Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ

τηλέφωνο Δευτέρα πρωί:

Ναι, καλημέρα σας, από το Μεγκαντένα τηλεφωνούμε από την εκπομπή τάδε. έχουμε μία καταγγελία για την ιατρό τάδε ότι απουσιάζει από τη θέση της εν ώρα υπηρεσίας, είναι αλήθεια?
    όχι ποιος σας το είπε αυτό??

έχουμε καταγγελθείσες περίπτωσεις και μάλιστα σήμερα θα περάσουμε για ρεπορτάζ κατά την τάδε ώρα...

και την τάδε ώρα πας εκεί και τη βρίσκεις. πως σου φαίνεται.....???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Να συμφωνησω με τον nobody οσον αφορα τον "μπουμπουκο" και απλα στο ολο περιστατικο το κακο ειναι οτι τα πραγματα γιναν οφδερεκορντ οπως λες. τι θελω να πω.... φταιει το προσωπικο του νοσοκομειου απο την μια που σε ετρεχε πανω κατω αφου θα μπορουσαν με ενα τηλεφωνο να συνενοηθουν αλλα "φταις" και εσυ που ετρεχες και δεν το επαιξες τυπικα.... ο διαλογος επρεπε να εχει αρχισει και τελειωσει καπως ετσι..." -Δεν ειναι εδω η κυρια ******** , -Ευχαριστω πολυ, ποια μερα θα ειναι στο νοσοκομειο, σε ποιο τηλεφωνο μπορω να επικοινωνησω με το ιατρειο της στο νοσοκομειο την μερα εκεινη με την ιδια ωστε να μην εχει δουλεια και να μπορεσει να με εξυπηρετησει, πως ονομαζεστε εσεις (στην υπαλληλο)σας ευχαριστω πολυ και παλι κυρια ταδε..........
    θα ειχες γλιτωσει και τα νευρα και τον κοπο, με ευγενεια και ευθειες κουβεντες. Στην εφημερια της δεν ειναι στα καθηκοντα της να δινει πιστοποιητικα ουτε ειναι και επειγον για να την παρουν τηλεφωνο αν ειναι σε ετοιμοτητας, αυτα γινονται στα τακτικα ιατρεια.
    Φιλικα και χωρις παρεξηγηση αν κατι μου ξεφευγει απο το περιστατικο

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Να συμφωνησω με τον nobody οσον αφορα τον "μπουμπουκο" και απλα στο ολο περιστατικο το κακο ειναι οτι τα πραγματα γιναν οφδερεκορντ οπως λες. τι θελω να πω.... φταιει το προσωπικο του νοσοκομειου απο την μια που σε ετρεχε πανω κατω αφου θα μπορουσαν με ενα τηλεφωνο να συνενοηθουν αλλα "φταις" και εσυ που ετρεχες και δεν το επαιξες τυπικα.... ο διαλογος επρεπε να εχει αρχισει και τελειωσει καπως ετσι..." -Δεν ειναι εδω η κυρια ******** , -Ευχαριστω πολυ, ποια μερα θα ειναι στο νοσοκομειο, σε ποιο τηλεφωνο μπορω να επικοινωνησω με το ιατρειο της στο νοσοκομειο την μερα εκεινη με την ιδια ωστε να μην εχει δουλεια και να μπορεσει να με εξυπηρετησει, πως ονομαζεστε εσεις (στην υπαλληλο)σας ευχαριστω πολυ και παλι κυρια ταδε..........
    θα ειχες γλιτωσει και τα νευρα και τον κοπο, με ευγενεια και ευθειες κουβεντες. Στην εφημερια της δεν ειναι στα καθηκοντα της να δινει πιστοποιητικα ουτε ειναι και επειγον για να την παρουν τηλεφωνο αν ειναι σε ετοιμοτητας, αυτα γινονται στα τακτικα ιατρεια.
    Φιλικα και χωρις παρεξηγηση αν κατι μου ξεφευγει απο το περιστατικο
    σημερα ηταν η τριτη φορα που πηγαινα-τριτη μερα συγκεκριμενα-
    τις δυο προηγουμενες ειχε ιατρειο αλλα που ηταν οεο??????????
    υπεθεσα οτι στην εφημερια θα την βρω σιγουρα
    αλλα παπαλα........

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    τηλέφωνο Δευτέρα πρωί:

Ναι, καλημέρα σας, από το Μεγκαντένα τηλεφωνούμε από την εκπομπή τάδε. έχουμε μία καταγγελία για την ιατρό τάδε ότι απουσιάζει από τη θέση της εν ώρα υπηρεσίας, είναι αλήθεια?
    όχι ποιος σας το είπε αυτό??

