Σελίδα 21 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Η μεγάλη πλάκα είναι πως...
    Βρισκόμαστε σ`ένα φορουμ με αντικείμενο αγάπης - λατρείας κατ`εξοχήν προιόντα του καπιταλισμού τον οποίον όμως καταριώμαστε .

Μήπως χρειαζόμαστε ψυχοθεραπεία?
    Όχι ψυχοθεραπεία θα χρειαστούμε αν συνεχίσουν να γράφονται τέτοια ισοπεδωτικά παραδείγματα - τσιμεντόλιθοι. Να ξέρουμε άμα είναι να βάλουμε το mode σε άπρο - μαύρο και vα χωριστούμε σε ομάδες, οι καπιταλιστές από τη μία και οι κομμουνιστές από την άλλη... δεν έχετε βαρεθει ακόμα με αυτά τα ανόητα δίπολα; Δηλαδή τώρα φίλε μου είναι επιχειρηματολογία αυτή;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    δηλαδή η ανάγκη για μεταφορικό μέσον είναι κατεξοχήν προϊόν του καπιταλισμού ε ;

τι άλλο θα ακούσουμε ήθελα να ξερα...
    HONDA CB600FΑ Γράφεις στο προφιλ σου
    Ούτε γιάβα ούτε ΜΖ ή τις άλλες τις ρώσικες τις ... πως τις λένε?
    Τις οποίες αν τις αγοράζαμε μπορεί και να σώζαμε τον πρώην υπαρκτό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    όχι δε μπορεί
    γιατί όταν πρέπει να πάω στον Ασπρόπυργο κάτω από το βουνό, λεωφορείο δεν έχει

και τελοσπάντων, τελικά ή πρέπει να έχεις μισή μπλούζα και ένα βρακί, οπότε έχεις δικαίωμα να εκφράζεις άποψη περί στοιχειωδών κοινωνικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων ή καπιταλιστής με άποψη ότι οι υπάλληλοι πρέπει να παίρνουν 200 ευρώ

μέση λύση δε βλέπω
    γι'αυτο ειπα και "λιγο ποδια"...πας μεχρι εκει που παει το λεωφορειο και μετα πεζω 2...

οσο για το αλλο...ανεκαθεν ημουν αντιθετος με τα ακρα...αλλα αν το ξεφτιλιζετε με τον δηθεν κομμουνισμο και αντιθετα με τον καθως πρεπει καπιταλισμο, μπορουν πολλα να πεσουν στο τραπεζι...

υπαρχουν ενα σωρο επιχειρηματα σ'αυτο το thread ενθεν και ενθεν και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...

και να το ξαναπω αλλη μια για να μεινει:

αλλο το μετρο σαν μετρο και αλλο η σωστη ή μη εφαρμογη του...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    γι'αυτο ειπα και "λιγο ποδια"...πας μεχρι εκει που παει το λεωφορειο και μετα πεζω 2...

οσο για το αλλο...ανεκαθεν ημουν αντιθετος με τα ακρα...αλλα αν το ξεφτιλιζετε με τον δηθεν κομμουνισμο και αντιθετα με τον καθως πρεπει καπιταλισμο, μπορουν πολλα να πεσουν στο τραπεζι...

υπαρχουν ενα σωρο επιχειρηματα σ'αυτο το thread ενθεν και ενθεν και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...

και να το ξαναπω αλλη μια για να μεινει:

αλλο το μετρο σαν μετρο και αλλο η σωστη ή μη εφαρμογη του...
    εκεί πάνω που λέω, πάει το μεροκάματο αν το κόψεις ποδαράτο

off topic, θυμάμαι ακόμα το κυνηγητό που μου χαν ρίξει κάτι τσοπανόσκυλα σε λασπωμένο χωματόδρομο, τι adv riding και ΚΤΜ, τους πέρναγα από πάνω με BMW F650

το θέμα είναι ότι και εσύ και εγώ και όλοι ξέρουμε πως καταπατώνται συνεχώς τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, οπότε όσο περισσότερα όπλα δίνονται στην εργοδοσία, τόσο περισσότερο θα στριμώχνουν τον κόσμο και θα τον οδηγούν στην (περαιτέρω) εξαθλίωση...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όχι ψυχοθεραπεία θα χρειαστούμε αν συνεχίσουν να γράφονται τέτοια ισοπεδωτικά παραδείγματα - τσιμεντόλιθοι. Να ξέρουμε άμα είναι να βάλουμε το mode σε άπρο - μαύρο και vα χωριστούμε σε ομάδες, οι καπιταλιστές από τη μία και οι κομμουνιστές από την άλλη... δεν έχετε βαρεθει ακόμα με αυτά τα ανόητα δίπολα; Δηλαδή τώρα φίλε μου είναι επιχειρηματολογία αυτή;
    Ολες οι κουβέντες τελικά καταλήγουν στις εμμονές μας..
    Και εκεί , τελειώνουν!!
    Στις αναλύσεις πρώτοι και στις νεκροψίες επίσης.
    Σύνθεση μηδεν
    Καμιά φρέσκια πρόταση μπας και ξεκολήσουμε απο την λάσπη?

