Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: laptop και μοτό

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous

laptop και μοτό

Ρε παιδιά... αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...

Επειδή τις περισσότερες φορές όταν πάω στην δουλειά μεταφέρω μαζί και το laptop μου, το βάζω σε ένα σακίδιο πλάτης. Αυτό διότι μαζί μεταφέρω και μερικά άλλα έγγραφα, πορτοφόλια κτλ καθώς και 1-2 ταπεράκια!!!! με το φαΐ μου.

Το θέμα είναι ότι το laptop έχει αρχίσει να γίνεται χάλια απο γρατζουνιές και δεν προστατεύεται γενικά ούτε υποτυποδώς.
    Έχει κανείς καμια λύση, π.χ. καμία θήκη για laptop εντελώς λεπτή, η οποία να προσφέρει τουλάχιστον μια ελάχιστη προστασία;

Υ.Γ. βαλίτσα στην μηχανή δεν έχω ούτε πρόκειται να βάλω

Υπάρχουν κάποια ειδικά σακίδια πλάτης για μεταφορά laptop με μοτοσυκλέτα, μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ απο την Colori.

Δέν ξέρω όμως τι μπορείς να κάνεις με το θέμα των τάπερ..

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    πάρε αυτό το υλικό συσκευασίας, με τις "φουσκάλες", φτιάξε μια ωραία θήκη με συραπτικό, και θα είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Υπάρχουν σακίδια πλάτης με σκληρό περίβλημα (νομίζω έχει και η colori) για καλή προστασία και ξεχωριστή θήκη για το laptop

τώρα για τα ταπερ δε ξέρω
    :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε Μακη τα ίδια ακριβώς γράψαμε !!!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε συ γιατί δεν ρωτάς...

Κάθε μέρα κατεβαίνω Αθήνα με scooter + laptop

Για Laptop + χαρτια χρησιμοποιώ απλή τσάντα - χαρτοφύλακα περασμένη χιαστή στον ένα ώμο.

Τώρα περι τάπερ... (καλά ας μην το αναλύσουμε αυτό... κάνω πως δεν άκουσα πάλι)

Υπάρχουν τρομερά σακίδια που μπαίνουν φορετά στην πλάτη με πανέμορφες σκληρές πλάτες με μεταλική ή ματ βαφή για Laptop τα οποία πηγαίνουν άψογα και με την μηχανή σου. Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω αν χωράει τάπερ σε αυτά, πάντως για σαντουιτσάκι κάτι γίνεται.

Ενοείται ότι είναι καθαρά θέμα χρημάτων που θέλεις να διαθέσεις...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε Μακη τα ίδια ακριβώς γράψαμε !!!!
    Φυσικά Καπετάνιο, έχουμε φαίνεται τα ίδια γούστα !

Εκτός απ'τα εσώρουχα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εκτός απ'τα εσώρουχα...

:a29: :a015: :a017:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    παιδες τα τάπερ έχουν ουσιώδη σημασία!!!

Δεν θα φάω εγώ τα σπιτικά κανελόνια που μου φτιάχνει η μαμά μου;;;; (αυτό έχει το σημερινό μενού).

Για την λύση χιαστή δεν κάνει διότι δεν έχω σκούτερ, έχω μηχανάρα

Επίσης εξαιτίας της φύσης της δουλειάς, εάν πάρω μια θήκη με φουσκάλες θα είμαι σαν τον γύφτο!!!

Θα κοιτάξω στην colori. Thnx

Αυτό που σου έιπε ο maintenance είναι καλή φάση.

Εννοείται οτι μετά θα βάζεις το laptop σε σακίδιο, δε θα φαίνεται.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Egw pantws re paidia pou kanw kathimerina tin diadromi Tavro - Ag. Paraskeui me laptop, taperakia (doste prosoxi ston plithintiko giati eimai kai fagano paidi), thikes CD apla exw parei mia sxoliki tsanta pou na exei duo thikes. Stim mia mpainoun ta taperakia kai ta loipa accesoire kai stin alli mpainei to laptop.

Kapoio elafry gratzounisma sigoura tha yparxei, akoma kai i epafi me to yfasma prokalei kapoies mikres gratzounies, alla toulaxiston den tha exeis tis gratzounies pou prokaloun ta plastika.

Y.G.: En anagki pare mia mikri petseta (mikri eipame) kai strwstin sta eswterika toixomata stin thiki pou tha bazeis to laptop.

Y.G.2: Signomi gia ta greeklish
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Τσάντα πλάτης με χώρισμα για Laptop θα βρεις και στο Πλαίσιο. (40-50?)

Ίδια τσάντα με σκληρό περίβλημα εκτός από Colori έχει πιο φθηνή και κάποια άλλη μάρκα της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα αλλά μπορείς να τη βρεις στο PRS στην αρχή της Μεσογείων. (60-70?)

Νομίζω την τελευταία έχει ο stako.
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Ώς συμπλήρωση σε αυτό που είπε ο maintenance ,
    πάρε φάκελο με φούσκες (έχει και μεγάααααααααααλα μεγέθη) και χώνε το μέσα.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Το κρανάκι σου πρέπει να έχει μια πάνινη προστατευτική θήκη η οποία πέρνει άνετα το laptop μεσα, τουλάχιστον arai shoei shark κτλ κτλ τα δίνουν όταν παίρνεις κρανάκι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάμε και λίγο στο πρακτικό;

Το notebook (laptop έλεγαν κάτι μπακατέλες παλιά και έμεινε) που κουβαλάς, πρέπει:

1) Να μην κουνιέται μέσα στην τσάντα , οπότε να μην έχει κραδασμούς και τα ρέστα. Για αυτό και θα δείς οτι οι ειδικές τσάντες έχουν και λουρί δεσίματος μέσα.

2) Να μην είναι εκτεθειμένο σε διάφορα υγρά, οπότε αν σε κανένα τάπερ , έχει και λίγο λαδάκι που μπορεί να "ποτίσει" σε μια ατυχία το περιεχόμενο της τσάντας σου, πας για νέο notebook. Food resistance για notebook δεν υφίσταται ακόμα.

3) Το φαινόμενο της υγροποίησης. Αν το φαγητό είναι ζεστό μέσα στο τάπερ ακόμα και αν είναι σφραγισμένο , με τον κρύο καιρό που κάνει , προκαλεί υδρατμούς στο εσωτερικό της τσάντας και κατά συνέπεια πάνω στο μηχάνημα σου.

4)Το αισθητικό της υπόθεσης. Τάπερ για φαγητό στην δουλειά , απωθεί τα πιπίνια, που θεωρούν είτε οτι είσαι παντρεμένος , είτε οτι τα έχεις "όλα έτοιμα" if you know what i mean...
    Χώρια που χάνεις την ευκαιρία να πάτε μαζί για φαγητό , εκτός και αν μοιραστείς μαζί τους το περιεχόμενο του taperware σου.....χεχεχεχεχεχε

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΤΕΟ και ΜΟΤΟ
    από 2wheeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2010, 16:02
  2. άκουσα οτι στο Α.Τ.s.* καίνε και μοτό...
    από DIT στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 12:05
  3. Βροχή και μοτο
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 19:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας