Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Προβολάκια για βελτίωση ορατότητας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gourouni Προβολή μηνύματος
    http://eshop.ktautopart.com/motorcyc...ki-gsr750.html κάπου έχει οδηγίες και πως μπαίνουν στο φαναρι.
    Αυτά είναι για το 750. Εγώ έχω το 600. Έψαξα, αλλά δεν έχουν για αυτό.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gourouni
    Πιστεύω οτι αν έχεις τον χώρο στο φαναρι μπαίνει κάτι τέτοιο...κοιτα μήπως έχει κάποια άλλη μηχανη με παρόμοιο φαναρι...
    fate tin skoni mou.xa!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gourouni Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω οτι αν έχεις τον χώρο στο φαναρι μπαίνει κάτι τέτοιο...κοιτα μήπως έχει κάποια άλλη μηχανη με παρόμοιο φαναρι...
    To σκέφτηκα αυτό που λες, αλλά επειδή δεν είναι και φθηνά και δεν είμαστε για πειράματα λέω να μην το διακινδυνέψω. Ευχαριστώ πάντως.
    μάλλον με βλέπω για προβολάκια πλαϊνά κάτι με LED CREE.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Hella Micro DE

Δες φωτό στο google, τα είχα δύο+ χρόνια στον ληστή μου. Είναι τα ίδια προβολάκια με αυτά που δίνει η BMW ως μαμά, τα οποία χρεώνει γύρω στα 350€ έκαστο. Θα τα βρεις στο ebay γύρω στα 80€ το σετ. Στη Θεσσαλονίκη, στην Καραολή και Δημητρίου, όπου υπάρχει αντιπροσωπεία της Hella, ζητούσαν 80€ μονο για το ένα προβολάκι. Από το ebay τα πήρα εγώ όλα κομπλέ στα ανωτέρω λεφτά.

Απόδοση τρομερή σε επαρχιακούς δρόμους με πολλές στροφές. Είναι ομίχλης με τα θετικα και τα αρνητικά τους. Δε θα εχεις κανενα αποτέλεσμα για μακρινό φωτισμό αλλά το άνοιγμα της δέσμης τους στο πλάι είναι φανταστικό, για αυτό και λέω για επαρχιακούς δρόμους με στροφές. Ειδικά σε δασικό δρόμο, δε χρειάζεσαι τα φώτα της μηχανής.

Βάσεις δεν υπάρχουν, εγώ είχα κανει αυτοσχέδιες αλλά έπρεπε να ρυθμίζω συνέχεια το ύψος της δέσμης ώστε να μην προκαλώ πρόβλημα. Όσο και να τα σφίξεις, με τους καρόδρομους που έχουμε, θα χαλαρώνουν. Ίσως, αν ασχολιόμουν λιγο παραπάνω με τις βάσεις να μην τα έβγαζα καθόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gourouni
    Αυτα που λες 91€ στο http://www.motoraid.eu/hella-fog-lights
    fate tin skoni mou.xa!

Οι λάμπες αλογόνου έχουν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από τα LED CREE... Και κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα επίφοβο για το GSR μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Έμενα πάντως φιλαράκι έχει βάλει ξένον στο gsr και φωτίζουν μια χαρά.Και η μεσαια και η μεγάλη.Άσε που τόσο καλά που βλέπεις με τη μεσαία σπανία τα θες τα μεγάλα.
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου.Ίσως όντως πρέπει να δεις ένα οφθαλμίατρο.

ΥΓ.Και να φανταστείς ότι κι εγώ είμαι πολύ απαιτητικός στην ορατότητά.Θέλω δηλαδή να "βλέπω" καλά για πάω,είτε με αμάξι είτε με μηχανή.

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Και καλύτερη λάμπα έβαλα (Oshram Nightbraker) και ΧΕΝΟΝ είχα βάλει παλιότερα και τα έβγαλα γιατί περισσότερα προβλήματα δημιουργούσαν από αυτά που έλυναν... Γι'αυτό τώρα ψάχνω λύση τύπου προβολάκια...
    Παιδιά σε άλλες μηχανές που έβαλαν μου είπαν πως αν τα έχεις να κοιτάνε χαμηλά δεν ενοχλεί τους απέναντι και έχεις πολύ καλύτερο φωτισμό στα κοντά, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γι'αυτό ρωτάω και εδώ, για να μου πουν απόψεις άτομα που έχουν βάλει.
    Αυτό ισχύει 100% και θα το διαπιστώσεις βράδυ επαρχιακό ........! Επιπλέον αυξάνουν το εύρος φωτισμού , όχι τη μέγιστη απόσταση !

Τελικά παρήγγειλα 2 τέτοια: http://www.ebay.com/itm/360763634027

Θα φανεί...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τελικά παρήγγειλα 2 τέτοια: http://www.ebay.com/itm/360763634027

Θα φανεί...
    Όταν τα τοποθετήσεις, γράψε μας εντυπώσεις. Ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Όταν τα τοποθετήσεις, γράψε μας εντυπώσεις. Ευχαριστώ.
    Θα βάλω και φωτογραφίες με αυτά σβηστά και ανοιχτά δίπλα δίπλα για να γίνει η σύγκριση πιο εύκολα.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Ενδιαφέρον... διακριτικά, φτηνά....

Εύχομαι πραγματικά να κάνουν και δουλειά να πάρουμε κι εμείς

Με το καλό λοιπόν
    Φύγαμε...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    περιμενω και εγω εντυπωσεις γιατι ψαχνω και εγω!

Με το που τα βάλω θα σας ενημερώσω παιδιά. Το θέμα όμως είναι ότι θα κάνουν γύρω στον μήνα να έρθουν... Οπότε υπομονή!!! :P
    Αν δείτε ότι περνάει ο μήνας και δεν έχω πει τίποτα, τότε στείλτε ένα μήνυμα με κανά μπινελίκι μπας και ξυπνήσω.. Δεν φημίζομαι για την καλή μνήμη μου!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Με το που τα βάλω θα σας ενημερώσω παιδιά. Το θέμα όμως είναι ότι θα κάνουν γύρω στον μήνα να έρθουν... Οπότε υπομονή!!! :P
    Αν δείτε ότι περνάει ο μήνας και δεν έχω πει τίποτα, τότε στείλτε ένα μήνυμα με κανά μπινελίκι μπας και ξυπνήσω.. Δεν φημίζομαι για την καλή μνήμη μου!
    Ρε φιλε ........να.....δεν ηθελα να σου το πω αλλα ......εκεινο το 500ευρο που σου δανεισα ποτε θα μου το επιστρεψεις;
    Γιατι μηνας;Απο που ψωνισες;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια ερωτηση για βελτιωση παπακιου :)
    από alexara_1_9_9_4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 14:01
  2. προβολακια για Ktm Adventure.Καμια ιδεα κανεις
    από adventure rider στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2009, 17:38