Σελίδα 22 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Επισης σου εχω νεα οσον αφορα την ελευθερη αγορα που επιβραβευει τους καλυτερους.
    Εγω αμα χρειαστω κλειδαρα στην 3 τα ξημερωματα δεν θα παρω τον καλυτερο αλλα αυτον που θα βρω μπροστα μου.
    Οπως επισης τις καλες εποχες του βιντεοκλαμπ δεν νοικιαζα ταινιες απο τον βιντεοκλαμπα που ηξερε να αραδιαζει την φιλμογραφια του ντεΝιρο
    αλλα αυτον που ηταν πιο κοντα.
    Δεν ξερω για ποια αγορα μιλας αλλα η δικη μου αγορα παντως δεν επιβραβευει απαραιτητα τους καλυτερους αλλα επιβραβευει σιγουρα τους καλους και τους προθυμους να πιστεψουν σε αυτη ειδικα αμα εχουν και μια μικρη βοηθεια απο την αγορα (απου αγορα= τυχη,συγκυρια,μπαρμπαδες η και ολα αυτα μαζι)
    ρε συ Γιωργο, αυτο θα εκανες αν ηθελες σουβλακια? θα πηγαινες σ'αυτον που ειναι πιο κοντα σου?
    αν εβλεπες οτι ο σουβλατζης που ειναι 20 μετρα απ'το σπιτι σου, φτερνιζεται πανω απ'τον γυρο, θα πηγαινες να φας σ'αυτον ή θα επελεγες καποιον που να εχει καλη ποιοτητα, να τηρει του κανονες υγιεινης και να εχει και αποδεκτη τιμη για την τσεπη σου?

καλως ή κακως πρεπει να καταναλωνουμε υπευθυνα πρωτιστως για να βελτιωθει η αγορα (τουτεστιν να φυγουν τα λαμογια) και δευτερευοντως για ολα τ'αλλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω...

Η "εκπαίδευση" και το "ΣΩΒΕ" που περνάμε ακριβώς εκεί αποσκοπεί. Το 2004 ήταν φυσικά αδύνατον για οποιαδήποτε βιομηχανία να έρθει να στήσει εργοστάσιο στην Ελλάδα, καθότι ο βασικός ήταν πολύ υψηλός, υπήρχαν κάποια εργασιακά δικαιώματα εν ισχύ και γενικά δεν εξυπηρετούσε η τότε κατάσταση τον σκοπό όλων αυτών, που δεν είναι φυσικά κάτι άλλο από το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Σήμερα λοιπόν, με -οσνούπω- 24/7 εργασία, μισθούς που παλιότερα τους έπερνες σε part time απασχόληση της πλάκας και πλήρη απουσιά εργασιακών δικαιωμάτων, η χώρα μας αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ελκυστική. Σαφώς λοιπόν και ο χθεσινός εργάτης / υπάλληλος του 1000ρικου δεν θα απέδιδε σωστά αν τον έβαζες να κάνει την ίδια δουλειά με 400 ευρώ, αλλά τη σήμερον ημέρα, όταν τον έχει εξαθλιώσει και τρομκρατήσει θα την κάνει και θα πει και ένα τραγούδι. Και που ΄σαι ακόμα... μην νομίζεις ότι φτάσαμε πάτο, έχει πάρα πολύ διαδρομή.

Ο καπιταλισμός λοιπόν στην σημερινή μορφή του, δεν σηκώνει διαχωρισμούς μεταξύ καλό και κακού, είναι φύση και θέση κερδοσκοπικός, απάνθρωπος όσο δεν πάει άλλο και δεν λογαριάζει τίποτα. Απλά ψάχνει ευκαιρίες και εμείς του τις δώσαμε απλόχερα. Φθηνά εργατικά χέρια σε εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα, στο υπογάστριο της ισχυρής Ευρώπης, σε μια χώρα με εξέχουσα θέση στο εμπορικό σταυροδρόμι... τι να λέμε τώρα, αυτά τα βλέπουν νεοφιλελεύθεροι καπιτάλες και παθένουν ονείρωξη στον ξύπνιο τους! Φιλέτο είμαστε, μην γελιέστε.