έχουμε καταγγελθείσες περίπτωσεις και μάλιστα σήμερα θα περάσουμε για ρεπορτάζ κατά την τάδε ώρα...

και την τάδε ώρα πας εκεί και τη βρίσκεις. πως σου φαίνεται.....???
    εχω ποιο απλο<πο@@στικο>τροπο
    αν φτασω εκει θα σου πω

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Η άλλη πλευρά του νομίσματος:
    "Αρχές Ιουνίου είχα τροχαίο (όπως ίσως θυμάσαι) και μετά από εξετάσεις έπρεπε να νοσηλευτώ στην πλαστική χειρουργική στο Άγιος Ανδρέας. Με ανέλαβαν 7 ειδικευόμενοι και 2 επιμελητές Α. Μου παρείχαν τα πάντα όλα, με αντιμετώπισαν σαν αδερφό τους ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο, μέχρι και τηλ. στο κινητό μου με έπαιρναν για την πορεία της υγείας μου. Σημείωσε δε ότι ποτέ και σε κανέναν δεν έδωσα μισό ευρώ. Διατηρώ με όλους θαυμάσιες σχέσεις ακόμα και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα για αλλαγή." Άψογοι σε όλα τους και πολύ περισσότερο από τυπικοί στις εφημερίες τους.
    Παντού και πάντα θα υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Στη δικιά σου περίπτωση η τύπισσα θεωρεί το νοσοκομείο τσιφλίκι της και θέλει κάποιος να την επαναφέρει στην τάξη. Τακτοποίησέ το, (είμαι σίγουρος έχεις πολλούς τρόπους) ώστε να την κάνεις ρόμπα αλλά και να έχει και τις επιπτώσεις που πρέπει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πρίν καιρό μίλαγα με γιατρό του ΙΚΑ, φούλ βαμμένος Κουκουές (νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και τα σχετικά τσιτάτα). Ο συγκεκριμένος γιατρός του ΙΚΑ όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του "δέχεται" καμιά ωρίτσα τους δύσμοιρους ασφαλισμένους στα γραφεία του ΙΚΑ και μετά τους παραπέμπει στο προσωπικό του ιατρείο για να τα τσεπώσει χοντρά. Ο εν λόγω λοιπόν ιατρός άρχισε τα κομμουνιστικά χιλιοειπωμένα τσιτάτα και μου έλεγε για την κατάσταση της υγείας και γιατί απεργούσε εκείνη την ημέρα και όταν τον ρώτησα ποιά είναι τα αιτήματά τους πέταγε ένα αόριστο απεργούμε για την υγεία γιατί την έχουν κάνει χάλια (οι πολιτικοί πλην ΚΚΕ- αυτός και οι γιατροί αμέτοχοι στην κατάσταση που επικρατεί). Εν τη ρύμη του λόγου λοιπόν ο εξοργισμένος και απεργούντας ιατρός του ΙΚΑ αρχίζει να βρίζει τους μαλάκες του επιθεωρητές του ΙΚΑ, οι οποίοι δε φτάνει που τους έχουν μειώσει το μισθό, του έριξαν καμπάνα και πρόστιμο. Όταν τον ρώτησα γιατί του έριξαν πρόστιμο, μου είπε ότι έκαναν ξαφνική έφοδο για να δουν εάν όλοι οι ιατροί ήταν στο πόστο τους και αυτός έλειπε (αδικαιολόγητα κατά αυτούς), οι ασφαλισμένοι περίμεναν απ' έξω κι αυτός είχε κλείσει το γραφείο και είχε φύγει. Όταν τον ρώτησα γιατί είχε κλείσει το ιατρείο μου απαντά με φυσικότητα και με αφήνει σύξυλο: ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΝΑΓΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ... ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    σουτερ θα σου πω την δικη μου αποψη.

οι γιατροι και νοσοκομες κι ολος ο κλαδος αυτος εδω στην ελλαδα για μενα ειναι ΗΡΩΕΣ. και με αυτες τις συνθηκες. εχουμε αξιολογους και πολυ καλους γιατρους.

οπως πολυ σωστα ειπε ο βασκα επεσες στην περιπτωση.

