Και ποιο ειναι το κακο να εχει πλεονεκτημα το πολυκαταστημα? Εγω ως καταναλωτης επιλεγω αυτο που με εξυπηρετει. Αν ο κυρ βαγγελης με το κορνερ σοπ δεν με εξυπηρετει ας κλεισει, νεμα προμπλεμα.
Βρε ξεκολλα! Χτες πουλαγα κονσερβες, σημερα ηρθε ο βασιλοπουλος διπλα, και αυριο ειτε θα το κλεισω, ειτε θα πουλαω κατι που δεν πουλαει ο βασιλοπουλος, πχ σεμεδακια, ειτε θα περνω πιπες απο τους πελατες για να με προτιμησουν. Μεχρι να ανοιξει διπλα ενας που κανει καλλιτερες πιπες απο μενα. Μη φοβασαι τον ανταγωνισμο, σε τετοιο συμπαν ζεις.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός συμφωνούμε στο ότι σημαίνει υγεία. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι δεν θα αφήσουν κάποιον που ξεκινάει από το μηδέν να έχει την δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικός. Σιγά σιγά αυτό γίνεται. Ο ανταγωνισμός είναι ωραίο πράγμα αλλά νομίζω πως φτάνουμε στο άλλο άκρο και αυτό είναι να χάνουμε τα δικαιώματά μας.
Μα πως ειναι δυνατον να ειναι ανταγωνιστικος αν παει να την βγει στα πολυκαταστηματα? Εδω η ΚΤΜ δεν ειναι ανταγωνιστικη στην BMW. Αυτο που λεω απο την αρχη της κουβεντας, ειναι οτι ο καθενας βρισκει κατι να κανει αναλογα με το μυαλο και τα κυβικα του. ΕΙναι τα μπακαλικα ανταγωνιστικα στα σουπερμαρκετ? Οχι, ειτε δουλευουν κυριακη, ειτε οχι. Κλεινουν τα μπακαλικα και καλα κανουν. Θα περιορισω τον βασιλοπουλο για χαρη του μπακαλικου? Αν το κανω θα την κανει απο τη μπανανια και τοτε να δεις απολυσεις, κλαματα και παπαρηγα. Ξερω πολλους μικρους που γαζωνουν γιατι ειχαν μια καλη ιδεα και μεγαλους που κλεινουν γιατι το μαλακισανε.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά εχουμε γράψει όλα αυτά για 7 κυριακές τον χρόνο που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά?????
Πλάκα κάνετε έτσι???
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Κακά τα ψέματα κύριοι...
Η αγορά υπάρχει για να εξυπηρετεί τον καταναλωτή και εφόσον σαν καταναλωτή αυτό θα με βολέψει για 5-6-10 φορές, αυτό πρέπει να υφίσταται.
Προς το παρόν Κυριακές αν θέλω κάτι (που πάντα θέλω), τρέχω σε κάτι fake μπακάλικα που με άδεια να πουλάνε και γλυκά εξασφαλίζουν το δικαίωμα να είναι ανοιχτά και μου χρεώνουν τις πατάτες και το αλάτι 3 φορές πάνω απ το Βασιλόπουλο.
Όχι μόνο Κυριακές αλλά και 24/7. Στην Αμερική σε κάθε συνοικία θα βρεις στις 3:30 τα ξημερώματα ένα 7/11 η ένα WalMart για να ψωνίσεις από είδη κήπου μέχρι φυστικοβούτυρο, με τον υπάλληλο να σου χαρίζει το ίδιο χαμόγελο όπως κι αν είναι Σάββατο στο σχόλασμα.
Υ.Γ. Εκείνος ο πστς ο Αμερικάνος επιχειρηματίας πως βρίσκει τον τρόπο να έχει πελάτη και εργαζόμενο ικανοποιημένο;;;;![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 02/11/2013 στις 01:19.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε