στην επαρχια που γεννηθηκα και μεγαλωσα,καιγαμε-ζεσταινομασταν μεξυλολεβητα
και ενιοτε με πετρελαιο(οταν ηταν φτηνο)
τα ξυλα σαν ξυλα παραγουν ενα λογικο ποσοστο καπνιας(δεν ξερω τι μετρανε,ξερω τι βλεπω με τα ματια μου)
για να υπαρχει,αποδοση αλλα και λογικα καυσαεραι,τα ξυλα πρεπει να ειναι κανονικα-δηλαδη κομμενα απο δεντρα κλπ
οχι παγκακια,οχι παλια επιπλα,οχι βαμμενα ξυλα,ουτε με βερνικια κλπ
και πρεπει να ειναι ξερα σαν τα κεφαλια καποιων
το θεμα ειναι,με τις τιμες που μαθαινω οτι εχουν τα ξυλα στην αθηνα και με τον κοσμο να μην εχει λ7
που να πληρωσει τις τιμες των εμπορων
o σωζον εαυτον....
Όπως έγραψε και ο Χάρρυ Κλυνν, τώρα με το τζάμπα wi-fi του αντωνάκη, θα μπαίνουμε στο hot mail και θα ζεστενόμαστε...
κι οχι μονο....
οταν γυρνουσα σπιτι μου απο βολτα δηλαδη, 2-3 η ωρα τα μεσανυχτα, περνουσα απο ενα ξυλαδικο τους εβλεπα με την μανικα να βρεχουν τα ξυλα.
αλλη φορα που πηγα να παρω ξυλα με δικο μου φορτηγο ζυγισμενο απο πριν σε αλλη ζυγαρια οταν πηγα στο ξυλαδικο μου το εβγαλε βαρυτερο κατα διακοσια κιλα.
αποδειξη; τι ειν τουτο;
![]()
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Το είπα και πριν,όχι καυσόξυλα,το εσυ που έγραψα με μεγαλα πιο πανω εγίνε καταλάθος.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Πρέπει να συγχρονιστούν οι εμπρηστές με τους παράνομους υλοτόμους... Τίποτα δεν δουλεύει σε αυτην την χώρα λόγω έλλειψης συγχρονισμού...
Ρε παιδια δε το κατεχω το θεμα. Αλλα αν ειναι κακο για μας που το αναπνεουμε στην ατμοσφαιρα (που ειναι σε μικροτερη περιεκτικοτητα), ποσο κακο ειναι οταν καινε ακατάλληλα ξηλα μεσα στο σπιτι τους?
Ειναι πραγματικη ερωτηση.
λεω οτι παω με φιλου μου φορτηγο. στο ξυλαδικο μου το ζυγισε πριν το φωρτομα. φορτωσε ξυλα και μετα παλι ζυγισμα. αυτο ενοουσα.
το δε φορτηγο ειναι επαγγελματικο και μεταφερει καθε μερα εμπορευματα στο ρεντη. ετσι ειναι τσεκαρισμενο σε πολλες ζυγαριες λογω επαγγελματικου
οσο για το βρεξιμο για ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ μιλαω, καμια σχεση με ειδη ξυλειας![]()
Τελευταία τροποποίηση από virus; 08/11/2013 στις 11:55. Αιτία: για την ζυγαρια