custom-cruiser
    φιλοι συμμοτοσυκλετιστες...σε ολα υπαρχει λυση...μην αγχωνεστε... το περιγραφει η κατωθι γελοιογραφια
    http://www.anekdota-asteia.gr/wp-con...isi-agxoni.jpg

Παλαιό μέλος
    Ολοι λεμε διαφορα αλλα ακομη εργαζομενο η μικροεπιχειρηματια που να ειναι υπερ του μετρου δεν βρηκα.
    Αν δεν ειναι το 95% (τυχαιο το νουμερο) ικανοποιημενο και ειναι μονο το 5% δεν μας λεει κατι.Και αν στο 5% ειναι οι πολυεθνικες ,μηπως θα επρεπε να μας προβληματιζει που υπαρχουνε αποψεις απλων ανθρωπων σαν και εμας που συμπιπτουνε με αυτες των καρχαριων?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    Για ολα φταινε τα μικρα κομματα που δεν εχουν κυβερνησει ποτε στην Ελλαδα...Ειναι ποτε δυνατον να φταινε τα 2 κομματα εξουσιας που διαχειριστηκαν τις ζωες μας τα τελευταια 40 χρονια??

Αν εχεις το χρονο δες οταν συγκυβερνησε ο Μητσοτακης με τον Φλωρακη (οικουμενικη)τι αποφαση πηρε το κομα του λαου, παρεα με το κομα των βιομηχανων για τον δανεισμο της Ελλαδας.

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος

Αν εχεις το χρονο δες οταν συγκυβερνησε ο Μητσοτακης με τον Φλωρακη (οικουμενικη)τι αποφαση πηρε το κομα του λαου, παρεα με το κομα των βιομηχανων για τον δανεισμο της Ελλαδας.
    ενταξει φιλε μου...επιασα το βαθυ νοημα σου...θα ψαξω ψυλλους στ' αχυρα και θα βρω χρονο να σου απαντησω

@ hymador
    επιδει παλια (στα 26 μου) εχω δουλεψει ωρομισθιος με 270ευρο/μηνα (και πληρωμη μετα απο 3μηνες στην καλυτερη) και συμβαση 7μηνου (αρα χωρις ταμειο ανεργειας) και εβγαζα πολυ περισσοτερη δουλεια απο οτι οι μονημοι με τα 1800 ευρο+δωρα και τελικα τα εξωδα ηταν περισσοτερα απο τα εσωδα (με αλλα λογια πληρωνα για να δουλεβω) θα σου πω οτι χιλιες φορες καλυερα 400 ευρο παρα ανεργος. Γιατι ο ανεργος περα απο το οικονομικο προβλημα (κοινα και στις δυο περιπτωσεις) εχει και αλλα προβληματα (αισθανετε αχρηστος, στασημος κτλπ).
    Πωσο μαλλον για νεους ανθρωπους (με 60% ανεργια) με μηδενικη εργασιακη εμπειρια που θα πρπει να περημενουν καμια 10ετια για να βρουν δουλεια.

Για την εφαρμογη των νομως τα ειπα ποιο πριν
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Στο δευτερο θεμα για την εφαρμογη του νομου...
    Προφανος και θα υπαξει προβλημα αν ενα αφεντικο σου πει ερχεσαι ΚΑΙ κυριακη (με λιγα ακομα ή και καθολου χρηματα) και το ωραριο σου υπερβει τις 40 ωρες.
    Το ιδιο και αν σου πει θα δουλεψεις υπερωριες αλλα δεν θα τις πληρωνεσε.
    Το ιδιο και αν σου πει θα δουλεβεις 8ωρο αλλα θα σε δηλωνω 4ωρο.
    Το ιδιο και αν σε εχει αδήλωτο και ανασφαλιστο με 350ευρο.
    Το ιδιο και αν δουλεψεις αλλα στο τελος του μηνα σου πει δεν βγαινω για να σε πληρωσω.

