μολις παραγγειλα ενα φιλτρο της k & n για τον ληστακο... μπορω να το αλλαξω μονος μου ρε παιδια η πρεπει να παω στον μηχανικο ?? πρεπει να βγει το ντεποζιτο για να αλλαχθει ??
μολις παραγγειλα ενα φιλτρο της k & n για τον ληστακο... μπορω να το αλλαξω μονος μου ρε παιδια η πρεπει να παω στον μηχανικο ?? πρεπει να βγει το ντεποζιτο για να αλλαχθει ??
Ναι πρεπει να βγει η εστω να σηκωθει αρκετα.Καλυτερα ομως να βγει. Μετα ξεβιδωνεις το καπακι του φιλτροκουτι και βουαλα εχεις νεο φιλτρο![]()
μηπως παιζει καμια φωτο με τις βιδες που πρεπει να ξεβιδωσουμε ??
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
να πω κατι
στο super tenere(750) που ειχα ειχα βαλει και εγω Κ/Ν φιλτρα αερα
και ενω χαμηλα ειχα την αισθηση οτι ξεμπαζωνε την ασφαλτο ψηλα μπερδευε και κρεμουσε
αλλαγη ζιγκλερ ρυθμισμα καρμπς,και μετα η<κουμπινα>μου πετουσε παντου...![]()
οκ τοτε
προσωπικα βγαζω τις 2 βιδες απο τεποζιτο βαζω ενα ενα τακο απο κατω και μετα ξεβιδωνω το φιλτροκουτι
δεν βγαζω σωληνακια κλπ
μικρη διαφορα, προς το καλυτερο, ειδα στις χαμηλες στροφες.......
το εχω εδω και ενα χρονο
Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.
Αυτό!
Καλύτερα να μην βγάλει το σωληνάκι καυσίμου αν δεν ξέρει, αφού δεν είναι και απαραίτητο. Όχι πως είναι καμιά επιστήμη αλλά θέλει λίγο προσοχή. Βοηθάει αν κάποιος άλλος μας κρατάει το ντεπόζιτο.
Και προς θεού! Στον μάστορα για ένα φίλτρο? Λάμπα δεν έχετε αλλάξει στο σπίτι σας ποτέ? Με Lego δεν παίξατε μικροί?![]()
Sent from me using a computer.
Οι ψεκασμοι ειναι πολυ ευαισθητοι στην αλλαγη φιλτρου και το πιθανοτερο να δειτε αυξημενη καταναλωση χωρις κανενα θετικο που να το αντισταθμιζει.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το κανουμε μονο και μονο για να αποφειγουμε οσο μπορουμε την φασαρια που εχει το μανισιο!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!