Οπότε μην βλέπεις τόσο αθώα το Κυρικάτικο άνοιγμα, άλλη μια δική τους κατάκτηση προς το στρώσιμο της κατάστασης είναι.

Αυτό είναι το θετικό σενάριο.
    Ενα άλλο σενάριο πολύ πιό κοντινό στην πραγματικότητα, είναι ότι στην χώρα δεν υπάρχει ούτε υποδομή ούτε προσωπικό
    ανταγωνιστικά του βιετνάμ της κίνα και των υπόλοιπων αναδιομένων οπότε ο καπιταλισμός ακριβώς λόγω της κερδοσκοπικής του
    διάθεσης δεν θα ασχοληθεί ποτέ μαζί μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ρε συ Γιωργο, αυτο θα εκανες αν ηθελες σουβλακια? θα πηγαινες σ'αυτον που ειναι πιο κοντα σου?
    αν εβλεπες οτι ο σουβλατζης που ειναι 20 μετρα απ'το σπιτι σου, φτερνιζεται πανω απ'τον γυρο, θα πηγαινες να φας σ'αυτον ή θα επελεγες καποιον που να εχει καλη ποιοτητα, να τηρει του κανονες υγιεινης και να εχει και αποδεκτη τιμη για την τσεπη σου?

καλως ή κακως πρεπει να καταναλωνουμε υπευθυνα πρωτιστως για να βελτιωθει η αγορα (τουτεστιν να φυγουν τα λαμογια) και δευτερευοντως για ολα τ'αλλα...
    Μου φαινεται τα εχετε μπερδεψει λιγο μαγκες.
    Εγω λεω απλα οτι αυτη η αφηγηση περι αξιοκρατιας και ελευθερης αγορας δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια μεταφυσικη πιστη
    που την πιανουμε ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .Τοσα αλματα λογικης πια για ενα απλα παραδειγμα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    @ hymador
    επιδει παλια (στα 26 μου) εχω δουλεψει ωρομισθιος με 270ευρο/μηνα (και πληρωμη μετα απο 3μηνες στην καλυτερη) και συμβαση 7μηνου (αρα χωρις ταμειο ανεργειας) και εβγαζα πολυ περισσοτερη δουλεια απο οτι οι μονημοι με τα 1800 ευρο+δωρα και τελικα τα εξωδα ηταν περισσοτερα απο τα εσωδα (με αλλα λογια πληρωνα για να δουλεβω) θα σου πω οτι χιλιες φορες καλυερα 400 ευρο παρα ανεργος. Γιατι ο ανεργος περα απο το οικονομικο προβλημα (κοινα και στις δυο περιπτωσεις) εχει και αλλα προβληματα (αισθανετε αχρηστος, στασημος κτλπ).
    Πωσο μαλλον για νεους ανθρωπους (με 60% ανεργια) με μηδενικη εργασιακη εμπειρια που θα πρπει να περημενουν καμια 10ετια για να βρουν δουλεια.
    Δηλαδή αποδεχόμαστε τη μοίρα μας, ότι οι επιλογές μας από εδώ και πέρα θα είναι 400 ευρώ (και λιγότερα) ή ανεργία... ότι είναι "χίλιες φορές προτιμότερο" να αιθάνεσαι μαλάκας, θύμα και δουλάκι, φοβισμένος και ασήμαντος, από το να αισθάνεσαι άχρηστος και στάσιμος (ένω με τα 400 ευρώ θα έχεις μεγάλη εξέλιξη... ). Πρόσεξε δεν λέω τι μπορεί να αναγκαστεί να κάνει οποισοδήποτε προκειμένου να μην πεθάνει από ασιτία αυτός και τα παιδία του, και εγώ θα πήγαινα ακόμη και για 300 ευρώ να δουλέψω, απλά σχολιάζω την ανεπανάληπτα -μέχρι μαλακίας- στωϊκή στάση καντηναλάφτρας του ότι "ε, έτσι είναι τα πράγματα, ας τα αποδεχθούμε ως δεδομένο..." Που διάολο έχει πάει αυτή η μαγκιά κλανιά και εξάτμιση που προάγαμε ως εθνική νοοτροπία τόσα χρόνια δεν ξέρω... χέστες ολκής!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Τριτο και τελευταιο καποια στιγμη θα πρπει να απαλαγουμε απο την (σταλινικης εμπνευσεως) κρατους πατερουλι που θα πει στους μαγαζατορες ποιες ωρες και ποιοες μερες θα ειναι ανοιχτα που δημιουργει τεχνητη ελλειψη και ψευδο-ανταγωνισμο στην αγωρα.
    Αμα τηρηθει το 40ωρο ας ανοιγει ο καθενας ΟΠΩΤΕ ΤΟΥ ΚΑΒΛ-σει.
    Απο εκει και περα οι εργοδοτες θα πρεπει να κανουν τα κουμαντα τους και η αγορα να επιβραβευσει τους καλυτερους.
    Κρατος συμμαχο που θα κρατα την αγωρα καθαρη και νομιμη θελουμε.
    Ναι, δεν έχουμε τετοιο κράτος και μάλιστα όχι μόνο δεν έχουμε, αλλά είναι πασιφανες ότι ένα κομμάτι της αγοράς, το ισχυρό, θέλει το κράτος να χορεύει στον ρυθμό του... πόσοι μεγαλέμποροι και μεγαλοεπιχειρηματίες λαμόγια χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλα τους σε πρωήν εργαζόμενους τους και είναι έξω, στο απυρόβητο, σχεδιάζοντας εκ νέου επιχειρήσεις και καταστήματα με τις βολικές ρυθμίσεις και τα παραθυράκια που του παρέχει το κράτος; Άρα πριν να συζητάμε εξ απαλών ονύχων τα Κυριακάτικα ανοίγματα, μήπως θα πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό;