τα τυπου "καναλια-π@στικα-αδωνις-κτλπ" εγω τα θεωρω εντελος ακυρα. ΧΡΕΟΣ μας ειναι η απλη ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ. χωρις να περιμενουμε απο αυτην την καταγγελια δικαιωση. κι απο την αλλη πλευρα δεν ξανασχολουμε με την γιατρο αυτην.

οταν υπαρχουν πολλες καταγελιες τοτε καποιοι θα πουν για κατσε εδω κατι συμβαινει. οταν η καταγγελια ειναι μια ε θα πουν χαζος πελατης. αυτο πιστευω επρεπε να κανουμε ολοι μας.

Το ειδα και αυτο στην ζωη μου
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Να σου πω και εγώ σαν Ελληνάρας την αποψάρα μου. 1. Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου να επιδείξεις υπομονή και μια κάποια ευγένεια, αναγνωρίζω πως είναι δύσκολο και ίσως θα πρέπει να καταπιείς τα νεύρα που σου δημιουργούν. 2)Αν φτάσεις σε σημείο να πεις δε μπα να #$%#$% όλα και είσαι έτοιμος να υποστείς ταλαιπωρία με το μικρό για να ξαναγίνουν τα ίδια πράγματα αλλού ή έστω από άλλον τότε πήγαινε στον εισαγγελέα υπηρεσίας αφού έχεις τσεκάρει πως και στην επόμενη εφημερία της ΔΕΝ είναι εκεί και πες του να την ψάξει και αυτός. Προσωπικά είμαι πολύ υπομονετικός σε τέτοιες καταστάσεις και μπορεί να περιμένω και πολύ και να επαναλάβω και πολλές φορές, από την άλλη αν μέσα μου περάσει ένα όριο δεν έχω ούτε υπομονή ούτε επιμονή ούτε και θα έπρατα νόμιμα, όσες φορές έχω κάνει υπομονή στο τέλος έχει γίνει η δουλειά μου, στις άλλες περιπτώσεις περισσότερο άσχημα νιώθω μετά. Επειδή η όλη διαδικασία περιλαμβάνει και παιδί να σκεφτείς την όποια ενδεχόμενη ταλαιπωρία του μικρού σου, μόνο αυτό σαν συμβουλή Τώρα τα γενικά περί γιατρών κλπ στην οικογένεια μου έχουμε υποφέρει πολύ από γιατρούς ανίδεους, από γιατρούς σφραγιδάκιδες και ακόμα περισσότερο από γιατρούς φακελάκια (φακελάρες) Από την άλλη μέσα σε όλο αυτό έχω γνωρίσει και άτομα που πραγματικά έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να βοηθάνε και μάλιστα κάτω από πραγματικά τραγικές συνθήκες.

Banned
    Προσφατα πηγα αθηνα-ΩΝΑΣΕΙΟ και μονο που δεν μου εστρωσαν ροδοπετελα,παλαιοτερα περασαμε χειρουργειο με την μικρη μου,και μας παιρνουν τηλ τι κανει(το μικρο θαυμα)ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΟ
    Εγω για μενα εχω επισκεφτει απειρες φορες το424και ημουν σπολυτα ικανοποιημενος
    Αλλα το χτεσινο ηταν το κατι αλλο
    Ποσο υπομονη να εκανα παραπανω?αφου εμαθα οτι ηαλλη με δουλευε αλλα ξαναπηγα και περιμενα
    Θα ξαναπαω θα κανω την δουλεια μου ο κοσμος να χσλασει-ειμαι σκυλος σε κατι τετοια-δεν θελω εκδικηση για την ταλαιπωρια μου,αλλα θα την κανω ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
    Υπαρχουν γιατροι που τιμανε ορκους,ανθρωπους,οου δεν τους βλεπουν σαν ευρο
    Και υπαρχουν και τα λαμογια,οι βδελες του συστηματος,αυτοι θελουν μαστιγιο και καροτο

