Χαιρεται.....
Αφου το Σαββατο το βραδυ την βγαλαμε ζωντανοι και χωρις σοβαρες επιπτωσεις εκτος απο διασειση, χτυπημενη λεκανη, γονατα, ωμοπλατη και πλευρα, και αφου η μηχανη εχει τις ελαχιστες δυνατες ζημιες, θα ηθελα οι εχοντες εμπειρια σε τετοιες καταστασεις να μου δωσουν τα φωτα τους για το τι παιζει τωρα.....
Να πω απλα τα τυπικα οτι το κρανος μου και ο εξοπλισμος μου αφου εκαναν την δουλεια τους πλεον ειναι για πεταμα.
Στην συνημμενη εικονα φαινεται το οχημα 1 (Ο1) να κινειται στην μεσαια λωριδα, το δικυκλο 1, το οχημα 2 και το δικυκλο 2 να κινουνται στην δεξια με ταχυτητες 80κμ (αφου εγω στο δικυκλο 2 πηγαινα με 80 και δεν τους εφτανα να τους προσπερασω θεωρω οτι ειχαμε πανω κατω τα ιδια κμ).
Ξαφνικα το Ο1 για λογους που ο Jack Daniels εξηγησε στο αλκοτεστ με αποτομη κινηση (τα φλας ηταν διακοσμητικά) κινηθηκε δεξια για να βγει στον παραδρομο εμβολιζοντας το Δ1.
Το Ο2 που ακολουθουσε φρεναρε για να μην πεσει πανω τους και κινηθηκε αριστερα, χωρις φλας προφανως λογω του αποτομου γεγονοτος
Το Δ2 που ειμαι εγω, αφου ειδα το συμβαν εκανα ακριβως την ιδια κινηση με το Ο2.
Δυστυχως για εμενα το καρο απο μπροστα ειχε abs ενω εγω οχι οποτε ακινητοποιηθηκε πριν σταματησει η μηχανη μου με αποτελεσμα να προσπαθησω εναν τελευταιο ελιγμο μηπως και γλυτωσω το κακο. Καταφερα να μην τον βρω κεντρο αλλα τον βρηκα στο αριστερο φαναρι με αποτελεσμα να βρεθω αναισθητος στην μεσαια λωριδα.
Τυχερος βεβαια γιατι οι απο πισω ειχαν μεγαλη αποσταση και καποιος απο αυτους με αλαρμ τοποθετησε το αυτοκινητο του καθετα στην κινηση και εκοψε εντελως την κυκλοφορια.
Και ερχομαι τωρα και ρωταω
Ναι μεν ο νομος λεει οτι αφου εισαι απο πισω φταις. Αλλα οι ταχυτητες ηταν μικρες και οι αποστασεις κανονικες για Κ.Σ. κυκλοφοριας και το ατυχημα προφανως το προκαλεσε αλλος.
Τι παιζει σ'αυτην την περιπτωση?