Μου φαινεται τα εχετε μπερδεψει λιγο μαγκες.
    Εγω λεω απλα οτι αυτη η αφηγηση περι αξιοκρατιας και ελευθερης αγορας δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια μεταφυσικη πιστη
    που την πιανουμε ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .Τοσα αλματα λογικης πια για ενα απλα παραδειγμα;
    αρα ματαιοτης ματαιοτητων, τα παντα ματαιοτης...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι το θετικό σενάριο.
    Ενα άλλο σενάριο πολύ πιό κοντινό στην πραγματικότητα, είναι ότι στην χώρα δεν υπάρχει ούτε υποδομή ούτε προσωπικό
    ανταγωνιστικά του βιετνάμ της κίνα και των υπόλοιπων αναδιομένων οπότε ο καπιταλισμός ακριβώς λόγω της κερδοσκοπικής του
    διάθεσης δεν θα ασχοληθεί ποτέ μαζί μας.
    Ξέρεις πιο είναι το "ανταγωνιστικό" μας πλεονέκτημα; Ότι έχουμε πολύ εκπαιδευμένο κόσμο σε αντίθεση με τους Βιετναμέζους και τους Κινέζους που μέχρι πρώτινως μαζεύαν μπανανόφυλα και ρύζι και ξαφνικά τους μάντρωσαν σε μια φάμπρικα. Και απο πισιά γνωρίζει ο κόσμος εδώ, και τα αγγλικά του τα μιλάει σε πάρα πολύ καλό βαθμό και εκτός του ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει ένα απολυτήριο λυκείο, ένα επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό έχει βαθιά μέσα στον κ*λο του 2-3 ακιρβοπληρωμένα πτυχεία.