Ποιο ακριβος ειναι το επιχειρημα σας;
    Οτι απο την στιγμη που δεν μπορει να εφαρμωστει (απο μονος του??) ΠΑΝΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ο νομος δεν θα πρεπει να εφαρμωστει πουθενα;
    Να συμφωνησω αν θελετε αλλα ανοιγουμε κακα προηγουμενα.
    Υπαρχει αντικαπνιστικος νομος αλλα δεν εφαρμοζετε παντου; Καταργητε γιατι δεν μπορουμε να τον εφαρμωσουμε.
    Δεν φορανε ολλοι κρανος; Προερετικη η χρηση κρανους.
    Δεν ειναι ασφαλισμενοι; Δεν ειναι υποχρεωτικη η ασφαλιση για να μην αδικουνται οι υπολοιποι.
    Παραβιαζουν το κοκκινο, το στοπ και τον μονοδρομο. Καταργητε ο νομος και οι ποινες.
    Δεν πληρωνουν φορους; Οποιος θελει και μπορει ας πληρωνει.

Τριτο και τελευταιο καποια στιγμη θα πρπει να απαλαγουμε απο το (σταλινικης εμπνευσεως) κρατος πατερουλι που θα πει στους μαγαζατορες ποιες ωρες και ποιοες μερες θα ειναι ανοιχτα, το οποιο δημιουργει τεχνητη ελλειψη και ψευδο-ανταγωνισμο στην αγωρα.
    Αμα τηρηθει το 40ωρο ας ανοιγει ο καθενας ΟΠΩΤΕ ΤΟΥ ΚΑΒΛ-σει.
    Απο εκει και περα οι εργοδοτες θα πρεπει να κανουν τα κουμαντα τους και η αγορα να επιβραβευσει τους καλυτερους.
    Κρατος συμμαχο που θα κρατα την αγωρα καθαρη και νομιμη θελουμε.

Τα "μαγαζια γωνια" σε καλο δρομο τελειωσανε εδω και χρονια. Αν δεν ειναι πλεον καποιος ανταγωνιστικος στη τιμη, ή την εξηπηρετηση ή την ευκολια (ανταγωνιστικη υπεροχη λεγεται αυτο) και 100 ωρες την ημερα να δουλεβει μεσα θα μπαινει.
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 04/11/2013 στις 17:44.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Ολοι λεμε διαφορα αλλα ακομη εργαζομενο η μικροεπιχειρηματια που να ειναι υπερ του μετρου δεν βρηκα.
    Εγω ανοικω στην δευτερη κατηγορια του μικροεπιχειρηματια. Και το μαγαζι (35τμ) το κραταω μονος μου εδω και 3 χρονια. Και (απο την αρχη του 2013) τα απογευματα τριτης, τεταρτης, πεμπτης και σαββατου ειμαι κλειστα γιατι ειδα οτι ειναι τσαμπα χασουρα χρονου. Αν εχανα ενα 10% της πελατιας κερδιζα ενα 30% σε ελευθερο χρονο και ενασχολησης με αλλες δουλειες. Κυριακες δεν ανοιγω ετσι και αλλιως αλλα θα ηθελα να μπορω να ορισω οπως εγω πιστευω τα ωραρια μου.

Παλαιό μέλος
    Εγω ανοικω στην δευτερη κατηγορια του μικροεπιχειρηματια. Και το μαγαζι (35τμ) το κραταω μονος μου εδω και 3 χρονια. Και (απο την αρχη του 2013) τα απογευματα τριτης, τεταρτης, πεμπτης και σαββατου ειμαι κλειστα γιατι ειδα οτι ειναι τσαμπα χασουρα χρονου. Αν εχανα ενα 10% της πελατιας κερδιζα ενα 30% σε ελευθερο χρονο και ενασχολησης με αλλες δουλειες. Κυριακες δεν ανοιγω ετσι και αλλιως αλλα θα ηθελα να μπορω να ορισω οπως εγω πιστευω τα ωραρια μου.
    Αυτο που λες το λεω και 2-3 σελιδες πριν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    @ hymador

Τριτο και τελευταιο καποια στιγμη θα πρπει να απαλαγουμε απο την (σταλινικης εμπνευσεως) κρατους πατερουλι που θα πει στους μαγαζατορες ποιες ωρες και ποιοες μερες θα ειναι ανοιχτα που δημιουργει τεχνητη ελλειψη και ψευδο-ανταγωνισμο στην αγωρα.
    Αμα τηρηθει το 40ωρο ας ανοιγει ο καθενας ΟΠΩΤΕ ΤΟΥ ΚΑΒΛ-σει.
    Απο εκει και περα οι εργοδοτες θα πρεπει να κανουν τα κουμαντα τους και η αγορα να επιβραβευσει τους καλυτερους.
    Κρατος συμμαχο που θα κρατα την αγωρα καθαρη και νομιμη θελουμε.