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν γιατροι που τιμανε ορκους,ανθρωπους
    Τις προάλλες ένας γιατρός έλεγε δημοσίως ότι δεν έχει ορκιστεί πουθενά κι ότι ο περιώνυμος "όρκος του Ιπποκράτη" είναι μύθος και μια μπαρούφα και μισή, δεν υπάρχει τέτοιος όρκος... (όχι ότι άμα υπάρχει-υπήρχε θα άλλαζε κάτι).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    εχω ποιο απλο<πο@@στικο>τροπο
    αν φτασω εκει θα σου πω
    Πολυ το αργεις.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Όταν πηγες εκει που θα κανει λογοθεραπεια το παιδι,σου συστηνουν καποιο γιατρο που σου δινει χαρτι για το ταμειο σου.Τουλαχιστον ετσι εγινε στην μικρη μου,πηγαμε με ραντεβού συστημένοι από τον λογοθεραπευτή σε γιατρο σε νοσοκομειο,πληρωσα 60ε και όλα καλα.Πες τους μηπως εχουν αλλον γιατρο,μην ασχολείσαι αμα δεις τι γινετε στα παιδων με τους γιατρους αν δεν εισαι δικος τους,θα παρεις οπλο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Όταν πηγες εκει που θα κανει λογοθεραπεια το παιδι,σου συστηνουν καποιο γιατρο που σου δινει χαρτι για το ταμειο σου.Τουλαχιστον ετσι εγινε στην μικρη μου,πηγαμε με ραντεβού συστημένοι από τον λογοθεραπευτή σε γιατρο σε νοσοκομειο,πληρωσα 60ε και όλα καλα.Πες τους μηπως εχουν αλλον γιατρο,μην ασχολείσαι αμα δεις τι γινετε στα παιδων με τους γιατρους αν δεν εισαι δικος τους,θα παρεις οπλο.
    ετσι ακριβως εγινε
    αλλα λογω οτι ειμαι επαρχια(πλεον)ενα νοσοκομειο υπαρχει και αυτο αναιμικο
    για να παω σε αλλον πρεπει να κατεβω σαλονικα
    100χλμ Χ2
    εγω θα το παρω το χαρτι,δεν τους κανω την χαρη
    αλλα ηθελα να καταδειξω την ξεφτιλα τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    σουτερ θα σου πω την δικη μου αποψη.

οι γιατροι και νοσοκομες κι ολος ο κλαδος αυτος εδω στην ελλαδα για μενα ειναι ΗΡΩΕΣ. και με αυτες τις συνθηκες. εχουμε αξιολογους και πολυ καλους γιατρους.

οπως πολυ σωστα ειπε ο βασκα επεσες στην περιπτωση.

τα τυπου "καναλια-π@στικα-αδωνις-κτλπ" εγω τα θεωρω εντελος ακυρα. ΧΡΕΟΣ μας ειναι η απλη ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ. χωρις να περιμενουμε απο αυτην την καταγγελια δικαιωση. κι απο την αλλη πλευρα δεν ξανασχολουμε με την γιατρο αυτην.

οταν υπαρχουν πολλες καταγελιες τοτε καποιοι θα πουν για κατσε εδω κατι συμβαινει. οταν η καταγγελια ειναι μια ε θα πουν χαζος πελατης. αυτο πιστευω επρεπε να κανουμε ολοι μας.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Οντως υπαρχουνε αρκετοι στο χωρο της υγειας που κανουνε με πολυ σωστο τροπο τη δουλεια τους.Ειναι γι'αυτους ομως ,μια δουλεια.Απο ενα σημειο και μετα πολλοι απο αυτους γινονται ζωα.Μας αντιμετωπιζουνε σαν οντα κατωτερης φυλης.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να τους βλεπω με συμπαθεια και να κατανοω τον απαραδεκτο τροπο της συμπεριφορας τους.Οι συνθηκες ειναι αυτες που τους κανουνε κακους επαγγελματιες?Υπαρχουνε πολλοι χειροτερες συνθηκες σε αλλους κλαδους και ομως δεν αντιδρουνε ετσι οι αλλοι εργαζομενοι.

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που δουλευουνε στο χωρο της υγειας εχουνε τοποθετησει τους εαυτους τους μια κατηγορια πανω απο εμας.Η συμπεριφορα τους ειναι βαρβαρη,αθλια,απαραδεκτη και αρκετες φορες υποκριτικη (και γιγα λεω).

Μπραβο σε οσους εργαζομενους ,στο χωρο της υγειας, αντιστεκονται στην πλειοψηφια αυτων των αθλιων και θεωρουνε οτι αυτο που κανουνε ειναι κατι παραπανω απο δουλεια.

Ναι ,εχω συναντησει μερικους απο αυτους και εχουνε κερδισει το σεβασμο μου.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. χωρισ τιτλο
    από nikos-diavata στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2012, 10:39
  2. Χωρισ Τιτλο.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 11:59
  3. Καλοκαιρι Χωρισ Μοτο.!!!
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 08:06
  4. Μια Μερα Χωρισ Lsd...!!! (nls)
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 13:18
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF