Στο ιδιο μηχανακι με το δικο σου,η yuasa κρατησε λιγοτερο απο την μαμα...Τωρα ετυχε,δεν ετυχε,δεν ξερω...Συντηρηση ηταν η ιδια και στις δυο...Το ιδιο παντως συνεβαινε και σε ενα tdm που ειχα καποτε...
Απο τοτε αποφασισα και βαζω μονο gs...Πριν κανα δεκαημερο αλλαξα και στο δικο μου...Και εγω τοσο την βρηκα..(99 Ευρο)...
για αυτο σου λεω...βαλε την μαμα,και τελος...
τα γνωρίζω - ευχαριστώ, εξ ού και η διαφορά της τιμής
αν και δεν ξέρω η gs, made in τι? είναι - TAIWAN, φαίνεται στην φωτό
ομως κοιτάω και λίγο την ουσία... αν κάνουν ίδια δουλειά και έχουν ίδιες αντοχές (αν και νομίζω οτι στο κρύο υπερέχει η τζέλ) γιατί να δώσω 30 γιούρια παραπάνω?
δεδομένου ότι κατασκευάζεται στην Taiwan θα ήμουν επιφυλακτικός για την ποιότητα της κ για το πόσο αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω.. αυτό εννοώ... αν μου έλεγες για την Gel της Yuasa δε θα το συζητούσα καν καθώς κρατάει πολλά περισσότερα χρόνια απ όλες τις άλλες.. επίσημα στοιχεία πάντως δεν έχω να σου τεκμηριώσω τις απόψεις μου αν αυτό ζητάς![]()
να σε πω εγώ....
στο βεστρωμ το 1000 που είχα μέχρι πρόσφατα, η μαμά μπαταρία κράτησε 7 (!!!) χρόνια.... αν και δεν το έλεγξα, θέλω να πιστεύω οτι ήταν τζαπάν (μιας και όλο το μηχανάκι ήταν τζαπάν)... έχοντας αυτό ως δεδομένο, όταν την άλλαξα, έβαλα πάλι μαμά....
στα επόμενα 2 χρόνια που το κράτησα, με σαφως πολύ πιο λίγη χρήση (γιατί είχα και το φουζουρού πλέον) η μπαταρία εδινε με την σκέψη και μόνο....
στο φουζουρού, 4 χρονών μπαταρία τα έχει παίξει (βεβαια η χρήση του φουζουρού είναι περιορισμένη).... όμως η διαφορά (7 ετη vs 4 έτη) είναι σημαντική και γι αυτό προβληματίστηκα όταν μίλησες για "συγκεκριμένη μπαταρία"...
Husky TE 610 E, μπαταρία από την μάνα του Yuasa super MF pafecta YTX-14-BS JAPAN. Έξι χρόνια και δέκα μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας. Δεν δειχνει κανένα σημαδι κόποσης. Όταν χρειαστει άλλαγή, δεν θα κάνω πειράματα. Την ίδια ανεξαρτήτως κόστους.
Μήπως να σκεφτόσουν και την Bosch?
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...