Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Eρωτηση για μπαταρια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Πάντως από το ίδιο μαγαζί που αγόρασα το καλοκαίρι μια Yuasa για το μηχανάκι μου λόγω του ότι είχε περάσει ήδη μια 4ετία με την ίδια μπαταρία, μπορώ να πω ότι είχα καλή εξυπηρέτηση. Συνάντησα 2 ευγενέστατα παιδιά που με εξυπηρέτησαν άμεσα μου έβγαλαν την παλιά και πέρασαν την καινούρια και όλα καλά. Μιλάω πάντα για το μαγαζί που είναι επί της Θηβών 95 Περιστέρι
    Η ευγένεια δεν είναι δείγμα επαγγελματισμού ή γνώσεων…είναι δείγμα χαρακτήρα.

Όλοι μας έχουμε συναντήσει ανθρώπους-μάστορες όποια και να είναι η ειδικότητα, οι οποίοι είναι άστα να πάνε…δεν μιλιούνται…αλλά η δουλειά είναι άψογη!!!
    Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι ευγενικοί και ούτε ειπώθηκε κάτι ώστε να θιχτούν…οι υπηρεσίες και τα προϊόντα είναι κατά την γνώμη μου το πρόβλημα.
    To ποιο απλό…κατά την τοποθέτηση έκοψαν κάποια tie wraps και μετά δεν είχαν άλλα να βάλουν και τους είδα να προσπαθούν να βάλουν λαστιχάκια…
    Μόλις το είδα, έβγαλα από την τσάντα μου ένα ματσάκι και τους έδωσα να κάνουν την δουλειά…μου είπαν “μπράβο, σας ευχαριστώ πολύ” ήταν ευγενικοί…

Και ρωτάω τώρα...υπάρχουν πολλοί ηλεκτρολόγοι χωρίς tie wraps…???

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz600 Προβολή μηνύματος
    παντως εγω απο τι βλεπω παω για ανορθωτη, επρεπε να εχω στο ρελαντη πανω απο 13βολτ και εγω εχω 10.5... δεν θελω καν να σκεφτομε οτι ειναι πηνια...
    Τότε μην το σκέφτεσαι...

Έλεγξε πρώτα το κύκλωμα φόρτισης με μια καλά φορτισμένη μπαταρία, γιατί όπως είπε ο Μπίγκουλας, δεν ξέρεις την κατασταση της δικιάς σου (μπορεί να τραβάει τόσο ρεύμα που να "γονατίζει" την γεννήτρια στο ρελαντί)..

Θα σου πρότεινα, όπως δουλεύει το μηχανάκι, να βγάλεις το (+) από την μπαταρία και να μετρήσεις τον ακροδέκτη στον αέρα, αλλά φοβάμαι λίγο τα πιθανά τσαφ-τσουφ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Πάντως από το ίδιο μαγαζί που αγόρασα το καλοκαίρι μια Yuasa για το μηχανάκι μου λόγω του ότι είχε περάσει ήδη μια 4ετία με την ίδια μπαταρία, μπορώ να πω ότι είχα καλή εξυπηρέτηση. Συνάντησα 2 ευγενέστατα παιδιά που με εξυπηρέτησαν άμεσα μου έβγαλαν την παλιά και πέρασαν την καινούρια και όλα καλά. Μιλάω πάντα για το μαγαζί που είναι επί της Θηβών 95 Περιστέρι
    Εγώ μιλούσα για τον έτερο Καππαδόκη που είναι στον παράδρομο της Θηβών, ρε λες να πήγα στον Κυριαζή που δεν έπρεπε;
    Το λαμογιόφατσα το έγραψα αυτοσαρκαζόμενος, μακρυά από μένα τα gossip stories.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Oπως τα λεει ο φιλος,ξερουν και σου εξηγουν τα παντα για την φορτιση κλπ και οι μπαταριες του εχουν εγγυηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    παντως επειδη οι μπαταριες γενικα ειναι τζογος αν επιλεξει κανεις να γλυτωσει λεφτα παιρνοντας no name κινεζικη το μαγαζι δε φταιει σε κατι....
    εδωσα 45 ευρω για yuasa και κρατησε 1,5 χρονο, μετα πηρα τη φθηνοτερη κινεζικη που βρηκα με 25 και αν μου βγαλει αλλο τοσο θα πω κι ευχαριστω
    η αυθεντικη yuasa που ειχε πανω των 85 ευρω εβγαλε με το ζορι 3 χρονια

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    για μικρό μηχανάκι μιλάς toyar ;;;
    εγώ στο hornet βρήκα την μαμά επάνω μετά από 6 χρόνια !!!

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Tα τελευταια 3-4 χρονια οι μπαταριες που ειναι στην αγορα γενικα ειναι για τον γαιδαρο καβαλα.Ειναι πολυ λιγες αυτες που θα βγαλουν πανω 3 χρονια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Εγώ μιλούσα για τον έτερο Καππαδόκη που είναι στον παράδρομο της Θηβών, ρε λες να πήγα στον Κυριαζή που δεν έπρεπε;
    Το λαμογιόφατσα το έγραψα αυτοσαρκαζόμενος, μακρυά από μένα τα gossip stories.
    κ γω εκει πηγα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    για μικρό μηχανάκι μιλάς toyar ;;;
    εγώ στο hornet βρήκα την μαμά επάνω μετά από 6 χρόνια !!!
    cbf250

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Τότε μην το σκέφτεσαι...

