ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Καλά, ξήλωσε φανάρι και τα προστατευτικά απο τα καλάμια και θα δεις πόσο κουκλί και ισορροπημένο θα γίνει...
Προτείνω φούσκες στα καλάμια, ενώ ενα φανάρι bullet style (όλο και κάποιο θα έχεις).
Βασικά χέσε τι προτείνω εγώ και όλοι μας και μάγεψέ μας. Σχολάω απο τη δουλειά και κάθομαι και ανοίγω το πισί να πάρω την πρέζα μου ξημερωματα...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Σπυρο, μηπως.....η σελα θελει να πεσει λιγο πιο κατω...και πισω...??
Ειναι λιγο ψηλα...εχει μεγαλη αποσταση απο τον πισω τροχο...
και αυτο υπο σκεψη.δεν θελω να αφησω κενο με το ρεζερβουαρ.παντος ο χωρος θα γεμισει με διαφορα πισω.η σελα θα χοντρινει με τα δερματα,μια (οβιδα)τυπου δοχειου λαδιου θα μπει στο κενο τριγωνο του hard tail ενω καπου εκει στα πλαγια θα φτιαχτει και η βαση της πινακιδας.
τιποτα δεν ειναι ακομα μονιμο πανω,εξου και δεν εχει ραφτει τιποτα.![]()
Αν δεν σου κάνει κόπο Σπύρο, δόκιμασε τις αντιρίδες του πίσω φτερού σε ευθεία γραμμή, νόμιζω πως ταιριάζει περισσότερο οπτικά με τον hard tail σκελετό που δημιούργησες.
Καλή συνέχεια..!!
Νίκος.
Μπράβο ρε Σπύρο, πολύ καλή δουλειά.
Άμα πιάνουν τα χεράκια σου...
![]()
Το ινδικό ταιριάζει απόλυτα πιστεύω στο hardtail!!! Αν υπαρχει το μπατζετ πολλαπλασιαζει το vintage factor
Ανάλογα το χρώμα παιξε πολυ με τις μπρουτζινες βίδες...
ΠΟλύ καλές λεπτομέρειες με τετοιες βίδες και χαλκοσωλήνα εχει το lakewood special του Young χωρίς να υπερβάλει παρεα με το χρώμιο, το αγαπημενο μου απο bikers build off και γενικότερα...
Μια ιδέα είναι να παιξεις με χρώμα κοκκινοκαφε σαν σκουριασμένο και κρατας το βουρτσαρισμενο ντεποζιτο...
Τσάκο...![]()
Ban 'em all