Το ίδιο πράγμα είναι και οι δυο τους.
Πάρε την YUASA που είναι φθηνότερη.Για να μην αξίζει να πας για την φθηνή θα πρέπει να έχει 30% παραπάνω χρόνο ζωής η GS.Ψιλοαπίθανο λέω...
Το ίδιο πράγμα είναι και οι δυο τους.
Πάρε την YUASA που είναι φθηνότερη.Για να μην αξίζει να πας για την φθηνή θα πρέπει να έχει 30% παραπάνω χρόνο ζωής η GS.Ψιλοαπίθανο λέω...
και ναι έβαλα την φθηνή yuasa η οποία μετά από ένα χρόνο ακριβώς ήδη μου δείχνει σημάδια κόπωσης και τα κρύα δεν έχουν μπει ακόμη.......
θα το παλέψω μπας και την κρατήσω ζωντανή και πλέον η απόφαση για το μέλλον ελήφθει....
την ακριβή (μαμά) και να πα να μ@μηθούν ούλοι (οι λοιποι κατασκευαστές).....![]()
Οποιος παθαινει μαθαινει. Ειναι ιδια κ αλλες τετοιες μπαρουφες δεν ισχυουν.
Εμενα αντεξε 8 μηνες(yuasa φθηνη) αλλα δεν αντεξα εγω κ εσκασα στη suzuki κ πηρα την μαμα κ ηδη 2 χρονια κ κατι χωρις πολλα πολλα κ ειναι αστερι!!!
Ride(s) the wind of change...
τις ξέρω αλλά από την στιγμή που δεν βγάζει για το μηχανάκι μου δεν είναι λάθος να μετράς απλά διαστάσεις?
(μιας και τα ιδιαίτερα τεχνικά δεν τα ξέρω)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Για να επανέλθουμε στα των μπαταριών, τις Odyssey μου τις είχε προτείνει κάποιος όταν έψαχνα για μπαταρία, αλλά προσωπικά βρήκα το κόστος απαγορευτικό. Στα €170 που είχε εάν δεν κάνω λάθος, έπαιρνα 3-5 Bosch και Υuasa, αν ισχύει ότι οι Odyssey κρατάνε 5-6 χρόνια, άντε να σου βγουν μάπα ΟΛΕΣ οι άλλες και να κρατάνε 1-2 χρόνια, στα ίδια έρχεσαι.