Έλεγξε πρώτα το κύκλωμα φόρτισης με μια καλά φορτισμένη μπαταρία, γιατί όπως είπε ο Μπίγκουλας, δεν ξέρεις την κατασταση της δικιάς σου (μπορεί να τραβάει τόσο ρεύμα που να "γονατίζει" την γεννήτρια στο ρελαντί)..

Θα σου πρότεινα, όπως δουλεύει το μηχανάκι, να βγάλεις το (+) από την μπαταρία και να μετρήσεις τον ακροδέκτη στον αέρα, αλλά φοβάμαι λίγο τα πιθανά τσαφ-τσουφ..
    Φιλε oldMan χωρεις να θελω να αμφισβητησω της γνωσεις σου, που μεσα απο αναζητησεις στο φορουμ ειδα οτι το γνωρηζεις το αντικειμενο καλα θα ηθελα να σε ρωτησω κατι, σημερα μιλησα στο τηλ με μηχανικο και μου ειπε οτι δεν εχει σχεσει αν η μπαταρια ειναι αδεια οταν θα μετρησουμε τη μηχανη, αν το κυκλομα φορτωνη θα μας το δειξει...ισχυη κατι τετοιο? να πω επισης οτι και αυτος μου ειπε οτι πρεπει να εχω πανω απο 13 volt στο ρελαντη. υγ την μπαταρια οταν την φορτονω κραταει μια βδομαδα, αυτο ειναι καλο σημαδη οτι ειναι ΟΚ? γιατι το μετρημα θα το κανω σε ηλεκτρολογο αυτοκινητον, που να βρησκω τωρα αλλη καλη μπαταρια εδω στο νησι ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα ..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz600 Προβολή μηνύματος
    Φιλε oldMan χωρεις να θελω να αμφισβητησω της γνωσεις σου, που μεσα απο αναζητησεις στο φορουμ ειδα οτι το γνωρηζεις το αντικειμενο καλα θα ηθελα να σε ρωτησω κατι, σημερα μιλησα στο τηλ με μηχανικο και μου ειπε οτι δεν εχει σχεσει αν η μπαταρια ειναι αδεια οταν θα μετρησουμε τη μηχανη, αν το κυκλομα φορτωνη θα μας το δειξει...ισχυη κατι τετοιο? να πω επισης οτι και αυτος μου ειπε οτι πρεπει να εχω πανω απο 13 volt στο ρελαντη. υγ την μπαταρια οταν την φορτονω κραταει μια βδομαδα, αυτο ειναι καλο σημαδη οτι ειναι ΟΚ? γιατι το μετρημα θα το κανω σε ηλεκτρολογο αυτοκινητον, που να βρησκω τωρα αλλη καλη μπαταρια εδω στο νησι ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα ..
    To manual της μηχανής σου λέει ακριβώς αυτό που σου λέει και ο oldman.
    Ποιός να έχει δίκιο τώρα?

Το οτι οταν την φορτώνεις κρατάει μια βδομάδα δεν λέει τίποτα ακριβώς.
    Τι χλμ κάνεις? Εχεις φώτα αναμμένα?
    Μπορεί να την φορτίσεις και αν δεν την κινήσεις να έχει ρεύμα και μετα απο ενα μηνα, δεν λέει τιποτα αυτό.
    Αν συνεχίσεις να την φορτίζεις και να κυκλοφορείς μεχρι να μείνεις τότε σίγουρα θα πας και για νεα μπαταρία. Τωρα ισως και να την βγάλεις με αυτην εφ όσον φτιαχτεί το πρόβλημα στο κύκλωμα φόρτισης.

Επίσης διαβάζω διάφορα κουφά παραπάνω.
    Σε τί ακριβώς φταίει ο πωλητής μπαταριών αν αγοράσεις καινούρια μπαταρία και μείνεις απο ρεύμα σε μικρό χρονικό διάστημα αφού την έβαλες πανω σε όχημα που δεν την φορτίζει?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    To manual της μηχανής σου λέει ακριβώς αυτό που σου λέει και ο oldman.
    Πίστευα ότι δεν γίνεται να σε αντιπαθήσω περισσότερο, αλλά....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dlabrakis
    ενδιαφερομαι για μπαταρια li po η κατι τετοιο για να την βαλω σε ενα dr650.καπου διαβασα οτι καποιος φταχνει(μαλλον συνδεει μεταξυ τους) εδω ελλαδα αλλα δε μπορω να βρω πληροφορειες,εχει κανεις ιδεα?

οποιοδηποτε πληροφορια δεκτη.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Μετα απο 6 χρονια και 4 μηνες εχθες μου την εκανε το XT και δεν πηρε το πρωι.Η BOSCH ειναι καλες για τις μοτο?Την βρηκα σε καλη τιμη γι αυτο την κοιταζω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dlabrakis
    εγω ενδιαφερομαι για li po η κατι τετοιο...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για μπαταρια
    από johnkar στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 16:43
  2. ψαχνω για μπαταρια για βεσπακι....
    από hornet στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 13:40
  3. Eρωτηση για δερματινο
    από Alelos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη