Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: laptop και μοτό

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    παπαριά είναι το flybook! Αι ινζιστ!
    2.000 ευρώ;;; Με τόσα πέρνω κάτι πολύ καλύτερο, και λίιιιιιιιιιγο πιο μεγάλο.

Τροπέα, χωράει χαλαρά ένα τάπερ 20χ20χ5

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    Τροπέα, χωράει χαλαρά ένα τάπερ 20χ20χ5
    Μμμμ,ότι πρέπει δηλαδής και για τις αγαπημένες μου σπιτικές κρητικές πίτες...
    Μπουρέκι, καλισούνια κλπ....

όσο για το flybook μην ενθουσιάζεστε επειδή έχει integrated κάποια πράγματα συν ένα GSM πομποδέκτη , μορείτε να τα κάνετε και σε όλα τα λαπτοπ αυτά και συντομα , θα είναι ο βασικός τους εξοπλισμός...

ολοι οι laptopακηδες μαζεμενοι...

η καλυτερη τσαντουλα λοιπον ειναι αυτη που μπαινει στην πλατη και η ειδικη. οσοι λοιπον δεν εχουμε τετοια και εχουμε την κλασικη με λουρι (εγω καλη ωρα) ο πιο σωστος τροπος πιστευω ειναι χιαστη και απο αριστερα. Ή δεξια. Anyway.
    εχω δει πολλους να την εχουν ακουμπισμενη στη σελα πισω απο την πλατη τους αλλα δεν ειναι και τοσο σωο γιατι ειναι σχεδον πανω απο την ροδα και εχει αρκετους κραδασμους.

Υ.Γ. καλα τα flybook αλλα τα vaio καλυτερα

Παιδιά καλό το Flybook αλλά μην τρελαθούμε κι ‘όλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος απαιτητικός κομπιουτεράς ο οποίος θα δώσει 2000 Euro για να πάρει το κορυφαίο... organizer που υπάρχει. Εγώ έσωσα μια γνωστή από το λάθος και της έδειξα το σωστό δρόμο δηλαδή το VAIO VGN-S5HP στα ίδια λεφτά. Ψηνότανε και για το VGN-TX1XP αλλά νομίζω ότι και εκεί τα επιπλέον λεφτά ήταν πολλά, ενώ παράλληλα αγοράζεις κάτι το οποίο είναι μεν πολύ ευέλικτο σε μέγεθος αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Και όλα αυτά χωρίς να υποστηρίζω τα Sony αφού παρά την υπεροχή τους πχ στις οθόνες, κάνουν απαράδεκτες κινήσεις όπως πχ την έλλειψη CD με Drivers και την έλειψη τυπωμένου manual! (υπάρχουν όλα στο σκληρό αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν το θεωρώ το ίδιο).
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΚΤΕΟ και ΜΟΤΟ
    από 2wheeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2010, 16:02
  2. άκουσα οτι στο Α.Τ.s.* καίνε και μοτό...
    από DIT στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 12:05
  3. Βροχή και μοτο
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 19:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας