Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: aftermarket fairing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ξεκολατε.για να πληγωθουν τα αγοραζουμε αυτα τα κουστουμια.αν τα παρετε αντι του γνησιου πετατε λεφτα.

Αυτό ακριβώς. Τα δικά μου δεν έχουν τόσο καλή εφαρμογή όσο του Κώστα. Φέρνουν περισσότερο σε αγωνιστικό κοστούμι (όσο πιο ελαφρύ γίνεται και με τα απολύτως απαραίτητα) παρά σε κοστούμι δρόμου. Σκεφτόμουν ιδιαίτερα αν θα πρέπει να τα βάψω ή όχι και κατέληξα προς το παρόν να τα αφήσω έτσι, γιατί ο σκοπός τους είναι να "σπάσουν", όχι να ομορφύνουν το μηχανάκι. Βέβαια, στην τιμή που τα πήρε ο Κώστας είναι καλό deal γι' αυτούς που κάνουν χρήση 50-50 και δεν θέλουν να αλλάζουν πλαστικά για πίστα/δρόμο όλη την ώρα.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εννοείτε πως το aftermarket μπαίνει για πάθει ότι δεν θέλουμε το original. Πως να το πω, όταν είδα τα σημάδια από τα πετραδάκια στις Σέρρες, πιο πολύ χάρηκα γιατί δεν είχα το μαμά.
    Το πέρασμα το πλήρωσα πολύ ακριβά. Ξεκίνησα τα τσίπουρα το μεσημέρι και τελείωσα αργά το βράδυ. Ο Κωστόπουλος racing έκανε καλή δουλειά και σ' αυτό!
    Αυτά τα εξαρτήματα δεν έχω ιδέα πως τα λένε. Είναι λαστιχένια και στο κέντρο έχουν πάσο. Όταν τα σφίγγεις, μαζεύουν και "φουσκώνουν" σαν πριτσίνια, μόνο που είναι βιδωτά. Τα έχουν έτσι και τα μαμά και τσούζουν λίγο στην τιμή. Τα πήρα περίπου 4 ευρώ το ένα. Χρειάζονται περίπου δέκα.
    Θέλουν γενικότερα προσοχή στο πέρασμα. Ο Γιάννης ήξερε από που να ξεκινήσει και πως να το κάνει.
    Για εξάτμιση δεν βιάζομαι. Έχω χρόνο να αποφασίσω, να μαζέψω τα φράγκα και να πάρω. Αν αγοράσω έτοιμη, μάλλον θα είναι LeoVince, εκτός και αν φτιάξω χειροποίητη.
    Μετά την αλλαγή χορηγού από τον Γκρεσίνη, έγινε και συλλεκτικό

Πάντως ρε παιδιά, ακόμη το χαζεύω το μηχανάκι. Το παρκάρω και το κοιτάω με τις ώρες. Μεγάλη υπόθεση να αποκτήσεις το μηχανάκι που πάντα ονειρευόσουν!

@sapila Άρη ευχαριστώ
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Πάντως ρε παιδιά, ακόμη το χαζεύω το μηχανάκι. Το παρκάρω και το κοιτάω με τις ώρες. Μεγάλη υπόθεση να αποκτήσεις το μηχανάκι που πάντα ονειρευόσουν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    True story! Τα ίδια ακριβώς κι εγώ...

Παλαιό μέλος
    το βγάζω πάνω το θέμα.

Να ρωτήσω έχει πάρει κανείς απο τότε τίποτα;

Μέλος Το avatar του/της T E O
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    εγω ζαχαρωνω απο εδω http://www.neverland-motor.com/ και εχω παρομοιες αποριες απλα δεν εχει ερθει η ωρα για μενα ακομα...
    αυτος εχει καλες τιμες, γυρω στα 260 ευρω λεει για τα fairing, δεν ειναι ανθεκτικα ομως?

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για aftermarket fairing σε CBF-250
    από spurosk στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2009, 09:52
  2. Fairings!
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 02:05
  3. Lower Fairing
    από tamis στο forum Yamaha Fazer