Σελίδα 13 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως πολύ θα ήθελα κάποιον ένθερμο υποστηρικτή αυτών των προχώ ιδεών περί "Thats Life" και "τι να κάνουμε τώρα" και "ε λυπάμαι ήσουν άτυχος" να πάει να αναπτύξει τις θέσεις του ας πούμε στις φαβέλες του Ριο... προσφέρω δωρέαν εισιτήρια και μεταφραστή. Θα βιντεσκοπώ κιόλας για να δούμε αν η μέθοδος αξιολόγησης και διαχωρισμού μεταξύ ικανών/εξυπνων/χρήσιμων και ανίκανωνν/κρετίνων/άχρηστων έχει εφαρμογή σε όλα τα πεδία. Στην τελική με τόση εξυπνάδα, κάπως θα γλυτώσει απο το λιντσάρισμα και την παρά φύση διακόρρευση σωστά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αγιαβαρβάρα είναι μακριά ε?
    ανανήψαντας

Και στο Πέραμα θα μπορούσε να γίνει μια αντίστοιχη ομιλία με καλά αποτελέσματα .

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αγιαβαρβάρα είναι μακριά ε?
    Τι εγινε με τα μερη μου???

Σκλαβενίτης κλειστός παντως...

http://www.plektani.gr/2013/11/e_1.html
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος
    Βεβαίος βεβαίως όλοι αυτοί οι ζάμπλουτοι που πτωχεύουν παραμένουν ζάμπλουτοι και επίσης παραμένουν έξω ενώ σε αντίθετη περίπτωση όποιος μικρομεσαίος και έντιμος πτωχεύει μπορείτε να φανταστείτε που καταλήγει... Αλλά κι αυτό είναι απολύτως δίκαιο και έτσι είναι οι ζωή γενικότερα... απλώς αυτοί τυγχάνει να είναι οι πιό έξυπνοι και έχουν και καλές ιδέες...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος

και Βερόπουλος

και μπράβο τους
    στην δικιά μου που δουλεύει σήμερα και αύριο, πολλοί πήγαν σήμερα και είπαν ότι ούτε τσιγάρα δε θα πάρουν αύριο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αν ειναι ετσι ρε παιδια συγγνωμη που υπαρχουμε "ακομα"εμεις οι μαγαζατορες
    τα τεμπελχανια -λαμογια των κλειστων επαγγελματων .
    Επιπροσθετα προτεινω να μας φορεσουν ενα ζευγαρι ηλεκτροδια στα @ρχιδι@ καλωδιομενα
    με το καμπανακι της εισοδου του μαγαζιου μας να μαθουμε οι αλητες που ριμαξαμε
    τον τοπο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ήρθε επροψέ που λες ένα μιλφάκι, γυναίκα του κυρ Βαγγέλη του πρώην μπακάλη που λέγαμε πριν. Τονε κλείσανε φυλακή αυτόνε γιατί χρωστούσε λέει κάτι ψιλά στο/ις κράτεζες. Πονεμένη ιστορία. Τί να σου λέω τώρα. Είχανε πάει να του ζητήσουν λάδι, αυτός κατάλαβε ελαιόλαδο και πήγε να τους δώσει ένα ντενεκέ ο άνθρωπος αλλά αυτοί δε χαμπάριασαν. Σπίτι δικό του να βάλει ενέχυρο δεν είχε. Ε με τούτα και με κείνα, έφαγε μερικά χρονάκια.
    Τί έλεγα? Α, ναι. Για το μιλφάκι.
    Τώρα που λες αυτή ψάχνει για δουλειά.
    Βάρεσε και τη δική μου πόρτα. Της είπα ότι έχουν ανοίξει μερικές θεσούλες στην εταιρεία και έχω βάλει αγγελία για να δω μερικά άτομα. Μόλις το άκουσε αυτό μούσκεψε. Ψάχνει και για την κόρη της. 18 χρονών είναι λέει. Κάτι άρχισε να μου λέει εκεί για νόμιμες ηλικίες συναίνεσης κι ότι λυπάται που δεν είναι 16. Ούτε που κατάλαβα.
    Δε ρώτησε για λεφτά (πώς φαίνεται η ανατροφή ε?). Μόνος μου της είπα ότι δεν μπορώ να δώσω πάνω από 300 ευρώ το μήνα. (Απασχολώ βλέπεις όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορώ γιατί μάχομαι κατά τις ανεργίας, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δίνω περισσότερα.) Μόλις άκουσε το ποσό χάρηκε κιόλας μπορώ να πω. Δεν την πείραξε. Όχι. Ε αφού δεν την πείραξε λέμε? Εγώ φταίω?
    Και μόνη της μου πρότεινε να βρεθούμε σήμερα το βράδυ. Σπίτι μου. Για να μην παιδεύομαι με αγγελίες και συνεντέυξεις λέει. Θα με πείσει ότι είναι η καταλληλότερη για τη θέση λέει.
    Θέλει οπωσδήποτε να φέρει και την κόρη της. Για να με πείσει κι αυτή. Θα με πείσουνε παρέα λέει. Μιλάμε για πολλή πειθώ απ'όσο μου έδωσε να καταλάβω. Τώρα τί ακριβώς εννοούσε δεν το έπιασα. Θα το διαπιστώσω το βράδυ.

Το καλό με τον ανθρωπισμό πάντως είναι ότι προσφέρει ικανοποίηση και στις δυο πλευρές.
    Θα μου δώσει μεγάλη χαρά βλέπεις να βοηθήσω την οικογένεια του κυρ Βαγγέλη.
    Όχι τίποτα άλλο, τον ήξερα κιόλας τον άνθρωπο.
    Στήριζα τις προσπάθειές του. Ψώνιζα από το μαγαζί του...... μετά τις 9 το βράδυ που έκλειναν τα μεγάλα. Το κρατούσε ανοιχτό μέχρι τις 12. Και πάλι δεν τα κατάφερε όμως.
    Κρίμα ρε γαμώτο.
    Αν είχαν έρθει να μου ζητήσουν ανθρωπισμό λίγο νωρίτερα μπορεί και να τη γλίτωνε τη φυλακή ο κυρ Βαγγέλης.
    Φυλακή? Ή πειθώ για λίγο ανθρωπισμό? Ε μα θέλει και ρώτημα στις μέρες μας.

Κοντά 10 χρόνια είχα να γελάσω τόσο πολύ με τέτοια ποστ
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Επειδή τιμά τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις;

Πάντως ο Σκλαβενίτης έχει πολύ καλές σχέσεις με το προσωπικό του ακόμα.
    Να δούμε πόσο θα κρατήσει (εγώ τον στηρίζω όσο μπορώ).

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    και Βερόπουλος

και μπράβο τους
    στην δικιά μου που δουλεύει σήμερα και αύριο, πολλοί πήγαν σήμερα και είπαν ότι ούτε τσιγάρα δε θα πάρουν αύριο
    μακαρι!!!!θα πω κι εγω εντυπωσεις απο αγορα σωβρακοφανελων απτην δικια μου αυριο..11-8 αν θυμαμαι καλα μου ειπε οτι δουλευουν..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως πολύ θα ήθελα κάποιον ένθερμο υποστηρικτή αυτών των προχώ ιδεών περί "Thats Life" και "τι να κάνουμε τώρα" και "ε λυπάμαι ήσουν άτυχος" να πάει να αναπτύξει τις θέσεις του ας πούμε στις φαβέλες του Ριο... προσφέρω δωρέαν εισιτήρια και μεταφραστή. Θα βιντεσκοπώ κιόλας για να δούμε αν η μέθοδος αξιολόγησης και διαχωρισμού μεταξύ ικανών/εξυπνων/χρήσιμων και ανίκανωνν/κρετίνων/άχρηστων έχει εφαρμογή σε όλα τα πεδία. Στην τελική με τόση εξυπνάδα, κάπως θα γλυτώσει απο το λιντσάρισμα και την παρά φύση διακόρρευση σωστά;
    Ατυχές το παράδειγμα και το ανθρώπινο δείγμα...

