αύριο θα δω τι μπορώ να κάνω...
![]()
το οτι τους την ειπα στα μουτρα δεν ηταν τσαμπουκας,απλα ειναι τοσο αναισθητοι,που τους φτυνεις και νομιζουν οτι βρεχει
-δεν εβρισα
-δεν απειλησα
-δεν ειπα θελετε χιτλερ η γκεμπελς η παπαδοπουλο,ειπα<καλα σας κανει ο αδωνις>-σ.σ. τα ονοματα ειναι τυχαια,ως ακραιες συμπεριφορες,ουδεμια σχεση με αυτους και το συνοθυλευμα τους
-ξερω τι θα κανω οταν παρω το χαρτι
Να ρωτήσω κάτι που μάλλον δεν κατάλαβα..
Η έκδοση χαρτιού-πιστοποιητικού ή ότι δήποτε άλλου παρεμφερούς θεωρείται επείγον περιστατικό ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οχι-τουλαχιστον ετσι νομιζω
Γιατι?
Γιατί, άσχετα από το που κατέληξε η συζήτηση, το έναυσμα δεν ευσταθεί ...![]()
κοιτα πηγα αλλες δυο φορες πριν το θεατρο του σαββατου
οταν δε πηγα την πεμπτη μια νοσοκομα με ρωτησε γιατι την ψαχνω και μου ειπε να παω το σαββατο που ειναι εφημερια και θα μου το κανει
καμμια αλλη απορια?![]()
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου.
κι οταν μου τυχαινει κανεις μαλακας οταν παω για θεματα υγειας μου και βλεπω οτι μου συμπεριφερεται απαξιωτικα τον αποριπτω και παω σε αλλον γιατρο.
οπως για παραδειγμα υπαρχουν αρκετοι μαλακες μηχανοβιοι απλα κανω στην μπαντα να φευγει μακρια μου. ουτε αντιπαραθεση ουτε τιποτα. αντιθετα οταν βλεπω καποιον να ειναι σωστος πεφτει κι ο χαιρετισμος. πιστεψε με το εκτιμαει πολυ ο αλλος.
καλο ειναι να λεμε τα καλα διοτι παντα στεκομαστε στα ασχημα επειδη ακριβως στιγμτιζουν το μυαλο.
![]()
Mε τον μηχανοβιο εχεις την επιλογη και την ανεση.Στην περιπτωση της υγειας ειναι πολυτελεια να ψαξεις για αλλο γιατρο.
Τον μηχανοβιο δεν τον πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα σαν φορολογουμενος ,ενω αυτον που εργαζεται στον χωρο της υγειας τον χρυσοπληρωνεις επισημα ,αλλα και ανεπισημα.
Προσφατα εζησα απο κοντα μια περιπτωση και τους σιχαθηκε η ψυχη μου.Μεχρι και πριν απο αυτο δεν ειχα ουσιαστικο προβλημα.Οχι οτι κανανε σωστα τη δουλεια τους,απλα δεν ξεπερνουσανε πολυ τα ορια.Το κακο ειναι οτι απο εδω και περα,θα θυμαμαι μονο την χειροτερη.
ΥΓ.Kαι για να μην τα κανουμε ολα ισιωμα,μου εχουνε τυχει και περιπτωσεις αναλογες με του Vaska.
Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις..??
Μιλάμε για εξυπηρέτηση (που μπορεί να είναι κοινός τόπος αλλά δεν παύει να απέχει από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εφημερίας..)
Θα καταλάβαινα όλη αυτή την μανούρα (και πολύ χειρότερη) αν υπήρχε ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..
Υ.Γ.
Το φόρτωμά σου όχι μόνο το δικαιολογώ αλλά προσωπικά το βρίσκω και λίγο..- αυτό όμως δεν αναιρεί το μη βασιμον της συζήτησης..
![]()