Πιστεύω οτι αν έχεις τον χώρο στο φαναρι μπαίνει κάτι τέτοιο...κοιτα μήπως έχει κάποια άλλη μηχανη με παρόμοιο φαναρι...
fate tin skoni mou.xa!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Hella Micro DE
Δες φωτό στο google, τα είχα δύο+ χρόνια στον ληστή μου. Είναι τα ίδια προβολάκια με αυτά που δίνει η BMW ως μαμά, τα οποία χρεώνει γύρω στα 350€ έκαστο. Θα τα βρεις στο ebay γύρω στα 80€ το σετ. Στη Θεσσαλονίκη, στην Καραολή και Δημητρίου, όπου υπάρχει αντιπροσωπεία της Hella, ζητούσαν 80€ μονο για το ένα προβολάκι. Από το ebay τα πήρα εγώ όλα κομπλέ στα ανωτέρω λεφτά.
Απόδοση τρομερή σε επαρχιακούς δρόμους με πολλές στροφές. Είναι ομίχλης με τα θετικα και τα αρνητικά τους. Δε θα εχεις κανενα αποτέλεσμα για μακρινό φωτισμό αλλά το άνοιγμα της δέσμης τους στο πλάι είναι φανταστικό, για αυτό και λέω για επαρχιακούς δρόμους με στροφές. Ειδικά σε δασικό δρόμο, δε χρειάζεσαι τα φώτα της μηχανής.
Βάσεις δεν υπάρχουν, εγώ είχα κανει αυτοσχέδιες αλλά έπρεπε να ρυθμίζω συνέχεια το ύψος της δέσμης ώστε να μην προκαλώ πρόβλημα. Όσο και να τα σφίξεις, με τους καρόδρομους που έχουμε, θα χαλαρώνουν. Ίσως, αν ασχολιόμουν λιγο παραπάνω με τις βάσεις να μην τα έβγαζα καθόλου.
Αυτα που λες 91€ στο http://www.motoraid.eu/hella-fog-lights
fate tin skoni mou.xa!
Οι λάμπες αλογόνου έχουν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από τα LED CREE... Και κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα επίφοβο για το GSR μου...
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Έμενα πάντως φιλαράκι έχει βάλει ξένον στο gsr και φωτίζουν μια χαρά.Και η μεσαια και η μεγάλη.Άσε που τόσο καλά που βλέπεις με τη μεσαία σπανία τα θες τα μεγάλα.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου.Ίσως όντως πρέπει να δεις ένα οφθαλμίατρο.
ΥΓ.Και να φανταστείς ότι κι εγώ είμαι πολύ απαιτητικός στην ορατότητά.Θέλω δηλαδή να "βλέπω" καλά για πάω,είτε με αμάξι είτε με μηχανή.
Τελικά παρήγγειλα 2 τέτοια: http://www.ebay.com/itm/360763634027
Θα φανεί...
Ενδιαφέρον... διακριτικά, φτηνά....
Εύχομαι πραγματικά να κάνουν και δουλειά να πάρουμε κι εμείς
Με το καλό λοιπόν![]()
Φύγαμε...
περιμενω και εγω εντυπωσεις γιατι ψαχνω και εγω!![]()
Με το που τα βάλω θα σας ενημερώσω παιδιά. Το θέμα όμως είναι ότι θα κάνουν γύρω στον μήνα να έρθουν... Οπότε υπομονή!!! :P
Αν δείτε ότι περνάει ο μήνας και δεν έχω πει τίποτα, τότε στείλτε ένα μήνυμα με κανά μπινελίκι μπας και ξυπνήσω.. Δεν φημίζομαι για την καλή μνήμη μου!