Τα "μαγαζια γωνια" σε καλο δρομο τελειωσανε εδω και χρονια. Αν δεν ειναι πλεον καποιος ανταγωνιστικος στη τιμη, ή την εξηπηρετηση ή την ευκολια (ανταγωνιστικη υπεροχη λεγεται αυτο) και 100 ωρες την ημερα να δουλεβει μεσα θα μπαινει.
    Καταρχας απο που και ως που ειχαμε κρατος σταλινικης εμπνευσεως;Επειδη αρχισαν να το λενε οι τραπεζιτες πριν απο μερικα χρονια και ακολουθησαν κατι νεοφιλελεδες; λολ
    Επισης σου εχω νεα οσον αφορα την ελευθερη αγορα που επιβραβευει τους καλυτερους.
    Εγω αμα χρειαστω κλειδαρα στην 3 τα ξημερωματα δεν θα παρω τον καλυτερο αλλα αυτον που θα βρω μπροστα μου.
    Οπως επισης τις καλες εποχες του βιντεοκλαμπ δεν νοικιαζα ταινιες απο τον βιντεοκλαμπα που ηξερε να αραδιαζει την φιλμογραφια του ντεΝιρο
    αλλα αυτον που ηταν πιο κοντα.
    Δεν ξερω για ποια αγορα μιλας αλλα η δικη μου αγορα παντως δεν επιβραβευει απαραιτητα τους καλυτερους αλλα επιβραβευει σιγουρα τους καλους και τους προθυμους να πιστεψουν σε αυτη ειδικα αμα εχουν και μια μικρη βοηθεια απο την αγορα (απου αγορα= τυχη,συγκυρια,μπαρμπαδες η και ολα αυτα μαζι)

Γιατι πουθενα δεν υπαρχει "αγορα που να επιβραβευει τους καλυτερους" ,νταξει και γω που και που ειχα τετοιες φαντασιωσεις αλλα οσο
    αρχισα να καταλαβαινω ποσο μαλακας ειμαι καταλαβα και ποσο μαλακες ειναι οι αλλοι γυρω μου.
    Και κατι τελευταιο οσον αφορα τις τιμες και την ανταγωνιστικοτητα τους κινεζους δεν τους πιανει κανεις.
    Οποτε βρες πιο λογικες φαντασιωσεις για να εξηγησεις τον κοσμο γυρω σου η κατσε και χτυπησου αλυπητα με αυτες που εχεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Καταρχας απο που και ως που ειχαμε κρατος σταλινικης εμπνευσεως;
    Εξακολουθουμε και εχουμε (σε πολλα σημεια)...

δεν θα παρω τον καλυτερο αλλα αυτον που θα βρω μπροστα μου.
    Το οτι εσυ δεν εχεις μαθει να εισαι σωστος καταναλωτης ειναι και μια απο τις αιτιες της καταστασης στην Ελλαδα οπου για ολα φταινε οι αλλοι και το κρατος που δεν σε φροντιζει σαν μπαμπας.

Γιατι πουθενα δεν υπαρχει "αγορα που να επιβραβευει τους καλυτερους" ,
    Κατι εταιριες σαν την Nokia και την samsung που μονοπολουσαν την αγωρα τις θυμασε; Την sony erricsson; Που ειναι αυτες οι εταιριες τωρα...
    Εδω που μενω σε ενα δρομο παλια υπηρχε 1 σουβλατζιδικο μετα εγιναν 7. Τελικα τωρα υπαρχουν μονο 3 αλλα εχουν ανοιξει αλλα 15 στην ευρητερη περιοχη.
    Οι καλυτεροι στο ειδος τους (τιμη, ποιοτητα) εχουν και την αναλλογη πελατια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ...
    1) Ναι που εχουμε για δειξε μου.
    2) Εχω οπως δεν θελω κανεναν πατερουλη να με φροντιζει ετσι δεν θελω και ψευτικα ειδωλα και μεταφυσικες θεωριες για να μου λενε ποιος στον πουτσο ειμαι και τι ρολο βαραω σε αυτη τη ζωη.
    Τωρα αν εσυ φαντασιωνεσαι οτι σου αξιζει ο νομος της ελευθερης αγορας (που δεν εφαρμοζεται οπως θα επρεπε) θα σου πω οτι εχω εναν κολλητο απο παλια με καρμπον επιχειρηματολογια
    σαν την δικια σου που εφαγε και αυτος πολυ σκατιλα αλλα προκοψε και καθαριζει 5χηνες τον μηνα στην Ελβετια.Γι'αυτον η αγορα μια χαρα δουλεψε τι να κανουμε τωρα μονο οι πολυ γαμιστεροι πανε μπροστα.
    3) Ειναι επειδη ειχαν και εκει Σταλινικου τυπου κρατος και εξαγοραστηκαν απο τους πιο ικανους.Αντε να γινουν ολα apple απο το κωλοχαρτο μεχρι τους πυραυλυς να ξεμπερδευουμε πια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε