα παιδια!ετοιμάζομαι να αλλαξω λαδια και σκέφτομαι να το γυρισω σε ημισυνθετικο.Υπαρχει θεμα που από 100% συνθετικο θα παω σε ημισυνθετικο γιατι κατι τετοιο διαβασει καπου.ευχαριστω
Tο μονο ειναι οτι θα πρεπει να αλλαξεις και το φιλτρο.
Εβαλα προσφατα στο XT τα motorex top speed 15w50 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. 12 EUR / liter. Τη προηγουμενη φορα ειχα βαλει τα BEL RAY thumper και δεν μπορω να πω οτι τραλαθηκα.
Εσυ τι σκεφτεσαι να βαλεις?
Και ΄γω για Motul πηγαινα αλλα σε οποιο μαγαζι στην Καλιροης σταματαγα ειχε και αλλες μαρκα, και τα Motul τα σνομπαραν. Εχω κανει μονο 500 χιλιομετρα αρα δεν μπορω ακομα να μετρησω καταναλωση. Με τα Bel Ray παντως εχασα περιπου 200ml στα 3-4000χλμ. Νομιζω φυσιολογικο, αλλα το κιβωτιο δεν τα ηθελε καθολου μετα τις 2500χλμ.
Και ο Notakos600 παντως τα Motul βαζει. θα τα δοκιμασω λογικα την επομενη φορα.
Καλησπερα φιλε μου πια ακριβως bel ray και τι viscocity?σκεφτομαι για τα belray thumber racing 15 50
Τελευταία τροποποίηση από apsogos; 06/02/2014 στις 18:03.
Εάν είχες μείνει ευχαριστημένος με τα castrol γιατί να μην τα προτιμήσεις πάλι; Έχω ένα μονοκύλινδρο 650GS, το manual γράφει ΑΥΣΤΗΡΑ ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΛΑΔΙ, δοκίμασα και το "καλό" το λάδι του μάστορα, αλλά και το Motul το 5100 15/50 και τελικά κατέληξα στο Castrol GPS και δεν το αλλάζω. Το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα σε ανάλογα thread, το Motul ήταν το χειρότερο λάδι, οι ταχύτητες κοπανάγανε (έχει που έχει θορυβώδες κιβώτιο λόγω πολλών κινούμενων μερών και σχεδίασης το BMW, το Motul το αποτελείωσε). Με το που άλλαξα σε castrol "βούτυρο" το κιβώτιο, δραματική αλλαγή και από δω καi από εκείνη τη στιγμή και μετά Castrol με κλειστά μάτια από εμένα... Το συγκεκριμένο Motul ούτε για τηγάνισμα... Βέβαια μιλάμε για συγκεκριμένο μηχανάκι και χρήστη, θα βρεις και άλλους που τα Castrol δε θέλουν ούτε να τα ακούνε, εμένα όμως με έχουν κερδίσει.