αν δε χρειάζεσαι dvd, πάρε το flybook όταν πρόκειται να αλλάξεις το laptop..
αν δε χρειάζεσαι dvd, πάρε το flybook όταν πρόκειται να αλλάξεις το laptop..
Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Πετσέτα είχα παλιά, καθώς και σακουλάκι απο κράνος κτλ..
Τελικά πήγα colori και πήρα μια κορυφαία τσάντα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=537
Δεν έχει πάνω τις carbon γελειότητες (οκ λέω, για βόλτα καλές είναι , αλλα όχι για δουλειά)
Δεν ξέρω ακόμα πόσο καλά χωράνε μέσα τα ταπεράκια μου, αλλά μάλλον οκ. ΤΟ πολύ πολύ να αλλάξω και μοντέλο τάπερ και να πάρω πιο μικρά.
Επίσης αυτό για τα πιπίνια δεν παίζει αφενός λόγω της ηλικίας μου, αφετέρου δε διότι είμαι σε πολυτεχνείο και άρα εάν χάσουμε το ένα πιπίνι, βρίσκουμε το άλλο σε χρόνο dt.
Επίσης έχει προβλεφτεί και χώρος άμεσης αποθήκευσης και απόκρυψης τάπερ (πάνω στο tower το οποίο είναι κάτω απο το γραφείο) το οποίο λύνει όλα αυτά τα δυσάρεστα που μπορούν να συμβούν με το να δει το πιπίνι το ταπερ
:rotflmao:
Οργανωμένο σε βρίσκω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Πετσέτα είχα παλιά, καθώς και σακουλάκι απο κράνος κτλ..
Τελικά πήγα colori και πήρα μια κορυφαία τσάντα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=537
Δεν έχει πάνω τις carbon γελειότητες (οκ λέω, για βόλτα καλές είναι , αλλα όχι για δουλειά)
Δεν ξέρω ακόμα πόσο καλά χωράνε μέσα τα ταπεράκια μου, αλλά μάλλον οκ. ΤΟ πολύ πολύ να αλλάξω και μοντέλο τάπερ και να πάρω πιο μικρά.
Επίσης αυτό για τα πιπίνια δεν παίζει αφενός λόγω της ηλικίας μου, αφετέρου δε διότι είμαι σε πολυτεχνείο και άρα εάν χάσουμε το ένα πιπίνι, βρίσκουμε το άλλο σε χρόνο dt.
Επίσης έχει προβλεφτεί και χώρος άμεσης αποθήκευσης και απόκρυψης τάπερ (πάνω στο tower το οποίο είναι κάτω απο το γραφείο) το οποίο λύνει όλα αυτά τα δυσάρεστα που μπορούν να συμβούν με το να δει το πιπίνι το ταπερ
:rotflmao:![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
e den prepei???Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Οργανωμένο σε βρίσκω!!!!![]()
![]()
siga min parw tin paparia
vaio for everrrrrrrrrrrrrr
ΚΑΛΟ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
ΙΔΑΝΙΚΟ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To exw dei kai apo konta ....
einai apsogo
(kai akrivo)
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΣωστόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Τσάντα πλάτης με χώρισμα για Laptop θα βρεις και στο Πλαίσιο. (40-50?)
Ίδια τσάντα με σκληρό περίβλημα εκτός από Colori έχει πιο φθηνή και κάποια άλλη μάρκα της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα αλλά μπορείς να τη βρεις στο PRS στην αρχή της Μεσογείων. (60-70?)
Νομίζω την τελευταία έχει ο stako.
Την έχω εδώ και κανά μήνα. Είναι η παρακάτω:
http://www.bering.fr/index.adml?r=18...1024878&f=1106
Μπορείς να πάρεις και σάκο απλό πλάτης για laptop από Πλαίσιο κτλ αλλά δεν θα είναι αδιάβροχος όπως αυτός. Το περίβλημα είναι σκληρό και αδιάβροχο. Αν πας από το PRS θα το δεις live να δεις αν σου κάνει για τη δουλειά που λες. Εγώ πάντως δεν το πήρα για laptop αλλά ουσιαστικά για αυτό έχει φτιαχτεί!
50? αν θυμάμαι καλά........
Sorry, τώρα είδα την δεύτερη σελίδα και ότι πήρες άλλη τελικά............![]()
Τεράστια διαφορά τιμής πάντως..........
xm..
nai ontos diplasia timi kai vale...
den xerw giati...
basika den to poliepsaksa to 8ema kai giayto plirwsa....
Its ok, αφού σου κάνει τη δουλειά σου ας το χαρείς και δεν τρέχει τίποτα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
basika den to poliepsaksa to 8ema kai giayto plirwsa....
![]()
χαχα αμα πέρνει και τάπερ....
χωράει όντως και τάπερ? τότε εντάξει...![]()
μονο που δεν ειναι παπαρια το flybook.