Κόντρες για το ποιός είναι περισσότερος κονιόρδος/έχω καταπιεί σπαθί και πάω με 220 χαμογελαστός, εδώ μπαίνουν?
Αριστείδη, είσαι μέσα?![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ως πρώην κάτοχος ΚΤΜ SD μπορώ να γράψω κάποια πράματα που ίσως βοήθήσουν την κουβέντα.
Σε ταξίδι Αθήνα-Βόλο, παρέα με ένα ΧΧ 1100, γλήγορος ρυθμός, είδα 228 χ/ω στο κοντέρ...(είναι και η μεγαλύτερη τελική που έχω δει στο συγκεκριμένο μοτόρι, βέβαια πρέπει να υπογραμμίσω το γεγονός ότι είχε ακόμα γκάζι, δλδ κάποιος που αντέχει μπορεί να πάει παραπάνω, το πόσο δεν το γνωρίζω)αλλά δεν μπορούσα να τα κρατήσω ώρα, ο λόγος είναι απλός, είχα ξαπλώσει τόσο πολύ στο ντεπόζιτο που τα χέρια μου στο τιμόνι δεν ήταν και πολύ σταθερά (κοινώς έκανα την "σημαία" εν ώρα τυφώνα πάνω στην μηχανή), ο άλλος με το ΧΧ ήταν σχετικά εώς πολύ... χαλαρός.
Φτάσαμε και εμένα ήδη με είχε πιάσει το κεφάλι μου!
Το θέμα ίσως λύνονταν με ένα μασκάκι, ναί σίγουρα θα βοήθούσε!
Άσχετα, με το εάν είναι καλάισθητο ή όχι, θα βοηθούσε...οπότε με αυτό τον τρόπο ίσως να μπορούν να διατηρηθούν και τα 200+ σε "ταξίδι" (ειδικάμέχρι Λουτάκι ή Χαλκίδα, που έιναι κοντά)
Γενικά όμως δεν αγοράζεις γυμνό για να πας ταξίδι με 200+, είναι κουραστικό! Δεν γράφω για την 1/2/3 φορές που θα γίνει γιατί είσαι μπριζωμένος αλλά για την γενική χρήση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ένα γυμνό να ταξιδέψει με 200+ και βάβαια μπορεί...
Ελπίζω να βοήθησα
![]()
AN ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ..............ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
Θά έλεγα πώς έδώ μέσα κυκλοφοράνε πολλοί κάτω άπό 20 έτών....!!!
Πού καί πού νά γίνονται τέτοιες κουβέντες έτσι γιά νά έρχόμαστε καί στά ίσα μας.
Μέ έπιβεβαιώνετε καί μέ κάνετε νά νοιώθω καλά πού δέν σάς παίρνω σοβαρά.
Γιά κλείδωμα τό βλέπω,ούτε πλάκα δέν μπορούμε νά κάνουμε.
ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.............παλικάρια.
Έριξα πολύ γέλιο!
Ρε devil's, συζητάς για το μοναδικό μηχανάκι γυμνό σπορ που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και ένα από τα πολύ σπάνια, ποιός θα καταλάβει; Εγώ το'χω χωρίς ζελατίνα και είναι ακριβώς όπως λες, με το που πιάσω τελική (μέχρι να πω σιμπιουάν), αρχίζω να σκέφτομαι ρε γμτ να είχε 200 κυβικά παραπάνω ίσως, άντε 100.. Ειδικά με αεροδυναμικό κράνος, άσε τα ss και λοιπά γυμνά να παλεύουν με τους αέρηδες, αυτό ακόμη και σε πλευρικό άνεμο μένει εκεί που το έβαλες. Κάθε μέρα πάει σπίτι-δουλειά και πίσω ουρλιάζοντας και χειρότερός του εχθρός τα βεστρόλ ή πως διάλο λέγονται που του κλείνουν το δρόμο και το οπτικό πεδίο.
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΣΕ STAR WARS 5!!!!!
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
Η τελική του δούκα είναι η 4η του τυονο δηλαδή....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
λοιπον το Cb1 σκοτωνει και παει 220!με τον δουκα πας ταξιδι με 220 σταθερα δεν παθαινει τιποτα και δεν τρως σφαλιαρες απο τον αερα αμα εισαι πονυρος και βαλεις ζελατινα και απο οτι καταλαβα τσακωνεστε και ποιος την εχει μεγαλ... εεεεε ποιος ειναι πιο γρηγορος!!
![]()
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
Τι συζηταμε τα αυτονοητα? Οποιος εχει ''γερό'' σβερκο αντεχει στα naked!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...