Στις φαβέλες του Ριο επίσης συναγωνίζονται οι ικανοί εξ αυτών να διαπρέψουν στις ντόπιες συμμορίες και οι αξιότεροι να ενταχθούν στο στρατό κάποιου βαρώνου κοκαϊνης. Οι πιο ταλαντούχοι γίνονται ποδοσφαιριστές, όλοι όμως διακρίνονται και περνάνε σε άλλα επίπεδα.

Αυτοί που απομένουν να ζουν στις φαβέλες δεν διαφέρουν σε τίποτε απ τα εκατομμύρια των άστεγων και των άεργων με τη λιγδιασμένη φανέλα και τα 10άδες επιδόματα κοινωνικής ευαισθησίας που κάθονται σε μια πολυθρόνα στη βεράντα βλέποντας το χρόνο να περνάει, στην υποτίθεται πολιτισμένη Β. Αμερική.

Ο σύγχρονος πολιτισμός μας αποδέχεται την επιθυμία αυτών των ανθρώπων να κάνουν αυτό που θέλουν από επιλογή και δε ζητούν την παρέμβαση κανενός, αντίθετα επιζητούν το περιθώριο. Οι τάχα μου ανθρωπιστικές φωνές και παρεμβάσεις οργανώσεων, μόνο μαύρο NGO χρήμα διακινούν και χτίζουν νέους πόλους εξουσίας...

Κάτι σαν και κείνο τον πονηρό ακτιβιστή καπετάνιο της χρυσοφόρας Greenpeace με τα χιλιάδες ανεκτέλεστα εντάλματα σύλληψης, που κυνηγάει όσους ψαρεύουν φάλαινες
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όταν υπήρχε η έξαρση της Αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας στο Detroit το κοινό μυστικό ήταν "μην αγοράζετε αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί Δευτέρα".

Οι υπεύθυνοι της βάρδιας πονοκεφάλιαζαν και κατέληγαν σε μαγικά να καλύψουν τις κενές θέσεις στις γραμμές παραγωγής σταθμών εργασίας που ανάλωναν το μεροκάματο όπως και εδώ στην οικοδομή του '50-70...

Αλίμονο σ'αυτούς που βρίσκονται στις πλέον παραγωγικές ηλικίες και δεν επιζητούν να δουλέψουν και Κυριακές και Σάββατα και 24/7 για τουλάχιστον 10 χρόνια που το αντέχουν οι βιολογικοί ρυθμοί και περιμένουν να διαπρέψουν, να δημιουργήσουν, να προσφέρουν, να απολαύσουν.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    και Βερόπουλος

και μπράβο τους

Όσοι λοιπόν πάτε Βασιλόπουλους Καρφούρ κλπ ας το ξαναδείτε μία μήπως και στηριχτούν επιχειρήσεις που σέβονται τον εργαζόμενο.
    Λέω εγώ τώρα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Αλίμονο σ'αυτούς που βρίσκονται στις πλέον παραγωγικές ηλικίες και δεν επιζητούν να δουλέψουν και Κυριακές και Σάββατα και 24/7 για τουλάχιστον 10 χρόνια που το αντέχουν οι βιολογικοί ρυθμοί και περιμένουν να διαπρέψουν, να δημιουργήσουν, να προσφέρουν, να απολαύσουν.
    ναι, θα πάρεις το παράσημο της ανοιχτής παλάμης, και ένα 500ράκι... (σκάρτο, κι αν το πάρεις και αυτό...)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τί πιο παραγωγικό και δημιουργικό για έναν/μία νέο/νέα από μια 24/7 εργασία σε μια γραμμή παραγωγής, πίσω από ένα ταμείο σούπερ μάρκετ, πωλητής σε μαγαζί με ρούχα κλπ.
    Μόνο που το σκέφτομαι μου τρέχει ένα δάκρυ από τη συγκίνηση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	arbeit_macht_frei.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	37,6 KB 
ID:	302797

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ατυχές το παράδειγμα και το ανθρώπινο δείγμα...