Δεν ξερω για ποια αγορα μιλας αλλα η δικη μου αγορα παντως δεν επιβραβευει απαραιτητα τους καλυτερους αλλα επιβραβευει σιγουρα τους καλους και τους προθυμους να πιστεψουν σε αυτη ειδικα αμα εχουν και μια μικρη βοηθεια απο την αγορα (απου αγορα= τυχη,συγκυρια,μπαρμπαδες η και ολα αυτα μαζι)
    Να ξεκαθαρισω το παραπανω για να μην παρεξηγηθω μιας και δεν εκφραστηκα πολυ σωστα.
    Δεν μιλαω για την ιδεατη αγορα που εχω στο μυαλο μου,αλλα για την πραγματικοτητα του επαγγελματος μου που ειναι φυσικα εξ'ισου γελοια
    και συμβαδιζει με την γενικοτερη πραγματικοτητα.
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ξέρεις πιο είναι το "ανταγωνιστικό" μας πλεονέκτημα; Ότι έχουμε πολύ εκπαιδευμένο κόσμο σε αντίθεση με τους Βιετναμέζους και τους Κινέζους που μέχρι πρώτινως μαζεύαν μπανανόφυλα και ρύζι και ξαφνικά τους μάντρωσαν σε μια φάμπρικα. Και απο πισιά γνωρίζει ο κόσμος εδώ, και τα αγγλικά του τα μιλάει σε πάρα πολύ καλό βαθμό και εκτός του ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει ένα απολυτήριο λυκείο, ένα επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό έχει βαθιά μέσα στον κ*λο του 2-3 ακιρβοπληρωμένα πτυχεία.
    Τα πτυχεία που έχουμε δεν έχουν καμιά υπόσταση και μιά αξία στο αναπτυξιακό μοντέλο που περιγράφεται.
    Κανένας πτυχιούχος μας δεν μπορεί να χειριστεί μια cnc και να βγάλει στρόφαλα για ΚΤΜ με λιγότερη εκπαίδευση από του κινέζου ή του ινδού γεωργού.
    Εκπαίδευση ναι για τα μάτια των γονιών μας φιλόλογος φιλόσοφος δικηγόρος μηχανικός ναι κάργα είμαστε.
    Από εκεί και πέρα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
    Αφήνω το γεγονός ότι πλέον οτιδήποτε θες απλά βρήσκεις κάποιον υποκατασκευαστή στην κίνα ινδια κλπ και στο φτιάχνει χωρίς να επενδύσεις τ ί π ο τ α.
    Οπότε ξεχάστε τα περί ανάπτυξης από το εξωτερικό.
    Οτι κάνουμε μόνοι μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Τα πτυχεία που έχουμε δεν έχουν καμιά υπόσταση και μιά αξία στο αναπτυξιακό μοντέλο που περιγράφεται.
    Κανένας πτυχιούχος μας δεν μπορεί να χειριστεί μια cnc και να βγάλει στρόφαλα για ΚΤΜ με λιγότερη εκπαίδευση από του κινέζου ή του ινδού γεωργού.
    Εκπαίδευση ναι για τα μάτια των γονιών μας φιλόλογος φιλόσοφος δικηγόρος μηχανικός ναι κάργα είμαστε.
    Οτι κάνουμε μόνοι μας.
    Πολυ πεσσιμιστικη προσεγγιση, και πολυ εκτος πραγματικοτητας. Μια χαρα τεχνιτες εχουμε σε ολα τα τεχνολογικα επαγγελματα, και μια χαρα καθαρα μυαλα στα θεωρητικα. Επρεπε να ησουν στην εταιρια μας το 2006, να δεις "επιστημονες" με "διδακτορικα" απο συνεργαζομενη εταιρια στο Λονδινο, να τους στελνουμε DC motor controllers και να τους καρφωνουν σε τριφασικο (για οποιον καταλαβε, μιλαμε για αθλο ηλιθιοτητας).
    Και αν δε σου φτανει, πρεπει να σου δειξω κατι mailακια απο την τωρινη μου εργασια, να δεις ποσο τσακαλια ειναι οι Ινδοι και οι Κινεζοι γεωργοι, σπουδαγμενοι και εργαζομενοι με πομπωδεις τιτλους στο χωρο του ΙΤ.
    Αυτο που λες τραβαει πολυ περισσοτερο απο μια απλη συγκριση -χρονου εκπαιδευσης/ποιοτητας αποδοσης-.
    Και ακριβως επι τουτου ειναι και το ανταγωνιστικο "πλεονεκτημα"(προτιμω να το λεω μειονεκτημα) του Ελληνα: ειναι παραγωγικος, δουλευει overtime για την ψυχη της μανας του, και τωρα πλεον ειναι ΚΑΙ σε ανταγωνιστικη τιμη. Και ναι, τεινουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι συγκριτικα ΚΑΙ με τους Κινεζους. Φυσικα οχι στη βιομηχανια, αλλα ναι, τεινουμε...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Πολυ πεσσιμιστικη προσεγγιση, και πολυ εκτος πραγματικοτητας. Μια χαρα τεχνιτες εχουμε σε ολα τα τεχνολογικα επαγγελματα, και μια χαρα καθαρα μυαλα στα θεωρητικα. Επρεπε να ησουν στην εταιρια μας το 2006, να δεις "επιστημονες" με "διδακτορικα" απο συνεργαζομενη εταιρια στο Λονδινο, να τους στελνουμε DC motor controllers και να τους καρφωνουν σε τριφασικο (για οποιον καταλαβε, μιλαμε για αθλο ηλιθιοτητας).
    Και αν δε σου φτανει, πρεπει να σου δειξω κατι mailακια απο την τωρινη μου εργασια, να δεις ποσο τσακαλια ειναι οι Ινδοι και οι Κινεζοι γεωργοι, σπουδαγμενοι και εργαζομενοι με πομπωδεις τιτλους στο χωρο του ΙΤ.
    Αυτο που λες τραβαει πολυ περισσοτερο απο μια απλη συγκριση -χρονου εκπαιδευσης/ποιοτητας αποδοσης-.
    Και ακριβως επι τουτου ειναι και το ανταγωνιστικο "πλεονεκτημα"(προτιμω να το λεω μειονεκτημα) του Ελληνα: ειναι παραγωγικος, δουλευει overtime για την ψυχη της μανας του, και τωρα πλεον ειναι ΚΑΙ σε ανταγωνιστικη τιμη. Και ναι, τεινουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι συγκριτικα ΚΑΙ με τους Κινεζους. Φυσικα οχι στη βιομηχανια, αλλα ναι, τεινουμε...
    Ναι καλη φαση γαματους τυπους εχουμε παντου.Βαλτους ολους αυτους να παραγουν ενα κινητο η μια τηλεοραση και να τα εξαγουν σε ανταγβνιστικη τιμη και εκει συνειδητοποιεις οτι η πραγματικοτητα ειναι αυτη που ειναι.
    Σε λιγο θα μας πουν και μιζερους επειδη ειμαστε μια μικρη χωρα με υπεργαματους που δεν κατορθωσαν να πουλησουν ενα τσιπακι του κερατα στους κουτοφραγκους.
    Μαγκες την αισιοδοξια σας καλυτερα διοχετευστε την αλλου.Αν μπορειτε δε μετατρεψτε την και σε δημιουργικη αισιοδοξια.
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Πολυ πεσσιμιστικη προσεγγιση, και πολυ εκτος πραγματικοτητας.
    Είναι που νόμιζα ότι υπήρχε κρίση, ήμασταν υπερχρεωμένοι, οι εταιρίες έκλειναν και υπήρχε 30% ανεργία.
    Μιλάς για πραγματικά ελάχιστο ποσοστό επαγγελματιών.
    Ακόμα και να δεχτώ την αξία μας σαν επιστήμονες και τεχνίτες, εξήγησέ μου τι να την κάνει την αξία ο μπετατζής ο σιδεράς ο δικηγόρος ο γιατρός ο δάσκαλος ο καθηγητής ο πολιτικός μηχανικός....
    Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά δεν αρκεί το χαζοφιλότιμο και όπως είπα και αρχικά τα πτυχία που έχουμε δεν έχουν αξία στο αναπτυξιακό μοντέλο που θέλουν να μας επιβάλλουν, προτείνουν, όπως θες πέστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ρε συ sonic22 πραγματικά σε συγχαίρω για την υπομονή σου.Διαβάζω εδώ και πόσες σελιδες,τεκμηριώνεις μια δομημένη άποψή για το ζήτημά (σωστή κατ'εμε άλλα ελάχιστη σημασία έχει αυτό) και οι υπόλοιποι αρνούνται να δεχτούν ακόμη και τα αυτονόητα(νομό περί ισορροπίας της αγοράς,κρατικός παρεμβατισμός στο Ελλαδισταν) και σου απαντάνε κάτι "θα πάρω οποίον κλειδαρά βρω μπροστά μου" κι άλλα τέτοια...

