θα επανελθω οταν εχω το χαρτι της αστυνομιας που εχει καταγραψει το συμβαν.
Σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες
μία πρόταση....
αν δεν έχουν γίνει ακόμα καταθέσεις για το συμβάν, και αν οι υλικές ζημιές που προκάλεσες στο αμάξι μπροστά είναι μικρότερες από τις δικές σου, δες μήπως από κοινού υποστηρίξετε πως εσύ μπήκες πρώτα στην μεσαία λωρίδα και μετά ο μπροστινός σου έκοψε τιμόνι για να αποφύγει το συμβάν και σε χτύπησε...
Θα πρέπει έτσι να φτιάξεις το φανάρι του και ίσως το φτερό αλλά αυτός με την ασφαλιστική του ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα σου....
Η μηχανη μου δεν εχει τοσο σοβαρες ζημιες κατα ενα περιεργο λογο (ισως γιατι απο 80 οταν επεσα στα φρενα μειωθηκε αρκετα η ταχυτητα μου πριν τον χτυπησω) αλλα ο εξοπλισμος μου κρανος μπουφαν γαντια και μποτακια ειναι για πεταμα. Αν δεν δω τι εχει καταγραφει (αφου δεν εχω δωσει καταθεση ακομα) δεν μπορω να πω. Εγω λεω τι εγινε απο την πλευρα μου αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ο καθενας λεει οτι τον βολευει
περαστικα φιλος και καλα ξεμπερδεματα...!
οσο για το τι μπορει να γινει...ετοιμασου για το χειροτερο και ελπιζε στο καλυτερο.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το ξερω trooper
Ειμαι ετοιμος για γεωτρηση εκ της οπισθεν..... δεν ελπιζω σε αποζημιωσεις κλπ απλα θα το τρεξω γιατι δεν θελω να νιωθω μ@λακας.....