Σιγά τη φασαρία...
την τρέχουσα εβδομάδα έκανα το μεγάλο service στα 25000Κ και το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να βγουν οι μπουζόπιπες! Φίλτρα για πλάκα...
Σιγά τη φασαρία...
την τρέχουσα εβδομάδα έκανα το μεγάλο service στα 25000Κ και το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να βγουν οι μπουζόπιπες! Φίλτρα για πλάκα...
το ψεκαστο bandit φοραει αισθητηρα λ και knock sensor οποτε διορθωνει αυτοματα μιγματα και αβανς αντιστοιχα(εντος οριων που οριζει ο χαρτης της suzuki).
εχω ελευθερο φιλτρο, κομμενο καπακι φιλτρου και yoshi και εχω σωστες καταναλωσεις. Και δεν ειμαι σιγουρος αν το μηχανακι μ φοραει και το προγραμμα της yoshi διοτι το πηρα μεταχειρο. Παντως 3 χρονια τωρα καλα δουλευει.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Δεν επιμενω, στο μπουσα παντως του 05, μαμα τελειως, βλεπω 10-15% παραπανω καταναλωση τσεκαρισμενο. Επισης τσεκαρισμενο το οτι χρειαζομαι να ανοιξω περισσοτερο το γκαζι για την ιδια επιταχυνση. Στο 954 που ειχα πριν, τα ιδια περιπου. Ισως να παιζει ρολο το οτι το ελευθερο φιλτρο που δοκιμασα να παραειναι ελευθερο (simota).
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εγω παλι που οδηγω συνεχεια το δικο μου, και εχω οδηγησει και του κολλητου μου ολόιδιο χωρις εξατμιση και φλιτρο μπορω να πω ακτριβως το αντιθετο. Το δικο μου με το ανοιχτο φιλτρο-καπακι και την εξατμιση αρπαζει πολυ καλυτερα με λιγοτερο γκαζι.
Μπορει καθε εγκεφαλος να αντιδρα διαφορετικα, προφανως σε αυτο μπορει να μας φωτισει μονο καποιος εξειδικευμενος μηχανικος σε suzuki
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!