Πραγματικά,δε βαρεθηκες;;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Ρε συ sonic22 πραγματικά σε συγχαίρω για την υπομονή σου.Διαβάζω εδώ και πόσες σελιδες,τεκμηριώνεις μια δομημένη άποψή για το ζήτημά (σωστή κατ'εμε άλλα ελάχιστη σημασία έχει αυτό) και οι υπόλοιποι αρνούνται να δεχτούν ακόμη και τα αυτονόητα(νομό περί ισορροπίας της αγοράς,κρατικός παρεμβατισμός στο Ελλαδισταν) και σου απαντάνε κάτι "θα πάρω οποίον κλειδαρά βρω μπροστά μου" κι άλλα τέτοια...

Πραγματικά,δε βαρεθηκες;;;;
    Εδω εχεις δικιο, ηταν μεχρι να διαβασω τεκμηριωμενα πως η πιστη στις αγορες βοηθαει τους σουβλατζηδες να προκοψουν οποτε και αλλαξοπιστησα.
    Υ.Γ Τωρα ειλικρινα ετσι επειδη το εχω απορια.Υπαρχει καποιος που εχει κλειδωθει στις 3 μετα τα μεσανυχτα εξω απο το σπιτι και χεζεται και κανει ερευνα αγορας
    για να βρει τον πιο αξιο και προκομμενο κλειδαρα;Δηλαδη τι παιρνετε βιογραφικα και τους περνατε απο συνεντευξη για να σας ξεκλειδωσουν την πορτα;
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    νομό περί ισορροπίας της αγοράς,κρατικός παρεμβατισμός στο Ελλαδισταν
    Σε μιά χώρα όπως η δική μας, στην οποία το 90% της παραγωγής και των μεταφορών, ελέγχονται μονοπωλιακά από το κράτος, και μερίδα διαπλεκομένων με το κράτος επιχειρηματιών
    η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων είναι το μέτρο που θα ισορροπήσει την αγορά και θα ανακόψει τον κρατικό παρεμβατισμό?
    Όσο θετικά και να προσπαθήσεις να το δείς, εκ του αποτελέσματος θα αποδειχτεί κουταμάρα.

Εδω εχεις δικιο, ηταν μεχρι να διαβασω τεκμηριωμενα πως η πιστη στις αγορες βοηθαει τους σουβλατζηδες να προκοψουν οποτε και αλλαξοπιστησα.
    Υ.Γ Τωρα ειλικρινα ετσι επειδη το εχω απορια.Υπαρχει καποιος που εχει κλειδωθει στις 3 μετα τα μεσανυχτα εξω απο το σπιτι και χεζεται και κανει ερευνα αγορας
    για να βρει τον πιο αξιο και προκομμενο κλειδαρα;Δηλαδη τι παιρνετε βιογραφικα και τους περνατε απο συνεντευξη για να σας ξεκλειδωσουν την πορτα;
    τωρα κανεις πλακα, ναι??

εγω τουλαχιστον θα εψαχνα για τον λιγοτερο σκιτζη ουτως ωστε να μην μου καταστρεψει την πορτα...και ΝΑΙ θα επαιρνα τηλ και θα ρωτουσα φιλους, συγγενεις κλπ για την δουλεια του και το ποιον του...γιατι αν η πορτα ειναι ακριβη και αυτος στην καταστρεψει, σε συμφερει να πας σε ενα φιλικο σπιτι για υπνο ή ακομα να πληρωσεις και μια βραδια σε ξενοδοχειο...
    αν παλι δεν ειναι ακριβη, της τραβας ενα κλωτσο, μπαινεις μεσα και οταν ειναι να κοιμηθεις βαζεις μια συρταριερα απο πισω (πιο ασφαλης θα εισαι)...και το πρωϊ ξυλουργος και μερεμετι...

α, επισης τουαλετες βρισκεις και σε ολα τα ξενυχταδικα φαγαδικα ή και διασκεδαστηρια...που παρεπιπτοντως δουλευουν και υπαλληλοι, τους οποιους δεν τους κολανε ενσημα και δουλευουν και νυχτα και σ/κ και απ'ολα...(εκει βεβαια, δεν πηγε κανενας αριστεριστης my ass την Κυριακη για να φωναξει με την παρεα του, οποτε δεν ξερω αν θα σε εμπνευσει να χεσεις...)

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε