Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: εκτελωνισμος μοτοσυκλετας με ιταλικα νουμερα

εκτελωνισμος μοτοσυκλετας με ιταλικα νουμερα

Γεια σας.Αν ξερει καποιος ας μου πει πως μπορω να βγαλω ελληνικες πινακιδες σε ενα ΧR 650 dall ara

απο Ιταλια με Ιταλικες πινακιδες και ποσο θα μου κοστισει
    vagelino46

Δεν ξέρω τιμές αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να το εκτελωνίσεις μέσα σε 2 μέρες από την εισαγωγή του στην Ελλάδα, ειδάλλως αρχίζουν τα ημερήσια πρόστιμα. Νομίζω πάει 30€ η ημέρα. Ο εκτελωνισμός δεν πιστεύω να κοστίσει λιγότερο από 200€.

Αν δεν το κάνεις έτσι και το πας αργότερα, θα σε πάρουν οι εκτελωνιστές από το χεράκι και θα σου πούνε: σου κόβω χαρτί από μεταφορική εταιρία ότι ήρθε σήμερα, 150€ σε εμένα και άλλα τόσα στην μεταφορική συν μετά σου κόψει η υπηρεσία......αλλά μαζί δεν τα φάγαμε!

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Έχεις μαζί σου
    1.το πωλητήριο
    2.απόδειξη αγοράς που θα λέει αν πλήρωσες το ΦΠΑ της χώρας (αλλιώς το πληρώνεις εδώ)
    3.την άδεια της μηχανής που αγόρασες όπου πάνω γράφει τη μεταβίβαση στη χώρα που το πήρες
    4.Το εισιτήριο του πλοίου που το έφερες, η την απόδειξη της μεταφορικής που το έφερες.

Πας στο τελωνείο και κάνεις Δηλωτικό εισαγωγής από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης , και σε ποιο τελώνιο θα κάνεις τον εκτελωνισμό μέσα σε 10 μέρες.
    Πας στο 6ο τελωνείο Αξιών στο λιμάνι και με τα χαρτιά σου βγάζουν την αξία της μηχανής, (έχουν καταλόγους αυτοί με χρονολογίες κλπ κλπ)
    Κάνεις τον εκτελωνισμό στο τελωνείο που δήλωσες, και με τα χαρτιά πας στη διεύθυνση συγκοινωνιών που μένεις και βγάζεις άδεια και τέλη κυκλοφορίας
    Κρατάς μαζί σου στη διεύθυνση συγκοινωνιών και την άδεια τη παλιά και την απόδειξη αγοράς σε φωτοτυπίες και κρατάς τα πρωτότυπα για να τα βάλεις τα πρωτότυπα στη δήλωση σου του χρόνου.
    Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα θα ηθελα μερικες διευκρινησεις ακομα

Οταν λες το πωλητηριο τι εννοεις?

Οπως επισης θα το παρω μεταχειρισμενο απο ιδιωτη,πως θα αποδειξω οτι πληρωσα τον ΦΠΑ?
    Τελευταία τροποποίηση από vagelino46; 21/11/2013 στις 15:13.
    vagelino46

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Aν το εχεις παρει μεταχειρισμενο, το φπα εχει πληρωθει ήδη...
    Ban 'em all

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Εδώ είσαι: http://www.ducatisti.gr/phpBB3/viewt...BC%CE%BF%CF%82

Η Bonnie γράφει κι εδώ αν έχεις απορίες, αλλά ο οδηγός μου φαίνεται πλήρης...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vagelino46 Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα θα ηθελα μερικες διευκρινησεις ακομα

Οταν λες το πωλητηριο τι εννοεις?

Οπως επισης θα το παρω μεταχειρισμενο απο ιδιωτη,πως θα αποδειξω οτι πληρωσα τον ΦΠΑ?
    τη μεταβίβαση
    Αν είναι από ιδιώτη μόνο ένα χαρτί που να λέει πόσο το αγόρασες είναι πληρωμένο το ΦΠΑ
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

να κανω και εγω μια ερωτησουλα μια που λεμε για αγορα απο εξω...
    αν μια μηχανη με τα καταλληλα εγγραφα απο την εταιρια παραγωγης χοντα-γιαμαχα κλπ οτι ειναι μονο για αγωνιστηκη χρηση πρεπει να την δηλωσουμε οτι μπηκε ελλαδα???
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Banned
    σαφως
    μιλαμε η για ΜΧ η drag bike η track bike
    τωρα τι τιμολογουνε αυτοι και ποσο,δεν το ξερω,αλλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    ........
    1.το πωλητήριο
    ........
    Από πρόσφατη εμπειρία το καλοκαίρι του 2013: Η μεταβίβαση - πωλητήριο πρέπει να είναι επικυρωμένη στο ελληνικό προξενείο, δηλαδή η παρουσία του πωλητή είναι απαραίτητη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από melowolem Προβολή μηνύματος
    να κανω και εγω μια ερωτησουλα μια που λεμε για αγορα απο εξω...
    αν μια μηχανη με τα καταλληλα εγγραφα απο την εταιρια παραγωγης χοντα-γιαμαχα κλπ οτι ειναι μονο για αγωνιστηκη χρηση πρεπει να την δηλωσουμε οτι μπηκε ελλαδα???
    Όλα μα όλα τα οχήματα δηλώνονται ασχέτως ποια θα είναι η χρήση τους μετά για κάθε χρήση "παίζουν" διαφορετικά "κόλπα" Τα αγωνιστικά έχουν έγκριση τύπου και δεν βγάζουν πινακίδες και άδεια όμως πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο
    Τα πολιτικά οχήματα που παίρνουν έγκριση τύπου είναι πληρωμένοι στο τελωνείο όλοι οι δασμοί και απλά πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας με το σήμα.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Τα αγωνιστικά έχουν έγκριση τύπου και δεν βγάζουν πινακίδες και άδεια όμως πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο
    No they don't.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Όλα μα όλα τα οχήματα δηλώνονται ασχέτως ποια θα είναι η χρήση τους μετά για κάθε χρήση "παίζουν" διαφορετικά "κόλπα" Τα αγωνιστικά έχουν έγκριση τύπου και δεν βγάζουν πινακίδες και άδεια όμως πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο
    Τα πολιτικά οχήματα που παίρνουν έγκριση τύπου είναι πληρωμένοι στο τελωνείο όλοι οι δασμοί και απλά πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας με το σήμα.
    πως είναι δυνατόν να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας για κάτι που δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και δεν κυκλοφορεί στον δρόμο;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της T E O
    και γω εχω ιταλικη πινακιδα και θελω να την αλλαξω η μηχανη θα ειναι για προσωπικη χρηση οχι για να πωληθει, ενδιαφερον το αρθρο ποιο πανω

Παρόμοια θέματα

1. Οδήγηση μοτοσυκλέτας με fairing από απειρο οδηγό.
    από Vice στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2012, 13:17
  2. Αριθμός πινακίδας με 2 νούμερα?
    από Aviador στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2012, 10:48
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 12:26
  4. Stickers με νούμερα...
    από gojakla στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21