ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καποιες φορες ειναι και αληθεια.το δικο μου ειανι του 2001 και δεν εχει ουτε 25.000,και χιλιομετρα δεν γυρισα.οταν το πηρα απο την κατασταση φαινοταν οτι δεν ηταν γυρισμενα,ειχε "προβληματακια"απο το καθισιο.
αν δεν εχει λαστιχα δεν το λες κ χρεπι,αλλα η αγορα για λάστιχα θελουν ενα 300αρι.
εχει δικιο για αυτα που σου λεει o Aristidis διοτι κι εγω εχω ηδη δυο πολυ προσφατα παραδειγματα μοτο που πωλουνται...εννοω BMW F650...Το ενα (ιδιωτης)ζηταει 1900 ευρω, μοντελο(2001?) σε μετρια κατασταση και το αλλο(2004, εμπορος) 3.000 ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...και θελει οπωσδηποτε λαστιχα κι εξατμιση, ισως και σετ κινησης...
Λάδια,φίλτρο βενζίνης,βαλβίδα ρελαντί και πίσω δισκόπλακα φαγωμένη (αν και αυτή κρατάει ακόμα απλά όχι ιδανικά).
Τελευταία τροποποίηση από DgSensei; 05/11/2013 στις 16:48.
Φιλτατε οταν παιρνεις εναι μεταχειρισμενο μηχανακι τα μαζεματα δεν τα γλυτωνεις. Τωρα αν θα ειναι 100-200-300-500 ειναι στο ποσο εχεις ορεξη εσυ ο ιδιος να ασχοληθεις και να χυσεις ιδρωτα στο πεζοδρομιο η στην αυλη. Εδω του 2008 και του 2009 παιρνεις και θελει τα μαζεματακια του, τα 15ετιας δεν θα θελει?
Φίλε μου το θέμα δεν είναι το 50αρικο.Απλά τα είπα για να διευκρινήσω ότι τα "μαζέματα" πληρώνονται γιατί άλλο ένα μηχανάκι να θέλει απλά τα λάδια αλλαγή για να σαι σίγουρος και λάστιχα ξέρω γω και άλλο όλα αυτά που λέμε.Μπορεί να είναι και 200 που λες εσύ.250 είπε ο μηχανικός υπολογίζοντας τα στο πόδι.
Φίλε μου εννοείται πως δεν τα γλιτώνεις.Απλά πρέπει να τα υπολογίζεις στη τιμή που θες να δώσεις συνολικά,κάτι που εγώ ώς άσχετος δεν το έκανα προηγουμένως.Δηλαδή υπολόγιζα να δώσω ένα ποσό Χ χωρίς να υπολογίζω τα μαζέματα.Τώρα που το κατάλαβα τι παίζεται αναγκαστικά η επιλογή της μηχανής επηρεάζεται και από τα μαζέματα που χρειάζεται.
Ρε φίλε, ειλικρινά, άστο να πάει.. Ποιο πενηντάρικο, να διαβάζετε πριν γράφετε αν δε ξέρετε. Ήμαρτον πια, κανείς δε γεννήθηκε παντογνώστης, αλλά ψάχνουμε πρώτα. Με 120 euros κάνεις full service,το μεγάλο.
Επίσης τη μια λέτε ότι είναι πολλά τα 2000και πάνω και τώρα, ότι πρέπει να δώσεις τόσα για να πάρεις κάτι αξιοπρεπές.
Υπάρχει πολύ πράμα εδώ μέσα να διαβάσεις. Αυτή είναι η συμβουλή μου.
για να παρεις καλο 650 gs θα βαλεις βαθια το χερι στη τσεπη,τα φθηνα εχουν τον αμαζευτο και στο λεω επειδη ξερω.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Συγγνώμη φίλε μου δεν ήξερα ότι πρέπει να ξεσκονίσω όλο το moto.gr πριν γράψω την άποψη μου και αυτά που μου είπανε.Το είπα από την αρχή ότι είμαι άσχετος.
Επίσης είπα 2 ξεχωριστά μεταξύ τους πράματα όσον αφορά την τιμή.Το ένα είναι ότι για ένα μηχανάκι 11-13 χρονών τα 2500 είναι πολλά.Το δεύτερο είναι ότι έτσι όπως διαμορφώνεται η αγορά πρέπει να δώσεις πάνω από 2000 για να πάρεις κάτι καλοσυντηρημένο.Δεν νομίζω ότι είπα πράματα αντιφατικά.
Συγγνώμη αν σε κούρασα.
Αν θες αυτη τη μηχανη και αν θες να με ακουσεις θα την παρεις απο ιδιωτη και μονο.Αν σου πει κατω απο 2500 και τιμη διαπραγματευσιμη την εκατσες.
2500 και πανω.Υπολογισε αλλα 300 εως 500 ευρω το αμεσως επομενο εξαμηνο,μεχρι να την φερεις στα μετρα σου.Τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε.Δεν χαριζει κανεις μερακλης την650αρα του.
Τωρα αν σου φαινονται πολλα δωσε 1500 ευρω και παρε μια f 650 funduro.Και παλι απο 1500 και πανω (θα βρεις και με 500)