Στις φαβέλες του Ριο επίσης συναγωνίζονται οι ικανοί εξ αυτών να διαπρέψουν στις ντόπιες συμμορίες και οι αξιότεροι να ενταχθούν στο στρατό κάποιου βαρώνου κοκαϊνης. Οι πιο ταλαντούχοι γίνονται ποδοσφαιριστές, όλοι όμως διακρίνονται και περνάνε σε άλλα επίπεδα.

Αυτοί που απομένουν να ζουν στις φαβέλες δεν διαφέρουν σε τίποτε απ τα εκατομμύρια των άστεγων και των άεργων με τη λιγδιασμένη φανέλα και τα 10άδες επιδόματα κοινωνικής ευαισθησίας που κάθονται σε μια πολυθρόνα στη βεράντα βλέποντας το χρόνο να περνάει, στην υποτίθεται πολιτισμένη Β. Αμερική.

Ο σύγχρονος πολιτισμός μας αποδέχεται την επιθυμία αυτών των ανθρώπων να κάνουν αυτό που θέλουν από επιλογή και δε ζητούν την παρέμβαση κανενός, αντίθετα επιζητούν το περιθώριο. Οι τάχα μου ανθρωπιστικές φωνές και παρεμβάσεις οργανώσεων, μόνο μαύρο NGO χρήμα διακινούν και χτίζουν νέους πόλους εξουσίας...

Κάτι σαν και κείνο τον πονηρό ακτιβιστή καπετάνιο της χρυσοφόρας Greenpeace με τα χιλιάδες ανεκτέλεστα εντάλματα σύλληψης, που κυνηγάει όσους ψαρεύουν φάλαινες

Δηλαδή ο έξυπνος & ικανός βραζιλιάνος πιτσιρικάς που ζει στις φαβέλες έχει την δυνατότητα να γίνει βαποράκι και μέλος συμμορίας, ένα απειροελάχιστο ποσοστό από αυτούς δε, μπορεί να γίνουν και μπαλαδόροι... αυτό θες να μου πεις, ότι ευκαιρίες υπάρχουν ακομα και εκεί ή στην Αγ. Βαρβάρα που ανέφερε και ο ΜΓ Χτήνος; Μην τα μπεδρεύετε μάγκες, άλλο η ενεργοποιήση του έντσικτου αυτοσυντήρησης και άλλο η αξιοποιήση των ανθρώπων σε ένα υγιές και ισότιμο κοινωνικλό πλαίσιο. Πόσο πρέπει να προσπαθήσει ο πιτσιρικάς από την Αγ. Βαρβάρα και πόσο ο πιτσιρικάς από την Εκάλη που έχουν π.χ. στόχο να γίνουν αρχιτέκτονες; Θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και πρόσβαση σε μόρφωση και εκπαίδευση; Θα αναγκαστεί ο μικρός της Εκάλης να παρακολουθεί νυχτερινό γιατί θα δουλεύει το πρωί; Από εκεί και έπειτα σαφώς και δεν κάνουμε όλοι για αστροναύτες, δικηγόροι και γιατροί, αλλά ούτε και αυτοί που έιναι ικανοί για κάτι τέτοιο κάνουν απαραίτητα και για οικοδόμοι, βοσκοί και οδηγοί νταλίκας. Στο δικό μου αξιακό σύστημα δεν υπάρχει υπό και ανώ, όλοι συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στο σύνολο όπως ακριβώς και στη φύση, οι σκατόμυγες είναι εξίσου σημαντικές με τα ανώτερα και "ευγενή" θηλαστικά.

Σελίδα 13 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε